A kávé és hatásai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asszem én utazok görögbe momenttel ki jön még velem?????<#lookaround>#lookaround><#lookaround>#lookaround><#lookaround>#lookaround><#lookaround>#lookaround><#lookaround>#lookaround>
mit ajánlotok? eddig semmi sem ízlett :|
György
Mára ugyan kialudtam magam, de ilyet mégegyszer nem játszunk 😊
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
ReaL MaDRid x siempre
az azt mondta hogy a kave fuggoseget tud okozni ami ugyanolyan szenvedelybetegseg mint pl a dohanyzas...baar leszokni rola lenyegesebben egyszeru kb egy het a fizikai resze ami fejfajassal is jarhat..(a megszokas az mas ugye)
Hatasa csak akkor van a szervezetre ha nem kave fuggo valaki akkor tenylegesen feltudja porgetni az embert alaphelyzetrol..viszont ha mar valaki kavefuggo akkor altalaban alaphelyzet alatt teljesit..kiveve akkor ha kavet fogyaszt mert akkor felugrik a teljestimenye alaphelyzetre..
jo kis cikk volt de nem emlexem melyikben valamikor 2006ban😊
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
teszko gazdaságos energiaital. 0-24 óráig fenntart!!
/készült: víz/
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Viszont aki a legfinomabb kávét szeretné inni, annal ajánlom a Jacobs Krönung-ot (asszem így írják). Még a legelcseszettebb kávéfõzõ is finomat csinál belõle, garantálom 😊
púúúúú
Am én csak akkor iszok ha úgy tartja, múltkor pl. olyan kv-t csináltam magamnak suliba ami nem volt leszûrve vagy 3 decit, semmi ízesítéssel, szar volt de éreztem a szívem rednesen. Viszont automatából szoktam sokszor venni cappuccinot, nem tom hogy az is kv-nak minõsül e, de csak az íze miat veszem. Meg sztem ahogy kezd az ember rászokni úgy kell nagyobb mennyiségbe fogyasztani hogy érezze a hatást.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
DFTBA ಠ_ಠ
a hatás 100% guaranted (Y)
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
egyébként a kv rendesen szétkúrta a gyomrom :c
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
általában a nõk szájából hangzik el az hogy "feljösz egy kis kávéra"?😊
persze azt már csak magában mondja hogy dugj meg😄
>:C
abban is van koffein,meg jó az ilyenkor nyáron,jó hûs,frissítõ.
azt most pont fáj a torkom,és ilyenkor aztán innám ám a hideget dögivel :c
ReaL MaDRid x siempre
de találtam most éjjel-nappaliban egy 160 ft-os energiaitalt, van ugyanannyi koffein + taurin benne, szal zsír 😊
bár írni + fogalmazni úgy látszik már nemtudok :c
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
nem iszok több kávét -.-
bár én csak napi 1-et szoktam:vagy reggel,vagy délután
ReaL MaDRid x siempre
/és hogy csak félig legyen off: A koffein idövel eljut a test minden szegletébe, igy a herékbe is. Ott a kis aranyosok fölveszik, azokra ugyanolyan hatást gyakorolva, mint az emberi testre. Tehát utra kélve a nagy fekete lyukban ide-oda koszálnak, pörögnek, mert nerm "tudják" helyesen mérlegelni a helyzetüket, mert tul vannak pörögve. Emiatt az alapjáraton gyengébb nemzési képességü férfiaknál akár meddöséget is okozhat.
(volt már felvilágosító óra vazz...)