Chuck (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az NBC hat további epizódot kért a Chuck készítõitõl, így a harmadik évad (egyelõre) 19 részes lesz, és emiatt hamarabb is kezdõdik majd (a Trauma távozásával logikus, hogy hétfõ estére tér vissza), de pontosabbat nem tudunk egyelõre, csak annyit, hogy "valamikor januárban". Képünkön a Chuck egyik random szereplõje.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Ha szereted a Chuck-ot, tudsz angolul(fordításhoz kell) és van is idõd(ha úgy érzed nincs akkor inkább ne is jelentkezz mert nincs szükség mesehõsökre(holvoltholnemvolt)) akkor jelentkezz szerkesztõnek! Jelenleg 3-an vagyunk szerkesztõk de mindig jól jön még egy ember. 😊
Jelentkezz a bartasandorindamailhu e-mail címen ha érdekel a dolog...

na úgy néz ki, hogy elkészült...:
Chuck-Hungary

LasDen
Kicsit hosszabb cikk a visszatérésrõl....

Sztem megfelelõ promoval lenne esélye.....a Traumánál jobb számokat hozna sztem....
Calver: nem az idõpont a bukó, hanem a sorozat, bár elég kemény versenyzõk közé érkezne (Lie to Me, TBBT, Two and a Half Men, Gossip Girl és a Táncos ABC), de jobban megérné nekik, mint a Trauma...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

theone91
Már az ide-oda cibálás sem tesz jót egy sorozatnak... Jó lenne, de kivitelezhetõ ez egyáltalán?

Calver
"Pletykák szerint az NBC mélyrepülésének következtében a Chuck tavaszra tervezett premierje akár október végére is elõre kerülhet, idõpont még nincs, de adja magát a Trauma helye, a régi hétfõi slot. Az NBC-források szerint az elsõ 4 rész az eddigi legjobb évadot vetíti elõ."

forrás: sorozatjunkie

\o/
vagy sem, bukósorozat helyére bejönni nem biztos h olyan jót tenne Chuck-nak. <#fejvakaras>

"The trees move. Do you not see it?"

Sir Quno Jedi
Oké. Hiszem ha látom! Eddig mindent bezártak szinte amit szerettem, ergó én má' nem is reménykedem. Nézem amíg van.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

theone91
Selfpwnage... 😄

LasDen
de a Scrubs már az ABC-n megy 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

theone91
Arrested Developmentet is húzták három évadig, de ez nem a legjobb példa, mivel az utolsó csak egy fél évad volt. A Fox szerette, ahogy a kritikusok is, ám nézettség hiányában kénytelenek voltak levenni. Az NBC szereti a Chuck-ot, ahogy szereti a Scrubs-t mivel négy évadja teljesít szarabbul mint a Chuck (igaz sziklaszilárdan startolt, és tartotta a nézettséget két-három évadig), és mégis jön a kilencedik évad belõle (igaz más koncepcióval, de ez a csatornától független).

MerlinW
Legyünk optimisták. Smallville is 4 éve döglõdik, most pedig indul a 9. évad😊 Pedig az elõzõ évadot is már szinte végig összevissza két díszlettel nyomták végig, amolyan sitcom keretekbõl😊 Tehát mindig van remény😊

[merlinw.org]

LasDen
futuramat is lehetne említeni...az ismétlések jó számaiak hála az is visszatér.... 😄

Sir Quno Jedi
Ugyanmá... Tudjuk hogy megy ez. AMi nem teccik a naccsosuraknak, az nem teccik, mer nem lehet vele elég mosóport eladni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Family Guy DVD eladások -> folytatták
Firefly DVD eladások -> csináltak hozzá egy filmet 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tnm
azért DVD eladások is sokat számítanak, és az nem kiscsoportos felmérésen alapul. plusz, ha sokszor nem lenne reprezentatív a kiscsoport, akkor már nem adnának a véleményére. (mint ahogy most egyébként is dolgoznak alternatív mérési eszközökön a sok TiVo meg DVR készülék miatt is)
a "baj" inkább az, hogy hiába van egy sorozatnak 100'000 nézõje, az USA-ban még mindig nagyon kevés országos adón. mellesleg itthon is bukott, nem? Chuck egyszerûen rétegsorozat, még nincs annyi geek. de már jön az "age of the geeks, baby" 😄

