2166
-
#1914 Morgan elveszi Beckman-t (vagyis fordítva, ahogy Morgant ismerjük) és együtt megalakítják a Fulcrum V2.0-át, majd a vérükben magas midiklorián szintű gyermekeikkel közösen küzdenek hosszú generációkon át a CIA-t átvevő gonosz hármasügynökkel (aki most is épp szivatja őket). -
#1913 Morgan, esetleg Beckman? :) -
#1912 szerintem Lester kinyírja Jeff -et, majd magával is végez, Casey "ütközetben" hal meg, Awesome -ék -at Chuck ellenfele robbantja fel, babástól együtt, mint ahogy Saraht is megölik, Chuck pedig elkeseredésében fejbelövi magát és *snitt* ... THE END!
-
#1911 Kétlem, szerintem megmarad a feelgood #999">jajdetrendi szó :) hangulat, teljes happy end, rosszfiúk legyőzve, dolgaik elsimítva, sehol egy intersect. Tippre majd ki is kell szálniuk a kém bizniszből - ez kell a lezáráshoz - így talán a legszomorúbb pillanat szerintem az lesz, hogy Caseyvel elvállnak útjaik, na meg, hogy számukra is "vége". :) Talán jelképesen a BuyMoreal is kezdenek valamit, de egyszer már felrobbantották, valószinűbb talán, hogy simán Chuck otthagyja és továbblép az életében végre. :) -
Quantumleap #1910 Amúgy szerintetek a sorozat vége full vígjátékhű lesz, vagy lehetséges esetleg az, amit az 1879-esemben említettem, hogy mondjuk valaki meghal? -
#1909 Volkoff különösen szimpatikus volt nekem,csak Shawnt utáltam végig a sorozatban,meg néha Jeff és Lester is sok volt már... -
#1908 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem az se, Chuck fejéből is kiszedték, biztosan kiszedték az övéből is. Én arra lennék kiváncsi, hogy Chuck visszakapja e az intersectet. Bár sok rajongó utáltam, szerintem jó volt, amíg szuperkém volt, voltak fasza jelenetek. :D -
#1907 Rosszfiúknak ez a dolga.
Persze Volkoff szerethető főgonosz volt, főleg Tuttleként... :) -
#1906 Jajj igaz,már emlékszem.Csak az a baj hogy már akkor és most is hihetetlenül utálom... -
#1905 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jaja, ő is el lett zárva, egyedül az intersect mellékhatásai lehetnek nála. -
#1904 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem. Csak Intersect volt a fejében, Chuckkal harcolt, de Chuck nem akarta megölni, aztán Sarah leütötte. De nem volt róla szó, hogy meghalt volna, nem szoktak kinyírni senkit, ha nem muszáj csak lecsukatják. -
#1903 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De nem értem már Shawt....nem meghalt? Vagy nem emlékszem már jól... -
#1902 Jeff esetén nagy az esélye most, hogy Lester ő maga rájönne, háááát.. :P -
ldavid #1901 az jó lenne -
Quantumleap #1900 Amúgy szerintetek a végére slusszpoénadalékként esetleg Jeff és Lester is meg fogják tudni, hogy Chuck kém? -
#1899 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor jó. :) Vagy mégsem, mert mégis valami világméretű összeesküvést sejtek a háttérben. :D -
Quantumleap #1898 Nem, a főgonosz valaki más lesz, állítólag csak az utolsó pér részben szerepel, és eddig nem láthattuk.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tehát remélhetőleg azért hozzák vissza Shaw-t, hogy lerendeződjön egy számla, és Chuck apjának gyilkosa ne maradjon életben. -
#1897 Ja értem. :) Azt hittem az előző két előzetesben is utaltak már erre. -
#1896 Előző kettő alatt az előző két hozzászólás spoilerjét értettem, azért írtam kívülre, hogy vki benéz ne az legyen, hogy kinyitja a spoilert, mert a friss részt már látta... -
#1895 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen én is Chuck mondata miatt gondolom így. Bár lehet, hogy jobb ez, mintha valami világméretű összeesküvést hoznak ki az egészből. Esetleg még Orion felé lehetne elhúzni a szálakat, hogy ő csinált valamit régen, ami miatt ki akarják csinálni Chuckot (és esetleg a család többi tagját, lesz egy rész Family Drama címeml is.
Az előző két előzetest nem láttam, mert a WEB-DL-t néztem (lévén rég kint volt a felirat mire eljutottam addig a részig), a mostaninál meg nem bírtam kivárni az időzítést, így leszedtem a dimensiont és megnéztem avval. :D De eltárolni a logomentes képet fogom. -
#1894 Akárcsak az előző kettő, nem friss rész, hanem előzetes alapján: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sajna én is végignéztem a részvégi előzetest. Közben Chuck mondja is, hogy az egész Decker mahináció mögött inkább valami személyes ügy lehet. Ez csak megerősíti azt, hogy valószinüleg Shaw mozgatta a szálakat. Ezt én is sajnálnám, ha tényleg ezt kerekítik ki belőle... :( -
#1893 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elvileg a következő, vagy az azutáni részben tér vissza. Én is remélem, hogy csak egy részre tér vissza, de tartok tőle, hogy ő a "főgonosz" úgyhogy nézhetjük pár részen keresztül még. -
Quantumleap #1892 Na, ahogy látom, a következő részek valamelyikében
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!visszatér a tenyérbemászó gennygóc Shaw. Bízom benne, hogy csak egy egyepizódos elhalálozós szereplés lesz. Legalábbis szerintem más sem szeretné rajtam kívül, hogy az évad végéig bent legyen. Én azt sem szeretném, ha a fináléra hoznák vissza.
-
ldavid #1891 *én is -
ldavid #1890 és nagyot néztem -
#1889 Freddie Wong feltűnése nálam meglepetés volt :) -
#1888 Azt hittem kiirták véglegesen,de igy jó akkor :)
-
ldavid #1887 ő lesz még később, 1-2 hete fejezte be a forgatást -
#1886 Hát jó tudom,amúgy nagyon eltünt Alex a sorozatból,kár érte is. -
ldavid #1885 úgyis csak testszínű ruhákat láttál volna... :) -
#1884 Nekem nagyon tetszett a rész,meg az egész évad is bejön,kár a cenzúráért viszont :D -
ldavid #1883 tényleg jó volt, bár a "cenzúra" kicsit vicces volt
a Community vendégségért meg nagy piros pont -
#1882 Na a végére értem (5x04). Überkirály sorozat :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hála istennek kiszedték Morganből az intersectet, rohadt idegesítő volt azalatt a pár rész alatt.. Azért remélem Chuck visszakapja :D
Kár, hogy ez az utolsó évad :( -
HUmanHunter #1881 egyetértek, marha jó! -
#1880 Fú jó lett az új banner :D -
Quantumleap #1879 Én korábban azt hittem, hogy az lesz majd a sorozat hepienjdje, hogy Sarah és Chuck összeházasodik. Hát, akkor nyilván az lesz, hogy a gyerekükkel/gyerekeikkel van egy jelenetük. Vagy mégsem? Mi van, ha a sorozat végén valaki meghal a főszereplők közül, hogy feláldozza magát? Elvégre főhősünk egy hozzátartozója is meghalt. -
Szabi1991 #1878 -
ldavid #1877 kép az utolsó jelenet forgatásáról - a héten befejezik. örökre. -
#1876 most láttam moziban a válogatott gyilkosok filmet amiben Sarah is benne van.
hát sajna, nem villant de még csak nem is akciózik :( -
Szabi1991 #1875 imdb szerint 13, viszont lesz egy két hónapos szünet :/