548
  • bigapó
    nálad és akinek még ilyen problemje van annál valamivel ütközik a gamepad, mert nekem is ez van, de semmi gond nincs vele. esetleg rakjátok fel mégegyszer a driverét, hátha az a baja.
  • Kremmer
    Hy!Én azt szeretném kérdezni hogy nekem miért nincs kapus mód a játékban? NHL 08 FLT a gamem neve!Az az FLT nem tudom mit jelenthet!
  • slemo
    Sziasztok!
    Vas Janin kívül van még benne magyar?
  • lobig
    sziasztok!

ha valakinek vannak kb. reális értékei a game settings-re (korcsolyázás sebessége, fáradás, lövés pontossága, stb...), akkor azokat szívesen várom!

amúgy jó a játék, nekem tetszik! bár a controller setupnál csak a QUIT gomb működik. ez nem tudom miért van. logitech dual action-öm van. ja, és néha nekem is megőrül a kurzor a menüben...
  • Game Hunter
    Nalam a Rosters/ Update Roster-nel van. Kep
  • Game Hunter
    Ja, jo spyware gyujto a daemon tools!
  • ForzaInter
    roster frissítésvanemár?
  • Game Hunter
    En is probaltam analog karral elohozni a trukkoket, de nem sikerult. Lehet, hogy ezt is kihagytak a pc-s verziobol?!
  • bigapó
    nem szoktam yasu-t használni, eddig minden olyan játékhoz amihez ajánlották nem kellett, talán a daemon 4.09-es verziója ilyen jó:)
  • Game Hunter
    Patch CRACK
  • Game Hunter
    Ugy is megy, hogy No-DVD/Fixed Image es Y.A.S.U v1.3!
  • Game Hunter
    Be kell kapcsolni a Fuggoleges Szinkronizalas-t.
  • szapor
    mér van az hogy amikor elinditom a játékot ilyen kép jön be meg zene megy de semmi a jobb felső sarokban meg ott van hogy quit
  • HUmanHunter
    az irányításon javítottak valamit?
  • bigapó
    nekem sokkal nehezebbnek tűnik az előző évadokhoz képest, ráadásul karral egyáltalán nem lehet előhozni a trükköket. Ez szerintem csak PC-s verziónál van, mert a videók Xbox-ról voltak.
  • bigapó
    én felraktam az USA patch-et, az FLT-hez úgy néz ki az jó. előtte vissza kellett másolni az eredeti exe-t, patch indít, majd visszamásoltam a crack-et és müxik.
  • Game Hunter
    Nem tudom.
  • Game Hunter
    Patch Info
  • blory
    A patch utan is mukodik az FLT crack verzioval ?
  • Game Hunter
    PATCH
  • blory
    98-ashoz kepest azert van egy kis valtozas nezd csak meg jobban.
  • eZo
    ja, easy-n játszok és többnyire ilyen helyzetekből vagyok eredményes:
    Klikk
    Logitech Rumblepad 2 Vibration Feedback gamepaddal játszok és valahogy nem jönnek elő a cselek bár mit is csinálok ( 1-2 kivételt leszámítva ) !
    Néztem a videókat, jók, de nem igazán tudom kamatoztatni a látottakat :(
    Pl. egy az egy elleni helyzetekben nagyon ritkán tudom megveri a kapust :(
  • nutiform
    Szia Karesz!Régen írtam már ide.Én is kipróbáltam már az újat, és nekem is hasonló a gonddom a játékkal.8 meccsből 8 győzelem a mérlegem, és minden meccsen legalább 6 volt a gólkülönbség.Ez valahogy nincs jól belőve,régen azért diff-en legalább egy kis kihívást jelentett a játék.Amúgy nem sokat változott a játék,szép meg jó,meg szépen csinálja a tigrisbukfencet a játékosom a kapus előtt,de egy kis extrát el tudnék viselni.Mint pl. régen volt ilyen kép a képben dolog kapus lehozatalakor,meg szünetekben a jegesautó.Nem tudom ezek miért nincs enek már benne,hangulatos feature-k voltak.
  • eZo
    Na kipróbáltam én is a játékot :)
    Utoljára valamikor a 98-al játszottam...hát sok változás nincs !

íme egy találat ;)
  • gyuri00
    valki megmondaná hogy lehet bunyózni nekem még egyszer se sdikerült?:S

cselzni hogy lehet?:S egy-két kombót írhatnátok
  • batmanka
    az inkább easy lesz :D
  • Sada01
    Nálad ezen nem csodálkozok
  • CzKaresz22
    Én sima bajnokságban próbaképpen 6 gémet toltam le eddigi statom a köv meccs elött, 6-ból ha gyózelem Diffen.

• CzKaresz22
    Valaki egy gamet este vagy egy kis mini bajnokságot gép ellen VB rendszerben???

MSN:[email protected]
  • Game Hunter
    A Gameplay Settings nektek hogy vagy beallitva? Nekem tul gyorsan mozognak a karakterek.
  • ForzaInter

legnehezebb szinten diffuculton nyomom de kurva nehzen tudok gólt lőni:S
    mostis 40 mp-vel vége előtt basztam be 2-őt:d
    dinastyt kezdtem első meccs jersey ellen 3-0 ottis 3 hramadba lőttem gólokat:d satáúúttt nemgyengén 2 meccsen:D
  • Game Hunter
    Skill Stick Tutorial

Skill Stick Tutorial HD
  • ricsa008
    mit javít?
  • Sada01
    Az igen
  • Game Hunter
    Patch?
  • ForzaInter
    elmegy egynek
  • Game Hunter
    NHL 08 skill stick GAMEPLAY(Xbox)Nem tudom mennyire ter el a pc-es verzio!?
  • Game Hunter
    Nincs mit. Nekem is voltak hasonlok. Szerintem a jatekmenet nem olyan rossz, DE...
    Az xbox 360-as verzional mas a create player resz(meg gondolom sok minden mas). Sokkal jobb szerintem. Az Pc-es verzio megint ugyan az mint tavaly, csak kis modositasokkal.:( Azert, illet volna legalabb az xbox-os verzio szintjere hozni a pc-es verziot is.
  • bigapó
    ami tetszett eddig, hogy a kapus válla felett rövidre nagyon nagy gólt vágtam, ott pedig azért elég kis hely van:)))
  • bigapó
    kösz, ezek jól jöttek. jó dolog ez a youtube:)