895
... a nadrágosok meg nem! Lányok! Miért utáltok szoknyában járni?
-
Mirk #254 tökönrúgás, futás, biztonságérzet..
hol laksz te vmi középafrikai város szegénynegyedében, hogy ennyire vigyáznod kell magadra?
Szoknyában nem lehet kényelmesen feltenni a lábat, meg nem mindegy, hogy ülök (hogy tartom magam, hogy megyek)
mert minden sarkon ott egy férfi aki az alkalmas pillanatra vár hogy benézzen a szoknyád alá és jújj. Ilyen félelmekkel meg gátlásokkal én nagykabátba se mernék kimenni a helyedben. -
#253 mért ne top 10/1 ... -
#252 mármint az a harisnyás téma:D -
#251 ez gyász -
F1re #250 tuti nem :D de ne spammeljunk xD -
F1re #249 en kepeim kozott galeriaba ugy vagyok XDDD de csak azert emrt kivul kellet lennie a csapat polonak :D es hideg volt :D -
#248 télleg olyan a géped mint az aláirásodban? -
#247 te max papnak -
#246 az lesz a szép világ, ha az ádám/éva kösztüm lesz a divat -
#245 múltkor suliba láttam egy csajt, aki nagyon színes harisnyát húzott a szoknyája alá...... -
#244 akkor elmegyek apácának :| -
G_ArchAngel #243 majd jön a suhogós nacira kívülre felvett térdnadrág - az lesz a szép világ! -
#242 XD új női viselet.: bugyi a fejre, cipő a kézre, kabát minden felső testi ruha helyett, és végül 1 jó kis boxer alsógatyának XD -
#241 annyi értelme van mint annak hogy a plcsit veszik a fiúk (mi XD) a poló alá... na én meg annak a fejét verném szét! -
G_ArchAngel #240 én láttam már olyan szoknya alatti "harisnyát", ami anyagra egy búváruhához hasolított... -
F1re #239 ez harisnya te farok :D amugy sztem is fassag de az a ize baletcipo az ari :D -
#238 "gondolom a legtöbb még jól is szellőzik, azért van "halszag" a Combino-kon:)))"
-
G_ArchAngel #237 ja, ez szoknya alatti nadrág nagy hányás, véresre verném a fejét annak, aki kitalálta...
gondolom a legtöbb még jól is szellőzik, azért van "halszag" a Combino-kon:))) -
F1re #236 ti hulyek :D olvasatok mar el :D az a gyerek van a kepen aki betette a kepet XD amugy meg en meg szoktam fordulni 1ertelmu szeretem a lanyokan es nem izgat ha latja hogy megneztem :D -
#235 Mindenki ilyenben jár manapság.
Szoknya+cicanadrág+balettcipő. Mint a klónok. -
#234 Szoknya + más semmi bűvön elig egy nőre:D -
#233 ezde ronda -
#232 na akkor a fiúkhoz (hozzánk) 1 kérdés: ha elmegy elöttetek 1 jó csaj mini szoknyába, ti megfordultok utánna? XD én igen -
#231 hú komoly a (csajszi?) -
#230 najó nem leszek kegyetlen... szoknya, vagy tanga? XD -
F1re #229 sorry hogy nem vok felvilagosult e teren de elozo hsz bol azt veszem le ez a cipo ami a csajon van nem topanka XD nem tom hogy hivjak majd kata vagy catti felvilagosit engem D: -
F1re #228 hozza kell tenni hogy nekem teccik a szoknya plusz ez a topanka vagy mien parositas sztem jol al a lanyokon :) -
#227 De és ha pipiskébe vagy és hozzád ér valaki? El sem tudsz futni a tökönrúgás után (mármint én nem tudnék, bár igaz a csini nem egyenlő a magas sarkú topánnal).
Nekem csiniben lenni nem ad biztonságérzetet.
Szoknyában nem lehet kényelmesen feltenni a lábat, meg nem mindegy, hogy ülök (hogy tartom magam, hogy megyek). :/ -
F1re #226 szoknya + ien rovid harisnya
-
#225 Először azthittem hogy csaj vagy és megijedtem hogy decsúnya, de rájöttem hogy fiú vagy:DD -
#224 -
#223 nem XD én meg a németjuhász kutyám "elbeszélgettünk" a kedves munkásokkal XD -
Mirk #222 ja, jó nagy bicepsze lehet -
F1re #221 vami kigyurtnosteny a csajod ? :D -
#220 azaz (ezt szó szerint érteni...) -
#219 najó csajok ti akartátok : vagy szoknya, vagy semmi (ezt szó szerint...) -
#218 az én barátnőm is immunis a munkások beszolására... mert nem mernek neki beszolni XD -
#217 jo nem, hanem hakama, de lényegében bokáig érö szoknya :D
(sorry a spamért, de nem birtam megállni :D) -
#216 járjatok csak szoknyában csajok
nem mondjátok azt h nem esik jól ha megnéz titeket egy pár férfi, jó az már télleg nem jó ha beszólnak, de hát mit tudsz csinálni neki...(semmit):D -
Mirk #215 ez nem is szoknya:D