895
... a nadrágosok meg nem! Lányok! Miért utáltok szoknyában járni?
-
#335 és hogy megy-e hozzá a szoknya :D
nem nyálcsorgatos topik, mondjuk 300 hszt nehéz elolvasni de belöle megértenéd hogy nem erröl szol. -
F1re #334 sztem jo topik XD de alapjaba veve arrol van szo hgoy vaki betesz 1 szoknyas csajos kepet es eloszor raneznek sztem az emberek a szoknyara aztan irjak hgoy mien a csaj :D -
#333 Répáravaló...Amúgy a nyálcsorgatáson van értelme ennek a topic-nak,vagy ide csak lányok járnak?
Csak informálódni szeretnék,ne tessenek az urak engem leb*szni! -
Mirk #332 tudom:D
de a többi része jó azér raktam be -
#331 Johát minden emberben van valamennyi rosszindulat meg minden, de ha nem hallottad mit bezséltek, akkor mindig pozitivan állj hozá: elfordulsz, és "áhh, biztos irigykednek" :DDD
mellesleg van saját topikod, ugyhogy nem tudom mért van ez a nagy önbizalomhiány meg mifene vagy nem is tudom hogy irjam le.
Az emberek véleményét nem nemhallani kell, hanem elfogadni, esetleg modositani egykét esetben egykét eszközzel. Valahogy igy gondoltam, nem ugy hogy felelötlenül 70 évesen topban sétáltasd a kutyád X_X -
F1re #330 kurva joh a ruha meg a csaj is csak hianyzik vami :D a csocsei :D de amugy joh -
Mirk #329 erre annyit tudok mondani hogy nem létezik olyan ember akit ne kritizálna valaki vagy valakik nap mint nap, nem kell meglepődni -
#328 Ezért szoktam én azt mondani, hogy nekem az olyan pasik tetszenek, akiknek az olyan csajok tetszenek, mint amilyen én vagyok. :)
Igazad van, első az, hogy jól érezd magad! :) -
#327 Hehhe :)
Én minden nőt megnézek...
Valami éredkeset úgyis találok bennük :)
Ha már szegényke tényleg nagyon csúnya, akkor azért, mert ilyet is ritkán lát az ember :)
Persze ha választani kell, mindig a legelőnyösebbet bámulom :) -
#326 Azt hiszem e téren én vagyok speciális eset.
A legtöbb ember vagy nő nem hallja meg mások véleményét. Pedig ha figyelsz, akkor meg lehet hallani.
Konkrét eset: Csoporttársaimmal egyetemen, büfé. A sarokban a srácok valamin kuncogtak én felfigyeltem rá. Figyeltem és felismertem azt, hogy nem rossz szándékból de pont az én csoptársamok "nevettek". A lényeg az volt, hogy milyen hosszúra van eresztve a táskája, mert gondolom nekik éppen ez volt a téma. De inkább csak olyan nem értik, hogy most miért ez a divat - ez volt a "vita" tárgya - és megfigyeléseket végeztek. :) Hárman voltunk csajok, egyikük sem vette ezt észre, de pontosan ugyanannyi esélyük lett volna rá.
Bár most nem tudok, de van még számtalan másik példa erre.
Vagy olyan, hogy TUDOM, hogy múltkor rólam beszélt egy pasi meg egy nő a metrón (odafele), és TUDOM, hogy rólam sutyogot két csaj (visszafele). Ez konkrétan ugyanazon a napon volt - természetesen (idomokat mutató) top volt rajtam.
