Motorosok Vs. Autósok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
engem 3 hete ütöttek el az autós hibájából, óje <#smile>#smile>
A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
-Akkor kár kényelemrõl,meg kezelhetõségrõl beszélegtni.
A thundercat-ot nem nevezném kényelmes motornak,a banditot már talán inkább,nekem volt 600-asom banditom de nem tetszett.
Jött velünk a napi 600 kilóméteres túrákra egy Tl 1000r-is,összes cucc a barátnõ hátán egész nap,a tengerpartra meg nem tudott kijönni vele mert mindenhol leért a hóeke.<#wow3>#wow3>
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
persze vannak, akik hûek is a matricához, mint pl anyum 😄😄😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
matricás gyerek állt be mellém gyorsulni, na mondom szép, hadd menyjen...Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Túra/sportúra kényelmesség vs sportmotor kényelmességrõl annyit, hogy nekem az rg kényelmesebb mint egy 600-as bandit...
'A rugalmassága az ami mindig lenyûgöz. "
-Egy túramotor alul többet tol,mert az arra van hangolva.Nekem afrika twinem van ami fele lóerõ mint egy gsxr,de 3-4000-en jóval többet tol mint egy négyhengeres.A magyar utakra egy sportmotor futómûve amúgy is túl kemény.
Én sokat jártam külföldi túrákra fzr 1000-el,cbr 900-al de nekem az kínszenvedés volt.És nem csak nekem,minden havernak ugyanúgy,pedig akkoriban sokat mentünk.
A négyhengeres rezgése is más,hosszútávon nekem sokkal zsibbasztóbb volt,mint a kéthengeresé.
Régen jártunk a p.ringre én sportmotort csak pályázni vennék,de az meg túl drága 2 óra motorozás mindennel együtt 30 rongy.
Kösz 😄
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
igaz autopályán esélytelen, de minden sporttúra motor is képes megszegni a sebességkorlátra vonatkozó szabályt...
A sportmotor versenypályára készült,ahol a kényelem mellékes és különben sem ülnek rajta órákon át.Egy olyan motorral 100-120-al közlekedni ami 10000-en érzi jól magát nem nagy élmény.Ahhoz nem kell 140 lóerõ.Ha az ember ki is akarja használni,akkor minimum 200 körül kell járni vele,az meg öngyilkosság ilyen utakon és forgalomban.
miért élünk? <#wow3>#wow3><#idiota>#idiota>
Szóval elég sokféle körülményt kellene itt figyelembe venni és nem csak a magunk szemszögébõl!
Ha már itt tartunk, akkor egy 180cm magas embernek már akkor kényelmetlen pl egy gixer1000 ha csak csak egyszerûen ráül. El sem kell vele indulni.
Itt is vannak akik a városban pl. mennek 40-el és akik 150-nel egykeréken, szal errõl ennyit.
Szomszéd meg valamelyik nap annyira füstöltette a gumit hogy a végén már nem gyengén égett a moci segge, hogy miért arról fogalmam sincs.
Csak egy nagy durranást hallottunk utána meg az égõ mocit láttuk. 😞
A srác lábára pedig elég szépen ráégett a gumi ...
Ezután nagy szerelés stb.
De tegnap láttam és már másik mocija van. 😊
Honda CBR 1000, nagyon szép, szeressem. 😄D
mégiscsak az van, hogy aki (sport)motort vesz, az nem normális
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
*Posse*T.W.D*
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Látom kezdenek a nézõpontok egyezni. Sokan látják be, hogy nem csak az egyik, vagy nem csak a másik táborban vannak a hibások. Sõt, nem gyõzöm hangsúlyozni, hogy csak egy tábor van: közlekedõk tábora...
Ezzel lehet vége is a topiknak😄DDD
Aláírás (max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódok, és 2 soremelés megengedett)
és ide hány köbtöl lehet jönni? azt nem írja :\
http://goo.gl/gd6Zi5
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Tudod a motorozás is olyan mint a szex. Nem beszélni kell róla hanem csinálni! Aki pedig nem ért hozzá, az inkább hallgasson. 😊
A témához: sosem az "autósokkal" vagy a "motorosokkal" van a baj hanem bizonyos emberek hozzáállásával. Mert azoknak tökmindegy, hogy mit vezetnek!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Azzal 3 irányt bénít meg, nem csak egyet, mint nálunk, amikor a körforgalomba igyekvõ autósnak kell elsõbbséget adni a körforgalomban lévõnek...