208
Pannon Egyetem - régi nevén: Veszprémi Egyetem - előtte pedig: Veszprémi Vegyipari Egyetem
-
#88 jajj tényleg, elnézést :DDD az is naon jó hely!! -
Dave John #87 kihagytad a sörkertet :o irgum-burgum -
#86 telekibe legalább lehet hányni, nem kell kimenni :DDDDDdd
ppp-ből ha nem fizecc, asszem éjfélkor el kell húzni, nameg ugye mint elhangzott, a papírfalak miatt magánélet nulla...
DC- hát az jó, jó hely, el lehet ott lenni, de kéne még billiárdasztal :P
Mythos egyetemi bulikon van hogy tök üres, a hétvégi Studentek meg cigánytanyák...
van az Other Side, az igényes hely, árai is igényesek, és nem éppen táncos place :D
Bázis a n1, billiárd, darts, csocso, zenegép, haveri összeröffenésekre, piálásokra tökéletes :D
Latin: nekem annyira nem jön be a hely, de hát kinek mi...
Padlás: nem a zenei izlésemet tükrözi, oda sem járok sokat, ettől függetlenül azért jó hely...
így röviden tömören a szórakozásról :P -
davos80 #85 Nem azt mondtam,h nem lehet igazad,csak leírtam,én hogyan működöm.Bár a müszaki informatikai kar HÖK elnökétől még nem halottam efféle panaszt. -
#84 jó hát én nem erőltetem a dolgot, bárki nyugodtan megkérdezhet veszprémi mérnök infósokat a témáról, én is kiváncsi lennék a véleményekre, amennyiben többen lesznek azok akik nem értenek egyet velem én elnézést fogok kérni és beismerem h én vagyok a hülye, komolyan :)
egyelőre ahogy nézem olyanok már jártak itt akik egyetértettek, de ellenvélemény még nem érkezett. -
davos80 #83 Akit rossz tapasztalatok érnek csak rossz véleménye lehet.
Engem is értek elsőre rossznak tűnő dolgok,amikért másokat hiábzattam,de a végén rájöttem én voltam a lúdas,csak magamba kellett nézni.Ezt tanulással,szivatással kapcsolatban jegyeztem meg.Perze ez lehet,hogy egyedi.Ebből kifolyólag írtam,h én még nem találkoztam "szemét" tanárral. -
davos80 #82 Megnnyitják de előtte felújítják a közponi koleszt februárban,na ott lesznek bulik ám. -
#81 na erről jut eszembe h írhatok valami pozitívat is az egyetemről. az oao-ban a mi Mónikánk haláli jófej, mindent elintéz, semmin sem akad ki, és még ha mi vagyunk a hülyék akkor is mindent megold. valamint eddig soha nem kellett 2 percnél többet várnom h sorra kerüljek nála, míg másokhoz egészen az előadókig áll a sor annyian vannak, mi meg csak soron kívül besétálunk hozzá, elintézzük egy pillanat alatt amit kell és már megyünk is a dolgunkra :) az egyik legpozitívabb dolog volt mindez az egész egyetemmel kapcsolatban :) -
Dave John #80 Ha almádiba megy vki kb ugyanúgy jön ki. 8k+4.5k a buszbérlet havonta. -
Dave John #79 2x2= 12k
2x= 14k -
#78 nekem ez egy őszínte véleménynek jön le... nem érzem,hogy túloznál,bár nem ismerem a helyzetet... :) Jobb hiján most mindent elhiszek neked :) [Nincs okom mást hinni...] -
#77 csak jelezném h a ppp havi 12k (vagy 1 személyesben, ahova elsősként nem vesznek fel 14k, vagy 13,5? ezt nem tudom pontosan...)
mod.: ja meg még annyi h mondjuk a ppp nem a legaktívabb kolis életről híres, de azért van mit csinálni, szintbulik, meg pár lépésre van a dc :) -
#76 Na jó... akkor háttértöténet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én most Szombathelyen tanulok... [jővőhéten záróvizsga...]... Dunaújvárosból vagyok... ez 200 km ... szociális helyzetem nem elég a koleszhoz... lakhatási támogatási is csak minimum [3k]... szerintük!!!
