Hospital Tycoon

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jobb klikk, futtatás rendszergazdaként.
Lacoka12
valaki segitene fel akarom rakni a magyarosítást rá kattintok kétszer és nem történik semmi valaki segítene

Dicsõség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

úgy látom nem sokan írnak mostanában de azért megkérdezem:
mi van akkor ha a játék állandóan lefagy, "beakad" ha el akarok indítani egy pályát?
snowkid16
Sziasztok! Elõvettem a Game-t, és a story 3. 1 epizódjában játszok. Az a feladatom, hogy "Biztosítds, hogy végre tudjuk hajtani a betegséggel kapcsolatos kutatást" :S . Köszi a segítséget

Szaiszok! nekem is az a ggond! Amikor el akarom indítani bármelyik pályát mindig kilép mi a baj? Rossz verzió nm lehet merrt 2 féle van! Hatred,procyon os! Most mit csináljak? A Sagítséget elõre köszönöm!
tomas10
akkor tudsz tovább lépni hogy megnyomod a megfelelõ gombot ha magyar írja.az elöbbire hogy rossz verziót szereztél vagy a crackel van gond

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

Sziasztok
annyi gondom van a játékkal hogy amikor el akarom inditani bármelyik pályát a játék automatikusan kilép... mi lehet a baj? ha valaki tudja legyen szíves válaszoljon. (nem eredeti a játék) elõre is kösz
Yoda001
beálitásokba vedd ki a görgetést,scrollozást

http://9gag.com/gag/5135249

RemX
Srácok segítsetek!!!

Valami miatt nem tok játszani, mert a képernyõt magától tolja, scrollozza felfelé a program... mitõl lehet ez!?!?! Forgatni tudom a kamerát de akkor is megy tovább elõre.... :(

SEGÍTSETEK!!!

hello, valaki nem tudja hogy lehet az elsõ pályáról a 2. ra lépni mert már mindent megcsináltam és nem akar továbbengedni????
tomas10
igen honositással

Gondolom már magyarosítással nyomod a játékot. Nekem meg már fent sincs sajnos, úgyhogy így nem tudom melyik lehet az, de hát a Medic cuccok közt biztosan ott van. Gondolom ott is már a magyar nevén.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

tomas10
mitrobiologiai foszforeszkáló kamra

Pontosan melyik lenne az a foszforeszkáló kamra?

tomas10
léci segíts

Arra nincsen szükség, mindenkinek ott van az ára mikor felveszed... azt kapja. Nem kell emelgetni...

Sziasztok!
Tudna nekem valaki segiteni,hogy ,hogyan lehet a fizeteseket emelni?
Mi a gépigénye ennek a játéknak?Mert sehol nem találtam.:(
Ezen a gépen elmenne?
athlon xp 2500+
radeon 9200 128mb
256DDR1 RAM

Elõre is köszönöm.

AMD X2 6000+, ASUS M2N WS PRO, 2x1 GB Geil ultra KIT 800mhz, Leadtek 8800GT 512mb, Chieftec gps 550W, WD 250GB SataII winyó

Hát pedig biztos ott van...

tomas10
megszereztem a játékot és ott tartok hogy egy foszforeszkáló kamrát kell épiteni de sehool sincsen.help

Hát akkor ez így egy szar. Minek építsek bazinagy kórházat, 4 lézengõ betegnek? Volt hogy kongott a kórház vagy negyed órán át, aztán utána lett 10 beteg, amibõl persze 2 meghalt. De azok sem azért, mert nem kaptak volna ellátást, hanem mert 2% életerõnél inkább játszani mentek, meg wc-re, meg kajálni.. de legalább boldogan halt meg. Ez minden csak nem tycoon.
Ott is elfogynak... de nem is jön több. Ne is várd.

genRob
Bug volt. Újra indítottam a szintet és minden ok lett.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

genRob
A Magyarítás szerint "Érd el az 5000$-os készpénzt." Angolul is ez egyébként :-) Vmi ötlet? Bug, kezdjem újra? Vagy esetleg vhol átlehet csoportosítani a pénzt? Mert alul immáron 50.000$ van.

genRob
Sziasztok!

