Szoknyás lányok szexisek!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

light00
Tiszteletem mindenkinek^^
okoskis tápig, véleményem szerint inkább szoknya mint nadrág, merthát a nadrág inkább "férfias" ruha (jo, döfhetnek le a feministák<#idiota>), és szerintem nemsokan kedvelik a 'férfias' nöket..(remélem mindenki tudja hogy értettem...-najo, férfiasan viselkedö- 😄)

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Meg nem mindenkinek lehet übercool humorérzéke.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Naná, hogy nem 😛. Nah és, akkor? 😛 Ha nem tetszik, ne nézd a hsz-im.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Me0w
Elso, na ^^

Together we'll fly someday...

Me0w
Nem az eso eset, ugye.

Neten valahogy nem mindig jön át rendesen a vicc feelingje :S. Legalábbis számomra. Sry.

Ars3nal
nem érted a viccet:SSSSSSSSSSSSSSS

PíszLávJuniti
dehát nem alapból néger vagy?:o

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
hosszú szoknya is nézhet ki jól sazl.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

sweech
ha olyan a bõre akkor nem, ércsedmár :C

AntiHero
Ki kell feküdni a napocskára és az szépen lebarnít.<#integet2>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

gnar killer
vagyok eleget csak engem nem szeret ): (:

#127: már láttál vagy mi? (:

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Nem tudom mi a bajod az aláírásommal és nem érdekel, hogy beraktad oda.
Michael Schumacher kedvencem, mióta nézem a Forma-1-t, vagyis olyan 1996, 1997 óta és mivel visszavonult, már sajnos nem tudok neki drukkolni, de még mindig a kedvencem, így õ rulz és Ferrari, mert õket is megkedveltem még az elején, mikor elkezdtem nézni a Forma-1-t.
HP idézet a könyvbõl van, a menkegytabálba szöveg angolul, a Filozófikusak pedig TMNT 2 elején Donatello szövege, amire a társai eléggé bambán néztek, hogy mit akar és meg tetszett az a rész.
Ha nem tetszik valami, ne nézd, de nekem ne csináljatok ilyen szankciókat, meg mit tudom én mi, mert úgyse veszem ki az aláírásomból.
Inkább bannoljanak, de én szeretem az ott leírt dolgokat.
Pfff, ekkora marhaságot, amit te véstél, valami hihetetlen.

Super Saiyan
XD

>:C

Sir Quno Jedi
Semméknõnemelégedettmagával. Ha azok lennének, nem lenne könnyû õket, egyáltalán nem...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Frosty01
nem gáz, a vékony lányok is tudnak jólkinézni, és te jól nézel ki.
ez most halál komolyan mondva van. :|

practitioner of the forbidden arts of death

CzGobe
persze sokminden függ a szoknyától is, mert ha bokáig ér a bõ szoknya, hát akkor nem bizti 8-] szimplán nõies, ugyi... meghát azért 1 nadrágban jobban látszik a popsi (hisz nõi nadrágok mostmár mind popsimutogatósak) 😛P
arról meg nem tehetek, h a csaj a földalatti korlátjának támaszkodva állt fehér miniszoknyában, amikor nekem pont le kellett mennem... még szerencse, h volt rajta bugyi, mert lehet még mindig ott állnék alatta 😊

eom$

AntiHero
Hanem? Menyél ki napra...

gnar killer
van aki azt mondja, hogy nem igaz, de eleve vékony vagyok. a lábaim olyanok mint 2 piszkafa és fehérek, mert barnulni se tudok (nem, nem a nadrág miatt (o: )

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

AntiHero
Simán, Muhahahaa megadta<#idiota>

Frosty01
mutazsd meg, és majd megmondom hogy tévedsz =)

minigirl
Lessed privit! 😄

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

gnar killer
pont az ilyen pasik miatt nem hordunk d;

én amúgy azért mert vékonyak a lábaim, nem valami szép...

