Chuck (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:) Semmi okosság :P
de inkább várjuk meg a következõ 1-2 hét adatait, baseball már úgysem lesz
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
szerintem már azt sem befolyásolná,hogy mennyi részes lesz.
am jó rész volt,kíváncsi vagyok,hogy végül visszakapja e majd az Intersectet.
PSN ID:misi2mezei
jó volt látni hogy Chuck már magától is boldogul 😊
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
hátha lesz több is jövõ héten

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
remélem, hogy nem cseszik el
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Na jó, elvégre a Chuck vígjáték, és gondolom részben fricska is a terrolelhárítós- és kémsorozatoknak, tehát bizonyos dolgok törvényszerûek. Tehát aminek még jönnie kellene, hogy kiderül, hogy Chucknak van még egy testvére (féltestvér más apától vagy anyától), aki szintén kém. Hideg-meleg? <#vigyor0>#vigyor0>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De igazából tök mindegy, hogy túlélte, ez akkor sem változtat azon a tényen, hogy Chuck szimplán megbízásból nem képes lelõni valakit, ellenben ha valakit meg kell védeni, vagy magát védeni, akkor igenis megteszi.
Az éved vége jó volt, nyilván sokak vártak erre a pillanatra.<#vigyor0>#vigyor0>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.