Pannon Egyetem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
Progalap az önmagában nem gyilkos... najó házik azok értelmetlenek, tekintve, hogy valaki odamegy az egyetemre, nulla C nyelvtudással, megírod elsõ prog I. ZH-dat, melyben még a habokban sincs a struktúra, ezalatt a mini torpedóban már a strukturákkal kell játszani, nem is alapszinten.... a ZH-k egyszerüek, a vizsga is az, de a vizsgabeugró.....

.: mobilize.hu :.

ddomi87
a legrosszabb tanár, mióta idejárok az a Badics family(férj és feleség):S
szörnyû!!!!!!!!
nekem mikrót tanitottak elsõ félében!a nõ tartota az elõadást, a férj a gyakszit-teljes halál!
pedig biztos nagyon értenek hozzá,meg okosak, de ahogy az anyagot adják le...
a nõ még vmennyire megtartja az órát,de Tamás nagyon nem jött be:S,eszméletlenül unalmasak az órái!
a programozási tárgyakról inkább nem is beszélek:irtó nehéz,prog1 meglett az még vmennyire jó és követhetõ,de a progalap az halálnehéz...
Heckl-t szeretem,jól tartja az órákat sztm...én oda tuttam figyelni,persze megérteni azt nem mindig😛
a bulik jók,Bázisba mi is járunk!😊

ööö...retekegér...!

Ja,õaz.

autoszimulator
Hát igazad van, reghéten szerintem minden nap 😛

Trisztin
nem ritka az egy kicsit?? 😊

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

autoszimulator
Talán mer minden második segg este részeg? 😄DDDDD De mondjuk õ jófej srác 😄

Trisztin
<#ejnye1><#nevetes1><#vigyor3><#taps>

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

shad0w
õ a Peri, ha jól tévedek. azon mondjuk nem csodálkozom h õ nem panaszkodik 😊

don't give a fuck

Ráadásul ingyé'.A vbk meg fillérekbe kerül.

autoszimulator
Golyó, golyó 😄DDD

tényleg, szhelyen nem is tudok rex-asztalt... hmm

Trisztin
billiárd az nem REX 😊

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

autoszimulator
Mellesleg írtad a Szombathelyt, koleszt, BDF-et.. HÁTÕÕÕÕ.. khm 😄 BDF mint suli nc, legalábbis a szakjaik jó része, koli.. hát örülj h nem kerültél be 😄DD Bulizni nemtudom szoktál-e, sulihoz/kolihoz talán romkert van legközelebb, de hát az cigótanya, Bambi most épült, az még egyenlõre niceos 😄

Na meg ha sok pénzed van, az uránia-udvari premiere-ben lehet billiárdozni 😄

Trisztin
ugye ... szerintem is 😊 régen nagyon imádtam... de az utóbbi jó pár évben sehol nem volt lehetõségem játszani..

Trisztin
van rex???

ez most komoly???

autoszimulator
Jujjj, REX <#merges2> Azt fel kell kutatnom majd akkor 😄D Pedig azon az utcán sokat járok, de eddig nem tünt fel..

Asszem onnan jött a neve,hogy szõlõ-bor õstermelõ.

Az N épületet és a B,ill.C épületet összekötõ utcából nyílik,kis kocsma,csocsóval,rexel.Utóbbi ingyenes.

autoszimulator
Nah azt nem vágom

<#eljen>

bekerültünk a top 10-be :o

Szeressük a zacskós tejet

Meg az östi

autoszimulator
jajj tényleg, elnézést 😄DD az is naon jó hely!!

kihagytad a sörkertet :o irgum-burgum

autoszimulator
telekibe legalább lehet hányni, nem kell kimenni 😄DDDDdd

ppp-bõl ha nem fizecc, asszem éjfélkor el kell húzni, nameg ugye mint elhangzott, a papírfalak miatt magánélet nulla...
DC- hát az jó, jó hely, el lehet ott lenni, de kéne még billiárdasztal 😛
Mythos egyetemi bulikon van hogy tök üres, a hétvégi Studentek meg cigánytanyák...
van az Other Side, az igényes hely, árai is igényesek, és nem éppen táncos place 😄
Bázis a n1, billiárd, darts, csocso, zenegép, haveri összeröffenésekre, piálásokra tökéletes 😄
Latin: nekem annyira nem jön be a hely, de hát kinek mi...
Padlás: nem a zenei izlésemet tükrözi, oda sem járok sokat, ettõl függetlenül azért jó hely...