Frosty01
megpróbálsz camon keresztül belesni a szoknya alá? <#idiota>

AntiHero
Aham, kértem tõle távirányítós kis autót<#papakacsint>
Tõled meg MSN címet<#beka2><#idiota>

minigirl
Mamád büszke lesz rád az ovis ballagáson. <#vigyor2>

Frosty01
woooooááááááááááw

<#worship>

AntiHero
De már nagy csoportos vagyok<#crazya>

armageddon666
ha többen hordanának nem lenne annyira különleges dolog és nem akarna mindenki ilyen aggresszívan alánézni nem-e? O.o

@

minigirl
Látom, te is leragadtál! <#idiota>

AntiHero
Nem is mert ovis<#idiota>

EDIT: Le ninjázot<#gonosz2>

minigirl
Fõiskolás... De az sem jobb az óvodánál. Sok pasi leragad azon a szinten...

Me0w
Azt nem mondtad, hogy iskolas vagy :/

AntiHero
Nem a ruha teszi nõt, de nem is a smink😊

ezért nem hordok én sem...😄

A türelem rozsdát terem.

Count Adyn
Igen errõl jut eszembe a régi vicc:
Képzeld, mama a suliban a fiuók mindig megpróbálnak benézni a szoknyám alá hogy lássák a bugyimat, de ma kib@sztam velük, mert nem vettem fel bugyit<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

minigirl
Na, ezért nem veszek fel minit! 😄

LasDen
... a nadrágosok meg nem

ezzel azért nem értek egyet......egy nadrágos lány is lehet szexi.....

nálunk osztályban egyszer volt, hogy az egyik csaj farmer szoknyába jött suliba, de egybõl elvették tõle a kedvét, mivel az lett a vége, hogy mindenki megpróbált benézni alá.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

minigirl
😄
Részemrõl még most sem divat. 😄
Ezért járunk a haverokkal elhagyatott bányatavakra. 😄

Sir Quno Jedi
Én azzal szivattam egyik ismerõs hölgyet a balcsin, hogy a vízben nagyon keménykedett és lekerült róla a bikinifelsõ, én meg szépen felvettem, magamrahúztam és távoztam. Nem örült neki, mert annyira nem volt már bátor, hogy anélkül is jöjjön ki. (ez még az õsidõkben volt, mikor nem volt divat a partimellbedobás) Ráadásul mivel 3szor akkora voltam mint õ, így a ruhadarabnak sem tett jót, hogy viseltem... 😄DDDDD

Aztán persze megszántam és visszakapta, hogy kijöhessen.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

már megvolt😛 kétszer is
most már tiétek😉

A türelem rozsdát terem.

Frosty01
nemúgyvanaz. idõsebbeké az elsõbbség, szal stipistopi :|
szóljatok ha befogtátok ;P

14 évesen?😄 majd csak utánam

A türelem rozsdát terem.

minigirl
Erre már én is gondoltam... Mi lenne, ha ti hordanátok szoknyát.
Nos, a bátyámat kutató céllal megkértem, h vegye fel az egyik szoknyámat. Az lett a dolog vége, hogy nekem röhögõgörcsöm lett, tesóm meg sokkot kapott. 😄

Sir Quno Jedi
Nemúgyvanaz.

Frosty01
:F elõbb vágatnám le a lábaim mint azt

Levágatod, és nem lesz gond a nadrággal 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sir Quno Jedi
Jaja, de férfiaknak egyáltalán nem kényelmes a nadrág, pláne a szûk. Igazándiból már meg tudom érteni a skótokat. Lehet, hogy fel kéne cserélni a dolgot és a férfiaknak kéne szoknyát hordani, a nõknek meg nadrágot, mert nekik nincs mit bassztasson... Hmmm...

Frosty01
nem minden esetben szolizott cicababa

minigirl
Szerintem hordanak, csak nem egyfolytában. Mert hidd el, a farmer (nekem) sokkal kényelmesebb.
Bár, én eléggé sportos vagyok, és gyakran elõfordul, hogy csörren a mobil, hogy "mennyünk bringázni", és nincs idõm átöltözni. Olyankor elég praktikus, ha már nadrágban indulok el otthonról. 😊
De ha pl bulizni megyek, akkor szivesen veszek fel szoknyát. Igaz, hogy a térdem felett nem mutogatom magam. 😊