Szoknyás lányok szexisek!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
aki minit hord az általában szolizott cicababa, én a normális csajokra gondolok, õk miért nem hordanak?
2. Vagy csak olyan - nem szuk - fazonu, ami egy kicsit nehezebb anyagbol van (pl farmer), es ter fole er.
3. Nem tudok olyan munkahelyrol, ahova nem lehetne terdig ero szoknyaban bemenni.
Together we'll fly someday...
Aranyos beszólást aranyos mosollyal fogadok, de egy olyat, hogy "az a poncsó jó lenne az ágyamon lepedõnek" azzal viszonzom, hogy "ok, tied a poncsó, de jobb lesz neked egy guminõ, mert az nem szól vissza, ha paraszt vagy!".
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
practitioner of the forbidden arts of death
Nem hordok minit, mert sok a baromarcú.
Bár, egyszer azért is beszóltak, mert poncsó volt rajtam, farmerral. 😮 Nem gyengén meglepõdtem, hogy még arra is be tudnak szólni, de hát találékonyak a mai kõbunkók.
Ezeket annyival kell kezelni, hogy visszavág neki a leányzó, olyan beszólással, amitõl köpni-nyelni nem tud. (S bár nekem nagy a szám, nem hordok minit, mert keményebb fellépés is szükséges lehet, és azt miniben nem lehet kezelni.) 😄
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
1. iszonyatosan zavarja annak a lehetõsége, hogy járás közben fellibbenhet,
2. amelyik nem libbenõs fajta, az vagy piszok szûk, vagy bokáig ér, mindkettõben rémálom menni,
3. komoly munkahelyen dolgozik, ahová nem lenne illendõ szoknyácskában belejteni, illetve amikor szemben ül a hallgatósággal, akkor nem szerencsés egy felcsúszó szoknya. 😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
http://gaborszantai.co.uk/
nekem ez nem stimmel...
dolgoznak?
hol láttál ilyet?
Meg a nõk után fordulás sem egy elítélendõ dolog, én pl a csajok nagy százalékának utána fordulok: informatikát hallgatok és a karon nem szoktam hozzá a látványhoz...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
szerintem az a normális ha örülnek neki a jányok, ha dícsérik õket.
sajnos a mai "belénkvert-szépségideál" miatt a lányok többsége szégyenli a külsejét, és elszégyenli magát amikor dícsérik :\
practitioner of the forbidden arts of death
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
<#zavart1>#zavart1>
Én ugyan hordok szoknyát/ruhát (sõt szinte csak azt), de hosszút, illetve térdig érõt. Iszonyatosan utálom, ha bámulnak/beszólnak, annak ellenére is, hogy persze meg sem közelítem az itt mutogatott topmodell lánykákat, a falatnyi kis szoknyácskáikban. ;-))))) De sajna még az ilyen tonna donnáknak is beszólnak, ha nagyon mutogatják magukat, fõleg a brazilmagyar testvéreink, akik az utakat túrják vagy építkeznek... :-)))))))))))))
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
Pasi vagyok, sötétszõke, kék szemû, fehér bõrû és az átlagnál kicsit magasabb. Itthon nem számítok egy kirívóan jó pasinak, de voltam Peruban. Ott gyakorlatilag egy szépségideált testesítek meg. És kurvára mindegy volt, h mit vettem fel vagy mit csináltam.
Azok a csajok is utánam fordultak, akik a pasijuk karján lógtak. Nem zavart különösebben, h minden korosztály engem bámult és folyamatosan kaptam az ajánlatokat.
Ezt most jó volt leírni.
a.) frigid
b.) félretájékozott
c.) leszbi
d.) hülye
e.) ezek együtt akár
f.) egyik sem, csak eltévedt
Ebbõl fakad, hogy ha zavarja, hogy bámuljuk, akkor az zavarja, hogy nõnek teremtette a JóIsten, minket meg férfinak...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A három testõr mindig gyõz. Ha akar a jetibõl levest fõz!
Nem iszom többet, de kevesebbet sem.
-
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló.
- nem is szines a nevem
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari!
Egy lapát, két lapát, három lapát, legyõzzük a kommunistát.
"Filozófikusak!" by Donatello 😄. "Wangoballwime?" by HP😄
én meguntam, gyûjtsétek Ti tovább...
<#zavart1>#zavart1>
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Akkor hallgassuk meg jópár lány véleményét.
Szerintem sokakat, vagy párat, akkor is zavar ez a bámulás és õk meg nadrágot húznak ilyenkor.
Úgy, hogy ne hülyézz, mert azt nem szeretem, inkább mond azt, hogy nem értek egyet ez és ez miatt veled. Ez így jobb lenne.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!