Chuck (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:) Semmi okosság :P
de inkább várjuk meg a következõ 1-2 hét adatait, baseball már úgysem lesz
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
szerintem már azt sem befolyásolná,hogy mennyi részes lesz.
am jó rész volt,kíváncsi vagyok,hogy végül visszakapja e majd az Intersectet.
PSN ID:misi2mezei
jó volt látni hogy Chuck már magától is boldogul :)
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
hátha lesz több is jövõ héten

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
remélem, hogy nem cseszik el
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Na jó, elvégre a Chuck vígjáték, és gondolom részben fricska is a terrolelhárítós- és kémsorozatoknak, tehát bizonyos dolgok törvényszerûek. Tehát aminek még jönnie kellene, hogy kiderül, hogy Chucknak van még egy testvére (féltestvér más apától vagy anyától), aki szintén kém. Hideg-meleg? <#vigyor0>#vigyor0>
De igazából tök mindegy, hogy túlélte, ez akkor sem változtat azon a tényen, hogy Chuck szimplán megbízásból nem képes lelõni valakit, ellenben ha valakit meg kell védeni, vagy magát védeni, akkor igenis megteszi.
Az éved vége jó volt, nyilván sokak vártak erre a pillanatra.<#vigyor0>#vigyor0>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"