548
  • madrid4ever
    Hy!!
    Én a legmagasabb fokozaton játszom és azt szeretném kérdezni hogy mi a leghatékonyabb módja a gólszerzésnek?
  • afanasenkov
    a játékon belül a gamepad gombkiosztását állítsd át, ennyi
  • szasza0110
    Mert a tavalyin nem volt ilyen és mindig rányomok véletlenül, ami elég kellemetlen!
  • jbal
    mér kell kiiktatni?
    billentyűzeten is a tabbal le lehet hozni.
  • szasza0110
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy én gamepaddal játszok és van egy gomb, amit, ha megnyomok lejön a kapusom. Hogy lehetne ezt kiiktatni? Köszi előre is a választ!
  • batmanka
    Akkor nézzétek meg ezt:

http://www.sendspace.com/file/x76gzq
  • ForzaInter
    nem hinném
  • stuka85
    tudom hogy hülye kérdés, de szerintetek lesz 09??? :)
  • jbal
    amúgy én is csináltam már olyat, hogy Bvh rostert átkonvertáltam és akkor is ez lett.
  • ForzaInter
    az, meg Montreal kapusát nézd meg:D nemtomá ki de egy szélsőt rkatak be:DASddadds
  • jbal
    szar.Modano Minnesota meg Toivonen Bostonba mezőnyjátékos?
  • batmanka
    www.nhldepot.net -en van aktuális roster

akit érdekel rövidesen indul a következő bajnokság a:
    www.hohl.hu/nhl -en
  • jbal
    sajnos az EA Sports nem fog kiadni.
  • blory
    Jo volna mar mert Forsberg es Foote ujra Colorados lett ujra osszeall a regi jo csapat :) (elmeletbe mert Forsberg ....:()
  • jbal
    nincs roster update?
  • Onager
    Nem konkréten manager játékra gondolok. Abban a focis játékban, amiről beszélek, kombinálva volt a kettő, éppúgy mint ebben az NHL-ben, vagy a FIFÁkban, csak a manager része nagyon jól ki volt dolgozva, ami nekem sokat ért. Persze a hokiban biztos így történik az igazolás a valóságban is (vagy nem tudom), de a FIFA manager része is messze elmarad attól.
  • afanasenkov
    ez a játék elsősorban a meccsekről ill. eredményekről szól. van jégkorongos manager játék is, ha téged ez érdekel.
  • Onager
    Az az igazság, hogy nálam az első sport a foci, és korábban volt egy játék, ahol olyan szinten volt megoldva a karier mód, amilyet azóta sem készítettek, csak néhány dolgot kezdtek beépíteni belőle más játékokba, amelyek évekkel később jelentek meg. Ez a játék a Sensible soccer volt, a 90-es évek elején, majd közepén jelent meg. A második kiadásban volt ez a karrier mód, ahol nagyon komolya terhet jelentett, hogy gazdaságilag talpon maradjon az együttes, nem lehetett vlágba sztárokat vásárolni, nem úgy mint a FIFAban. Továbbá a játékosokat nem csak úgy negvettük, hanem alkudni kellett, és ha egyszer nem akarták oda adni, akkor ajánlhattam bámennyit. Volt lista az eladó játékosokról, de be is lehetett jelentkezni értük, a tulajdonságaik pedig nem voltak számszerűsítve, voltak erősségeik, illetve ki kellett tapasztalni azokat.
    Na ez az élethű karrier feeling hiányzik nekem a mai játékokból, és ez a roster dolog sem olyan, mintha én magamnak tudnám odacsábítani a játékosokat, illetve dolgoznék meg azért, hogy legyen pénzem őket megvenni és eltartani.
  • afanasenkov
    a megoldás egyszerű: rosters-roster management, itt a kedvenc csapatodba pakolhatod a kedvenc játékosaidat, aztán kezdesz egy új dynastit. a legnehezebb fokozat elég jó szerintem. próbáld ki, és meglátod.
  • Onager
    Aha.
    Az rendben van, hogy jók a játékosaim, csak baromi messze van még a szezon vége, és én csak úgy kedvtelésből szeretném a kedvenc játékosomat megvenni, de azt úgyse adják így ide. Most vezetem az NHL-t, de csak normál fokozatban. Ebben a játékban mit jelent az erősebb fokozat? Mert talán a 2004 -gyel volt az a problémám, hogy annyiban merült ki a nehézség, hogy az én játékosaim rosszabb arányban ütöttek gólt a lövésekből, mint kisebb fokozatban, az ellenfél megy gyakrabban. Mondjuk, hogy normál fokozatban tudtam egy 20-10 -es kapuralövési arányt (és nyilván nem mind a kapu közepére irányult), és lett mondjuk az eredmény 4-1, míg magasabb fokozatban a 20-10 megmaradt, de az eredmény már 2-3 lett. És ez rendszeresen.
  • afanasenkov
    venni csak a szabad játékosokból(free agents) tudsz, de csak a fizetési határig. amúgy dynastiba a 2. szezontól már egész jók szoktak lenni a játékosaid, nézd majd meg az pontjaikat.
  • Onager
    Kösz! Ez bejött.
    És arra is tudsz válaszolni, hogy pénz lehet e adni játékosért, és ha igen, akkor hogyan, mert én csak cserélni tudnék, azt meg annyira nem akarom, meg nem is akarják olyan könnyen adni a játékosokat, főleg hogy persze ilyenkor az ember nem akárkit akar megvenni.
  • afanasenkov
    ha a gombkiosztásra gondolsz akkor: rules and options-conf. controller-
    ezen belül én a gamepadon a 6-os gombal váltok hibridről sajátra, és itt lehet változtatni a gombkiosztást. amúgy akárhányszor elindítod a játékot mindig ki kell választani a saját beállitást, különben hibrid irányításon lesz.
  • grebber
    Gamepadot miként lehet a gameben beüzemelni?
  • afanasenkov
    elöször válaszd ki az elcserélni kívánt játékost vagy játékosokat, aztán a másik csapathoz lépteted, és az "e" ill. "r" billentyűvel választod a másik csapatot. elvileg ennyi.
  • Hakan
    Itt
  • Onager
    Helló!

