895
... a nadrágosok meg nem! Lányok! Miért utáltok szoknyában járni?
-
#294 Ez valami iszonyat csúnya(még a köldöke is)
-
Mirk #293 szemüveg nélkül jó lenne -
#292 stilus: Gagyimami 2007 verzsön -
#291 kicsit alacsony -
Mirk #290 az öltözet szar az a has meg a güntetéstopikba való:D -
#289 xD
én ájkídózok csak azért -.- xD -
#288 de ennyire :\ -
F1re #287 meg 1 kep :) ez nem rossz, erdekes :D
-
#286 Y_Y az élet kemény -
#285 há emmeg mi????? -
F1re #284 Temahoz :D ez sztem nagyon gaz egy szar
-
#283 najo kérek mindenkit fejezzük be az offolást, inább nyitok saját forumot és ott megvitatjuk, de ezt a topikot ne vezessük el másfele elöre is köszi^^ -
#282 -
#281 lehet vele zsíroskenyeret kenni XD? -
#280 miért ne lehetne XD csak nem érdemes -
F1re #279 hasonlo sportagat uzok sok a bunyo de nincs hakamakám :D de az uj-zelandi csapatnak van Hakaja New-zeland Haka :D nezd meg geci joh
csak mar megint nem temahoz illo de mind1 :D -
#278 akkor olyat feltétlen be kell szereznem :DdDdD -
#277 igen, azt még birja -
#276 lehet vele kolbászt vágni? -
#275 Hosszú szoknyában megoldható. :-)) -
#274 legyen? :)
[van]
[nem, nem éles. gyakorlokard, se magamat, se mást nem akarok megölni/sebesiteni]
[ja és drága is az éles eléggé] -
Mirk #273 van kardod? -
#272 hakama szinte mindenkinek van, aki ezt, illetve hasonlo sportágat üz. sztem képemböl látszik nem vagyok egy aikidomájszter, de a látszat néha csal...
(nem, én iaidomájszter vagyok....lassan 5 éve) -
#271 jaja, most is itt ül mellettem. nem. másik mellettem. igen itt bent és közben beszél hozzám :D
(te is ismered?o_O) -
F1re #270 nekemsem tetszik csak nem talaltam mas kepet gepemen amin csaj van ien balet cipo szerusegben es szoknyaban:D de amugy sztem jol tud az is kinezni de ezen a kepen a csajon nem annyira teccik :) -
#269 A Hakami lényegében nadrág :P
Az aikidos mestereknek van amúgy. -
F1re #268 jo csaj ismered ? :D -
#267 hát őőőő....nah mind1.... -
#266 najo ebböl nem offolok többet, de tesk mindenkinek EZ IS ÉN VAGYOK CSAKHOGY EZT MÁR MINDEN HUMORTOL MENTESEN444
-
#265 meg talán ha nem tudtok dönteni katt a felhasználoi informásiora, vagy kinagyitod a képet. Szarok a fényviszonyok mek szar a ruha is, dehát emberek... -
#264 loál, mennyi hülye jár erre. Ha elolvasnátok a hszeket, nem irnátok baromságokat.
KépEM alatt:
"Ugye mennyivel szexibb vagyok, mint egy nagykabátban meg fókabundában? XDDDD"
De most nem akarok mindent ide felhántorgatni, elégedjetek meg ennyi letolással :D
tehát káháem...
ha nem hiszitek nézzétek meg az esgés fotoalbumban..vagy a fotos topikban ott van másik is :PP -
#263 most komolyan, ez titeket miért zavar annyira? azonkívül h max fütyül egyet nem nagyon csinál semmit a munkás a gödörben
(bár én már rég eldöntöttem, ha egy kicsit nő lehetnék akkora tetves nagy ribanc lennék h nem igaz) -
Mirk #262 halálom az ilyen harisnya és a térdig érő zokni csíkos változatban -
Mirk #261 Nem bunkó vagyok csak cinikus és szeretem szembesíteni az embereket a viselkedésükkel meg az elveikkel meg vitatkozni is szeretek és kedvenc színem a kék.
Soha egy nőnek sem szóltam be és lenézem azokat akik így tesznek.
Csakhogy képben légy ha rólam van szó:)
Más:
szoknyában tényleg érdekes lehet a törökülés:D -
#260 Én így nem lennék képes felöltözni, mert alapból nem tetszik ez a stílus, összeállítás. Még a felső, ami úgy számomra "normális" rajta. -
#259 Budapestnek hívják a falut.
De már ha csak azt vesszük, hogy milyen a te modorod...
Vagy csak én vagyok túl érzékeny - ez esetben szorri.
Más:
Amúgy én pl a suliban is nagyon szokszor úgy ülök, hogy felteszem a lábaimat a székre törökülésbe, mert így kényelmes. Nade ezt egy szoknyában nem lehet (amúgy most is így ülök). -
F1re #258 ezt ugy mondod mint ha te nem ismerned az esztert :D -
#257 az ilyen cipőt legszívesebben belenyomnám a szájába, de ilyent itt nem illő mondani -
Cat 02 #256 nálunk is így néz ki minden 2. lány :) na jó csak 3 kb ^.^ -
F1re #255 ha kocsogoket lat az utcan meg probal tavol menni toluk ennyi :D nem kell addig eljutni alapbol hogy kocsogok szoljanak be persze! ezt csak akkor lehet ha van ra mooood