Motorosok Vs. Autósok

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Énvagyokazapád
az elõzõ 2 hónapban kb 10 cimborám ütötték el, érdekes ez az év... egyik sem a motorosok hibája.

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

MaSzKa
nem vagy ezzel egyedül 😞

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Énvagyokazapád
namivan huligánok? 😄
engem 3 hete ütöttek el az autós hibájából, óje <#smile>

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

pszihopata
'Na az Africa Twin az amire soha nem ülnék fel."

-Akkor kár kényelemrõl,meg kezelhetõségrõl beszélegtni.

A thundercat-ot nem nevezném kényelmes motornak,a banditot már talán inkább,nekem volt 600-asom banditom de nem tetszett.

Jött velünk a napi 600 kilóméteres túrákra egy Tl 1000r-is,összes cucc a barátnõ hátán egész nap,a tengerpartra meg nem tudott kijönni vele mert mindenhol leért a hóeke.<#wow3>

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

ColdFire
kb, sajnos :[
persze vannak, akik hûek is a matricához, mint pl anyum 😄😄😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Ez a matrica nagyon jó, kár, hogy nem ösztönöz semmire. Egy újabb "tetkó" az autóra, komolyabbnak látszik tõle a sofõr. 😊

ColdFire
ma egy matricás gyerek állt be mellém gyorsulni, na mondom szép, hadd menyjen...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
oh, elnéztem, csak amugyis más volt a téma, sry guys :|

Boconadi
ezt inkább a másik totyikba 😊
ColdFire
😄DDdd

ColdFire
<#idiota>

Na az Africa Twin az amire soha nem ülnék fel.<#ejnye1>

Boconadi
vegyetek supermotot, azt azzal vandálkodhattok, betonon, poron, sárba, fasztudja hol 😊

Túra/sportúra kényelmesség vs sportmotor kényelmességrõl annyit, hogy nekem az rg kényelmesebb mint egy 600-as bandit...
pszihopata

'A rugalmassága az ami mindig lenyûgöz. "

-Egy túramotor alul többet tol,mert az arra van hangolva.Nekem afrika twinem van ami fele lóerõ mint egy gsxr,de 3-4000-en jóval többet tol mint egy négyhengeres.A magyar utakra egy sportmotor futómûve amúgy is túl kemény.
Én sokat jártam külföldi túrákra fzr 1000-el,cbr 900-al de nekem az kínszenvedés volt.És nem csak nekem,minden havernak ugyanúgy,pedig akkoriban sokat mentünk.

A négyhengeres rezgése is más,hosszútávon nekem sokkal zsibbasztóbb volt,mint a kéthengeresé.

Régen jártunk a p.ringre én sportmotort csak pályázni vennék,de az meg túl drága 2 óra motorozás mindennel együtt 30 rongy.

Az autópályára tartogatom (meg a Hungaroringre). Ott 200-210 az utazótempóm. Persze ez fogalomfüggõ. Nagy forgalom esetén nyilvánvalóan viszább-veszek. Pl. nem szoktam jobbról elõzni meg cikázni a kocsik között.

Amúgy többet megyek 200 km/h alatt mint a felett.

Kösz 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Amúgy nekem volt mid a kettõ és érdekes mód a sportmotoron jobban érzem magam. A sport-túra tény, hogy kényelmesebb, de nem érzem azt, hogy én irányítom az eseményeket.A Thundercatomba beleültem mint egy fotelba. A gixerre felülök és azt érzem, hogy a kezemben az irányítás.(Persze ez csak képzelem<#wow3>).

Én 177 cm vagyok. A 750-es gixerrel simán lenyomtam 600km-es túrákat. Akinek megfájdul a csuklója az nyilván nem megy vele eleget. Ilyenkor tavasszal a bal kezem lesz tropa a kuplungolástól de 1 hónap múlva már jó erõs lesz. Amúgy többet megyek 200 km/h alatt mint a felett.Azt az autópályára tartogatom. A rugalmassága az ami mindig lenyûgöz. Ott ahol autóval esélyed sincs elõzni ezzel csak egy laza csuklómozdulat. A West end-tõl Solymárig 20 perc bármikor és nem hajtok mint egy állat. Autóval ez a duplája.

épp ezaz, sportmotort nyilván nem kényelmes utazásra vesznek, hanem száguldani, hát arra való 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ColdFire
ha nagyon sportos motoron akarunk rohangálni, akkor sport-túra kell nekünk városba, kényelmes ülés/testtartás, és ugyanúgy viselkedik városba (mert a sportgépeket úgysem lehet kihasználni városi motorozásnál), mint egy sportmotor...
igaz autopályán esélytelen, de minden sporttúra motor is képes megszegni a sebességkorlátra vonatkozó szabályt...

pszihopata
Én 181 centi vagyok és fél óra után már minden bajom van egy sportmotoron.Az összes súlyom a csuklómon van,a lámbamból meg kimegy a vér mert annyira alám van hajtogatva.A nyakam meg teljesen kikészül,mert ahhoz hogy ne a földet nézzem hátra kell tekerni a fejem.

A sportmotor versenypályára készült,ahol a kényelem mellékes és különben sem ülnek rajta órákon át.Egy olyan motorral 100-120-al közlekedni ami 10000-en érzi jól magát nem nagy élmény.Ahhoz nem kell 140 lóerõ.Ha az ember ki is akarja használni,akkor minimum 200 körül kell járni vele,az meg öngyilkosság ilyen utakon és forgalomban.

