895
... a nadrágosok meg nem! Lányok! Miért utáltok szoknyában járni?
-
#615 Hat nem hiszem el, direkt mondtam, hogy nem szamit hany * van, szoval nem tudom miert a harombetusekkel jottok :D -
#614 Nalunk csak attol elvart, aki ugyfellel talalkozik :p Bar mondjuk ok is, de lehet ok kuncsaftnak hivjak :) -
#613 nyugi, csak poénkodtam, nem kell fenni a csatabárdot...(ugyis puskám van) -
#612 csak pár embör lusta venni a fáradtságot, hogy önszántábol engedje a hölgy megnézetni a bugyiját, inkább a libbenös szoknyát reklámozzák -
#611 -.-, én meg megéreztem a ték szagát! -
#610 de az enyém az #598as lett volna, mert nem tudtam hoyg irnak elöttem, kettöre meg nemis számithattam :)
[kimagyarázza magát] -
#609 jaja!!!, de a nadrág nélküliek szebbek -
#608 A nadrágos lányok miért nem tetszenek amúgy egy-két embernek?
Vannak bombajól kinéző nadrágos csajok is... -
#607 körbe-körbe -
#606 ahha, mondod te és a ték elött irsz valamit -
#605 Jah, nem árt, ha nem öreganyós, hátul felnyírt, oldalt+fent pedig begöndörített, hm? -
Ricco87 #604 ö a tékkirály...:D -
#603 hmm megnyalogatom a feje bubját -
#602 mégegyet tékelsz és nyakonváglak. a következö az enyém akkoris.
-
#601 XD ez amugy tpk jó!!! éngyém volt a 400.-500.-600. ték is -
#600 a haj? ték és ha kopasz XD -
#599 (sry hajjal viszont igazad van, az nálam pl nem kis szempont) -
Ricco87 #598 hát:D -
tudja fene ha akarod nézd meg a klipet de készülj fel elötte alaposan nem "hétköznapi" szám. nem mindenki birja az ijen zenét
-
#596 fejbevágták liszteszsákkal? -
#595 ***
ujj
fül
orr
mind csupa érdekes látnivaló
[nem megsértödni]
itt egy érdekes ruházat, szorri a rossz minöségért, mondjuk klippböl van kivágva de akkoris "érdekes" :D
-
#594 Szerintem a fotomultipláerre gondolt -
#593 pl
***:= haj
? -
#592 meztelenek meg méginkább de most nem ez a lényeg ugye?... -
#591 de fürdöruci nélkül mégjobban -
Ricco87 #590 Fürdörucis csajok mégjobbak... -
#589 puzzle -
#588 Na,ideje állást váltani. -.- Nálunk nincs ilyesmi, mindenki bankszerűen öltözködik. -
#587 Ok, megnyugodtam.
Az elso benyomasod, akkor meg nem arrol szol, hogy ez milyen hulye p*csa, hanem arrol, hogy hu milyen a ******-ja.
(A ***-ok szama nem erdekes, barmilyen szot be lehet illeszteni :) ) -
#586 De! Tőled is. :)
Persze van kivétel, de én csak a legelső benyomásról beszélek. -
#585 50%. Cegnel van egy par "csocskirakos maca" (a kolleganoik nevezik oket igy), akiknek mar a vezetes is szolt, hogy azert nem kellene. De azert van mellette harom diplomajuk es nem kamu iskolakon. Ha az utcan latnam, akkor inkabb hajlanek a skatulyara. Mellesleg tudom, hogy nem tolem kerdezted :p -
#584 Az csak akkor lehetne, ha előtte megismeri az illetőt. -
-
#582 mindenki az
doktor szöszit szeretjük
életem egyik legnagyobb csalódása volt az a film :) -
#581 Vagy épp utóítéletes. -
#580 előítéletes-e vagy? -
#579 ránézésre egyértelmünek tünik a plázacica mivolta, meg ha nézzük mi volt... :D -
#578 -
#577 Naaaa, Dr Szöszi óta köztudott, hogy nem minden arany, ami fénylik... vagyis nem minden az, aminek látszik. -
#576 wow, eléri a dereka a 30centit? :D