Szhelyen - 17500-ért voltam albérletben... a kolesz 9 ezer forint... azért mégse mindegy...
MEg szeretném már kiprobálni milyen koleszban lakni... lehet,hogy utálni fogom,de addig nem tudom milyen míg ki nem probáltam... -
#75 amennyiben ez kérdés volt válaszolnék. alapvetően pesszimista vagyok, de mikor ide jelentkeztem naív voltam, mikor a kolit választottam tájékozatlan voltam, most viszont valamivel tapasztaltabb vagyok, és realista :) én nem érzem úgy h bármilyen téren valótlanul lehúznám az egyetemet vagy a kolikat vagy bármit, próbálom valósan vázolni a képet, de természetesen a saját szemszögemből :) azt nem tudom h ez külső szemlélőnek és olvasónak hogy jön le, de nekem ez a véleményem :) -
davos80 #74 Te nem kicsit vagy pesszimista az egyetemet illetően. -
davos80 #73 Kapsz lakhatási támogatást,távolságra.Szochelyzettől függetlenül.Tehát,ha nincs koli,van laktám.Nem sok,5-6 e forint,de valamire jó.. -
davos80 #72 Csak a teleki a putri,a többivel nincs gond. -
#71 jah vagy úgy :) hát nem értek holnap PannonEgyetemül :)
ÉN átgondolnám szivesen... de csak reménykedni merek benne,hoy felvesznek,mivel nem örülne a pénztárcám,ha ismét albérletbe kéne laknom... -
#70 ja és ne nagyon keseredjen el senki aki nem jut be koliba. jópár koli elég nagy putri, a ppp, elég igényes, de már írtam h rengeteg hátránya van, amit még mondjuk eddig nem írtam, h ahhoz h valaki ottaludhasson fizetni kell vmi 1-2 ezer forintot, nem tudom pontosan mennyit. almádi koliról azt mondják h nagyon jó a közösség, remek helyen van, és el is lehet viselni az elhelyezést, de a bejárás necces lehet, mert elég messze van, bár vannak buszok rendesen. és albiból is lehet találni normális áron egész jókat, szóval no para. -
#69 ja a bekerülésről meg annyit, h állítólag az van, h 2 féle képpen lehet bejutni. pontok alapján, valamint szociális helyzet alapján. az meg követelmény h asszem 30km-nél távolabb kell lakni az egyetemtől. a pontok vhogy úgy működnek h az számít h a bizonyos szakon hány ponttal vagy a ponthatár fölött. szal pl volt olyan szakos aki csak 3-4 ponttal volt a határ fölött és bekerült, viszont másik szakon meg volt olyan ki még plusz 10-12 ponttal sem. én a plusz huszonvalahánnyal bekerültem, de volt ismerösöm aki plusz 3al is bentvolt, mondjuk nem a ppp-ben. -
#68 én meg csak jelezném h amiről én is beszéltem, a ppp, az egyenlő a hotel magisterrel. sztem gondoljátok át :) -
davos80 #67 Akkor engem fosz szagolni,én is a magisterre pályázom. -
davos80 #66 08:00-9:45,aztán 12:45-14:45-ig. Vizsgaidőszakban is ekkor asszem. -
Dave John #65 Ezzel nem azt akartam mondani h hú de sz*r hely, van akinek bejön, és van akinek nem. Nekem már nem tetszik ^^ -
#64 Érdekes tapasztalatok... remélem sikerül váltanod...
