NHL 08

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mér te is benne voltál? milyen névvel?
az egerem nem,de a gamepadom usb-s.asszem 06-nál is ugyanezt csinalta.koszi a segitseget😊
jbal
igen ez az usb-s dolgok miatt van.hát sztem várnod kellesz egy javító patchre.esetleg ha usb-s egered van azt húzd ki

meg tudja nekem vki mondani,h ha be van szurva a gamepadom és elinditom az nhl-t akkor nem tudom iranyitan,megbolondul a menuje és osszevissza ugrál,még kilepni se tudok belol.vki segithetne.
jbal
mi lenne ha kérnénk ide egy bannert?

jbal
az nagyon komolytalan volt

ja az SG bajnokság is így zajlott anno csak sajna vége lett😞
jbal
egy rosterfrissítés is ráférne a játékra

bigapó
direkt ip-n keresztül tudsz játszani a haverokkal. mondjuk Te létrehozol egy szervert (create) a másik meg csatlakozik (join) hozzá. csak az ip-det kell megadnod, amit a csatlakozónak kell beírni a megfelelõ helyre, azt meg írja mikor belépsz az play online menüben vagy a hálózati kapcsolatoknál is meg tudod nézni XP-nél.

sok sikert és jó játékot.

The Matrix has you...

sek300
Lehet vele online nyomni,de csak erdetivel tudsz játszani a hivatalos szerveren.Hamarosan indítok egy online ligát a 08-ra ha érdekel valakit.
Észrevételek:[email protected]

http://tdufan.wordpress.com/ TDU Nick:MaKaBa HUN

kucsi08
Szsztok

ezzel lehet valahogy onlineban neten nyomni? és ha igen akkor hogy?
(nekem az FLT verzió van meg)

Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate

bigapó
sziasztok!

tegnap óta játszogatok vele, de még meg kell tanulni az új Hybrid irányítást, mert látok benne fantáziát😊

kinek van gamepadja, mert fõleg tõlük kérdezném, hogy mit sikerült már elõcsalogatni a skill-stickbõl, nekem speciel semmit vagy csak nem láttam. a lövésekkel is van még problem, nem nagyon jön össze a karral vagy legalábbis a legtöbbet kivédi a kapus (persze ez normális😊 ).

szóval általános tippeket kérnék, mert gyakorlás sajna nincs a játékban.

The Matrix has you...

Sada01
Már Kínlódunk-))

jbal
nem.az csak akkor van ha az easports szerverén akarsz játszani.
lehet ip-n keresztül egyik ebírja a másik ip-jét csatlakozik a másik meg hostol

Sada01
www.nhl-online.atw.hu már van Karesz csinálgatja már régóta

sek300
Skacok!Létre kellene hozni egy online ligát!Mit szóltok hozzá?

sek300
icq?msn?

Sada01
Oksi most szabad a gép bátyám melózik <#vigyor>

sek300
Sada01!Neten nyomunk egy gémet?

Attila8805
Na már csak azt kéne megtudnom hogy mivel kell bunyózni mert mindig kiütnek😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Sada01
<#eljen><#buck>

sek300

sek300
Nagy csalódás volt számomra ugyanúgy mint a 07, de sebaj azért nem dobom a kukába!Megint a Pc-seket húzták le mert a konzolos tesók mintha jobban muzsikálnának...Na mind1 majd jövõre!😊

Sada01
A clon megy

Sada01
Bocsi sada öccse vagyok már bocs de téged kérdezet a testvérem és az nhl hez van valami közöd vagy csak most találtad fel Amerikát ?? <#wilting>

Nincs gond!
Hamacsi nélkül hogy lehet csatlakozni?Nem bukik meg hogy warez verzió?
a forum nem arrol szol hogy te kit kérdezel...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sada01
Bócsánat!! és már Tényleg mennem kell sziasztok

jbal
béke van!!!!!!!!!!!!!
Cartman77:nem muszáj haamcsi hozzá
Sada01:nyugi nem mondott semmi rosszat

Sada01
Ja és az árakról majd beszélj a családos szülõkel <#integet2>

Ahoz eredeti progi kellene,mert a Hamachis szarakodást nem bírom,meg nem is nagyon ismerek a környezetemben sok embert akivel tudnék lanban játszani!Sajnos!Ember ember ellen tényleg sokkal jobb,a fifat már toltam a haverokkal,és ba..ott király volt!<#wave>
Sada01
Figyu engem nem is bírsz mert hidegen hagy a Te marhaságot és most megyek szoliba ha meg bocsátasz szia

ragobynara
Automatikusan ment.

Sada01
Amúgy ajánlok neked egy jó dolgot ha ennyire tudsz próbáld ki magad netten ennyi <#wilting>

Érdekes vagy! Az én hozzászólásom értelmetlen? Visszaolvastad amiket be szoktál írni? Nem piszkálni akartalak,csak a véleményemet írtam le,hogy nem biztos,hogy megér 12000 Ft-ot,egy lényegében kb 20%os változáson keresztül ment játék!Én is szeretem az NHL-t! Az NHL99-tõl az összes részel játszottam,úgyhogy van egy kis rálátásom a dolgokra,de úgy látom,hogy te a veled ellenkezõ véleményt sértésnek veszed,és sértegeted az embereket,ha nem birod a kritikát,ami nem is rólad szólt,akkor ne fórumozz!
Sada01
Na fígyu nyerek aztán téged kérdeztelek bazz de neked már aludnod kéne ha jól tudom ugye ? ja és ezt a topikot kíméld meg a értelmetlen hozzá szólásokat oké???

Te menstruálsz,hogy mindenkinek beszólsz?
Sada01
kérdeztelek bocsi??<#idiota>

Sziasztok! Rohadt nagyot csalódik aki megveszi ezt a részt,mert mocskosúl ua.,mint az elözõ. Jó lenne a játék,csak a nehézségiszintekben nincs semmi kihívás,és így hamar unalmassá válik a játék! <#bdead>
Sada01
Kis illem se ártana ügye ?

Sada01
Szia öcsi ha nem megy a rendes beszéd akkor-----------Bye

csá all!vki please irja le h melyik gomb mire való mer egypárat nem vágok...elõre is thx<#worship><#confused>
Valami megoldásban nem tudnátok segíteni,mert sehogysem akar jolenni 😞

srácok, meg lehet valahogy azt oldani, hogy ne csak 2-3szor tudjak egy meccsen bunyozni? 😊 mert nekem csak annyiszor engedi

jbal
vmi kodek probléma lehet

nem tudja valaki miért nem látom a menüt a game ben? pls help thx!

ez sem nextgen<#levele>

warass
ez az 1024-es felbontás, ez ez komoly?<#pardon1>

Firerock
ezzel még nem jáccottam de a tavalyiban autómatán mentettt

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

tényleg nem vagy hülye, sjanos eanál már hagyomány hogy minden évben elkurják egyre jobban az nhl iránygatását :S

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent