Chuck (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Nem. Csak Intersect volt a fejében, Chuckkal harcolt, de Chuck nem akarta megölni, aztán Sarah leütötte. De nem volt róla szó, hogy meghalt volna, nem szoktak kinyírni senkit, ha nem muszáj csak lecsukatják.

http://goo.gl/gd6Zi5

bency
De nem értem már Shawt....nem meghalt? Vagy nem emlékszem már jól...

:) Semmi okosság :P

Malakai
Jeff esetén nagy az esélye most, hogy Lester õ maga rájönne, háááát.. :P

(\__/) ( X.x) ( } . { )

az jó lenne
Amúgy szerintetek a végére slusszpoénadalékként esetleg Jeff és Lester is meg fogják tudni, hogy Chuck kém?
[HUN]FaTaL
Akkor jó. :) Vagy mégsem, mert mégis valami világméretû összeesküvést sejtek a háttérben. :D

Nem, a fõgonosz valaki más lesz, állítólag csak az utolsó pér részben szerepel, és eddig nem láthattuk.

Tehát remélhetõleg azért hozzák vissza Shaw-t, hogy lerendezõdjön egy számla, és Chuck apjának gyilkosa ne maradjon életben.
[HUN]FaTaL
Ja értem. :) Azt hittem az elõzõ két elõzetesben is utaltak már erre.

Malakai
Elõzõ kettõ alatt az elõzõ két hozzászólás spoilerjét értettem, azért írtam kívülre, hogy vki benéz ne az legyen, hogy kinyitja a spoilert, mert a friss részt már látta...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

[HUN]FaTaL
Igen én is Chuck mondata miatt gondolom így. Bár lehet, hogy jobb ez, mintha valami világméretû összeesküvést hoznak ki az egészbõl. Esetleg még Orion felé lehetne elhúzni a szálakat, hogy õ csinált valamit régen, ami miatt ki akarják csinálni Chuckot (és esetleg a család többi tagját, lesz egy rész Family Drama címeml is.

Az elõzõ két elõzetest nem láttam, mert a WEB-DL-t néztem (lévén rég kint volt a felirat mire eljutottam addig a részig), a mostaninál meg nem bírtam kivárni az idõzítést, így leszedtem a dimensiont és megnéztem avval. :D De eltárolni a logomentes képet fogom.

Malakai
Akárcsak az elõzõ kettõ, nem friss rész, hanem elõzetes alapján:Sajna én is végignéztem a részvégi elõzetest. Közben Chuck mondja is, hogy az egész Decker mahináció mögött inkább valami személyes ügy lehet. Ez csak megerõsíti azt, hogy valószinüleg Shaw mozgatta a szálakat. Ezt én is sajnálnám, ha tényleg ezt kerekítik ki belõle... :(

(\__/) ( X.x) ( } . { )

[HUN]FaTaL
Elvileg a következõ, vagy az azutáni részben tér vissza. Én is remélem, hogy csak egy részre tér vissza, de tartok tõle, hogy õ a "fõgonosz" úgyhogy nézhetjük pár részen keresztül még.

Na, ahogy látom, a következõ részek valamelyikében

visszatér a tenyérbemászó gennygóc Shaw. Bízom benne, hogy csak egy egyepizódos elhalálozós szereplés lesz. Legalábbis szerintem más sem szeretné rajtam kívül, hogy az évad végéig bent legyen. Én azt sem szeretném, ha a fináléra hoznák vissza.

*én is
és nagyot néztem
precision
Freddie Wong feltûnése nálam meglepetés volt :)

Bazinga!

bency
Azt hittem kiirták véglegesen,de igy jó akkor :)

õ lesz még késõbb, 1-2 hete fejezte be a forgatást
bency
Hát jó tudom,amúgy nagyon eltünt Alex a sorozatból,kár érte is.

