Szoknyás lányok szexisek!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

light00
ujj
fül
orr
mind csupa érdekes látnivaló<#idiota>

itt egy érdekes ruházat, szorri a rossz minöségért, mondjuk klippböl van kivágva de akkoris "érdekes" 😄

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Fujiryu
Szerintem a fotomultipláerre gondolt<#vigyor5><#bohoc>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

CattiBrie
pl

***:= haj

?

[/spam]&#8482;

light00
meztelenek meg méginkább de most nem ez a lényeg ugye?...<#idiota>

Super Saiyan
de fürdöruci nélkül mégjobban<#hehe>

>:C

Fürdörucis csajok mégjobbak...

Super Saiyan
puzzle

Botond
Na,ideje állást váltani. -.- Nálunk nincs ilyesmi, mindenki bankszerûen öltözködik.
Hangianix
Ok, megnyugodtam.

Az elso benyomasod, akkor meg nem arrol szol, hogy ez milyen hulye p*csa, hanem arrol, hogy hu milyen a ******-ja.

(A ***-ok szama nem erdekes, barmilyen szot be lehet illeszteni 😊 )

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

CattiBrie
De! Tõled is. 😊

Persze van kivétel, de én csak a legelsõ benyomásról beszélek.

[/spam]&#8482;

Hangianix
50%. Cegnel van egy par "csocskirakos maca" (a kolleganoik nevezik oket igy), akiknek mar a vezetes is szolt, hogy azert nem kellene. De azert van mellette harom diplomajuk es nem kamu iskolakon. Ha az utcan latnam, akkor inkabb hajlanek a skatulyara. Mellesleg tudom, hogy nem tolem kerdezted :p

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Kata
Az csak akkor lehetne, ha elõtte megismeri az illetõt.

[/cserf][/fülünyúl]

Z

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

CattiBrie
mindenki az

doktor szöszit szeretjük
életem egyik legnagyobb csalódása volt az a film 😊

[/spam]&#8482;

Sadist
Vagy épp utóítéletes.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Kata
elõítéletes-e vagy?

[/cserf][/fülünyúl]

light00
ránézésre egyértelmünek tünik a plázacica mivolta, meg ha nézzük mi volt... 😄

Z

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Naaaa, Dr Szöszi óta köztudott, hogy nem minden arany, ami fénylik... vagyis nem minden az, aminek látszik. <#idiota>

light00
wow, eléri a dereka a 30centit? 😄

leoon
istenem ezek a modellek...<#szomoru2><#vomit><#vomit>

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

CattiBrie
kep 1 ("gyönyörû" szoknya, "gyönyörû" nõn :S)
kep 2 (csámpás láb)
kep 3 (old fashion)

[/spam]&#8482;

light00
#568asnak az elsö képe hüdedurva<#wilting>

CattiBrie
Rákeresztem arra, hogy "Harajuku girl", de úgy már csúnya képeket adott ki. Szóval nem tudom, hogy mi annak az utolsóelõtti képen lévõ stílusnak a neve. De így feketében tetszik. 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Ha van egy lány és tök szekszin van felöltözve és hû meg há.. akkor az esetek hány százalékában mondod (gondolod) azt, hogy egy hülye buta picsa?

Én, ha szõke, akkor 100%-ban ezt látom benne, hogy az agyacsöppnyi (nagyon ritka a kivétel). Persze más lehet a helyzet, ha barna, akkor még van esély. 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Az utolsó elõtti kép nekem tetszik! 😊)

[/spam]&#8482;

2. on direkt van feljebb egyoll harisnya ? :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

CattiBrie

[/spam]&#8482;

CattiBrie

[/spam]&#8482;

light00
jó buggyos, belesz@rhatsz és nem látszik meg<#idiota>

egy deszkásnadrágban mi a szekszi? nem látszik benne a formája, nem libben fel egy fuvallatól, nem lehet alája nézni...
semmi jó nincs benne
Rise Against
nem térdig érõ ülepûekre gondoltam :/

Frosty01
nem. õk nem szobatisztáak, ez van.

practitioner of the forbidden arts of death

trident
szekszis csajok: szekszisek^^

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

CattiBrie
Ezt nem értem. Azért mert valaki (férfi/nõ) olyan ruhát vesz fel, ami bevág az miért egyenlõ azzal, hogy kakis lesz a bugyija (vagy, ami bevág)? Nem ismeritek a szappan+víz hatását?

[/spam]&#8482;

PíszLávJuniti
igen, a térdig érõ ülepû gatya nagyon nõies.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Rise Against
hazuksák :C deszkásnadrágosok legjobbak =)

endörgcs
jóhogy rájösztök

Super Saiyan
azaz <#idiota>

Super Saiyan
XD

sz4bolcs
nem lesz kakis a bugyijuk?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

minigirl
És szoknások voltak? 😄

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

VRSDM
ezt a 454-es srácot ismerem személyesen, lehet rá irígykedni, nem azért mert csajjal van, hanem mert 17évesen elérte azt hogy saját keresetbõl házat és kocsit vett, hiphop-funky táncban világbajnok lett, és most táncot tanít,nem gyenge gázsiért, (!) 17 (!) évesen... -.-

szvsz megalapozta az életét (mely elég magas szintû lesz ;]

u dont have to listen anybody else but me

ma voltam outletben. olyan nök voltak hogy hüüüüü. hál isten egyre több olyan gatyát viselnek ami bevág a fenekükbe. ahh gusztaaa! 😄

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Frosty01
:ADFASDFASDFDASFASDFASDFASDFDSAFSADF
jáj!
kár volt visszanéznem

practitioner of the forbidden arts of death

light00
sznék, most nagy hálával tartozom, amiért legalább te nem osztottad meg velem ezt X_X

Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

AntiHero
Azért nekem elküldhetnéd a teljes képet😛
Kiváncsi vagyok..

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

lál azt hittem eloszor te vagy a kepen aztan bele olvastam par hszbe 😄 de most magadrol is tegyel ien nacis kepet 😊
SNAKE01
csupán azért mert az arca rontotta az összképet,ez okból cenzúráztam :\