A kávé és hatásai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

katakpult
a másik pedig Olaszország😊 én inkább oda mennék😄

Az az egyik nyereményút.
Görögbe??! Hogyan? 😮
Hellóka!

Asszem én utazok görögbe momenttel ki jön még velem?????<#lookaround><#lookaround><#lookaround><#lookaround><#lookaround>
koloncos
huu, tök jópofa ez az oldal 😊 aranyos kis játékok vannak ott, nagyon teccik nekem 😊

jaja..a csomag belsejében..de a momentcity.hu oldalon megtudsz mindent ami érdekel
sapkafej
kódok?

György

de 10 vagy 20-as kiszerelést vegyél, mert abban vannak a kódok!!az mindegy h 2in1 vagy 3in1
BiG G
szia egyévvel fiatalabb és butább énem :|

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

sapkafej
na azt ilyen egyszerû megcsinálni? lehet veszek ma

György

ritalin, modafinil ...a kutatóknak/tudósoknak bevált ;-)

sz4bolcs
jó kávénak ára van

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

az se rossz, de a az nem 3 az 1-ben..én meg lusta vagyok😊)
én egy órája már melóban vagyok..napok óta alig tudok aludni, reggel betoltam egy nescafet.az legalább ébren tart
sz4bolcs
wiener 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sapkafej
na én most akarok elkezdeni kávézni, egyszerûen már nem bírom már a sok munkát, az energiaital meg már nem hat úgy vagy nemtom...

mit ajánlotok? eddig semmi sem ízlett :|

György

BiG G
Vannak jó és rossz hatásai. Jó hatása hogy tegnap mikor szóbeliztem, akkor dupla adag kávéval és dupla adag adrenalinnal 4 óra alvás után si produkáltam (nem is akárhogyan), rossz hatása, hogy utána fél napig ugrált a szemem, és mindkettõ beeresedett.

Mára ugyan kialudtam magam, de ilyet mégegyszer nem játszunk 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Csa skacok. Most én is készülgetek a szóbelire és kávéval akartam 1 kicsit serkenteni az agyam hogy tovább tuggyak tanulni deh kicsit hányingerem lett tõle. Olvasgattam fórumokat és láttam ezt a Nootropilt ha valakinek van róla tapasztalata írjon már nekem róla 1-2 dolgot róla plz.<#zavart1><#help>
hunbasser
én úgy tudom,h a kávé semmilyen hatással nincs a vérnyomásra,csak magára a pulzusra

ReaL MaDRid x siempre

Chrystopher
Reggel egy tejes kávé. Nem kell, hogy erõs legyen, csak hogy 1 picit megdobja a vérnyomásomat, mert alacsonyka a drága. Amúgy pedig 50%-ban megszokásból, 50%-ban azért iszom, mert fáj nélküle a fejem(vérnyomás). Fogaim pedig elfogadhatók. Este is (viccesen hangzik), de ha nemtudok aludni letolok 1 kv-t. Furcsa mód elég jól tudok szundikálni a koffeintõl(tuti attól, mert kólától is jól alszom - mindenkire máshogy hat) + felmelegíti a szervezetemet és elálmosodok szvsz. 😉 Reggel kelt, este altat 😄

Super Saiyan
nállunk az XL 130 xD

>:C

NG-ben volt egy cikk annakidejen a kaverol:
az azt mondta hogy a kave fuggoseget tud okozni ami ugyanolyan szenvedelybetegseg mint pl a dohanyzas...baar leszokni rola lenyegesebben egyszeru kb egy het a fizikai resze ami fejfajassal is jarhat..(a megszokas az mas ugye)
Hatasa csak akkor van a szervezetre ha nem kave fuggo valaki akkor tenylegesen feltudja porgetni az embert alaphelyzetrol..viszont ha mar valaki kavefuggo akkor altalaban alaphelyzet alatt teljesit..kiveve akkor ha kavet fogyaszt mert akkor felugrik a teljestimenye alaphelyzetre..
jo kis cikk volt de nem emlexem melyikben valamikor 2006ban😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

legközelebb iszok plaszibó-vizet, meglátjuk milyen hatása lesz 😊

teszko gazdaságos energiaital. 0-24 óráig fenntart!!
/készült: víz/

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

n3whous3
Dettó. Csak rám meg nem hat egyáltalán a koffein, szóval bealszok utána is símán <#zavart1>

