2166
-
#1998 Nem amögött állt, hanem nekik dolgozott. -
#1997 Egyvalamit nem értek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!OK, a Ring csinálta Shawnak az intersectet, ezért nem gajdult meg tőle a börtönben 1,5 év alatt. Rendben. De elvileg Quinn állt a fulcrum és a ring mögött is. Akkor minek szarakodik itt a szemüveggel, miért nem használta azt?:D -
#1996 A pi-t angolul páj-nak (mint a pitét) ejtik.
3,14 tükrözve P,IE... :D
De nem kizárt hogy van reláció. :) -
ldavid #1995 hahh, a pí nekem nem esett le :) -
#1994 Azé Bo már 55 éves, ami durva. Ahhoz képest jól néz ki nagyon, de azért a szívtipró bombanő szerephez kissé megkésett. :D -
xido #1993 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
3 dolog...Bo Dereket megszivárványoznám:)
i gotta pee,it's 3:14...csak én láttam ebbe valamit,hogy pi az 3.14?:)
és dale csak nekem tűnt olyan majdnem Ashton Kutcher 2 és fél pasi figurának?:)
-
#1992 egyértelmű volt pedig a vége -
ldavid #1991 Strahovski rajongóknak egy interjú meg még egy, akármi -
#1990 Jah, Jeffsterék elintézése tényleg butáska volt, de ilyen sok van a sorozatban, gyorsan túl lehet rajtuk lépni. :)
Az pedig, hogy ennyire a végén vagyunk tényleg szomorú, de azért még mindig jobb ez, mintha két évad között kap kaszát lezárás nélkül, az öt pedig egyáltalán nem egy rossz évadszám a sorozatvilágban. -
ldavid #1989 jó volt ez, bár azért jeffstert kicsit bénán rendezték le, az utolsó dologra viszont nem számítottam -
#1988 Eltelt nágyon....kár:( -
#1987 Már csak két rész és vég az egésznek. :\
Tetszett az eheti rész, kellően humoros volt, mint az előző. Viszont innen már csak a hardcore dráma fog jönni és a feelgood-befejezés. -
#1986 Nálam is inkább fárasztóak mostanában, de most legalább valóban viccesek voltak, ahogy mindenki. Nálam az állandó drámázás sokkal neccesebb. Nem találják meg a dráma-komédia balanszot egy ideje, úgy mint a korai évadokban... :\ -
#1985 Hát igen az kegyetlen volt,bár nekem néha már fárasztő,de vannak jó pillanatai :D -
#1984 jó... amikor Lestert megláttam női ruhában... :) majdnem leborultam az ágyról :D -
#1983 Jeffstersect.
...Spinoff szagot érzek. :D -
#1982 Nyílván visszavonulnak. Attól még megkaphatja az intersectet az utolsó küldetés előtt. :D Nem úgy gondoltam, hogy teljesen a végére. -
xido #1981 Jeff lesz az új Instersect..egyértelmű,túl okos,hogy veszni hagyják:)))))))) -
ldavid #1979 szerintem inkább visszavonultatják őket -
#1978 Szerintem meg pont az volt a jó az első két évadban, hogy humor is volt meg dráma is. :))
Azért remélem chuck a sorozat végére vissza kapja az intersectet. :DDD -
#1977 Lehet egyedül vagyok de én dráma párti vagyok ami Chuckot illeti:)) -
#1976 Nekem is tetszett, hogy újra tele volt humorral. :) De, ahogy néztem a következő rész promoját, megint egy drámásabb rész következik. Aztán majd kiderül, remélem csempésznek bele sok poént is. :D -
#1975 Nekem is tetszett nagyon.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Főleg mikor Chuck próbálta kitalálni hogy Sarah mit fog kérni és mindenben mellé lőtt:)) Birom okos Jeffet,tényleg nagyon okos:)) -
paly90 #1974 de jó rész volt:)
vége ütött..:D(szó szerint):D -
#1973 Hát gyerekek, rég nevettem ennyit Chuck epizódon, pláne Jeff-en és Lester-en... :D
Sajnos mostanában elhúzott a sorozat a dráma irányába, felüdülés volt annyit derülni egy epizódon (utoljára az első kettő évad volt ilyen, de akkor kivétel nélkül minden rész, áhh régi szép idők :D). -
xido #1972 NO
egyik felem hehe
másik felem baszki
harmadik felem:Devonnak spin of kell:) -
#1971 Jaja én is kiszúrtam :D -
ldavid #1970 jó volt. Levi név poén volt :) -
#1969 Fasza rész volt :D -
#1968 Ezen én is röhögtem. Szerintem az interjú készítésekor járhatott először a fővárosunkban... :D -
#1967 Lehet Yvonnera szavazni, aki gondolja... :D -
ldavid #1966 itt 28:30-tól (Chuck 32:40 körül)
"(...)látszik, hogy magyarországon zajlott a forgatás (...) a háttérben látszik, hogy fűszer, csemege ilyen utca, olyan utca"
hát ez az ember egy zseni!! -
ldavid #1965 aha, megvenni nem veszik meg, de műsort azért csinálnak belőle -
paly90 #1964 Fókuszban volt egy riport magyar szövegekről amcsi filmekben,sorozatokról, Casey is benne volt a túrós lepénnyel és 2 statiszta akiket egyáltalán nem lehetett érteni..:D:D -
ldavid #1963 tessék
(egyébként volt egy Lifetime-os film ~1.5 éve, abban is előfordultak magyarok, és egyet kivéve a többi ott sem volt magyar, lehetett is hallani a kiejtésükön.
gondolom, ha nem tudnak elég hamar/olcsón magyarokat keríteni, megoldják mással, az amerikai nézőknek meg úgy is mindegy) -
#1962 Max a Psych ot nézem valamikor angol felirattal mert késik a magyar sokat.. -
#1960 Én angol felirattal nézem :) -
#1959 Nah jó én megvártam a feliratot:)) Hiába érteném úgy ahogy angolul is,felirattal csak jobb:P -
#1958 De én nem, mert még 31-n néztem meg, amikor egy szó sem volt a topicban az egész részről. :D -
#1957 Én azért értettem mert már itt olvastam hogy mit fog mondani:))