Nem várható klímamegállapodás a G8-csúcson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És azt sem ártana utána megfogalmazni, hogy ennek pontosan (ADATOK) milyen hatása lenne (társadalmi, gazdasági, stb.)
Ilyesféle részletekre gondolok, hogy: mennyi energiát fogyasztana az általatok ideális világban élõ dolgozó ember? Milyen eszközei maradnának meg, és melyekrõl kellene lemondani? Autó? Klíma a lakásában? Mivel fûtene, hõszivattyúval, fával, szénnel, villannyal? Mosógép? Fürdés melegvízben?
Aztán milyen intézkedéseket kellene meghozniuk a kormányoknak és helyi hatalmaknak? Munkahelyek száma, elheleyzkedése a lakásokhoz képest? Vagy az emberek közötti jövedelmi különbségek terén, vagy a viselkedésükkel egész környékeket ellehetetlenítõ csoportok ügyében?
És arról sem ártana szólni, hogy mindezzel kell-e várni addig, amíg az energiahiány rákényszerít? (Ha egyáltalán rákényszeríti a döntéshozókat mások szenvedése bármire is)
Meg arra is ki lehetne térni, hogy a sok ezer oldalnyi környezetvédelem között hány oldal jutott eddig ezekre a problémákra? Amelyek megoldása önmagában kivédené a környezetszennyezés egy részét?
(Lehet hogy 2-3 napig nem leszek internetközelben. Ha addigra kifut a topic, akkor nem írok hozzá, de elolvasom amit írtatok)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Akkora vakegér ez a Bush! Ott volt neki ugye New Orleans, aztán csak kéreti magát, mint szûzpicsa a wc-ben, hogy dehát még nem, majd késõbb. Mi a faszra vár?
Amúgy most meg a nagy magyar irredenták is örülhetnek, hogy nincs tengerpartunk.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
De amikor nekik kéne valamit aláírni ami hosszabb távon az egész bolygót veszélyezteti azt nem hajlandóak -.-"
Szánalom a köbön...
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
Ejha, de nagyon foglalkoztatja a klímaválság Busht. Addig csak beszélgessünk.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Bush pajti nem nyerhet következõ választásokon mert el se indulhat.
Amcsi törvények szerint adott személy maximum 2 cikluson át lehet elnök, de ezt a wikipédia nálam jobban összefoglalja:
"Az alkotmány értelmében az elnökök négyéves ciklusokban szolgálnak. Az 1951-ben életbe lépett XXII. kiegészítés szerint minden elnök legfeljebb két teljes cikluson keresztül maradhat hivatalban, de legtovább tíz éven keresztül (abban az esetben, ha elõször alelnökként került elnöki pocícióba, és a következõ választásokig nem több, mint két évig volt hivatalban). Ezt a kiegészítést elsõként Dwight D. Eisenhower elnöksége idején alkalmazták."
Ha suliból jólrémlik akkor az egyetlen kivétel Franklin Delano Roosevelt volt aki a 2. VH kitörése miatt kicsit meghoszabbított ciklusban szolgált.
És csakis õ volt 2 ciklusnál többször egészpontosan 4 cikluson át elnök.
De ha van itt valaki okosabb akkor leírhatná pontosan is.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
sztem tök felesleges votl ez a találkozó,de csak azért mert úgy se lesz semmi a nagyobb országok vezetõi miatt akik tesznek rá...lehet h rosszul gondolom,de szerintem nem csak én vok így vele.
a Greenpeace meg már megint nem csinál semmit se,csak becsónakázik h jól szétveressék magukat a felhajtás kedvéért,nyilvánosan elmennek kefélni szal a greenpeace is annyit ér amennyit.
Szal sztem kb 1-2 órát beszélgethettek errõl,aztán már az olaj volt a fõ témaXD.SzerintemXD
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
szerintem tegye fel a kezét, aki ezen csodákozik. még legyintésre se méltattam amikor már elõre a klíma-smalltalk meg az afrikai éhezõk voltak beharangozva fõ attrakciónak. ugyanmár, hol él aki ezt elhitte. esetleg a pápa még komolyan gondolta, mikor megkérte a frau kancellárt. csak furamód õ is pont elvesztette a papírját. hiába no, akik szelet vetnek vihart aratnak, a szél meg elfújja a pajkos kis jegyzeteket.
mostmár csak arra vagyok kíváncsi Gore indul-e esetleg a köv. ciklusban és ha nyer, akkor mit fog tenni. a notit csak nem fújja el olyan könnyen a szél. vagy örök optimista vagyok?
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Neki ez nem gond. Majd kinevezi Kanadát terrorista háttérországnak, és így kipótolja az elvesztett terüeteket.
Amíg mr. "k*rvára értek hozzá" Busht azt mondja, hogy nincs klímaváltozás (hiába olvad a sarki jég, hiába tombolnak viharok, meg monszun), addig ez így is marad.
Azok után, hogy É.-Amerikában megpusztult a méhek 70%-a, már nem oszt, nem szoroz. Max. majd a tengerpari városok lakói növesztenek kopoltyút. A sok génkezelt hús okán még lehet nem is kell génkezelés vagy operáció hozzá.
2. Kína és India a G8-ban még lehetetlenebbé teszi, hogy klímamegállapodás történjen. Lévén fejlõdõ gazdaságok, számukra sokkal kevésbé fontos a környezetvédelem, mint mondjuk Kanadának.