A 3. fejezetben vagyok. Az az egyik feladat, hogy 5000$ cashem legyen. Már több mint 30e$ van de nem lesz késza feladat. Mit kell csinálni?

Ez a játszótér, itt nincsenek feladatok.
A feladatokat kell teljesíteni. Sajnos egy idõ után már ez van, hogy kevés beteg jön. Csak akkor jön másik ha elment egy... Csak eleinte nagy a nyüzsgés

Azzal mit lehet tenni, ha egyszerûen nem akarnak jönni az emberek a kórházba? Ilyen 3-4 ember lézeng bent, holott 10-20x ennyit el tudna látni a kórház...
nesto
én már rég letöröltem...

PLackó
pontosabban a gamedata mappát kell megadni elrésként ha jól emlékszem.

adios
Köszi megmondom neki.

PLackó
hihetetlen milyen lapos,unalmas tud lenni a sandbox...
szerintem megyek vissza simcityzni..

Titan
Telepítõvel tudod letõlteni a honosítást! Exe futtat, megadod neki a helyet ahol a játék van és kész is...

adios
Hello!
Haverom kérdezte sms-en keresztül,hogy hova kell tennie a magyarosítást,mivel nem tud angolul,s internete sincs,és nekem pedig nincs meg a játék(még).A választ elõre is THX!

Faterx
<#eljen>
PLackó
Köszi a magyarítást!
Bár nagyon idegesítõ hogy sandbox módban a 4*-os mindennel felszerelt kórázamban 1-3 ember szokott lenni..A valóságban valahogy nem ilyenek a kórházak. Remélem hamarosan jön egy patch.

Titan
Köszönjük szépen! <#worship>

Guillotine
Örömmel tudatom mindenkivel,hogy a program magyarítását a honlapomról letölthetitek.
Jó szórakozást kívánok hozzá.

www.guillotine.atw.hu

Guillotine
Hamarosan le lehet tölteni.

www.guillotine.atw.hu

Punker
szerintem a nõvér csak kísérget szinte mindenhova kell.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Magyarítással most mi a helyzet?
Tuvok
Nincs valahol leírva, hogy bizonyos szobák orvost vagy nõvért igényelnek ?

space
vissza olvasás powa
kolbi870315
hali.
Régen én is sokat játszottam a Them Hospital-al és gondoltam kipróbálom a Hospital Tycoon-t is.
De sehogy em jövök rá, hogy hogyan lehet a bútorokat mozgatni.
Valaki segítene?
Köszönöm.

BF2142:kolbi, kolbi01

dzsuvajoe
menyire szánalmas már h szinte minden ember ilyen összeszottyadt kis leprás hulla, sztem nagyonundorito...

Engem elõzz meg, ne a fogszuvasodást!

TIBI
Látjátok?Ha a gép így értékel bizonyos paramétereket, akkor az már nagyon gáz...!A Them Hospital-ban elég volt néhány cserép virág(igaz, abból csak egyféle volt), és máris jobban tetszett a jónépnek a kórházunk!

^^

PLackó
nekem ez a gépészekkel volt :)
beauty-t én is úgy oldottam meg,hogy kb. 100 szökõkutat raktam le egy helyre:P

Punker
restart :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Üdv!
Az utolsó pályán vagyok,már cask 5 csillagra kell felvinni a kórházat. Az a baj hogy a beauty ment le gyorsan,most 0%-on van. Tiszta kosz a föld,bogár,csótány az egész kórházban. Felvettem kb 10 takarítót,akik egy helybe takarítják eredménytelenül:) megpörgettem az idõt,de csak 1 helyben söpörtek,és semmi nem takarítottak fel. Most mit csináljak?
Yoda001
nekem is ott van :D

http://9gag.com/gag/5135249

Oldal 1 / 5Következő →