2166
-
ldavid #754 azért ennyire csak nem basznak ki velünk és Chuck-al -
#753 kíváncsi leszek kivel fog előbb lefeküdni Sarah. ha Shawal akkor nemtudom, az megint még jobban megkavarna mindent és mi rajongók nem tudom hogy viselnénk... Egy olyan részt is megnéznék ahol Chuck-nak elborul az agya és kiossza Shaw-t, persze ez nem valószínű de AWESOME lenne. :D -
#752 shaw gyereket én is fejberúgnám -
HUmanHunter #751 akko' talán a hotelben tudja meg vmelyik részben azthiszem amikor Sarah lakására megy. -
sanyi49 #750 Hitler reakciója a Sarah kapcsolatára Shaw-val. -
ldavid #749 de az még jóval előtte volt, abban csak a fake Jenny Burtont tudta meg
amúgy mekkora volt az a rész is :D az elején majd meg szakadtam -
HUmanHunter #748 a középiskolai összejövetel részben azthiszem -
ldavid #747 akkor majd utána olvass vissza :D
egyéb: Chuck honnan tudta meg a 2. évadban Sarah második nevét?
elég messze volt tőle amikor kimondta, és az is baromi halk volt
-
#746 nem szoktam promót nézni, és hallani sem szeretek róla, hogy mi van benne :P :D -
ldavid #745 a promó is érdekes, majd meglátjuk, csak nem csinálnak belőle Ring ügynökött -
Cat 02 #744 Tuti a 2. -
#743 jó kis rész volt :) arra visszont nem számítottam, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Casey Ring beépített ügynök... jó persze az is lehet, hogy nem az, és a Ring feje régi barátja vagy ellensége, és megpróbálja átállítani v. ilyesmi, és ő volt a vonal túlsó végén -
#742 na bumm...:) -
ldavid #741 de az nem az, csak hasonló :) -
#740 köszi -
ldavid #739 ja nem, hülye vagyok xD azt nem tudom mi -
ldavid #738 Teddybears feat. Mad Cobra - Cobrastyle
most néztem, a szinkronban cipher = szájpör -
#737 sziasztok. vlki nem tudja honnan lehetne megszerezni azt a zenét ami a 3.-ik évad 2.-ik részében a lézeres ugrálás alatt megy? többször is hallható már, csak erre tudtam konkrétan visszaemlékezni. -
sanyi49 #736 Szerintem is! Ennél, már csak lentebb van. Kellett ez a régi Chuck "stílus". -
#735 Nemá'... -
paly90 #734 Egyértelműen az évad legjobb része volt -
Cat 02 #733 Sniper buddy is back ? :) -
ldavid #732 sajnálhatják. remélem csak ideiglenes visszaesés -
sanyi49 #731 Az évad legrosszabb nézőszámával büszkélkedhet ez a rész. 6.31 millióan nézték tegnap -
HUmanHunter #730 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem valószínű -
#729 Aztarohadt. Ez komoly volt! Az eheti rész nagyot javított az évad átlagán.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tömören: A Chuck-Morgan bromance igen magas szintet ért el, újra jelentősebb szerepet kapott Morgan (lol volt a bambuszrúddal való semlegesítés :D), volt megint Jeffster, több epizódos bonyodalom gyanánt még volt/lesz egy kis paranoia Awesome felől...
Szerintem idősebb Bartowski telefonált a rész végén. -
Nisba #728 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát mekkora rész volt ez is, tele poénos jelenetekkel, Laster-en feküdtem rendesen, meg mikor hallgatóznak az elején és benyögi Chuck-nak, hogy it's a spy mission, you are not qualified, get away :)))
érdekes, most akkor lehet, hogy Chuck villanásai nem fognak Sarah-tól függeni, hiszen Morgen tudja az igazat, és vele bármikor beszélhet, ha valami nyomja lelkét nem úgy mint Devon-nal, várom a következő részt, mert elég jónak ígérkezik, végre lesz egy kis Sarah-Chuck önálló küldetés Shaw nélkül -
ldavid #727 aham :)
jövőre is rendezhetne egyet Zach -
#726 évad eddigi legjobb epizódja? szerintem simán. -
ldavid #725 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!basszameg mekkora rész volt! :D
a beszívott Jeffen beszartam, peace out! és Morgan... áááhh :D -
ldavid #724 szerintem Morgan nem véletlenül hiányzott, a következőben már nagyobbb szerepe lesz (a címe is Chuck vs. the Beard)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Morgan megtudja, hogy Chuck kém
BTW a következő részt Zach rendezte -
#723 vajon mikor tér már vissza a régi Chuck feeling, és felejtik el ezt a brazil szappanopera stílust...
ebben a részben pl nem is volt Morgan...
tudom én hogy a női nézőket is meg kell nyerni valamivel, hogy tudjanak zsepivel sírva nézni egy-egy részt, de már kezdem unni ezt a nagy kavarást, már ami a szerelmi dolgokat illeti -
sanyi49 #722 Magyar nyelvű felirat -
Cat 02 #721 Szar ez így :s Saraht dobja már Chuck- -
ldavid #720 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nálam WTF volt mikor elmondta Shaw-nak, nem értem miért kellett pont neki
superman meg már nekem sem hiányozna -
Nisba #719 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagyon jó rész volt, talán az évad legjobbja, de hát...csalódott vagyok, mert Sarah nem Chuckkal osztottal meg az igazi nevét, vagyis ő is tudja, na de akkor is, gondolom elég rosszul esett szegénynek, nem csodálom, hogy kicsit széthullik a gyerek. Hannah-t is sajnáltam, hogy így lett vége, és Shaw arcát már nagyon nem bírom, és az sem tetszik, amit Sarah-val csinálnak a készítők, viszont Buy Morons-ok és a két közvetítő fickó igazán jók voltak, várom a következő részt -
ldavid #718 Chuck most nagyon kemény volt :D
következő is nagy lesz! -
ldavid #717 úgy néz ki találtam egy működő NBC streamet (keleti part) -
#716 hmmm, ezt nem is láttam, úgy néz ki rossz műsorújságot néztem, abban nem volt benne
mindenesetre laza, akkor már 2:30 körül lesz 720p rip
kár h most nem adják egy nappal hamarabb
btw kösz az infot -
ldavid #715 Citytv-n 1 órával hamarabb lesz, mint az NBC-n