A kávé és hatásai

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Életemben egyszer ittam kávét, esti szerepjátékozáshoz, hogy fenn tudjak lenni. Megittam maximális cukormennyiséggel 1 csészét, hogy még finom is legyen, és egész következõ nap is fennvoltam.
Vagy a kávé volt erõs, vagy rám van ilyen hatással mivel még nem ittam, de úgy érzem elég erõs """drog"""" <#idiota> (erõsen idézõjelbe téve^^)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Palinko
miért, nem akarunk minden után dugni?
HiPPoNaX
Pedig a rendes fozott kave az igazi, sokkal jobb az ize es erosebb is (nem hatrany, ha eleg napi 2 kavet meginnom az 5 bogrenyi nescafe helyett, ami semmit sem er 😄). Probald ki egyszer, aztan meglatod, mi jon be neked.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

oksi rajta leszek😊
háát..próbáld ki 😄

Ehh ténnleg érdekes cikk😊 bár nem hiszem!!!
érdekes cikk a velvet.hu-n
kávé után dugni akarunk! <#idiota>
http://velvet.hu/szex/koff0813/

Nálam csak akkor van hatása,mikor nagyon fáradt vagyok,pl.: mikor nem alszom éjjel semmit és akkor hajnalban feldob.De alap állapotomban,enyhe álmosság mellett inkább altat.
Elméletem szerint "beállít" egy szintre,ha szint alatt vagyok segít,ha felett visszahúz,lsd: nemalvás,alvás.

Lényegében a fáradtságra az alvás és a vitamindús életmód a legjobb orvosság.

Bár az ízéért is megéri a kávé.

hunbasser
ya,nekem sem voltak elvonási tüneteim 😄DD

csak úgy jó iszogatni,és nem bírtam neki ellenálni -.-

ReaL MaDRid x siempre

HMm hát nem is tom sztem ez nem fizikai függõség!! már mint a kávé iránt ez csak ilyen szükséges rossz😊 szóval megszokás😊
hunbasser
iszogatok én is...már le akartam róla szokni,de nem tudok 😄 egyszerûen hiányzik az íze.egyébként én instantot nyomatok,nincs kedvem fõzögetni kávét -.-
néha szokott tõle egy kis gyomorsavam lenni :S ezért is jó,ha utána lehúzok még egy pohár friss,hideg vizet.

ReaL MaDRid x siempre

Frosty01
egyszer megittam 0.7 liter kávét egyszerre. 2 napig nem tudtam tõle aludni 😄 viszont fasza volt 😉

practitioner of the forbidden arts of death

Hmm megnéztem ezt az oldalt amit az instantom ajánlott hmm mit is mondjak igényesen megvan csinálva bár nem sok összefüggést látok a kávé meg az oldal között...
haggyá má

light00
muszáj itt is lámulnod? -.-

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

tekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

azért látom,hogy vannak itt olyanok,akik nem szeretik a kávét,ezért ráfognak szegényre mindent...(pl az anyuka elesõsen jót röhögtem,nem,nem azért,mert elesett,hanem,mert rögtön a kávé a gyilkos! szal no comment)
az anyukám,cigizik,és kávézik,mégsem sárgák a fogai,nincs semmi baja a gyomrának,nem remeg a keze,és nem magas a vérnyomása. vagy egy szuperwomen,vagy csoda történt,vagy csak megfertõzödt titeket a sok aktív,meg fókusz nézés?amúgy szeretem a kávét,bár a korom miatt nem ihatok sokat...:/
és +fav topik😊

Ehh most h olvasom ezen az instant izénn hmm mijjez a momentcitys izéé hehe mondtom én mindig találok vmi érdekeset rajta azért is szeretem jobban😊
dienesoft
Bocs az utolsó mondatért. Szóval: A fogaimat pedig mosom. 😄

dienesoft
Én mostanába ittam egyet-kettõt, de se gyorsabb, se lassabb nem lettem tõle. Gondolom, ha rendszeresen innám, akkor lehet más lenne a helyzet. (A kávézások csak alkalmak voltak, nem szoktam se kávézni/cigizni... A fogaim pedig mosom õket 😄)

Hehe EZt majd kipróbálom😊 amúgy én szeretem az instantot még a papírján is több olvasni való van😊
nemtom nemsok fajtát kóstoltam, de azt tom, hogy ha raksz bele egy kis kanál nutellát akkor isteni finom tud lenni...

