Chuck (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

theone91
A kiszolgáló nem található...

Mi a pontos hiba?

nekem nem jó a chuck-hungary nemtom h mi a gond lehet h nálam van a hiba?
theone91
Kicsit nagyon kimaradt Morgan a 3×03-ból... 😄

Fõleg, hogy élezõdik a bromance... 😄

Szia! Már jÓ""!
Sajnos egy (szükséges) mûvelet miatt csak a jan. 06-i helyzetet tudták visszahozni = vagy 6 cikk eltûnt. Az oldal mûködik, gyertek, hamarosan jönnek az új cikkek! Chuck-Hungary

mikor lesz jó megint a chuck-hungary?
theone91
Több Buy More is lesz majd eksön helyett, pénzügyi okokból. Lenyilatkozták még nyáron.

Sir Quno Jedi
Gyjó volt ez a 3 rész. Kicsit reboot hangulata van, tulajdonképpen visszatekerték alaposan, mintha meg sem történt volna sok minden a 2. szezonból, dehát ez van. Durván veszik ki a karikat is a filmbõl véglegesre. Spórolni kell, evvan.

Rétestészta, de szórakoztató még így is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

wáááááááááá ezaz chuck 1 része kilõve jáááááááj de jóóóóóó mikor lesz a 2. rész feliratozva? 😊
hosszupuskan fennt van az 1. rész felirata

Calver
megoldás: tehparadox (vagy akármilyen hasonló oldal, ahol nyilvános fájlmegosztókra felpakolt cuccok linkjeit találod) + JDownloader + egy rakás netload/filefactory/megaupload link.
max sebesség, voilà. lehet 1-2 újracsatlakozás kell, viszont nem 60KB/sec.

"The trees move. Do you not see it?"

passatgt
én rapidshare-rõl 1200kbit/s-el szedem😄

theone91
Nekem 20-40 és néha 60 között mozog. Grrr.

én minden rész letöltésénél max 60kb/secet tudtam kihozni, akárhonnan szedtem.

theone91
Rohadt jó. Úgy terveztem, hogy ma este megnézem a harmadik részt, de low-seed van. Fasza.

elkezdtem 3. rész feliratát

de lassan készül a felirat, lehet jobban járnék ha elkezdeném énis fordítani :o

passatgt
Duck Hunt - Nintendo😄

Elsõnek én is megilyedtem, de a 4. részben már ott van!
Bizonyíték: 4. rész promo: http://www.indavideo.hu/video/Chuck_3x04_-_Chuck_Vs_Operation_Awesome_Promo

Calver
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
imdb aszondja nem. hiszünk neki.

szerintem nem

Narancs
Wow. Harmadik rész végén tényleg
kinyírták Awesome-ot
?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Tegnap lement a 3. rész is! Vasárnap - 1,2, hétfõ - 3

milyen 3. rész,mirõl beszéltek????

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Én meg remélem nem játsszák el ugyan azt mint az s2 vége fele azzal az ügynök csávóval, hogy sarah majdnem összejön vele, de mégsem mert chuck-ot szereti...

jó rész volt a 3. is, most kissé elkényelmesedtem hirtelen ezzel a 3 résszel, és most várni kell egy hetet az új részre 😞

nyilván a két love interest érkezése igencsak megkavarja majd a dolgokat, Kreuk esetében remélem nem játsszák el újból az elõzõ évad Jill storyját, illetve remélem, hogy a 4. részben már kissé több infót kapunk a Ringrõl, és annak terveirõl
Elképesztõ mien hatással van rám ez a sorozat, ugy értem meg néztem mind a 3 rész felirat nélkül, minimális angol tudással, de nem bántam meg egy percre sem, mert persze azért enyi év sorozat nézés után az emberre csak rá ragad némi tudás.

Amitõl tartottam az viszont bekövetkezett Josh Schwartz le se tagadhatja a Narancsvidéket, mert abban volt szokás ez szeretlek aztán legyünk csak barátok stb vonalat éveken keresztül, remélem itt azért nem fogják anyira eröltetni ezt a " Legyünk csak Barátok " dolgot, persze

Brandon Routh és Kristin Kreuk feltünése nem éppen azt sejteti hogy hamar tul lesznek ez, nyilván jön a szokásos keverés amit az össze ilyen tinis dologban utálok, a Chuckot csak azért menti meg mert lényegesebben komolyabb a köré épitett történet. Azért remélem nem az évad végéig kell megint várni arra hogy beismerjék hogy szeretik egymást.

Az évad amugy eddig téleg jo panasz nem lehet rá, nah persze engem kilora megvetek szóval már most bizom legalább egy 4 évadban. Eddig két kedvecn jelenetem az elsõ rész végén a Box vagy inkább a Rocky utalás , a második részben meg a Chuck Vs Sarah edzés annak nagyon jo hangulata volt ,olyan kissé fájdalmas is marha jo volt.

Egyenlõre kikell birni a jövõhétig, és aztán utána meg majd jön lassan a téli olimpia sajna 😞

Calver
jó, imdb azt mondja h nem lépték meg, de akkor is wtf

Calver
na a Sarah Lancaster fanok szeretni fogják a harmadik rész elejét <#hehe>
"Is it just me, or there's been a lot of helicopters lately?" <#vigyor3>

és a rész végére: WTF? ezt tényleg meglépték?

Calver
Morgan = epic.
határozottan kellemes évadkezdés volt (sõt, egyenesen kurvajó), második rész már csöppet gyengébb lett mondjuk... de azért az Angry Neighbor ütött <#vigyor1>

harmadik részt meg majd meglátjuk úgy egy-másfél órán belül <#hehe>

Fordítás: "Snyeccel ma nekiállunk a Chuck dupla évadnyitónak. Az elsõ rész holnap késõ estére, esetleg szerdára várható." By: halamita, http://www.hosszupuskasub.com

Chuck-Hungary: "Na, néhány órán belül helyreáll a rend az oldal körül!(Remélhetõleg 1-2 órán belül) Szíves türelmedet kérjük!" By: Chuck-Hungary admin, Holnapra - nem garantálom, de - nagy valószínûséggel helyreáll! A szolgáltató olyan módosítást hajtott végre aminek idõ kell, hogy minden visszaálljon a régi kerékvágásba! Ez általában néhány óra!

Na, néhány órán belül helyreáll a rend az oldal körül!(Remélhetõleg 1-2 órán belül) