2166
-
#794 Hát én nagyon kíváncsi vagyok már a folytatásra ezután az epizód után. -
paly90 #793 jah az..már már annyira utálom mint a Dexterben Ritát.
Remélem Shaw is eltűnik hamarosan. -
sanyi49 #792 Jó rész volt, de mekkora álszent ez a Shaw! -
sanyi49 #791 Egyre csökken a Chuck nézettsége... tovább a teljes cikkre... -
sanyi49 #790 Sok-sok új infó az évadzáróval kapcsolatban itt: http://www.chuck-hungary.info/kezdolap/3-evad-a-finale/1269355593/ -
#789 Hát részemről különbség van a gyilkosság és az önvédelem között. -
ldavid #788 első sorozat, amit muszáj megnéznem :D
ávadzáró hírek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Chuck-évadzáró május 24-én lesz. Duplarész és az írók nem sorozatzárónak írják meg. Ja, és persze két iszonyat durva, a 2. évadét is felülmúló csavar lesz benne. - junkie -
Nisba #787 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én nagyon örülök, hogy nem Chuck húzta meg a ravaszt, kíváncsi vagyok, hogy Sarah mikor fog rájönni, hogy ő még mindig az a srác, aki mindig is volt, jaj lesz itt még sírás-rívás...
Buymorons-ék jók voltak John Crazy-vel együtt :D
nemtom de valahogy engem kezd Sarah kezd idegesíteni...hát majd meglássuk mit hoztak ki ebből az érzelmi drámából -
#786 hmmm, de szép az éjszakai baglyok élete, ugye?
én kb 10 perc múlva ugrok neki, addigra lesz lent 720p -
ldavid #785 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem mondhatnám, hogy nagyon tetszett ez a rész.
az elején még Casey meg a Buymore jó volt, de az előzőek sokkal jobbak voltak szerintem
meglátjuk, mit hoznak ki belőle a végére -
paly90 #784 az szép:D:D -
ldavid #783 ok, béna vagyok -
ldavid #782 lehet, spoiler ezért csak linkelem:
Josh Schwartz twitter képe :D -
#781 2010-Mar-22 Chuck 03x11 Chuck Versus the Final Exam
2010-Mar-29 Chuck 03x12 Chuck Versus The American Hero
2010-Apr-05 Chuck 03x13 Season 3, Episode 13
2010-Apr-12 Chuck 03x14 Season 3, Episode 13
2010-Apr-19 Chuck 03x15 Season 3, Episode 15
2010-Apr-26 Chuck 03x16 Season 3, Episode 16
2010-May-17 Chuck 03x17 Season 3, Episode 17
2010-May-24 Chuck 03x18 Season 3, Episode 18
2010-May-24 Chuck 03x19 Season 3, Episode 19 -
#780 Jaja! Már alig várom a következő részt! -
paly90 #779 Sztem ez volt az egyik legjob rész, nemtom mi lesz most -
trabiubi #778 Nagyon sokat kavarnak mostanában, már-már túl sokat is. Maradna mindenki a helyén, supermant meg visszaküldeni a kriptonra, és minden jobb lenne. -
gabesz012 #777 Én meg kifejezetten felháborodnék, ha az kapna újabb évadot. Chuck folyamatosan hozza a színvonalat, néha rá is dob 1-2 lapáttal (idén még egy unalmasabb rész sem volt benne -számomra). Szerintem drágább is lehet a Heroes, arról nem beszélve, hogy a botrányos 3. évad után, csak egy hajszálnyival jobb 4.-et sikerült összehozniuk. Ha lenne is 5. már nem szenvednék tovább vele... Chuckot meg még elnézegetném pár évig, szóval hajrá Chuck. :) -
#776 Igazad van, sok tényező játszik szerepet. -
#775 Ezt az aktatáskás-rohanós-piktogramemberkét szerintem megcsinálom házilag, szöveg nélkül... :) -
#774 Igen, de azóta süllyedt a színvonala az évadnak (amit az utóbbi két rész emelt, tegyük hozzá), volt még egy téli olimpia.
Ja, és ugye emlékszünk a hatalmas évad előtti promóáradatra. Ugyan azt a marketinget kéne visszarángatni. -
sanyi49 #773 Megnyílt Magyarország első -nem hivatalos- Chuck pólóboltja! Chuck pólóboltja -
#772 Minimum 7 millát kellene tartani... nem értem, pedig az évad elején még többen is nézték. -
Nisba #771 hát ez nem szép Schwartz-tól, inkább írtak volna jobb forgatókönyvet, mert nagy Chuck fanként néha még én is fanyalgok..
másrészt azért én nagyon bízom benne, hogy ez a csökkenés, csak ideiglenes volt, de ha a kövi rész is kb. ennyi lesz, akkor vége, asszem.. -
ldavid #770 Josh Schwartz tweetje sem túl bíztató: "Chuck fans it's time to get organized..."
én még a Heroesról is lemondanék egy 4. évadért -
#769 5,84 millióan nézték az eheti rész. Remélem ez nem egy zuhanórepülés kezdete, mert így komoly veszélyben lehet negyedik évad, előrejelzések ide vagy oda... -
#768 Attol fugg mit ertesz atlagos alatt. Nekem kifejezetten tetszett, hogy megint ugyan ugy egyutt volt ez a harmas mint azelott. Persze Chuck most is szetrugott par segget, de maga a csapat megint jol nezett ki. :)
Kivancsi vagyok mi jon meg ezek utan. :c -
#767 Átlagos epizód volt...
Besírtam mikor Chuck szétkenődött az üvegen. Meg a csávó a kártyával... :D "I swallow the keycard if I have to!"... :D
Észrevettem egy bakit!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor Chuck először hajol el a golyó elől, az a lépcső korlátját találja el (a díszgömböt), a következő snittben (ahol újra látszik a gömb) már nincs golyó ütötte lyuk. -
#766 Jaja, láttam.. Azt hittem káprázott a szemem:D -
ldavid #765 tictac! jó rész volt, de arra kíváncsi leszek, mit kezdenek most Casey-vel
-
#764 Asszem 13 rész volt az első berendelés, de annyira megtetszett az új évad, hogy még berendeltek plusz 6 részt! Tehát az első 13 egy különálló történet és a maradék is egy kisebb szál lesz... (Állítólag ebben újra előkerül Chuck-papa) -
Cat 02 #763 Mi ez az évad vége feeling ? -
#762 Áhhh de nehéz kivárni ezt az 1 hetet, és mikor letelik akkor is csak kb 40 perc :D de megéri, jó részek várhatóak ezetúl és rem. nem lesz csalódás. -
#761 Jajam, ma jött a 10.rész! -
#760 TV Műsorok közt a 9-ik az utolsó rész nálam... Ilettve találtam egyet de az 404-es. -
#759 pedig van! -
#758 De volt. -
#757 Ezen a héten nem volt Chuck? Mert kalózöbölben nincs. -
ldavid #756 ha valakit érdekel: ma este lesz a Gagyi mami 2 a tv2-n, amiben játszik Zachary Levi is -
#755 csak nem.