úgyis csak testszínû ruhákat láttál volna... :)
bency
Nekem nagyon tetszett a rész,meg az egész évad is bejön,kár a cenzúráért viszont :D

tényleg jó volt, bár a "cenzúra" kicsit vicces volt
a Community vendégségért meg nagy piros pont <#smile>
[HUN]FaTaL
Na a végére értem (5x04). Überkirály sorozat :D

Hála istennek kiszedték Morganbõl az intersectet, rohadt idegesítõ volt azalatt a pár rész alatt.. Azért remélem Chuck visszakapja :D

Kár, hogy ez az utolsó évad :(

egyetértek, marha jó!

bency
Fú jó lett az új banner :D

Én korábban azt hittem, hogy az lesz majd a sorozat hepienjdje, hogy Sarah és Chuck összeházasodik. Hát, akkor nyilván az lesz, hogy a gyerekükkel/gyerekeikkel van egy jelenetük. Vagy mégsem? <#wow2> Mi van, ha a sorozat végén valaki meghal a fõszereplõk közül, hogy feláldozza magát? Elvégre fõhõsünk egy hozzátartozója is meghalt.
<#levele><#rinya>

kép az utolsó jelenet forgatásáról - a héten befejezik. örökre.
zmeor
most láttam moziban a válogatott gyilkosok filmet amiben Sarah is benne van.

hát sajna, nem villant de még csak nem is akciózik :(

leszarom a konfigod...

imdb szerint 13, viszont lesz egy két hónapos szünet :/

na így kellene minden akció filmben történnie ha valakire fegyvert fognak:D
ilyenkor általában leteszik a fegyvert,de Casey szépen lerendezte õket.
kár,hogy nemsokára vége:(
mennyi részes is az 5. évad?10?

PSN ID:misi2mezei

bency
Áhh...nem hozza a szinvonalat az 5ik évad az tény,de akkoris nézném még a 8 9ik évadot is még...nekem tetszik nagyon.

Mostani résszel kapcsolatban én megértem Caseyt,jól tette,bár váratlanul ért,viszont nagyon várom a köv részt.

precision
Casey egy állat! :)

jó kis rész volt!

Bazinga!

már csak 10 napjuk van
CASEY FTW!!!

bency
Akkor még csak most fogsz igazán rákapni :)

[HUN]FaTaL
Elkezdtem nézni, még az elsõ évadnál tartok de jó kis sorozat. <#taps>

+fav

bency
Mikor várható a felirat?:P

nagyon jó rész volt ez is <#taps>

ugyanazt az épületet használták most, amibe Shaw vitte anno Sarah-t, Chuck meg tankokat hívott erõsítésnek
Sir Quno Jedi
Az intersect amúgy is egy erõs kábítószer/harci drog a geek-ek számára. Hirtelen nyomingerbõl ultragigahõssé válsz (legalábbis ezt hiszed) és ezt nem sokan tudják kezelni. Azt érzik bármire képesek és mások visszafogják õket...Aztán megdeglenek...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

precision
TRINITY !!! :D

Morganen meg nem kell csodálkozni... én már vártam, hogy kb mikor jön el ez a pillanat.

Bazinga!

bency
Igen,de attól még idegesitõ,meg aztán én eddig se birtam annyira.

Sir Quno Jedi
Csak félezerszer volt róla szó, hogy random akárki esetében nem mûxik jól az intersect, mert az apja neki tervezte és még nála is problémás volt, simán megkattansz tõle és kakukk, befõ az agyad idõvel. Erre belepõdnek, hogy Morgan furán viselkedik?!?! Konkrétan meg fog halni, ha nem szedik ki belõe azt a szart.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

bency
Esküszöm kiirnám a sorozatból Morgant,borzasztóan idegesitõ.

Menjenek a tökömbe..sírok készítõkön a röhögéstõl:)
Anno elmaradt nekem az S4 vége..most update-lem magam és a 23.részben Linda Hamiltonnal az a T2 poén megölt:)))
proway
bár Morgan nekem néha már túl sok, 100%-ig megértem Chuck-ot h irigyli, õ az eredeti Intersect.

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerûen lenyûgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

proway
fain rész volt :D

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerûen lenyûgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

bency
Igy van :P Tudja õ is hogy jobb volt úgy :D

Dragon: Ne már hogy nagy spoilernek számit ennyi...fõleg hogy elsõ percben történik,semmi csattanó....