ColdFire
és mi az élet értelme?
miért élünk? <#wow3><#idiota>

Boconadi
egyáltalán minek gyártanak motorokat? <#idiota>
meg a kérdés, minek sportmotor, ha lassan közlekedne az illetõ? 😊

Boconadi
én 187 centi vagyok. Akkor már ne is vegyek R1-et, mert kényelmetlen lesz?

Szóval elég sokféle körülményt kellene itt figyelembe venni és nem csak a magunk szemszögébõl!

Ha már itt tartunk, akkor egy 180cm magas embernek már akkor kényelmetlen pl egy gixer1000 ha csak csak egyszerûen ráül. El sem kell vele indulni.

pszihopata
'Azzal is lehet lassan, okosan közlekedni"-ez szerintem nem igaz!Kínszenvedés egy komolyabb sportmotorral lassan menni,volt pár sportmotorom tudom mit beszélek.Chopperrel meg tépni szar,volt az is.

TCelica
Azzal is lehet lassan, okosan közlekedni ...

Itt is vannak akik a városban pl. mennek 40-el és akik 150-nel egykeréken, szal errõl ennyit.
Szomszéd meg valamelyik nap annyira füstöltette a gumit hogy a végén már nem gyengén égett a moci segge, hogy miért arról fogalmam sincs.
Csak egy nagy durranást hallottunk utána meg az égõ mocit láttuk. 😞
A srác lábára pedig elég szépen ráégett a gumi ...
Ezután nagy szerelés stb.
De tegnap láttam és már másik mocija van. 😊
Honda CBR 1000, nagyon szép, szeressem. 😄D

mikike
csak tapolca környékén 4 motoros szenvedett balesetet a hétvégén
mégiscsak az van, hogy aki (sport)motort vesz, az nem normális

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Kaszi46
mikike
http://index.hu/politika/bulvar/motor070615/

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Sadist
Na, a vétkes még nem halt meg, pedig már nagyon keltették a halálhírét.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

pleco
Uff barátaim!

Látom kezdenek a nézõpontok egyezni. Sokan látják be, hogy nem csak az egyik, vagy nem csak a másik táborban vannak a hibások. Sõt, nem gyõzöm hangsúlyozni, hogy csak egy tábor van: közlekedõk tábora...
Ezzel lehet vége is a topiknak😄DDD

Aláírás (max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódok, és 2 soremelés megengedett)

ColdFire
huha!
és ide hány köbtöl lehet jönni? azt nem írja :\

[HUN]FaTaL
Szerintem nem autóssal vagy motorossal van a baj. Ugyan nem motorozom de autóban ülve is látom hogy mindkét táborban van idióta és normálisan közlekedõ is.

http://goo.gl/gd6Zi5

Z
Na ma autóban ülve az anyósülésen találkoztam egy olyan motorossal, aki ki akarta vasaltatni magát...se hall-se lát dömötör volt a fiú, mert fittyet hányva az elsõbbség adás kötelezõ táblára, meg arra, hogy bringautat keresztez úgy suhant át a motorjával elõttünk, hogy alig valamin múlott a testi épsége. <#levele><#zavart2>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Motorosok számára szervez a rendõrség ingyenes vezetéstechnikai tréninget. Érdemes elmenni...

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Tudod a motorozás is olyan mint a szex. Nem beszélni kell róla hanem csinálni! Aki pedig nem ért hozzá, az inkább hallgasson. 😊

A témához: sosem az "autósokkal" vagy a "motorosokkal" van a baj hanem bizonyos emberek hozzáállásával. Mert azoknak tökmindegy, hogy mit vezetnek!

pszihopata
Kicsit megkergettem az afrikámat,az autósok már rázták az öklüket.Érdemes volt bemutatni a pécsi videót!

pszihopata
Monfalcone-ban van olyan nyilas,ami amúgy telezöld.Eddig ezt az egyet láttam,de 3 hetente járok oda,és így van ahogy leírtam.Egy magyarnak elég veszélyes szitu,jönnek a robogók ezerrel.

Sadist
Komolyan nem tudom milyenre gondolsz, szerintem még nem láttam olyat 😄 A legextrább lámpa amirõl tudok az a három ágú elõre-balra-jobbra mutató zöld nyíl, de annál csak az a különbség a telizöldhöz képest, hogy a szembejövõnek olyankor nincs zöld.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Nem, épp ezen röhögtünk mi is. Ha mindig a bent lévõnek kell elsõbbséget adnia, akkor egy idõ után bedugul az egész, és nézhetnek kifele a fejükbõl.

DummyBoy
Ennek utánnanézek, mert ha tényleg itthon is így van akkor tartozok egy bocsánatkéréssel neki ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Értem, thx.

pszihopata
De sok helyen ott is van elsõbbségadás tábla a befelé menõnek,ha nincs akkor jön a jobbkézszabály.

pszihopata
Nyíl van,de ha balra akarsz kanyarodni meg kell várni a szembejövõt.

És ez ésszerûbb, mint ami nálunk van? Inkább a körforgalomban lévõ autós álljon meg?:S

Azzal 3 irányt bénít meg, nem csak egyet, mint nálunk, amikor a körforgalomba igyekvõ autósnak kell elsõbbséget adni a körforgalomban lévõnek...

Sadist
Most akkor telezöld, vagy nyíl van a lámpában? <#wilting>

pszihopata
Ez így van!Sõt észnél kell lenni,mert van olyan telezöld,ahol nyíl van a lámpában.

Oldal 1 / 6Következő →