2166
-
#714 vajon mi a helyzet ma Kanadai barátainknál? lesz Chuck, vagy csak hideg és félelem és elkeseredettség? -
#713 privátban megírná vlki h honnan töltötte? -
ldavid #712 a coolon folytatták egyből a második évaddal
ha meg nézni akarod angolul, akkor le kell töltened -
#711 Melyik kikötőből? :) -
#710 Nagybátyám küldte a kalózöbölből réges-rég... :D -
#709 ti hogy szereztétek be a 2.-ik évadot? :S -
#708 akkor jól tudtam én. :D csak mert a Cool-on 16.-ig van, nem értem. -
sanyi49 #707 13 -
#706 sziasztok. az első évad hány részből áll? -
#705 Érdekes lesz. -
ldavid #704 nincs mit :)
hír a junkie-ról: "Flashbackelni fog a finálé környékén a Chuck. Egészen a gyerekkorig." -
#703 -
#702 Koszonom, hogy rosszabba tetted nekem is. :D -
ldavid #701 megnéztem a promót. most még roszabb lesz a következő 5 nap -
HUmanHunter #700 várd ki azolimpia végét :D -
#699 na én is megérkeztem a 3x07 -ig, durva 1,5 hét alatt :)
állat egy sorozat :)
jöhetne már a 3x08 :) -
ldavid #698 felzárkóztam! :)
3x07 vége nem tetszett -
sanyi49 #697 Nagyon sok kérdésre választ kapunk a legújabb Spoiler áradatban! -
#696 A Cool redukálta az egy hétre jutó epizódok számát... Egyre... :D
Talán rájöttek, hogy így gyorsan fogynak a részek. :] -
sanyi49 #695 holnap jön magyarul a második évad! [LINK] -
#694 Szerintem ez nem teljesen igaz. -
#693 A sztori ugyan az, csak van egy uj "Bryce-unk" :D -
#692 Ne. Rossz és lapos sztori-szál volt. -
sanyi49 #691 A tárhelyedet felfüggesztettük, mert az megsértette a szabályzatot, vagy nem gyűjtöttél pontot! Ha valamit nem értesz, vagy valami nem működik, kérjük jelezd a fórumon!
Tarhely.biz team
Félreértések elkerülése végett, a chuck-hungary.info semmilyen szabályzatot nem szegett meg, ez egy általános hibaüzenet. -
Baliui #690 köszi az infót -
sanyi49 #689 A chuck-hungary pihen! :) Sajnos! A szolgáltató szervereit az egyik weboldal nagyon leterhelte (ezért is jött be olyan nehezen a chuck-hungary) és most keresik a lassulásért felelős oldalt. -
Baliui #688 ja és csak azért érdekesség a 2. mivel egy hete még nem volt dátum a 8.résznél -
Baliui #687 1.Tudja valaki mi történt a http://www.chuck-hungary.info -val,mi lesz vele,vagy vmi infót mondani ezzel kapcsolatosan?
2.Érdekesség: Elvileg nem lesz Chuck a téli olimpia alatt,de az imdb írnak róla:
"Season 3, Episode 8: Chuck vs the Nose
Original Air Date—15 February 2010" -
Nisba #686 a felirat valószínűleg azért nem volt jó, mert kétfajta release jött ki a 7. részről, egy NoTv-s és egy PROPER 2HD-s, felirat pedig a PROPER-es változathoz készült -
#685 A feliratom volt rossz azért rakoncátlankodott nekem!
Amúgy ez a rész nem volt bejövős!Szerintem nem kellene ennyire romantikussá tenni egy jó kis akció vígjáték sorozatot! -
#684 Hat... szvsz inkabb tamasszak fel megint Bryce-t. :D -
sanyi49 #683 amit linkeltem azzal működik -
#682 Egy kicsit konkrétabb nem lehetett volna? vagy elég annak a letöltésnek a neve amivel a magyar felirat rendesen működik! -
sanyi49 #681 http://www.google.hu/search?hl=hu&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ahu%3Aofficial&hs=4zc&q=chuck+versus+the+mask+download+2hd&btnG=Keres%C3%A9s&meta=&aq=f&oq= -
#680 Valaki tudna adni nekem egy linket ahonnan le tudnám szedni a legújabb epizódot(s03e07)?
Mert le szedtem egyet de a magyar felirat nem jó! el van csúszva teljesen! -
Nisba #679 szegény Chuck lehet megint koppan egyet, valahogy a női dolgok nem jönnek össze neki, de majd a végén :D -
Nisba #678 legalább nekik bejött :D -
#677 "Kristin Kreuk csak 4 részes Chuck-szerződéssel bírt, március elsején szerepel utoljára, ellenben Brandon Routh vendégszereplését immáron másodjára hosszabbították meg a készítők, bejöhetett nekik a karaktere."
[apro](forrás : sorozatjunkie) -
sanyi49 #676 AUSIELLO spoilerei: [LINK] A készítők nyilatkoznak az előző részről és annak hátteréről és a jövőbeli tervekről. -
sanyi49 #675 Yvonne Strahovski interjú magyar nyelven. Beszél a Chuck-ban lévő szerelmi szálakról is. [ITT] Baromi hosszú, azért nem másolom be. :)