2166
-
#634 -
#633 omg -
sanyi49 #632 Szünetet tart a sorozat :S :( -
Nisba #631 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagyon jó rész volt, a hazudós szálat és sem tom, hogy meddig tudja Chuck csinálni, eleve Awsome se nagyon tud hazudni Ellie-nek, és most Morgan is elkezdte használni az agyát+ott van Jeff és Laster, akiket megbízta Chuck figyelésével, hát érdekes lesz, de az Olimpiáig már csak egy rész lesz :( Viszont szerintem Hannah rá fog jönni, hát kíváncsi vagyok a kövi részekre, ja és hát Chuck lassan kezd igazi ügynök lenni, már simán hazudik, persze azért, hogy védje az embereket, aztán meg simán lelőtte a srácot a kábítópuskával, szerintem egy igazi fegyver elsütésére sem kell már sokáig várni. Jelenleg nem nagyon tudom, hogy Chuck-apa minek jön majd vissza, talán megint kiszedni Chuck fejéből a cuccot, vagy mert a Ring-nek is lesz egy intersect-es ügynöke? meglássuk:D -
#630 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudom, nekem nem tetszik ez a vonal amin halad a tortenet... Chuck mar nem az a mokas srac, mint aki az elso ket evadban volt. Igy nem lesz semmi Sarahval sem. -.- A helyeben telelonem traq dartokkal Chuckot amig 5 percenkent felejti el a kemkedos reszeket. :D -
#629 *intersectnek -
#628 Ütős rész volt! Még csak a hatodik rész, de bennem kezd összeállni az egész évad lehetséges szerkezeti felépítése.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azaz itt nincs vége a homemade intersect és bizony rossz kézecskékbe kerül... :) Szerintem. Ugye tudjuk, hogy Chuck-papa is visszatér, aztán Ő is megkavarja a szarosvödröt.
Viszont számomra kevésbé belátható a Morgan-nek és Ellie-nek hazudgálós szál. Vajon be lesznek-e avatva? -
#627 3x06 kint van! -
HUmanHunter #626 na mindegy. én már régóta nem nézek tv t -
HUmanHunter #625 én olvastam hogy az rtl klub tulajdona, de ha megnézed a weblapot ott is szinte csak rtl klub os cuccokat találsz. -
#624 Máskülönben a Cool az IKO-Kábel tulajdona. -
#623 Általánosságban beszéltél a tv-csatornákról. -
#622 Egy szóval sem mondta senki hogy az rtl tulajdona. -
HUmanHunter #621 az tudtommal nem a retekklubb tulajdona :) -
sanyi49 #620 Hát igen, van cég, akinek az üzletpolitikájába belefér. -
#619 Nekem a Viasat3 annó válaszolt mikor a The Simpsons c. sorozat után érdeklődtem:D 1 napon belül :) -
HUmanHunter #618 email tv csatornához? :D hamarább látod meg hogy milyen a szinkron minthogy ők válaszolnak -
sanyi49 #617 Erről érdeklődtem én is e-mail-ben a CoolTv-nél, de nem jött válasz. -
#616 De a szinkronhangok ugyan azok lesznek akik az első évadban is voltak? -
sanyi49 #615 Itt vannak az új promok, jelenetek: http://www.chuck-hungary.info/kezdolap/306--chuck-versus-nacho-sampler-jelenetek/1264760193/ Hétfőn itt a 6. rész. Gondolom az is lesz olyan jó, mint az utolsó kettő. :) -
#614 ty -
sanyi49 #613 Javított, teljesen magyar verzió: http://www.chuck-hungary.info/kezdolap/305--chuck-versus-the-first-class-felirat/1264607409/ -
HUmanHunter #612 S3E05 hun sub -
#611 Valóban. -
#610 Túl sok filmet nézel. -
#609 Azért mégis szépen elélnek az egy háztartáson belüli 2-3 autóval stb. De ebbe inkább ne menjünk bele :D -
#608 Nekünk sok pénz, de kint épphogyelég:) -
Cat 02 #607 Éhbér >.< -
#606 szegény chuck csak 11$-t keres óránként:D (2000 Ft) -
#605 Jó rész volt, egyedül a Buy More-os szál ami gyenge volt... -
Cat 02 #604 Nah, azért -200, mert s04-hez van. -
HUmanHunter #603 anélkül pedig nem tudok nekifogni -
HUmanHunter #602 nincs még angol felirat sem. -
Cat 02 #601 Van már felirat ? Addict7ed nincs, tvsubtitles-ön meg -192-es :D -
hapi #600 Az új csaj az Lana a Smalvilleből, jól látom? -
#599 4. évad 11. rész... :) -
#598 Most így újranézném a részt:D Valaki vágja melyik évad/epizód?:D -
sanyi49 #597 aki nézi a HiMYM-et az nagyon vágja! :)
Amúgy, örülünk a hírnek. -
#596 "azon kívül h félnek a sötétben " - :D:D:D -
#595 és 720p-ben is, nohát... pedig úgy emlékeztem még régről h kanadaiak - azon kívül h félnek a sötétben - nem nagyon szoktak HD-ban sugározni, de úgy látszik azóta megváltozott ez az áldatlan szokásuk... nagyon helyes.
na majd este nézzük