Szoknyás lányok szexisek!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Dede, pont abban járnak a divatmajmok, mint 30 éve volt divat. Retrónak híjják vagy mijazistennyila. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

light00
akkor nem kéne elöbujnom a viharkabátommal összel és télne? :\

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Kata
Már egyszer elmondtad, tudomásul vettem a véleményed, köszi.

[/cserf][/fülünyúl]

az a legjobb ha nem próbálod behatárolni magad ilyen hülye irányzatok szerint mert tök felesleges
light00
o_O
Valamit durván félreértettél. :S
Nem, csak azt mondom, hogy mostanában az lett a trendy, hogy mindenki azt mondja, ö nem követi a divatot. De közben mégis ugy öltözködik, ahogy a töbi. (divatot követö).
Nem feltételeztem, s mondtam semmi rosszat (szerintem), csak megemlitettem, hogy ilyen is van.

minigirl
Ne haragudj, nem akarlak megbántani, de az a harisnya tényleg gusztustalan és értelmetlen. Bár, aki jól érzi magát benne, hordja, akinek meg nem tetszik, ne nézze. 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

igazából mindenki divat szerint öltözködik mert nem olyan ruhákba járunk mint a 30 éve volt divat. hanem olyanba ami most divat.
tehát mindenki divatos<#idiota>
Flórika
Á, öreg vagyok én má' ahhoz. <#idiota>

Tiniként amúgy rocker voltam. A rákövetkezõ hétvégén meg diszkós. xDDDDD

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

😄
SNAKE01
mintha nem tudnám :\

Kata
Most azt mondod, hogy ízléstelenül öltözködöm, és mindig a divat szerint?

[/cserf][/fülünyúl]

light00
Sajna mindenki ezt mondja, és tudod, hányan tévednek...

Frosty01
nem az, csak ez a kettõ népcsoport hangoztatja ezeket az "elveket" nagy hangon, és rögtön ez jutott eszembe 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Kata
Sosem a divat szerint öltöztem. Mindig aszerint öltözök, ami tetszik nekem is, és a férfiaknak is rajtam.

[/cserf][/fülünyúl]

Flórika
Öregebb pasiknál viszont egyáltalán nem "ari", ott én is valami komolyabb szankciót vetnék be... xP Sz'al végülis egyetértek. 😊

minigirl
Nem kell ahhoz rockernek v emonak lenni, hogy vki egyedi legyen... Személyiség kell hozzá. 😊

light00
loálmár ez a szöveg<#idiota>
érdekes gondolataid vannak.

Frosty01
én is kimennék egy kis idõre szívesen :[

light00
Sebaj, több jut nekem XD

Frosty01
tehát rocker vagy emo vagy <#idiota>

light00
Ezt sugd meg sznéknek 😊
(de ebböl mennyi nö, mennyi érett nö, stb...ugye?😄)

SNAKE01
én meg inkább utaznék 😄DD

Flórika
Szerintem sem kéne általánosítani, jók azok. 😊 Én csak azért nem hordok ilyet, mert szerintem nem illene hozzám, illetve nem szeretem, ha valami túl trendy. xD Szeretek egyedi lenni, na. 😄

light00
Találtam én is köztük olyat akit...ööö szoval szépet, nem azt mondom, hogy egyiket sem, de inkább maradok itthon 😄

Frosty01
de 100millióan vannak 😄

SNAKE01
valaki így valaki úgy :|

LasDen
belsõ szervek mutogatása....wao...... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

light00
Igazán, nekem csak az elöbbi jutott sry. 😄

Kata
Ne a kissrácra korlátozzátok a hsz-emet, kortól függetlenül írtam amit írtam.

[/cserf][/fülünyúl]

light00
Japánok? sok kis csikszem...kb minden 1000dik vetekedhetne egy szép magyar lyánykával^^

Kata
Nem kell ahhoz TBC-s, a dohányos tüdõ is csini.

[/cserf][/fülünyúl]

light00
Az ir nök közül nem mind csunya, pl haverom most volt kint Irországban és mutatott képeket, és...tyüha....nem is egyet...

SNAKE01
japánok szebbek -.-

Flórika
Bunkóság, bunkóság, de tényleg csak egy kissrác. 😊)))) Én ha észrevenném, hogy épp' engem fotóz, max. elröhögném magam, de nagyon. 😄DDDD Egyszer pl. két kissrác kihalászta a betétemet a hátitatyóm külsõ zsebébõl. xD Hát akkor is csak röhögtem! :-)))))))) Én 17 voltam, õk kb. 12, és szerintem marha arik voltak. xD Ott virult a fejük (mutogatták nekem, hogy mennyire ügyesek voltak... =DDD), végül vissza akarták adni, de mondtam nekik, hogy most már akkor tartsák is meg! =)))))))))))

Lehet, hogy azért vagyok ilyen elnézõ, mert van egy öcsém, igaz csak 17 hónappal fiatalabb, de amikor kamaszodott, nagyon lökött volt õ is. xD

Õk is csináltak mindenféle huncutságot, szvsz ez kisklambóknál még belefér... :-)))))

light00
mutass neki TBC-s tüdöt. még frissen testböl kivágva, fölnyitva és eltéve üvegburokba X_X
akkor voltam asszem utoljára azon a helyen X_X

minigirl
Hát, én láttam már egy pár ien harisnyát, de egyik sem tetszett...

Kata
Capri nadrágnak, vagy capri harisnyának hívják az izét. Vannak szép darabok, és szerintem van, amihez kifejezetten csinos lehet. Asszem a partiarcos topikban volt is olyan kép, amit példának tudnék felhozni.

[/cserf][/fülünyúl]

Frosty01
köszi de inkább kihagynám

Frosty01
nah azért annyira nagyon nem vészes.
viszont tény és való, hogy vannak ruhadarabok amik ezerszer jobban mutatnak rajtuk :]

nem kell válogatni, mert bûnronda az összes, igénytelen és gyomorforgató...

azt régóta tudom, hogy a nõk sajátmaguknak és más nõknek akarnak inkább megfelelni, mint a férfiaknak, de ez a biciklisnadrág a szoknyaalatt már mindennek az alja, kb. patacipõ szint...

http://gaborszantai.co.uk/

Kata
Ha gondolod, ezt eldönteni beviszlek a SOTE patológiára. Van mindenféle preparátum test.

[/cserf][/fülünyúl]

Super Saiyan
jaja aranyosat <#szeret>

>:C

Frosty01
attól függ milyen fegyverrel van elkövetve <#idiota>

Kata
Ez égési seb csúnyább, mint a lõtt.

[/cserf][/fülünyúl]

Sadist
Csak az ír lányok rondák, mint a lõtt seb.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Super Saiyan
õõõ ték XD

LasDen
amúgy nem csak a japánoknál van olyan egyenruha......az íreknél is úgy van.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Super Saiyan
jógyerek^^<#hehe>

minigirl
Olyan, akiket jóesetben én elhajtok a pi***ba, rossz esetben balegyenest ajándékozok neki.

itt nem azzal van gond hogy mit lát és mit nem, itt elvi problémák vannak<#ejnye1>
szóltam