én a Magistert célzom meg [már eldöntöttem] ... úgyanis nem vagyok egyszerű eset... és megkönnyíteném a világ életét,ha nem akarnának 1 embernél többel összecsukni... -
#63 oik meddig van nyitva hétköznap? -
davos80 #62 Távolság,szoc helyzet,pontok számítanak általában
-
Dave John #61 Hát én már 1 éve itt vagyok ebbe a koliba, de minden évben ugyanezt eljátszák velünk is. A fürdőből csatornaszag jön, a padló tök más mint a többi szobában ( vékonyabb). Anno azt mondták, h ezt a szobát az informatikusoknak akarták adni, mivel a számítógép úgyis fűt. LOL, ja persze a szobatársam laptopja az nagyon... Meg a takarítónőkkel szoktak mostanában gondok lenni. Egyszerűen nem értem minek hetente 2x jönniük, ha úgyis csak a padlót mossák fel, máshogy úgysem nyúlnak. Mint vmi barrakkban. A falak meg k**** vékonyak, mellettünk 2 szobányira levő dohányzóból vígan hallgathatjuk a zenét hajnali kettőkor. A legjobb amikor a szomszéd szobában a mélynyomó szól, az egy különy élmény.Sztem jövőre Almádiba próbálok menni -
#60 hát nem valami sanszos... én 118 ponttal jöttem infóra, 106 volt a ahatár, és 15ik lettem :D a várólistán... -.- -
#59 ha már a koliról van szó... milyenek a bejutási esélyek?? -
#58 ppp? :) sok szempontból elég szar koli... eleinte a folyamatos tűzriadók, aztán állandó csőtörések, víznyomás gondok, a falakon már elejétől kezdve voltak repedések, nálunk már nem volt olyan négyzetméter a falon ahol ne lett volna minimum egy legalább 10 centis repedés, a falak kb 1 centi vastagok, és normál hangerővel lazán lehet beszélgetni 2 szoba között, ha megkarcolod az asztalt ki kell fizetni az egészet, velünk 100ezer ft-t akartak fizettetni mert kilógattuk a wifi adaptert az ablakon és mi ezzel tönkretesszük az ablakot, fegyelmi eljárással fenyegetőztek mert hétköznap délután normális hangerőn hallgattuk a zenét ami zavarta a kedves szomszédunkat stb stb stb, ezernyi ilyet tudnék még mondani :)
mod.: ja meg mégegy, az egyik kedvencemet majdnem elfelejtettem, nekem ki kell fizetnem a fal újrafestését, mert állításuk szerint én összerugdaltam a szobámban a falat az asztal alatt... ami egyébként már akkor olyan volt mikor év elején felvették a listát h mivel vannak gondok. ja igen, van egy lista amin fel van sorolva h milyen gondok vannak a szobában, kiköltözéskor ismét jönnek, újra átnézik a szobát, és ami újonnan keletkezett kár azt ki kell fizetni... persze beköltözéskor nekünk kell átnézni a szobát, kiköltözéskor meg ők kötnek bele centiméterről centiméterre mindenbe amit csak találnak. én beköltözéskor nem vettem észre h az asztal alatt van egy két folt a falon ezért ezt ki kell fizetnem, egyelőre mást nem sikerült ránkverniük, de az ajtóba és az ablakba is belekötöttek ami együtt 150k lenne... dehát ez is csak veszprémi színvonal, mit is várunk :) -
Dave John #57 reped a fal az új koliban :/ -
MeTaL #56 majd ha valaki tud hozzászólni a kérdésemhez, legyenszíves privát üzenetet irni, mert nem fogom ezt olvasni mert elfogom felejteni :) kösz. -
#55 feltörni, jegyeket beírni?:D -
MeTaL #54 sziasztok, szerintetek egy műszaki informatikai mérnökasszisztens kezdőként mennyit kereshet ? OKJ-s felsőfoku végzettséggel, angol, német nyelvtudással ? -
#53 olyan mint a naplo, csak több mindent lehet vele csinálni, meg neten van :D -
#52 ezt egy kicsit bővebben is kifejthetted volna, kíváncsi lennék mire gondolsz :) -
Shadow_THH #51 HAHAHAHAHAHA
na majd megtanulod nálunk mi is a szopás :D -
#50 PÁZZEE amiket leírtatok:D Még csak harmadikos leszek szakközépbe(vegyész),de a PE-n gondolkodok és tudom,meg látom írjátok hogy a vegyész képzés nagyon jó. Jah egy kérdés: Mi az a neptun?:) azt gondolom hogy egy program,de mien?? tanórákat rendezi??(hülyekérdés?) help:) -
davos80 #49 Ez hülyeség.És nem hiszem,hogy ezzel egyedül vagyok.Sokszor inkább egész más dolog áll a "szemét tanár" effektus mögött. Pl.: a nemtanulás,stb.