NHL 08
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Te meg gondolkodj el rajta, hogy miért van szükséged ilyen fos villogó névtáblára, hogy felhívd magadra a figyelmet.
ON
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
mi a kérdés?
mindegy, válaszolok arra amit szerintem kérdeztél:
lehet a játékot billentyûvel és gamepaddal is játszani, sõt egyszerre a kettõt is tudja, tehát egy gépen ketten is tudtok egymás ellen játszani.
szerintem nem muszály megvenni a játékot, mert direct-ip módon lehet két gépet "összekötni", így tudtok két gépen is játszani.
The Matrix has you...
naja igaz amit mondasz, csak az anaheim klasszisait elszedve sorra verek mindenkit
szerintem az ingyen játékosok közül meg kell venni mindenkit aki jobb 78as overallnál és hármat odadni belõle más csapatnak egy kalsszisért😊 jobb mint egy allstar teamXD
igazából ezért hülyeség a játék ezen része, mert majdnem mindegyik jobb játékost - vagy legalábbis ami szerintem fontos, gyors játékosokat - meg lehet venni, így már lényegtelen, hogy melyik csapattal indulsz, összeválogatol egy team-et és már sorban versz mindenkit...
The Matrix has you...
azt kérdezném hogy ha seasonban játékosokat akarok tradelni , akkor miért csak az elsõ csapattal ,az anaheimmel tudok?? ott van ugyan a nyíl amivel váltani lehetne, de nem mûködik se billentyüzettel se egérrel
tud valaki segiteni???
köszi
Egy barátomnak is ez a gondja.
Ati kártyája van, de sehol nem találunk ilyen jellegû opciót.
Nem írnád le kissé pontosabban, hogy ezt hol keressük? :/
Intel PIII 2x933Mhz (dualproci), 512 RIMM memória, 256 Ati 9550 videókártya, stb stb, és még nem volt gondom se játékkal (2006osokkal együtt), se más progival... erős kis munkaállomás:)
Köszi
Intel PIII 2x933Mhz (dualproci), 512 RIMM memória, 256 Ati 9550 videókártya, stb stb, és még nem volt gondom se játékkal (2006osokkal együtt), se más progival... erős kis munkaállomás:)
Namost, a mostanival nemtom mi a szitu, még nem beszéltem vele...
Csúpán egyetlenegy, rövid kérdésem lenne.
A 07-es játékot már próbáltam, elõtte sokat játszottam az éppen aktuális verziókkal, de a tavalyi valamiért nem nyerte el a tetszésemet, illetve eléggé rossz volt azt olvasni, hogy csak gamepaddal lehet igazán jó játékélményt elérni.
Na már most, az idei évben ilyen téren mit nyújt a játék, gamepad nélkül van értelme elkezdeni vele játszani?
A 08asban legalabb alkalmaszkodik a gep a taktikadhaoz, vedekezik, rendesen vedekezik, realisan... s fogja az embereket, megakadalyozza a bepassz-golokat ha tudja, meg effelek.
Csak az a gaz, hogy kiismerhetoek a gyengesegek, es akkor tutira 6-0ra is le lehet nyomni, de ugyanoakkor ki is lehet kapni 1 harmad alatt ha nem figyelsz.
kb 100 meccs utan kicsit uncsi, de meg mindig meg tud verni a gep, s amig meg tud verni, addig kihivas marad
nem, el kell mindent k*rni, mert az üzlet ezt kívánja. a játékos mást kíván, de ez már senkit sem érdekel.
bocs a kirohanásért, de ez a véleményem.
The Matrix has you...
nekem nem nagyon jön be az új verzió, pont ezek miatt, lehet visszatérek inkább a 06-ra...
tegnap is olyan mocskos szemét gólokat kaptam, hogy csak na...
The Matrix has you...
például bunyónál fejre ütés védése meg a lövés gombon kívül van mégegyféle ütés amit nem tudok.
meg néha van hogy egyszerûen úgy húzogatja a kapu elõtt és belövi.a 07-ben ha a kapu elõtt voltam néha a wrist shot hosszú nyomásánál megcsinálta.magától cselezett és rálõtte.meg kéne valami megoldás az 1 v 1 helyzetek megoldására is.
mit keresel, hátha tudunk segíteni?
The Matrix has you...
Olyan gondom van hogy genius G07-es gamepadom van és amikor elinditom a játékot ugrál a menübe és nem tudok vele játtszani.mi lehet a hiba?
Másik játéknál nincs ilyen gondom!
Valaki valami ötlet!
Sziaszztok!
mindenképpen érdemes minél többet gyakorolni, mert ugye úgy válik késõbb készséggé egy adott szituáció megoldása. ami fontos még, az a megfelelõ taktika. igen itt is van😊 igaz nem sok, de számítanak, mert így tudod, hogy mikor honnan jön majd a segítség akinek lehet passzolni. ez jól meg van csinálva, most már jól helyezkednek a társak is, igazi kis támadásokat lehet összekombinálni.
gyakorolni, gyakorolni...
The Matrix has you...
Kezdõ játékos vagyok, és haverral nyomjuk egymás ellen általában. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van az alternbatív passz gomb, aminek a védekezõs megfelelõje a becsúszás. Na az mire való, és hogyan kell használni? Mert ugye lenyomom egyszer, akkor az emberem körülötti kör szürke lesz, és ha megint rányomok, vagy elpasszolja, és tök pontosan, és messzire, vagy nekilõvi a falnak vagy valami full hülyeséget csinál...
Amúgy nem rossz játék, csak nehéz sztem....a 2007 jobb 2 kezdõ játékosnak?