így röviden tömören a szórakozásról 😛

Nem azt mondtam,h nem lehet igazad,csak leírtam,én hogyan mûködöm.Bár a müszaki informatikai kar HÖK elnökétõl még nem halottam efféle panaszt.

shad0w
jó hát én nem erõltetem a dolgot, bárki nyugodtan megkérdezhet veszprémi mérnök infósokat a témáról, én is kiváncsi lennék a véleményekre, amennyiben többen lesznek azok akik nem értenek egyet velem én elnézést fogok kérni és beismerem h én vagyok a hülye, komolyan 😊
egyelõre ahogy nézem olyanok már jártak itt akik egyetértettek, de ellenvélemény még nem érkezett.

don't give a fuck

Akit rossz tapasztalatok érnek csak rossz véleménye lehet.
Engem is értek elsõre rossznak tûnõ dolgok,amikért másokat hiábzattam,de a végén rájöttem én voltam a lúdas,csak magamba kellett nézni.Ezt tanulással,szivatással kapcsolatban jegyeztem meg.Perze ez lehet,hogy egyedi.Ebbõl kifolyólag írtam,h én még nem találkoztam "szemét" tanárral.

Megnnyitják de elõtte felújítják a közponi koleszt februárban,na ott lesznek bulik ám.

shad0w
na errõl jut eszembe h írhatok valami pozitívat is az egyetemrõl. az oao-ban a mi Mónikánk haláli jófej, mindent elintéz, semmin sem akad ki, és még ha mi vagyunk a hülyék akkor is mindent megold. valamint eddig soha nem kellett 2 percnél többet várnom h sorra kerüljek nála, míg másokhoz egészen az elõadókig áll a sor annyian vannak, mi meg csak soron kívül besétálunk hozzá, elintézzük egy pillanat alatt amit kell és már megyünk is a dolgunkra 😊 az egyik legpozitívabb dolog volt mindez az egész egyetemmel kapcsolatban 😊

don't give a fuck

Ha almádiba megy vki kb ugyanúgy jön ki. 8k+4.5k a buszbérlet havonta.

2x2= 12k
2x= 14k

Trisztin
nekem ez egy õszínte véleménynek jön le... nem érzem,hogy túloznál,bár nem ismerem a helyzetet... 😊 Jobb hiján most mindent elhiszek neked 😊

shad0w
csak jelezném h a ppp havi 12k (vagy 1 személyesben, ahova elsõsként nem vesznek fel 14k, vagy 13,5? ezt nem tudom pontosan...)

mod.: ja meg még annyi h mondjuk a ppp nem a legaktívabb kolis életrõl híres, de azért van mit csinálni, szintbulik, meg pár lépésre van a dc 😊

don't give a fuck

Trisztin
Na jó... akkor háttértöténet:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én most Szombathelyen tanulok... ... Dunaújvárosból vagyok... ez 200 km ... szociális helyzetem nem elég a koleszhoz... lakhatási támogatási is csak minimum ❤️k>... szerintük!!!
Szhelyen - 17500-ért voltam albérletben... a kolesz 9 ezer forint... azért mégse mindegy...

MEg szeretném már kiprobálni milyen koleszban lakni... lehet,hogy utálni fogom,de addig nem tudom milyen míg ki nem probáltam...

shad0w
amennyiben ez kérdés volt válaszolnék. alapvetõen pesszimista vagyok, de mikor ide jelentkeztem naív voltam, mikor a kolit választottam tájékozatlan voltam, most viszont valamivel tapasztaltabb vagyok, és realista 😊 én nem érzem úgy h bármilyen téren valótlanul lehúznám az egyetemet vagy a kolikat vagy bármit, próbálom valósan vázolni a képet, de természetesen a saját szemszögembõl 😊 azt nem tudom h ez külsõ szemlélõnek és olvasónak hogy jön le, de nekem ez a véleményem 😊

don't give a fuck

Te nem kicsit vagy pesszimista az egyetemet illetõen.