De most ne gyertek azza, hogy üldözési mánia, meg ilyenek.. de amúgy azt is meg tudom modnani, hogy kb mikor miről lehetett szó (általában nem rossz szándék, nade akkor sem tudok mit csinálni, ha konkrétan bántanak). -
Mirk #325 azthittem ez segg fanoknak van:) -
G_ArchAngel #324 Szoknya-fanoknak! (videó) -
#323 Egyébként én is pont ezt figyeltem, hogy itt - a fiúk szerint - csak a csini, nádszál vékonyságú nők lehetnek szépek. Pedig én nem egy olyan esetet láttam, ahol a hölgy nem szimplán ducika volt, hanem egyenesen dagadt, de a férje mégis imádta!! Mindannyian szépek vagyunk, valaki vagy valakik számára! ;-))
Egyébként mindig nőiesen öltözködöm (félhosszú, vagy hosszú szoknya, pl. a Marks&Spencer-ből, + szép cipő, csini felső) PEDIG tuti, hogy az általam viselt göncök is jóval előnyösebben mutatnának egy vékonyabb lányon, mégsem érdekel. :-)))) Én így érzem jól magam, aki szerint meg egy "hányás" vagyok, az ne nézzen! xDDD -
#322 Ez hülyeség, ugyse tudod meg mit gondolnak (vagyis talán ekkor már mondanak) az emberek, ha már felveszel ilyen ruhát és kimerészkedsz emberek közé.
Nem jo hozzáállás, hogy neki sem akkor már nekem (tuti) nem. -
#321 Hirtelen azt hittem, hogy a #313-ra írod... pedig az loldekicsi :DDD -
#320 Arra gondolok, hogy amikor olyat látok a népen. És egy csomó csaj mégis (vagy csak azért is ) felvesz haskidobós felsőt, és hát némelyik... -
#319 loldenagy o_O
azt hittem sikerült ennél kisebbre vennem, de mind1 ez van^^
lehet hogy az idöjárás sem volt a legjobb, de lehet nadrággal is szép lenni :) -
Mirk #318 -
Mirk #317 -
Mirk #316 -
#315 :)))))))) -
#314 nah átállok egy kép erejéig a "ruhás" oldalra. CSakhogy legyen a másik oldanak is egy képe :)
-
Mirk #313 -
Mirk #312 -
#311 Azzal sincs baj szerintem, csak tudni kell kezelni. :-)))) Nem kell olyan cuccot felvenni, amiből kibuggyanhat. xD
...én se veszek. xDDDDD -
#310 Az igazi parasztvakítás
de ez jobb:
-
#309 Naugye. Amint egy nem tökéletes alkatú csaj jön a (szó szerint) képbe, akkor máris fúj meg csúnya meg ble..
Nah, én ezt megelőzendő inkább fel sem veszek olyan ruhát, ami mutat.
Inkább mondja gondolja azt egy férfi, hogy hm ő talán azért felvehetne csinosabb ruhát, megnézném benne, mint azt, hogy fújdedány, jobb lett volna, ha ma ki sem megy az utcára.
Mert ugye azt senki nem modnta, hogy jó nő vagyok. Mi van, ha egy 100 kilós 160 magas csaj vagyok, hm? Akkor is kíváncsiak vagytok arra, hogy hogyan áll rajtam a szoknya? :) -
F1re #308 sztem az alacsony lanyok is lehetnek arik :D
Lál ez "bluggy has" XDDD -
#307 igaz
de a nepszemüveghez mérten alacsony -
#306 Nem feltétlan. Attól függ, hogy milyen magasságból csinálta a fotós a képet. Szóval csak nézet kérdése. -
#305 Erről jut eszembe a "bluggy" has. Számomra az ultragáz. -
#304 :)))
Amúgy nem, mert szűk szoknyában fizikai képtelenség, hacsak nem reped/szakad, vagy ha felhúzod derékig. :))) -
#303 nincs azzal olyan különösebb baj, pár kilót lead és szép is -
F1re #302 XDDDDD -
#301 bazz!!! meg akarod vakitani a jónépet?XD -
#300 A legjobb szoknya és a belett cipő is megvan :D
számomra a legfurcsább szoknya az amelyiknek egyik oldala hosszab a másik meg rövidebb :D -
F1re #299 de ne csak azt ertekeljetek hgoy mien danci a csaj vagy nem :D -
#298 -
F1re #297 jo az :D
amugy meg 1 ien erdekes itt mar kombinalva van a rovid harisnyaval meg a tangapapuccsal
-
#296 nah ja, max fütyül egyet, aztán jól lelocsol slaggal.
volt már benne részem, és nem volt túl kellemes...