A kávé és hatásai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor se venném meg ha lenne rá pénzem 😄 Ennyi pénzért veszek 8 kávéfõzõt, meg egy hekto ecetet, és életem végéig el vagyok látva kávéfõzõvel. Ráadásul azt fõzök le benne amit akarok, nem kell méregdrága, és mindig ugyanolyan kávét innom ^^
De ez peresze csak én vagyok, van akinek ez az alternatíva jön be.
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
pred
shit piss fuck cunt cocksucker motherfucker tits fart terd and twat
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
én tegnap ittam 3 csésze kávét meg egy 250ml-s Bombát, de nem tom mert még este is úgyvert tõle a szivem mint állat.
ezt nagyjából délben ittam meg mert meccsre készültem
nem lesz tõle valami bajom? 😮😄
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Pszt.
Pszt.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
pred
hát nem tudom én szeretem a kávé izét, teszek bele cukrot, de semmi mást. az instant az ilyen 3 az 1benek meg a lelket is kifosatják belõlem, nagyon nagyon ritkán iszom, és egy repedt fingot sem ér, holott azt hallottam valamilyen mûsorban egyszer, hogy több bennük a koffeit:-)
pred

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
-Elálmosít.
Ha finomkodni akarok, akkor kávé mellé magas kakaotartalmú, kb. cukormentes (99% kakao) étcsokit lökök, ez nem arcbatolós, hanem gondolkodós, merengõs dolog, valamiért imádom azt az enyhén kesernyés ízt egy jó kávé felett 😉
ez saccra 1.2-1.3 gr koffein, ezt ha egyszerre behajtod, hihetetlen mentális fókusz meg pörgés lesz kb. 2 óráig, utána a hatás lankad, majd elmúlik, kb. rá 4-5 órára simán lehet húzni a lóbõrt.
de ez egyéni érzékenység is. Aki soha nem kávézott, az ne próbálja.
Amúgy negatív hatása, hgy ha nem mosol utána fogat, sárgák lesznek.
Vízhajtó a koffein, de mivel én úgyis napi 8 liter vizet iszom, nem érdekel
Természetesen a fenti sztekk ára elég borsos, 1500 forint körül van, szóval ilyen luxust az ember havonta 1szer engedhet meg magának.
Inkább valaki írjon arról, mi lesz, ha túladagolom a koffeint, mert ez érdekelne.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"