Kapsz lakhatási támogatást,távolságra.Szochelyzettõl függetlenül.Tehát,ha nincs koli,van laktám.Nem sok,5-6 e forint,de valamire jó..

Csak a teleki a putri,a többivel nincs gond.

Trisztin
jah vagy úgy 😊 hát nem értek holnap PannonEgyetemül 😊

ÉN átgondolnám szivesen... de csak reménykedni merek benne,hoy felvesznek,mivel nem örülne a pénztárcám,ha ismét albérletbe kéne laknom...

shad0w
ja és ne nagyon keseredjen el senki aki nem jut be koliba. jópár koli elég nagy putri, a ppp, elég igényes, de már írtam h rengeteg hátránya van, amit még mondjuk eddig nem írtam, h ahhoz h valaki ottaludhasson fizetni kell vmi 1-2 ezer forintot, nem tudom pontosan mennyit. almádi koliról azt mondják h nagyon jó a közösség, remek helyen van, és el is lehet viselni az elhelyezést, de a bejárás necces lehet, mert elég messze van, bár vannak buszok rendesen. és albiból is lehet találni normális áron egész jókat, szóval no para.

don't give a fuck

shad0w
ja a bekerülésrõl meg annyit, h állítólag az van, h 2 féle képpen lehet bejutni. pontok alapján, valamint szociális helyzet alapján. az meg követelmény h asszem 30km-nél távolabb kell lakni az egyetemtõl. a pontok vhogy úgy mûködnek h az számít h a bizonyos szakon hány ponttal vagy a ponthatár fölött. szal pl volt olyan szakos aki csak 3-4 ponttal volt a határ fölött és bekerült, viszont másik szakon meg volt olyan ki még plusz 10-12 ponttal sem. én a plusz huszonvalahánnyal bekerültem, de volt ismerösöm aki plusz 3al is bentvolt, mondjuk nem a ppp-ben.

don't give a fuck

shad0w
én meg csak jelezném h amirõl én is beszéltem, a ppp, az egyenlõ a hotel magisterrel. sztem gondoljátok át 😊

don't give a fuck

Akkor engem fosz szagolni,én is a magisterre pályázom.

08:00-9:45,aztán 12:45-14:45-ig. Vizsgaidõszakban is ekkor asszem.

Ezzel nem azt akartam mondani h hú de sz*r hely, van akinek bejön, és van akinek nem. Nekem már nem tetszik ^^

Trisztin
Érdekes tapasztalatok... remélem sikerül váltanod...

én a Magistert célzom meg ... úgyanis nem vagyok egyszerû eset... és megkönnyíteném a világ életét,ha nem akarnának 1 embernél többel összecsukni...

james69holden
oik meddig van nyitva hétköznap?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Távolság,szoc helyzet,pontok számítanak általában

Hát én már 1 éve itt vagyok ebbe a koliba, de minden évben ugyanezt eljátszák velünk is. A fürdõbõl csatornaszag jön, a padló tök más mint a többi szobában ( vékonyabb). Anno azt mondták, h ezt a szobát az informatikusoknak akarták adni, mivel a számítógép úgyis fût. LOL, ja persze a szobatársam laptopja az nagyon... Meg a takarítónõkkel szoktak mostanában gondok lenni. Egyszerûen nem értem minek hetente 2x jönniük, ha úgyis csak a padlót mossák fel, máshogy úgysem nyúlnak. Mint vmi barrakkban. A falak meg k**** vékonyak, mellettünk 2 szobányira levõ dohányzóból vígan hallgathatjuk a zenét hajnali kettõkor. A legjobb amikor a szomszéd szobában a mélynyomó szól, az egy különy élmény.Sztem jövõre Almádiba próbálok menni

autoszimulator
hát nem valami sanszos... én 118 ponttal jöttem infóra, 106 volt a ahatár, és 15ik lettem 😄 a várólistán... -.-

Trisztin
ha már a koliról van szó... milyenek a bejutási esélyek??