548
-
#268 nálad és akinek még ilyen problemje van annál valamivel ütközik a gamepad, mert nekem is ez van, de semmi gond nincs vele. esetleg rakjátok fel mégegyszer a driverét, hátha az a baja. -
#267 Hy!Én azt szeretném kérdezni hogy nekem miért nincs kapus mód a játékban? NHL 08 FLT a gamem neve!Az az FLT nem tudom mit jelenthet! -
slemo #266 Sziasztok!
Vas Janin kívül van még benne magyar? -
#265 sziasztok!
ha valakinek vannak kb. reális értékei a game settings-re (korcsolyázás sebessége, fáradás, lövés pontossága, stb...), akkor azokat szívesen várom!
amúgy jó a játék, nekem tetszik! bár a controller setupnál csak a QUIT gomb működik. ez nem tudom miért van. logitech dual action-öm van. ja, és néha nekem is megőrül a kurzor a menüben... -
Game Hunter #264 Nalam a Rosters/ Update Roster-nel van. Kep -
Game Hunter #263 Ja, jo spyware gyujto a daemon tools! -
#262 roster frissítésvanemár? -
Game Hunter #261 En is probaltam analog karral elohozni a trukkoket, de nem sikerult. Lehet, hogy ezt is kihagytak a pc-s verziobol?! -
#260 nem szoktam yasu-t használni, eddig minden olyan játékhoz amihez ajánlották nem kellett, talán a daemon 4.09-es verziója ilyen jó:) -
Game Hunter #259 Patch CRACK -
Game Hunter #258 Ugy is megy, hogy No-DVD/Fixed Image es Y.A.S.U v1.3! -
Game Hunter #257 Be kell kapcsolni a Fuggoleges Szinkronizalas-t. -
szapor #256 mér van az hogy amikor elinditom a játékot ilyen kép jön be meg zene megy de semmi a jobb felső sarokban meg ott van hogy quit -
HUmanHunter #255 az irányításon javítottak valamit? -
#254 nekem sokkal nehezebbnek tűnik az előző évadokhoz képest, ráadásul karral egyáltalán nem lehet előhozni a trükköket. Ez szerintem csak PC-s verziónál van, mert a videók Xbox-ról voltak. -
#253 én felraktam az USA patch-et, az FLT-hez úgy néz ki az jó. előtte vissza kellett másolni az eredeti exe-t, patch indít, majd visszamásoltam a crack-et és müxik. -
Game Hunter #252 Nem tudom. -
Game Hunter #251 Patch Info -
#250 A patch utan is mukodik az FLT crack verzioval ? -
Game Hunter #249 PATCH -
#248 98-ashoz kepest azert van egy kis valtozas nezd csak meg jobban. -
#247 ja, easy-n játszok és többnyire ilyen helyzetekből vagyok eredményes:
Klikk
Logitech Rumblepad 2 Vibration Feedback gamepaddal játszok és valahogy nem jönnek elő a cselek bár mit is csinálok ( 1-2 kivételt leszámítva ) !
Néztem a videókat, jók, de nem igazán tudom kamatoztatni a látottakat :(
Pl. egy az egy elleni helyzetekben nagyon ritkán tudom megveri a kapust :( -
nutiform #246 Szia Karesz!Régen írtam már ide.Én is kipróbáltam már az újat, és nekem is hasonló a gonddom a játékkal.8 meccsből 8 győzelem a mérlegem, és minden meccsen legalább 6 volt a gólkülönbség.Ez valahogy nincs jól belőve,régen azért diff-en legalább egy kis kihívást jelentett a játék.Amúgy nem sokat változott a játék,szép meg jó,meg szépen csinálja a tigrisbukfencet a játékosom a kapus előtt,de egy kis extrát el tudnék viselni.Mint pl. régen volt ilyen kép a képben dolog kapus lehozatalakor,meg szünetekben a jegesautó.Nem tudom ezek miért nincs enek már benne,hangulatos feature-k voltak. -
#245 Na kipróbáltam én is a játékot :)
Utoljára valamikor a 98-al játszottam...hát sok változás nincs !
íme egy találat ;) -
gyuri00 #244 valki megmondaná hogy lehet bunyózni nekem még egyszer se sdikerült?:S
cselzni hogy lehet?:S egy-két kombót írhatnátok -
batmanka #243 az inkább easy lesz :D -
#242 Nálad ezen nem csodálkozok -
CzKaresz22 #241 Én sima bajnokságban próbaképpen 6 gémet toltam le eddigi statom a köv meccs elött, 6-ból ha gyózelem Diffen.
-
CzKaresz22 #240 Valaki egy gamet este vagy egy kis mini bajnokságot gép ellen VB rendszerben???
MSN:[email protected] -
Game Hunter #239 A Gameplay Settings nektek hogy vagy beallitva? Nekem tul gyorsan mozognak a karakterek. -
legnehezebb szinten diffuculton nyomom de kurva nehzen tudok gólt lőni:S
mostis 40 mp-vel vége előtt basztam be 2-őt:d
dinastyt kezdtem első meccs jersey ellen 3-0 ottis 3 hramadba lőttem gólokat:d satáúúttt nemgyengén 2 meccsen:D -
Game Hunter #237 Skill Stick Tutorial
Skill Stick Tutorial HD -
ricsa008 #236 mit javít? -
#235 Az igen -
Game Hunter #234 Patch? -
#233 elmegy egynek -
Game Hunter #232 NHL 08 skill stick GAMEPLAY(Xbox)Nem tudom mennyire ter el a pc-es verzio!? -
Game Hunter #231 Nincs mit. Nekem is voltak hasonlok. Szerintem a jatekmenet nem olyan rossz, DE...
Az xbox 360-as verzional mas a create player resz(meg gondolom sok minden mas). Sokkal jobb szerintem. Az Pc-es verzio megint ugyan az mint tavaly, csak kis modositasokkal.:( Azert, illet volna legalabb az xbox-os verzio szintjere hozni a pc-es verziot is. -
#230 ami tetszett eddig, hogy a kapus válla felett rövidre nagyon nagy gólt vágtam, ott pedig azért elég kis hely van:))) -
#229 kösz, ezek jól jöttek. jó dolog ez a youtube:)