248
A média sokat foglalkozott már a kávé hatásaival pozitív és negatív értelemben egyaránt, de én most a véleményetekre lennék kíváncsi az sokkal hitelesebb sztem!
-
Phat Smoker #88 ritalin, modafinil ...a kutatóknak/tudósoknak bevált ;-) -
jó kávénak ára van -
marosiviki #86 az se rossz, de a az nem 3 az 1-ben..én meg lusta vagyok:)) -
marosiviki #85 én egy órája már melóban vagyok..napok óta alig tudok aludni, reggel betoltam egy nescafet.az legalább ébren tart -
wiener :) -
na én most akarok elkezdeni kávézni, egyszerűen már nem bírom már a sok munkát, az energiaital meg már nem hat úgy vagy nemtom...
mit ajánlotok? eddig semmi sem ízlett :| -
Vannak jó és rossz hatásai. Jó hatása hogy tegnap mikor szóbeliztem, akkor dupla adag kávéval és dupla adag adrenalinnal 4 óra alvás után si produkáltam (nem is akárhogyan), rossz hatása, hogy utána fél napig ugrált a szemem, és mindkettő beeresedett.
Mára ugyan kialudtam magam, de ilyet mégegyszer nem játszunk :) -
csul1 #81 Csa skacok. Most én is készülgetek a szóbelire és kávéval akartam 1 kicsit serkenteni az agyam hogy tovább tuggyak tanulni deh kicsit hányingerem lett tőle. Olvasgattam fórumokat és láttam ezt a Nootropilt ha valakinek van róla tapasztalata írjon már nekem róla 1-2 dolgot róla plz. -
én úgy tudom,h a kávé semmilyen hatással nincs a vérnyomásra,csak magára a pulzusra -
Reggel egy tejes kávé. Nem kell, hogy erős legyen, csak hogy 1 picit megdobja a vérnyomásomat, mert alacsonyka a drága. Amúgy pedig 50%-ban megszokásból, 50%-ban azért iszom, mert fáj nélküle a fejem(vérnyomás). Fogaim pedig elfogadhatók. Este is (viccesen hangzik), de ha nemtudok aludni letolok 1 kv-t. Furcsa mód elég jól tudok szundikálni a koffeintől(tuti attól, mert kólától is jól alszom - mindenkire máshogy hat) + felmelegíti a szervezetemet és elálmosodok szvsz. ;) Reggel kelt, este altat :D -
nállunk az XL 130 xD -
zenoka #77 NG-ben volt egy cikk annakidejen a kaverol:
az azt mondta hogy a kave fuggoseget tud okozni ami ugyanolyan szenvedelybetegseg mint pl a dohanyzas...baar leszokni rola lenyegesebben egyszeru kb egy het a fizikai resze ami fejfajassal is jarhat..(a megszokas az mas ugye)
Hatasa csak akkor van a szervezetre ha nem kave fuggo valaki akkor tenylegesen feltudja porgetni az embert alaphelyzetrol..viszont ha mar valaki kavefuggo akkor altalaban alaphelyzet alatt teljesit..kiveve akkor ha kavet fogyaszt mert akkor felugrik a teljestimenye alaphelyzetre..
jo kis cikk volt de nem emlexem melyikben valamikor 2006ban:) -
Nuki #76 legközelebb iszok plaszibó-vizet, meglátjuk milyen hatása lesz :)
teszko gazdaságos energiaital. 0-24 óráig fenntart!!
/készült: víz/ -
n3whous3 #75 Dettó. Csak rám meg nem hat egyáltalán a koffein, szóval bealszok utána is símán
Viszont aki a legfinomabb kávét szeretné inni, annal ajánlom a Jacobs Krönung-ot (asszem így írják). Még a legelcseszettebb kávéfőző is finomat csinál belőle, garantálom :) -
Hát ha gondoltál rá akkor hajrá, a hatás garantált:P
Am én csak akkor iszok ha úgy tartja, múltkor pl. olyan kv-t csináltam magamnak suliba ami nem volt leszűrve vagy 3 decit, semmi ízesítéssel, szar volt de éreztem a szívem rednesen. Viszont automatából szoktam sokszor venni cappuccinot, nem tom hogy az is kv-nak minősül e, de csak az íze miat veszem. Meg sztem ahogy kezd az ember rászokni úgy kell nagyobb mennyiségbe fogyasztani hogy érezze a hatást. -
Én csak az ízét szeretem. szóval ilyen műávét iszok :) Az íz megvan a koffein meg csak rossz hatással van rám. -
ha képtelen vagyok felkelni akkor általában "elfelejtem" megtalálni a meleg vizet a csapon, és még egy pár percet hüsölök a nyitott fagyaszto elött.
a hatás 100% guaranted (Y) -
gondoltam rá :P
egyébként a kv rendesen szétkúrta a gyomrom :c -
Hát akinek arra kell a kv hogy felpörgesse akkor inkább szívjon egy kis spurit oszt szvsz:P -
Ha nagyon ko vagyok bedobok egy keveset annyi cukorral hogy csak annak érzem az ízét, az általába felpörget valamennyire. -
XL azaz :) -
Phat Smoker #67 jah...avagy az erős feketék esete a piszok fantáziájú nőkkel :D -
engem a kávé kábé fél órára feldob, de utána még szarabb lesz a mint a szürcsi előtt.. -
hát, ez tény
általában a nők szájából hangzik el az hogy "feljösz egy kis kávéra"?:)
persze azt már csak magában mondja hogy dugj meg:D -
mi az energia ital neve? én Adrenalin-t, Hell-t, XL-t, Bombát, és Red Bull-t iszok, de néha Power-t is -
L**l nevű áruházláncolatokban lehet kapni ilyen 100 Ft-os löttyöt is :)
abban is van koffein,meg jó az ilyenkor nyáron,jó hűs,frissítő.
azt most pont fáj a torkom,és ilyenkor aztán innám ám a hideget dögivel :c -
vizsga időszak van :| (vanhogy 9 kiskanal nescafé/nap :c )
de találtam most éjjel-nappaliban egy 160 ft-os energiaitalt, van ugyanannyi koffein + taurin benne, szal zsír :)
bár írni + fogalmazni úgy látszik már nemtudok :c -
:OO
nem iszok több kávét -.-
bár én csak napi 1-et szoktam:vagy reggel,vagy délután -
az ora maga egy vicc :D
/és hogy csak félig legyen off: A koffein idövel eljut a test minden szegletébe, igy a herékbe is. Ott a kis aranyosok fölveszik, azokra ugyanolyan hatást gyakorolva, mint az emberi testre. Tehát utra kélve a nagy fekete lyukban ide-oda koszálnak, pörögnek, mert nerm "tudják" helyesen mérlegelni a helyzetüket, mert tul vannak pörögve. Emiatt az alapjáraton gyengébb nemzési képességü férfiaknál akár meddöséget is okozhat. -
gyuri12 #59 viccnek szántam a felvilágosító órát!!!! mondjuk tényleg volt...:D -
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
gyuri12 #57 nem nevet!:D -
Csesza #56 -
gyuri12 #55 sztem igen:D
(volt már felvilágosító óra vazz...) -
stoner27 #54 mer te aztán 13 éves fejjel tod is hogy mi az a dugás:D -
mert az is -
placeboszagot érzek? -
mondjuk az is elég sokat segített,hogy elhitted róla,hogy a koffein hajt... sok mindent el lehet hitetni magunkal :) -
Phat Smoker #50 tekinthetjük legális drognak is, a cigi meg a pia mellett ;-) -
gyuri12 #49 de