Chuck (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez bizony csalódás. Még ha a Chuck egy olyan fokon visszafogott vígjáték lenne, ami totálisan mentes a haláltól, akkor oké lenne a dolog. Dehát halnak meg benne emberek, néha ritkán drámaian is, tehát igazán belefért volna az ilyesmi.
Szevasztok! Én most a 3.évad közepénél járok. Egy kérdésem lenne, csak IGENt vagy NEMet kérek rá!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lesz olyan a sorozatban, hogy Chuck megöl valakit?
na erre kíváncsi leszek.. 😄
mert Chuck és Morgan tuti tudni fogja hogy õ Luke... 😄DD
mert Chuck és Morgan tuti tudni fogja hogy õ Luke... 😄DD
junkie-ról
"Mark Hamill lesz a Chuck 5. évad egyik visszatérõ rosszfiúja. A készítõk szeretnk egyébként visszahozni Linda Hamilton-t is, kérdés, hogy rá fog-e érni.
Chuck-infó az is, hogy a készítõk nem tartják kizártnak egy spinoff létrehozását. Chris Fedak egy Casey-Morgan félórás kalandos szitkomnak örülne."
"Mark Hamill lesz a Chuck 5. évad egyik visszatérõ rosszfiúja. A készítõk szeretnk egyébként visszahozni Linda Hamilton-t is, kérdés, hogy rá fog-e érni.
Chuck-infó az is, hogy a készítõk nem tartják kizártnak egy spinoff létrehozását. Chris Fedak egy Casey-Morgan félórás kalandos szitkomnak örülne."
<#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen>
fuu én már azt se tudom hol hagytam abba :s de folytatni kéne, mert jó volt 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Október 21-én kezd az utolsó évad
sajnos az 5. évad lesz az utolsó évad, ez már hivatalos, ezért nem hinném, hogy megnövelnék az epizódszámokat, kivéve ha nagyon jól hozna, bár kétlem, de remélem szépen búcsúzik majd a sorozat
marha nagy rész volt😄
legjobb évadzáró ami idén volt.
én még valahogy mindig reménykedem,hogy az 5. évad nem csak 13 részes lesz bár pénteken nem sok esélye van😞
így iktassák ki a sorozatokat...aztán meg arra hivatkoznak,hogy alacsony volt a nézettség....
legjobb évadzáró ami idén volt.
a végén már megijedtem amikor mutatták a temetést a táblán😄 na meg ahogy befejezték XD.azért remélem Chuck sem marad majd intersect nélkül
én még valahogy mindig reménykedem,hogy az 5. évad nem csak 13 részes lesz bár pénteken nem sok esélye van😞
így iktassák ki a sorozatokat...aztán meg arra hivatkoznak,hogy alacsony volt a nézettség....
PSN ID:misi2mezei
fantasztikus😄
én is így gondoltam😄😄
én is így gondoltam😄😄
hát ez valami nagyon durván jó évadzáró volt😄
a végén egyenesen szakadtam😄
egy kérdés:
a végén egyenesen szakadtam😄
egy kérdés:
a szemcsibõl amibõl Morgan feltöltötte az Intersectet, abból Chuck is feltudja magának tölteni, vagy csak egyszer használatos a szemüveg?😄
Szerintem jól áll neki a szõke és barna közti átmenet... 😊
Zach haja az ami kiakaszt... Joshua-é pedig tiszta season 1... 😄😄
Zach haja az ami kiakaszt... Joshua-é pedig tiszta season 1... 😄😄
tök jó képek
Yvonne fura barna hajjal
Yvonne fura barna hajjal
<#whatever>#whatever>
Imádni való, hogy a CIA a Live Messenger-en oszt meg titkos CIA-aktákat, aztán Bing-et használ térkép gyanánt. 😄DD
Ami Morgant illeti egy interjúból leszûrve...
...nem fogják évad elején kipaterolni az intersectet, hanem várhatóan hasonló szerepkört fog betölteni a csapatban mint Chuck az elsõ évadban.
Vagyis segít, de folyton bajbakerül."Stay in the car!"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Rohadt jó rész volt. Szerintem a legjobb szezonfinálé eddig...
Pont úgy csinálták meg, hogy úgy maradt nyitva, hogy sorozatzárónak is értelmes lett volna. Csak-csak elérték, hogy nagyon várjam a következõ évadot. 😄
Bár a végén a Morgan-es, Intersectes téma nálam bukó volt. Csak kellett egy végepoén Morgantól (ahogy az elõzõ évad végén a detonátor-ejtõs hülyeség). Bár kiváncsi vagyok mennyire lesz (ha lesz) jelentõsége a következõ évadban. Szerintem amiatt sem kell aggódni, hogy Chuck Intersect nélkül maradna. Pénzzel mindent lehet... 😄
Pont úgy csinálták meg, hogy úgy maradt nyitva, hogy sorozatzárónak is értelmes lett volna. Csak-csak elérték, hogy nagyon várjam a következõ évadot. 😄
összedobtam egy feliratok azoknak, akik nem tudnak várni.
az idõzítés sajna nem a legjobb, arra már nem volt idõm. http://goo.gl/Hidsl
baromi jó rész volt amúgy 😄
az idõzítés sajna nem a legjobb, arra már nem volt idõm. http://goo.gl/Hidsl
baromi jó rész volt amúgy 😄
de... kb 2 hétig <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
Ja igen, és egyvalami amiben nem voltam biztos, hogy megcsinálják még az évadzáróban...
