202
Hospital Tycoon
-
takacsadam1 #202 Jobb klikk, futtatás rendszergazdaként. -
#201 valaki segitene fel akarom rakni a magyarosítást rá kattintok kétszer és nem történik semmi valaki segítene -
GyeBen #200 úgy látom nem sokan írnak mostanában de azért megkérdezem:
mi van akkor ha a játék állandóan lefagy, "beakad" ha el akarok indítani egy pályát? -
#199 Sziasztok! Elővettem a Game-t, és a story 3. 1 epizódjában játszok. Az a feladatom, hogy "Biztosítds, hogy végre tudjuk hajtani a betegséggel kapcsolatos kutatást" :S . Köszi a segítséget -
koj #198 Szaiszok! nekem is az a ggond! Amikor el akarom indítani bármelyik pályát mindig kilép mi a baj? Rossz verzió nm lehet merrt 2 féle van! Hatred,procyon os! Most mit csináljak? A Sagítséget előre köszönöm! -
#197 akkor tudsz tovább lépni hogy megnyomod a megfelelő gombot ha magyar írja.az elöbbire hogy rossz verziót szereztél vagy a crackel van gond -
14Dani #196 Sziasztok
annyi gondom van a játékkal hogy amikor el akarom inditani bármelyik pályát a játék automatikusan kilép... mi lehet a baj? ha valaki tudja legyen szíves válaszoljon. (nem eredeti a játék) előre is kösz -
#195 beálitásokba vedd ki a görgetést,scrollozást -
#194 Srácok segítsetek!!!
Valami miatt nem tok játszani, mert a képernyőt magától tolja, scrollozza felfelé a program... mitől lehet ez!?!?! Forgatni tudom a kamerát de akkor is megy tovább előre.... :(
SEGÍTSETEK!!! -
nokly #193 hello, valaki nem tudja hogy lehet az első pályáról a 2. ra lépni mert már mindent megcsináltam és nem akar továbbengedni????
-
#192 igen honositással -
Brash #191 Gondolom már magyarosítással nyomod a játékot. Nekem meg már fent sincs sajnos, úgyhogy így nem tudom melyik lehet az, de hát a Medic cuccok közt biztosan ott van. Gondolom ott is már a magyar nevén. -
#190 mitrobiologiai foszforeszkáló kamra -
Brash #189 Pontosan melyik lenne az a foszforeszkáló kamra? -
#188 léci segíts -
Brash #187 Arra nincsen szükség, mindenkinek ott van az ára mikor felveszed... azt kapja. Nem kell emelgetni... -
Da Killa #186 Sziasztok!
Tudna nekem valaki segiteni,hogy ,hogyan lehet a fizeteseket emelni? -
david555 #185 Mi a gépigénye ennek a játéknak?Mert sehol nem találtam.:(
Ezen a gépen elmenne?
athlon xp 2500+
radeon 9200 128mb
256DDR1 RAM
Előre is köszönöm. -
Brash #184 Hát pedig biztos ott van... -
#183 megszereztem a játékot és ott tartok hogy egy foszforeszkáló kamrát kell épiteni de sehool sincsen.help -
Borg #182 Hát akkor ez így egy szar. Minek építsek bazinagy kórházat, 4 lézengő betegnek? Volt hogy kongott a kórház vagy negyed órán át, aztán utána lett 10 beteg, amiből persze 2 meghalt. De azok sem azért, mert nem kaptak volna ellátást, hanem mert 2% életerőnél inkább játszani mentek, meg wc-re, meg kajálni.. de legalább boldogan halt meg. Ez minden csak nem tycoon. -
Brash #181 Ott is elfogynak... de nem is jön több. Ne is várd. -
#180 Bug volt. Újra indítottam a szintet és minden ok lett. -
#179 A Magyarítás szerint "Érd el az 5000$-os készpénzt." Angolul is ez egyébként :-) Vmi ötlet? Bug, kezdjem újra? Vagy esetleg vhol átlehet csoportosítani a pénzt? Mert alul immáron 50.000$ van. -
#178 Sziasztok!
A 3. fejezetben vagyok. Az az egyik feladat, hogy 5000$ cashem legyen. Már több mint 30e$ van de nem lesz késza feladat. Mit kell csinálni? -
Borg #177 Ez a játszótér, itt nincsenek feladatok. -
Brash #176 A feladatokat kell teljesíteni. Sajnos egy idő után már ez van, hogy kevés beteg jön. Csak akkor jön másik ha elment egy... Csak eleinte nagy a nyüzsgés -
Borg #175 Azzal mit lehet tenni, ha egyszerűen nem akarnak jönni az emberek a kórházba? Ilyen 3-4 ember lézeng bent, holott 10-20x ennyit el tudna látni a kórház... -
#174 én már rég letöröltem... -
#173 pontosabban a gamedata mappát kell megadni elrésként ha jól emlékszem. -
#172 Köszi megmondom neki. -
#171 hihetetlen milyen lapos,unalmas tud lenni a sandbox...
szerintem megyek vissza simcityzni.. -
#170 Telepítővel tudod letőlteni a honosítást! Exe futtat, megadod neki a helyet ahol a játék van és kész is... -
#169 Hello!
Haverom kérdezte sms-en keresztül,hogy hova kell tennie a magyarosítást,mivel nem tud angolul,s internete sincs,és nekem pedig nincs meg a játék(még).A választ előre is THX! -
#168 -
#167 Köszi a magyarítást!
Bár nagyon idegesítő hogy sandbox módban a 4*-os mindennel felszerelt kórázamban 1-3 ember szokott lenni..A valóságban valahogy nem ilyenek a kórházak. Remélem hamarosan jön egy patch. -
#166 Köszönjük szépen! -
#165 Örömmel tudatom mindenkivel,hogy a program magyarítását a honlapomról letölthetitek.
Jó szórakozást kívánok hozzá. -
#164 Hamarosan le lehet tölteni. -
#163 szerintem a nővér csak kísérget szinte mindenhova kell.