Chuck (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
spoiler már...

Malakai
Együtt érzel Chuck irígy belsõ hangjával? :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

bency
Tetszett a rész,jó volt ujra Saraht látni meg az egész sorozatot :D De ez a Morgan Intersect nagyon nem jön be nekem :P Engem felidegesit,az hogy eltörte a vázát kikészitett :)) Remélem nem õ lesz végig....

:) Semmi okosság :P

ha te mondod

de inkább várjuk meg a következõ 1-2 hét adatait, baseball már úgysem lesz
dragon11
reméljük..

Zsoltika 007
Ezt az évadot már végig nyomják bármi lesz.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

nem igazán mindegy, mert ha nagyon lecsökken, az nbc nem fogja jótékonyságból mûsoron tartani, ha tud adni mást, aminek nagyobb a nézettsége
már édes mind1 milyen a nézettség mert szerintem akármennyire is lenne jó ez az utolsó évad.
szerintem már azt sem befolyásolná,hogy mennyi részes lesz.
am jó rész volt,kíváncsi vagyok,hogy végül visszakapja e majd az Intersectet.

PSN ID:misi2mezei

theone91
Szerintem ennek nem sok köze van a Chuck-hoz. Pasadenában játszódik a TBBT, ami Burbank tõszomszédságában van...

Black Hawk
amúgy jó kis rész volt :D
jó volt látni hogy Chuck már magától is boldogul :)

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

premier nézettsége nagyon tré volt. péntek ugye... +baseball
hátha lesz több is jövõ héten
Agymenõk eheti részében, hmm.. :D

dragon11
akk megtartották szokásukat, csúszik mint mindig..:)

Malakai
Jövõ hét, nem most, de ez már pár hetes hír.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

reggel kiderül :D

dragon11
am most mi a fsz van..?

ma éjjel jön ki az új rész, vagy megint el lesz halasztva ?

Black Hawk
Lévén hogy jön az 5-ik évad bepótoltam a 4 iket úgy terveztem hogy szombatig beosztom de egy seggel végignéztem 8 részt és most itt maradtam chucktalanul :D

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Zsoltika 007

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

dragon11
Lassan csak itt van a péntek.. bár az nálunk inkább Szombat..

hehe :D

http://www.youtube.com/v/kFzzqQDfnDc
N o N a m e
álommeló :D
ezeken mindig olyan jót röhögök, nagyon gyagyások :D
lololol

http://www.youtube.com/v/OcwpWDB7JiM
<#rinya>

remélem, hogy nem cseszik el
Malakai
Igen.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

és hány részes lesz? 13?
inkább örülnél, hogy kaptak kvázi ajándékba egy utolsó évadot, hogy lezárhassák rendesen...
dragon11
nevetséges..

mért nem jövõer kezd ?!

lol..

dragon11
mikor folytatódik ?!

rooney8
chuck :D:D:D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

vmi másik filmhez kellett :D

bency
Csak azt nem tudom miért kellet levágatni a haját :S

:) Semmi okosság :P

promók

többi
hol így hol úgy.. :)

precision
nézd meg saját magad szerintem, úgy az igazi :)

Bazinga!

Nem adtatok nemleges választ, tehát nyilván az lesz. Vagy pedig hol így fog tûnni, hol meg úgy.
Na jó, elvégre a Chuck vígjáték, és gondolom részben fricska is a terrolelhárítós- és kémsorozatoknak, tehát bizonyos dolgok törvényszerûek. Tehát aminek még jönnie kellene, hogy kiderül, hogy Chucknak van még egy testvére (féltestvér más apától vagy anyától), aki szintén kém. Hideg-meleg? <#vigyor0>
precision

Bazinga!

Majd meglátod :)

Most végeztem a 3.évaddal. Nyugtassatok meg, hogy Chuck anyja nem gonosz lesz.<#wow2> A felbukkanó genyó muterokból és faterokból kezd már kicsit elegem lenni. (Alias, 24, Prison Break stb.)
igen.

3x13: De most akkor mi lesz? Kiderül, hogy Shaw túlélte a két golyót és a vízbeesést, és visszajön élve és virulva? Azért ez elég gagyi. Bár ahogy látom, az évad vége után már nem szerepel, remélhetõleg ez azt jelenti, hogy ténylegesen is meghal.
De igazából tök mindegy, hogy túlélte, ez akkor sem változtat azon a tényen, hogy Chuck szimplán megbízásból nem képes lelõni valakit, ellenben ha valakit meg kell védeni, vagy magát védeni, akkor igenis megteszi.
Az éved vége jó volt, nyilván sokak vártak erre a pillanatra.<#vigyor0>
MR ME
<#finom><#szeret>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

rooney8
nézd meg és megtudod<#ravasz1>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

És az mit lõ le a fináléból? :)
N o N a m e
hát, hogy válaszoltam a spoileres kérdésedre..
Mármint mivel?
N o N a m e
de ezzel most lelõttem a finálét...
Attila8805
Elvei vannak!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"