Alpha Prime
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
engem azért szokott érdekelni 😊
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Amúgy ha az autós példát hoztad fel akkor nézzük úgy hogy valaki azért húzza le a terepjáródat mert nem kényelmes vele városban parkolni holott te mint aki pont terepjárókkal foglalkozott egész életében csak nem hagyhatja szó nélkül azt hogy egy smartokkal és egyébb városi autókkal foglalkozó ok nélkül elveszi minden leendõ terepjáró tulaj kedvét egy amúgy tökéletes autótól.
Remélem érthetõ mi a problémám és köszönöm hogy elmondhattam a véleményem.<#wave>#wave>
F
Ennyi? Ez neked AI 2007ben?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
HL1 grafikán kívül minden tekintetben veri a mai játékok döntõ többségét...
/*WTF?!*/
Igyekeztek összelopni mindent, az viszont nem igazán sikerült, és egy monoton, unalmas játékot csináltak végül. Ez még a kommersz játékok közt sem dícsérendõ, sõõõõõt... (Doom3 mennyi kritikát kapott, pedig ennél mérföldekkel jobb volt, de ha pl nézünk igazi kis elsõ részeket, amelyek akkoron messze nem voltak kult játékok, meg agyonhypeolva, akkor pláne nem lehet megbocsájtani ennek a játéknak a hibáit, pedig ennek gyakorlatilag csak az van (hogy mire gondolok? HL, Soldier of Fortune, NOLF, AvP és még sorolhatnám. Na ezek amik jó értékelést érdemelnek, nem ez a nem is tudom minek nevezzem.))
Szóval nem értem a felháborodásodat, ez nem élfikázás, ez egyszerûen csak értetlenség, hogy miért nézel el ennek a játéknak ilyen dolgokat, és értékeled így fel, teljesen érdemtelenül.
One Vision. One Purpose.
Grafika: 4
Játszhatóság: 2
Kezelõfelület: 3
Ai,nehézség: 2
Hangok: 3
Unalom: 5
Kivitelezés: 2
Összegzés: 2.5
A játékot senkinek se ajánlom tiszta szívvel, mert rengeteg hangulatosabb élvezetesebb játék készült nála az elmúlt kb 10 évben. Nekem csalódás volt, sokkal többet ki lehetett volna hozni belõle.
egyébként no offense, de azt kell megérteni minden élfikázónak, hogy
nem lehet összehasonlítani egy kompaktautót egy minibusszal. A totalcaron se duzzog senki, ha egy terepjárót megdicsérnek, pedig sokat fogyaszt és nem gyorsul jól sem, de egy kisautónál sem rója fel senki hibának, hogy nem lehet bele pakolni 2 köbméter cuccot.
Ráadásul azt sem szabad elfelejteni, hogy a gémerek nagy része (ahogy a GDF-en is elhangzott) nem hardcore, plusz 4 különbözõ osztályba sorolhatóak érdeklõdés szintjén. Mivel minden játéknak bele kell esnie valamelyik kategóriába, ezért mindig lesz valaki, akinek nem fog tetszeni. Átlagos gamerek, akik ezen cikkek olvasóinak kb 80%-t adják nem rendelkeznek csúcsgéppel, sok idõvel...stb. Ez a játék egy mindenki számára elérhetõ termék, tömegcucc és nem kultikus játék. A saját súlycsoportjában igenis megállja a helyét, még akkor is ha ki lehet figurázni, bár a rosszjáték videó elég sarkított, ha leveszed a hangot és csak a képet nézed, akkor egészen más véleményed lesz.
Az ufo viszont kult játék, aminek minden részét végigjátszottam anno én is, és igenis többet várunk tõle, mint a tehetséges, de lusta gyerektõl az iskolában.
Szeretném ha ezen most inkább elgondolkodnátok és a jövõ heti cikk fórumában lehet folytatni a diskurzust. Ha nem sikerül és megint flame lesz, akkor inkább kitörlöm ezt a hsz-t is.
Szent tűz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Űz az árral szemben, Harcba a Világgal!
látom cenz né meg az ura beköltözött...
(amúgy itt nem a cikkrõl lehet véleményt mondani? most az baj hogy szerintem Dojcsák Dániel cikkei rendre lehúzzák a jó/érdekes játékokat és az unalmas-tucat játékokat amik szép grafikával vannak ellátva kapásból isteníti... voltak páran akik a cikk miatt nem próbálták volna ki az ufót szerencsére a kommentek miatt meggondolták magukat és kellemessen csalódtak.)
F
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
A története viszont minimális, semmi eredeti nincs (az Ai-n kívül) a játékban ezért nem igazán fogott meg.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
ez tetszett
Magáról a játékról a véleményem, hogy eléggé tucat FPS, használhatatlan fegyverekkel, idióta megoldásokkal és bugokkal... Nem tudom meddig jutottam el, de pár órát szenvedtem vele és soha többé hozzá nem nyúltam.
De ahogy itt-ott néztem a többségnek hasonló a véleménye.
One Vision. One Purpose.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400