2166
-
ldavid #834 NCIS-ben meg volt katona is -
#833 A Daybreak-ben(Időbe zárva) is egy kemény ügynököt játszik Adam Baldwin(Casey).
De szerintem ez is áll jól neki, ha már ekkora batár állat lett. -
#832 Baszki, most nézem újra a Bones-t (Dr. Csont), erre S01E15-ben megjelenik "Casey" ügynök és persze itt is ügynök szokás szerint, csak FBI-os (Agent Jamie Kenton). :DDD Kúvajó.
"Angela: There's no ring, single or gay?
Agent Jamie Kenton: Gay? Uh, why would you say gay?
Angela: Brokeback, baby, gotta ask." -
#831 A kicseszett ABC pedig egy idősávba tette a Dancing with the Stars-t a Chuck-kal, ami (számomra érthetetlen módon) a hétfő este egyik húzóneve... -
#830 köszi :) nagy általánosságban még a Manc akcentust is megértem, de Shaw úgy motyog, hogy abba egyszerűen beletörik a bicskám -
ldavid #829 végre megint egy jó rész volt! :)
és bassza meg, tegnap pont a második felét nem láttam
Shaw-nak milyen Lotus-a van? -
Cat 02 #828 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
El kell rendeznem egy régi dolgot
Have to settle an old score -
Nisba #827 egy kicsit emelkedett a héten, de azért jobban is teljesíthetett volna, mivel csak ismétlések ellen ment tegnap, valahogy fel kéne mászni 6 milla felé....meglátjuk
jó rész volt ám, lehetett sejteni a dolgokat, és kíváncsian várom, hogy mit hoznak ki belőle -
#826 Stagnál a nézettség basszus. Szerintem már nem lesz jobb. De én egy örök pesszimista vagyok... :| -
#825 Nagyon helyes, nem hianyzik ide :d -
#824 Megfog. Napokban hírezték, hogy Szupermennek más sorozatba szól szerződése, álladó szerepre... -
#823 Tényelg jó rész volt!
De Sarah is elégszép, Chuckot azért lökte el, mert megölt egy embert,de Shawal meg leáll aki bárkit megölne hidegvérrel mert ő a szuperkém Bryce v2.0 (ha shaw meg nemhal meg az évad végén és továbbra is kavarja a híg f@#$ akkor felőlem kasza...)
A következő meg elég eseménydús epizód lesz, csak sajna a kéthét szünet...
-
#822 :DDD -
#821 Jó rész volt. Tartalmas (mintha két rész néztem volna, de azért nem volt túlzsúfolt), szezonfinálé-szagú köszönhetően a 12-13-részes berendelési bizonytalanságnak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Shaw hivatalosan is egy pöcs. :D Morgan legalább eszméleténél maradt az 50 ezer voltos taserpisztolytól, Shaw meg egy maroksokkolótól kórházba került... :DSA:D:D -
#820 Ja hülye vagyok, baromságot mondtam. :D -
#819 Totál kiment a fejemből tegnap pedig annyit dumáltunk róla... :D
Hazamegyek, bepótlom... :) -
#818 na ez a mai sem volt egy egyszerű epizód
"You guys are like the most amazing stalkers I've ever seen... I will tell my grandchildren about you."
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!viszont ha valaki értette mit mondott Shaw a legvégén, az súgja már meg nekem -
sanyi49 #817 Valóban, ez volt a legjobb, és ez a kedvenc epizódom. -
#816 A lehető legjobb jelenettel/résszel példálóztál. Ha klasszikus Chuck-ról van szó nekem egyből a 2×01 ugrik be, és hogy Converse-nél fogva lógatják ki egy épületből... :D -
#815 Jobban tetszett amikor meg csak jatszotta a kemet es nem lett tenyleg az. :)
-
#814 Szerencsétlen Chuck = Több nevetés. SzuperChuck = Több akció.
Mintha nem tudnának középutat találni az írók. De ha kizárásos alapon kéne megközelíteni, akkor inkább a szerencsétlen Chuck.
De: Nekem nagyon tetszett az a Chuck amit az évad elején láthattunk. Vagyis a fizikai szuperképességeit csak szerencsétlenül, rendkívül viccesen tálalta. Most meg belecsússzantak a kakisbilibe. -
sanyi49 #813 Már-már túl sok az akció és kevés a poén. -
#812 Ja és az a furcsa, hogy a recesszió miatt ugye az előállítási költség is alacsonyabb lett, erre avval rukkolt elő Schwartz és Fedak, hogy több Buy More kevesebb eksön. Én valahogy ennek a reciprokát tapasztalom, de lehet, hogy a hiba az én készülékemben van. -
#811 Ha leforgatták az évadot, akkor nekik már van idejük, két hetes szünet idevagyoda. Nem csak akkor írnak, amikor épp a tévebe' megy a Csákk... :D
Amúgy teljesen igazad van. -
#810 Ugy ertettem, hogy folytatjak majd meg egy evaddal, akkor lenne idejuk azt jobban atgondolni. :) -
Nisba #809 már 2 hete leforgatták az évad utolsó részét, szóval változtatni nem nagyon tudnak, de valahogy nekem is hiányzik az igazi Chuck fíling, ami az előző évadokat jellemezte -
Nisba #808 az az igazság, hogy promózni kéne de nagyon az NBC-nek, hiszen elég komoly vetélytársai vannak, eleve akkor meg a House a FOX-on, és az sem tett jót a nézettségnek, hogy most indult a Dancing With The Stars az ABC-n, reménykedjünk, hátha a szünetben kicsit ráhúznak a marketingre -
#807 Ha szunet utan folytatjak, akkor meg jot is tehet neki. Lesz idejuk kitalalni hova tovabb, nekem legalabbis nem jott be ez a sok kemkedes keves buy more felallas. -
ldavid #806 végülis, akár még növelni is lehetne pár jó résszel, amiket sokan kihagytak -
#805 Így is komoly gondokkal küzd a nézettsége. -
#804 Hát ez rohadt jót fog tenni a nézettségnek. -
#803 áááááá:( -
sanyi49 #802 Újabb szünetre megy a sorozat :S
A teljes cikk erre.... -
ldavid #801 nekem is ennél a résznél hiányzott a legjobban -
#800 nekem annyira nem tetszett ez a rész
hiányzik a régi Chuck feeling :| -
sanyi49 #799 Ezt többen is felhozták már a Chuck-Hungary fórumon is. Nem elképzelhetetlen. -
paly90 #798 tényleg erre még nem is gondoltam.Igazad lehet,mondjuk durva lenne -
ldavid #797 fú bazeg, erre simán van esély! lehet pont ezért fog elmenni -
#796 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor esetleg Sarah ölte meg Shaw feleségét? Nem lennék meglepve ... -
sanyi49 #795 A Saturday Night Magazine interjút készített Yvonne Strahovski-val, ahol az ausztrál színésznő többek között arról is beszélt, hogy honnan jött Sarah valódi neve. A teljes cikk itt olvasható, képekkel!