208
Pannon Egyetem - régi nevén: Veszprémi Egyetem - előtte pedig: Veszprémi Vegyipari Egyetem
-
#128 csak nem analízis? :DDD -
#127 nem azt tényleg nem szeretem... de azt szereti egyátalán valaki?? a DC-vel az a gond,hog k**va messze van innen a kolitól... márpedig buli után valahogy haza is kell jutni...
Davos... semmi bajom nincs vele... pontosabba nem volt,ameddig nem jelentették ki,hogy kémia elmélet BEUGRÓ a periódusos rendszer fejből... és akkor még csak köszönnek neked :) mondom kedves :)
a matekkal meg már a kisujjam is tele van... :( azt hittem mindent begyakoroltam,felkészültem,erre elém rak néhány olyan feladatot,hogy azt sem tudtam mit kezdjek vele :) [aminek örültem,hogy akinek meglett 5-ösre az sem tudja :) még most sem :)]
na mindegy... azért ha tudtok valami jó buliról szóljatok rám férne vizsgaidőszak levezetésnek... -
davos80 #126 Mi a bajod a kémiával és a matematikával? -
#125 hát házibuli az aggya, publikus partyk kevésbé... mitoszos eksönök kihaltak eléggé, student partik tele vannak pöcsös emokkal meg cigányokkal, tehát az sem túl elviselhető :D Tavaly sokat buliztam, idén már kevésbé :S Mondjuk most kreditért is harcolok, de nem is volt olyan, amiért azt mondtam volna, hogy namegyek
Talán DC-be próbálkozz, bár ha te is utálod a szmogot, és hogy locsolnak piával, akkor az sem jó :D -
#124 ugyanezt hallom vissza öcsémtől is.. szóval nem biztos hogy te jársz rossz helyekre. A város romlott le ennyire. Kezdjetek neki a házibuliknak, VEN-ig ki lehet húzni úgy :D -
#123 Vazzzee... azért már 4 hónapja itt vagyok Veszprémbe...de nincsenek túl jó tapasztalatiam... semmilyen téren...
a sulival is vanna gondok,főleg a matematika "oktatással" ... no meg a kémia elvárások is nevetségesek ...
amúgy én gondolom rosszul,de ez egy baromi unalmas város???... eddig még csak egy igazán jó buliban voltam,a szakestünkön,igaz azért volt jó,mert a csajokkal vittünk bele hangulatott... lehet,hogy nem jó helyekre járok...?? -
#122 én már csak a régi ismerösökhöz utazom le Veszprémbe, évente párszor. Meg kell mondanom, azért az a másfél év, maradandó emlékeket hagyott bennem.
Még az egyetem utáni évekből is. Mondjuk volt olyan, hogy a volt szobatársammal a B lépcsőjénél beszéltük meg a talit. Ez már a második félév lehetett, mikor nem ott tanultam. Aztán jöttek az emberek sorba órára, és mindenki lelkesen üdvözölt és mondta, hogy régen láttak már bent, nem kéne ennyit lógnom :D
Vonaton még most is néha nekiindulok, hogy akkor most Veszprémben leszállok.. jaj de nem, hiszen már rég Székesfehérvár a cél. :)
1 év, aztán meg már én is pestről nyomom. :P -
#121 na hát gratulálok mindenkinek akit felvettek, és tényleg fogadjátok meg Kmarha ajánlatát, aki itt semmiképpen sem szolgál rá a marha névre ugyanis tök igaza van :)
jövőre még össze is futhatunk, akkor még én is lent fogok kóvályogni veszprémben de aztán irány pest, aminek örülök is meg nem is... -
#120 tudom.. olvastam a topic elejét is :) sőt beszélgettem is veletek ez ügyben :) Ha úgy látom,akkor váltok [nem ti tanácsoltátok egyedül!!!] ... -
#119 ajjaj... :) Én befogom a számat, majd te eldöntöd az első év után.
Egy jó tanács. Ha úgy látod, hogy váltani kell, ne reménykedj, hogy majd másodszorra jobb lesz, majd javul valami, ha úgy érzed lehet hogy váltani kéne, akkor válts!
És sok sikert! -
Mirk #118 én is megyek pannonra... -
#117 tavalyhoz képest csökkent a ponthatár? nálunk 2 pontot igen.. -
#116 környeztmérnöki -
#115 részvétem!
vagy várjunk, milyen szak? :) -
davos80 #114 Grat! -
#113 mostmár 100%-os... Szeptembertől PE :)
-
#112 Nálunk jelen állapotban elektromosságtan az, ami a buktató... -
#111 Akkor ott sem jobb a helyzet mint Szegeden:)
Még informatikus hallgató koromban Szabó Tamás bejött és megkérdezte, hogy mit keresünk itt. Vicces. Érdekes, hogy 200 emberből az a 25 ment át aki az ő gyakorlatára járt. Mindenki más megbukott mert hülyék. Aztán hallottuk hogy az illető gyakorlatcsoport is csakúgy hogy elmentek sörözni meg borozni egyet.
Diszkrét matekból meg eltűntették az évfolyamot. 100%-os húzási átlag. zsír.
Na kb itt gondolkodtam el hogy kell-e ez nekem?
Másik arany dolog a TO: egyik héten mondanak valamit annak megfelelően visszamegyek a köv héten és közleik, hogy az nem jó úgy és ők ilyet nem mondtak. majd a köv héten megint elmondják ugyanazt mint 2 héttel azelőtt...