Hehe kinek a pap kinek a papné hmm de maradva az instantnál sztetek melyik a legjobb mert én kicsit tartok azért a fõzöttõl<#wink>
én pedig más párosítást el sem tok képzelni 😛

Amúgy lehet nem tudnám keverni a kávét Dohány füstel!!!
õt a hazaszeretet éltette :XD

viszki kávé😄 a legjobb😄😄
ez így van

light00
viszkizett<#idiota>

light00
a szin lerakodás. A lerakodás felkaparhato bárhonnan. Csak riogatás a srága fog, meg az emberek végtelen lustasága, hogy még fogat mosni sem képesek, akár naponta egyszer is.
De nem mindegy azért, hogy napi 5 kávé mellett mosol fogat napi kétszer, vagy napi 3 kávé mellett...

Azárt nem mindenkire egyformán hat a kávé és a dohány lásd Churcill -t 92 évésen halt meg és mi volt a mittója NO SPORT! és egésznap csak szivarozott meg kávézott...
hidd el, nem most kezdtem el kávézni, cigizni, anyám szintén csak õ hozzám képest +20 éve kávézik plusz egy pár éve cigizik, naponta 2szer megmossa a fogát és makk egészségesek a fogaink...

értem, csak furcsállom, mert nekem elég magas a vérnyomásom és a napi 3 kávé az minimum és nem ettõl remeg egy kicsit a kezem, hanem ennek más okai is vannak, de persze, ez akkor gondolom emberfüggõ...

Pluskast
Ez nem igaz. Moshatsz fogat amennyit csak akarsz. Ugyan az a hatása hosszú távon mint a ciginek.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

light00
kávéban van koffein->magas vérnyomás->erösebb mozgás(igény).
simán remeghet a keze, aki nem birja a kávét, vagy alapbol magasabb a vérnyomása.

loltopik (Y)

kávétól? 😮

gondolom cigizik és csak kattog, mert a kávé mellé alap a cigi neki is gondolom és ha nem szívja el mellé akkor rájöhet a kattogás...

Hhe látom jó helyre nyitottam a topikot vannak itt "vadállat" kávózók is😊😊(csak vicceltem)
az instant ilyen káva aroma, nem ér semmit...

fogmosás és így nem lesz sárga a fogad...
nem csak kávét kell inni egész nap, hanem normálisan is enni utána/elõtte és így nem kapsz gyomorfekéjt...

Mayday
En mar immunis vagyok ra, inkabb azert iszom, mert jo kis potcselekves, imadom az illatat, az izet, tehat ugy jol esik kavezni 😊

Persze teny, hogy kora reggel otthon, aztan benn a melohelyen delelott, delutan, meg otthon este ujra iszok 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

AHa és amúgy szerintetek melyik a durvább az instant vagy az ilyen fõzott cucc már mint azt tom h a fõzött az durvább deh az instant van ilyen erõs???
JAG1
Megszokás, szeretem az ízét. Én napi 3-4-et elkortyolgatok.
Jahh és simán alszom tõle. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

bertino
anyám eccer összeesett miután megitta a reggeli kávéját...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Pluskast
Sárga lesz a fogad ha sokat iszol, és gyomor fekéjt is kaphatsz.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Rage47
nemtok tõle aludni
Qwerty4
az egyik haverom keze remeg tõle egy kicsit 😄

Qwerty4

gercse
jó kérdés, én nem kávézom, de biztos van valami hatása, mert minden ismerõsöm ezzel kezdi a napját, és enélkül "hullának" néznek ki legalább délig😄

Várom a hozzá szólásaitokat!
← ElőzőOldal 5 / 5