Szoknyás lányok szexisek!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
okoskis tápig, véleményem szerint inkább szoknya mint nadrág, merthát a nadrág inkább "férfias" ruha (jo, döfhetnek le a feministák<#idiota>#idiota>), és szerintem nemsokan kedvelik a 'férfias' nöket..(remélem mindenki tudja hogy értettem...-najo, férfiasan viselkedö- 😄)
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
#127: már láttál vagy mi? (:
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Michael Schumacher kedvencem, mióta nézem a Forma-1-t, vagyis olyan 1996, 1997 óta és mivel visszavonult, már sajnos nem tudok neki drukkolni, de még mindig a kedvencem, így õ rulz és Ferrari, mert õket is megkedveltem még az elején, mikor elkezdtem nézni a Forma-1-t.
HP idézet a könyvbõl van, a menkegytabálba szöveg angolul, a Filozófikusak pedig TMNT 2 elején Donatello szövege, amire a társai eléggé bambán néztek, hogy mit akar és meg tetszett az a rész.
Ha nem tetszik valami, ne nézd, de nekem ne csináljatok ilyen szankciókat, meg mit tudom én mi, mert úgyse veszem ki az aláírásomból.
Inkább bannoljanak, de én szeretem az ott leírt dolgokat.
Pfff, ekkora marhaságot, amit te véstél, valami hihetetlen.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ez most halál komolyan mondva van. :|
practitioner of the forbidden arts of death
arról meg nem tehetek, h a csaj a földalatti korlátjának támaszkodva állt fehér miniszoknyában, amikor nekem pont le kellett mennem... még szerencse, h volt rajta bugyi, mert lehet még mindig ott állnék alatta 😊
eom$
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
én amúgy azért mert vékonyak a lábaim, nem valami szép...
Tõled meg MSN címet<#beka2>#beka2><#idiota>#idiota>
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
@
EDIT: Le ninjázot<#gonosz2>#gonosz2>
A türelem rozsdát terem.
Képzeld, mama a suliban a fiuók mindig megpróbálnak benézni a szoknyám alá hogy lássák a bugyimat, de ma kib@sztam velük, mert nem vettem fel bugyit<#idiota>#idiota>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ezzel azért nem értek egyet......egy nadrágos lány is lehet szexi.....
nálunk osztályban egyszer volt, hogy az egyik csaj farmer szoknyába jött suliba, de egybõl elvették tõle a kedvét, mivel az lett a vége, hogy mindenki megpróbált benézni alá.....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Részemrõl még most sem divat. 😄
Ezért járunk a haverokkal elhagyatott bányatavakra. 😄
Aztán persze megszántam és visszakapta, hogy kijöhessen.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
most már tiétek😉
A türelem rozsdát terem.
szóljatok ha befogtátok ;P
A türelem rozsdát terem.
Nos, a bátyámat kutató céllal megkértem, h vegye fel az egyik szoknyámat. Az lett a dolog vége, hogy nekem röhögõgörcsöm lett, tesóm meg sokkot kapott. 😄
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Bár, én eléggé sportos vagyok, és gyakran elõfordul, hogy csörren a mobil, hogy "mennyünk bringázni", és nincs idõm átöltözni. Olyankor elég praktikus, ha már nadrágban indulok el otthonról. 😊
De ha pl bulizni megyek, akkor szivesen veszek fel szoknyát. Igaz, hogy a térdem felett nem mutogatom magam. 😊