\o/ szolgáltatás... (bár azért neveljük őket:D) -
davos80 #110 Na erről viszont nem halottam.Egyszerű magyarázat lehetne miszerint: "nehéz" a szak,de nyilván más áll mögötte,ha két évig nem volt diplomás. -
#109 Ez tényleg érdekes. A másfél évem minden hete, na jó, talán ha kicsit kevésbé próbálok nagyott mondani, akkor is minden hónap azzal telt, hogy mind a matek tanszéken, a TO-n, a rektornál, a HÖOKnál, midnenhol panaszt tettünk. Volt kire. Egyik helyről a másikra küldtek, hogy majd ők tesznek valamit az érdekünkben. Persze a küldött helyen vissza küldtek a másikba, hogy ők ezzel nem tudnak mit kezdeni, beszéljük meg itt, vagy ott. Onnan megint tovább küldtek, onnan meg vissza. Tipikus 22-es csapdája. A müszaki (akkori) informatika höok elnők uszott a panaszlevelekben, a skalpolási ötletekben, anyázós levelekben, és ahogy hallom, most sem javult igazán a helyzet, talán csak kevésbé foglalkoznak az adatok (diákok) dolgaival.
Egyszerüen volt olyan tantárgy, amiból ha kimásoljuk a könyvet (megtettük), akkor sem lehetett megszerezni a 60 %-ot. Persze ilyenkor a diák a hülye, de mikor oda jelentkeztem már két éve nem volt diplomásuk. Egysuzerü ügy volt, senki nem jutott el odáig. De ilyenkor mindig mi voltunk a hülyék, bármit is mondtunk.
Láttáttuk a South Park azon részét, ahol Gerisson azon ügyködött, hogy kidobják őt a buzisága miatt? És a diákok lettek lebaszva az intolerancia miatt? No, VE-en hasonló vol a helyzet nem egy tárgyból. Leitold testvérét hálózatból kétszer láttuk. Egyszer a 3. órán, amire kiváncsiságból beültünk 10-en megnézni hogy bejön e a tanár végre. Bejött, és azt mondta, ezt a könyvet kell megtanulni. A többi órán a tanársegédje olvasta fel a könyvet szavanként. A második alkalom amikor láttuk, az a vizsga volt, ahol ha nem tévedek 100%-os bukás arányt csinált. Mivel ez nem volt tökéletes igy a 300-ból 20 embert elengedett javítani.
De persze itt is mi voltunk a hibásak :D Hát a nagy faszt :) -
#108 Progalap az önmagában nem gyilkos... najó házik azok értelmetlenek, tekintve, hogy valaki odamegy az egyetemre, nulla C nyelvtudással, megírod első prog I. ZH-dat, melyben még a habokban sincs a struktúra, ezalatt a mini torpedóban már a strukturákkal kell játszani, nem is alapszinten.... a ZH-k egyszerüek, a vizsga is az, de a vizsgabeugró..... -
#107 a legrosszabb tanár, mióta idejárok az a Badics family(férj és feleség):S
szörnyű!!!!!!!!
nekem mikrót tanitottak első félében!a nő tartota az előadást, a férj a gyakszit-teljes halál!
pedig biztos nagyon értenek hozzá,meg okosak, de ahogy az anyagot adják le...
a nő még vmennyire megtartja az órát,de Tamás nagyon nem jött be:S,eszméletlenül unalmasak az órái!
a programozási tárgyakról inkább nem is beszélek:irtó nehéz,prog1 meglett az még vmennyire jó és követhető,de a progalap az halálnehéz...
Heckl-t szeretem,jól tartja az órákat sztm...én oda tuttam figyelni,persze megérteni azt nem mindig:P
a bulik jók,Bázisba mi is járunk!:) -
davos80 #106 Ja,őaz. -
#105 Hát igazad van, reghéten szerintem minden nap :P -
#104 nem ritka az egy kicsit?? :) -
#103 Talán mer minden második segg este részeg? :DDDDDD De mondjuk ő jófej srác :D -
#102 -
#101 ő a Peri, ha jól tévedek. azon mondjuk nem csodálkozom h ő nem panaszkodik :) -
davos80 #100 Ráadásul ingyé'.A vbk meg fillérekbe kerül. -
#99 Golyó, golyó :DDDD
tényleg, szhelyen nem is tudok rex-asztalt... hmm -
#98 billiárd az nem REX :) -
#97 Mellesleg írtad a Szombathelyt, koleszt, BDF-et.. HÁTŐŐŐŐ.. khm :D BDF mint suli nc, legalábbis a szakjaik jó része, koli.. hát örülj h nem kerültél be :DDD Bulizni nemtudom szoktál-e, sulihoz/kolihoz talán romkert van legközelebb, de hát az cigótanya, Bambi most épült, az még egyenlőre niceos :D
Na meg ha sok pénzed van, az uránia-udvari premiere-ben lehet billiárdozni :D -
#96 ugye ... szerintem is :) régen nagyon imádtam... de az utóbbi jó pár évben sehol nem volt lehetőségem játszani.. -
#95 van rex???
ez most komoly??? -
#94 Jujjj, REX Azt fel kell kutatnom majd akkor :DD Pedig azon az utcán sokat járok, de eddig nem tünt fel.. -
davos80 #93 Asszem onnan jött a neve,hogy szőlő-bor őstermelő.
Az N épületet és a B,ill.C épületet összekötő utcából nyílik,kis kocsma,csocsóval,rexel.Utóbbi ingyenes. -
#92 Nah azt nem vágom -
davos80 #91 -
Dave John #90 bekerültünk a top 10-be :o -
davos80 #89 Meg az östi