...az eskövõ, de örülök neki, hogy megtörtént. Kevés sorozatban merik az írók összehozni a fõ karaktereket és nem szétugrasztani õket késõbb. Itt szerintem nagyon jól kezelik, persze vannak mézesmázos jelenetek, de az egyébként is könnyed sorozathoz teljesen jól illenek. 😊
Tehát örülök neki, hogy az a pesszimista érzésem nem jött be, miszerint egy hülye amnéziával szétrobbantják a párt. 😊
Tehát örülök neki, hogy az a pesszimista érzésem nem jött be, miszerint egy hülye amnéziával szétrobbantják a párt. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Na, este tudom megnézni csak, de már nagyon kíváncsi vagyok... 😊
A 5. évad már péntekenként lesz, nem?
A 5. évad már péntekenként lesz, nem?
sztem az új évad címe Morgan lesz, nem Chuck 😄D
Ez nagyon jó volt és tényleg...
...game changer, ahogy divatos mondani.
Szeptembertõl 13 rész megszokott helyen, de Beckman írányítás nélkül, kíváncsi leszek, hogy pontosan hogyan képzelték el a változásokat. Na meg Morgan szuperkémmel, ami tök jó vicces, de nehezen tudom elképzelni. 😊
Chuck viszont intersect nélkül, csak tervezgetéssel is mûködõ karakter lehet mostmár, tehát arról az oldalról nem gond.
Remélem ütõs 13 rész lesz, ha már azzal vége, találkozunk szeptemberben!
Kicsit furi volt, hogy egy kis zsarolással már megoldotta Chuck a jövõjük problémáját, de a sorozat világában elfér. 😊"Russians, so many Russians."
Szeptembertõl 13 rész megszokott helyen, de Beckman írányítás nélkül, kíváncsi leszek, hogy pontosan hogyan képzelték el a változásokat. Na meg Morgan szuperkémmel, ami tök jó vicces, de nehezen tudom elképzelni. 😊
Chuck viszont intersect nélkül, csak tervezgetéssel is mûködõ karakter lehet mostmár, tehát arról az oldalról nem gond.
Remélem ütõs 13 rész lesz, ha már azzal vége, találkozunk szeptemberben!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
wháááááá, na kb. csak erre nem számítottam <#buck>#buck>
mondjuk azt hozzá lehet tenni,hogy elvileg nincs esélye a túlélésre mert ahogy mondták nincs rá ellenszer.
de csak nem ölik meg...
sõt szerintem tuti nem írják ki.ha kiírnák akkor már nem is lenne értelme az 5. évadnak mert szerintem sokkal kevesebben néznék.
de csak nem ölik meg...
sõt szerintem tuti nem írják ki.ha kiírnák akkor már nem is lenne értelme az 5. évadnak mert szerintem sokkal kevesebben néznék.
remélem nem hal meg😞
már mondjuk amióta tervezték ezt az egész esküvõt már tudtam,hogy valami úgyis történni fog ami meghiúsítja.
már mondjuk amióta tervezték ezt az egész esküvõt már tudtam,hogy valami úgyis történni fog ami meghiúsítja.
Csak nem arra érti. Fõbb szereplõ halálára épített cliffhangerek gagyik, úgyis tudja az ember, hogy megússza (az esetek 99%-ban). 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
kizárt, hogy kiírják
remélem Yvonne Strahovski lesz még az 5. évadban...
Ezért írtam, hogy hosszabbítás valószinûtlen, ugyanazt olvastam (TVLine interjú), 10M lehetetlen, de egyébként se új évadról van szó, hanem full évadról (+8-11 rész), a 13 rész kapcsán volt a válaszban.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
lehet, hogy mégsem az 5. az utolsó chuck-évad? a programigazgató szerint, ha 10M nézõt fog hozni pénteken, akkor folytatódik
Ezt irta a junkies winnie twitteren. Ergo mindebkepp bukta. Kerdes hogy jo vagy rossz hir?
Ezt irta a junkies winnie twitteren. Ergo mindebkepp bukta. Kerdes hogy jo vagy rossz hir?
Chuck uccsó szezonban hétfõ helyett pénteken fog menni, persze mindegy, hogy halálnap, hisz eleve utolsó szezon.
A 13 rész kibõvítése viszont teljesen valószinûtlen.
A 13 rész kibõvítése viszont teljesen valószinûtlen.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
péntekenként lesz az 5. évad, kíváncsi leszek, így milyen lesz a nézettség :S