Sir Quno Jedi
Ugyan, tudjuk hogy megy ez. Legtöbb kedvenc sorozatom is így kezdett el döglõdni. És ez ellen nem tehetünk semmit, mert bármennyi fan is kezdené el nézni, vagy venné meg a DVD-t, a csatorna nézettségmérõ emberkéi ugyanaz a szûk réteg, így semmi sem fog változni. Ha 380millió USA-s nézné, de pont az az 1500 nem akivel mérik, akkor fuccs a világ legjobban kedvelt sorozatának is pronto.

Minket itt eu-ban meg végképp leszarnak, ha az egész EU a Chuck-ért tüntetne, akkor is bezárnák, ha kedvük szottyanik hozzá.

Calver
de hát nem is kaszálták el <#vigyor2>
csak majdnem :C

Sir Quno Jedi
Mindig a jó sorozatokat kaszálják el, mivel az igénytelenségre nagyobb igény van, így ami igényes az bukik. Pedig iszonyat jó sorozat ez a Chuck.

szivesen

kösz
http://www.tvloop.com/chuck/show/store/home/

am nem tudjátok hogy egy olyan Jeffsteres póló mennyi lehet? JA és hogy merre lehet kapni még ha neten az se baj akkor csak egy linket kérek.
azt az NBC csinálta,van is egy link ott valahol,ami az oldalukra mutat,cikkel együtt 😊

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Calver

theone91
Már volt az a promó, el is mondtam, hogy UK promó és semmi köze a harmadik évadhoz. Halmemória gyerekek... 😄

Én gyepesjoint által linkelt videóra mondtam.

😮 nem is figyeltem 😞

LasDen
oda van írva zárójelben hogy eredetileg a britteknél ment a 2. évad promozása végett... 😄

nemhiszem hogy fan álltal készített 😄

Én mondtam, aug. 6.-án kezdték.
Egyébként szerintem ez csak egy fan által készített videó.

mondta itt valaki pár napja,h már forgatják,július vége óta

dragon11
kösz😄

😄 grat 😄

dragon11
lol

dragon11

😊

passatgt
még nincs elõzetes, mivel nem forgattak még belõle semmit, szerintem😊

sry
itttt

ezt az NBC-sek csinálták,szentem ez az official,és az benne van,hogy március 1.-én indul,hétfõn!
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/QlwTSFG-Ku0&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/QlwTSFG-Ku0&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

ez tuti nem S3...de mindenestre kurva nagy,amikor szétesik chuck M4-ese...😄DD ha meg mégis 3. évados,egy kicsit még gyakorolni kell XD

baaka

baaka
Köszi!

dragon11
Nekem vlhogy jobban bejön Ellie Bartowski, mint Sarah Walker.:-)

“Try It Again” by The Hives

áhh,gyönyörû ez a csaj<#finom>

theone91
Sarah Lancaster is elréfne, a Chuck vs. The Sand Worm részbõl. 😄

Kicsit lehetne ritkább is ez az Éva-kosztüm... 😄

baaka
Srácok!Nem tudja valaki annak a számnak a címét amelyik a második évad 12. részének az elején megy,? amikor a gránáttal amerikai fociznak!

feldobom egy kicsit a tápikot,pár üditõ képpel<#papakacsint>

..............
..............
ezen szakadok,már csak a "hmm" hang kéne 😄

dragon11
Sztem csak enyhe célzás volt arra, hogy tuti nem ez lesz kirakva az utcákra..:-D

theone91
Ja, ezt már linkeltem a CC elõtt.

Miért ne lehetne Morgan egy harmadik évados plakáton?

dragon11
Jó a logód..😊