A kávé és hatásai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy a kávé volt erõs, vagy rám van ilyen hatással mivel még nem ittam, de úgy érzem elég erõs """drog"""" <#idiota>#idiota> (erõsen idézõjelbe téve^^)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
kávé után dugni akarunk! <#idiota>#idiota>
http://velvet.hu/szex/koff0813/
Elméletem szerint "beállít" egy szintre,ha szint alatt vagyok segít,ha felett visszahúz,lsd: nemalvás,alvás.
Lényegében a fáradtságra az alvás és a vitamindús életmód a legjobb orvosság.
Bár az ízéért is megéri a kávé.
csak úgy jó iszogatni,és nem bírtam neki ellenálni -.-
ReaL MaDRid x siempre
néha szokott tõle egy kis gyomorsavam lenni :S ezért is jó,ha utána lehúzok még egy pohár friss,hideg vizet.
ReaL MaDRid x siempre
practitioner of the forbidden arts of death
az anyukám,cigizik,és kávézik,mégsem sárgák a fogai,nincs semmi baja a gyomrának,nem remeg a keze,és nem magas a vérnyomása. vagy egy szuperwomen,vagy csoda történt,vagy csak megfertõzödt titeket a sok aktív,meg fókusz nézés?amúgy szeretem a kávét,bár a korom miatt nem ihatok sokat...:/
és +fav topik😊
De nem mindegy azért, hogy napi 5 kávé mellett mosol fogat napi kétszer, vagy napi 3 kávé mellett...
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
simán remeghet a keze, aki nem birja a kávét, vagy alapbol magasabb a vérnyomása.
loltopik (Y)
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
gondolom cigizik és csak kattog, mert a kávé mellé alap a cigi neki is gondolom és ha nem szívja el mellé akkor rájöhet a kattogás...
nem csak kávét kell inni egész nap, hanem normálisan is enni utána/elõtte és így nem kapsz gyomorfekéjt...
Persze teny, hogy kora reggel otthon, aztan benn a melohelyen delelott, delutan, meg otthon este ujra iszok 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Jahh és simán alszom tõle. :-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”