Nem tudtok valami megoldást erre, hogy csak az Anaheimmel lehet kereskedni? Mert nekem is így van, és bosszant. Hiába tudnék nagyon jó játékosokat venni az Anaheimtől, inkább a kedvenceimet szeretném, mint pl Khabibulin.
    Akinek rendesen működik lécci írja már le, hogy hogyan tud váltani, mert bár egyértelműnek tűnik, hogy a csapatnév melletti nyilakkal kell, de hátha elkerüli valami a figyelmemet.

Köszi!
  • ForzaInter

lol, elkezdtem büntetőket gyakolrni, mer áltában egyet se tok belőni:S
    aza fej:DDDDDDdd
  • ForzaInter
    ez poén volt:S
  • NHLFAN
    És itt hol?a pontos fájlt linkeld be légyszíves.Köszi
  • mikiking
    neked szép a logód, nem ?
  • aadamka
    OFF
    Te meg gondolkodj el rajta, hogy miért van szükséged ilyen fos villogó névtáblára, hogy felhívd magadra a figyelmet.
    ON
  • afanasenkov
    itt nézz körül . http://www.kulibin.rhlmod.ru/index.php?lang=eng&fold=nhl08
  • Lacesz
    szIASZTOK,TUDNA NEKEM VKI ADNI EGY SERIAL-T??
  • mikiking
    na kiprobaltam,és ugyan de ugyanazt csinálja mint a 07esben ,csak nem értem mért.ráteszem a gamepadot..és csak mintha rajtatartanám a lefelé gombon az ujjamat,mint aki megbolondult,szoval nem lehet müködtetni ...pedig figfa ,meg mindenhe jo volt,de nhl - hez nem jo,vki vmi megoldás ?
  • mikiking
    nyisd fel a Wc-t. ülj bele,készlj fel.imádkozz egyet,és huzd le magad
  • aadamka
    Nem vagytok észnél, ne játszatok ezzel a szarral, NHL 2004 a király, én még mindig azzal nyomom. :D
  • afanasenkov
    én már probáltam 2 gamepaddal, semmi gondja a játéknak, nálam működött.
  • Battlecruiser
    Aki játszani szeretne direkt IP-n az vegyen fel msn-re: [email protected]
  • mikiking
    nem is akarom,de igy hitelesebb :D amguy ugy gondoltam,h egy gépen ketten gamepad + billel. mert a 07 beszart a gamepadtol....