Viszont aki a legfinomabb kávét szeretné inni, annal ajánlom a Jacobs Krönung-ot (asszem így írják). Még a legelcseszettebb kávéfõzõ is finomat csinál belõle, garantálom 😊

púúúúú

Brolly
Hát ha gondoltál rá akkor hajrá, a hatás garantált😛
Am én csak akkor iszok ha úgy tartja, múltkor pl. olyan kv-t csináltam magamnak suliba ami nem volt leszûrve vagy 3 decit, semmi ízesítéssel, szar volt de éreztem a szívem rednesen. Viszont automatából szoktam sokszor venni cappuccinot, nem tom hogy az is kv-nak minõsül e, de csak az íze miat veszem. Meg sztem ahogy kezd az ember rászokni úgy kell nagyobb mennyiségbe fogyasztani hogy érezze a hatást.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Kicsikiraly
Én csak az ízét szeretem. szóval ilyen mûávét iszok 😊 Az íz megvan a koffein meg csak rossz hatással van rám.

DFTBA &#3232;_&#3232;

light00
ha képtelen vagyok felkelni akkor általában "elfelejtem" megtalálni a meleg vizet a csapon, és még egy pár percet hüsölök a nyitott fagyaszto elött.
a hatás 100% guaranted (Y)

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

nyamiag
gondoltam rá 😛

egyébként a kv rendesen szétkúrta a gyomrom :c

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Brolly
Hát akinek arra kell a kv hogy felpörgesse akkor inkább szívjon egy kis spurit oszt szvsz😛

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Ron Ragm
Ha nagyon ko vagyok bedobok egy keveset annyi cukorral hogy csak annak érzem az ízét, az általába felpörget valamennyire.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

nyamiag
XL azaz 😊

jah...avagy az erõs feketék esete a piszok fantáziájú nõkkel 😄

tigeroo
engem a kávé kábé fél órára feldob, de utána még szarabb lesz a mint a szürcsi elõtt..
tigeroo
hát, ez tény

általában a nõk szájából hangzik el az hogy "feljösz egy kis kávéra"?😊
persze azt már csak magában mondja hogy dugj meg😄
Super Saiyan
mi az energia ital neve? én Adrenalin-t, Hell-t, XL-t, Bombát, és Red Bull-t iszok, de néha Power-t is

>:C

hunbasser
L**l nevû áruházláncolatokban lehet kapni ilyen 100 Ft-os löttyöt is 😊

abban is van koffein,meg jó az ilyenkor nyáron,jó hûs,frissítõ.
azt most pont fáj a torkom,és ilyenkor aztán innám ám a hideget dögivel :c

ReaL MaDRid x siempre

nyamiag
vizsga idõszak van :| (vanhogy 9 kiskanal nescafé/nap :c )

de találtam most éjjel-nappaliban egy 160 ft-os energiaitalt, van ugyanannyi koffein + taurin benne, szal zsír 😊

bár írni + fogalmazni úgy látszik már nemtudok :c

hunbasser
😮O

nem iszok több kávét -.-

bár én csak napi 1-et szoktam:vagy reggel,vagy délután

ReaL MaDRid x siempre

light00
az ora maga egy vicc 😄

/és hogy csak félig legyen off: A koffein idövel eljut a test minden szegletébe, igy a herékbe is. Ott a kis aranyosok fölveszik, azokra ugyanolyan hatást gyakorolva, mint az emberi testre. Tehát utra kélve a nagy fekete lyukban ide-oda koszálnak, pörögnek, mert nerm "tudják" helyesen mérlegelni a helyzetüket, mert tul vannak pörögve. Emiatt az alapjáraton gyengébb nemzési képességü férfiaknál akár meddöséget is okozhat.

viccnek szántam a felvilágosító órát!!!! mondjuk tényleg volt...😄

light00
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee<#idiota><#idiota><#wilting>

nem nevet!😄

<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

sztem igen😄
(volt már felvilágosító óra vazz...)

mer te aztán 13 éves fejjel tod is hogy mi az a dugás😄

hunbasser
mert az is

ReaL MaDRid x siempre

light00
placeboszagot érzek?<#idiota>

Palinko
mondjuk az is elég sokat segített,hogy elhitted róla,hogy a koffein hajt... sok mindent el lehet hitetni magunkal 😊
tekinthetjük legális drognak is, a cigi meg a pia mellett ;-)

de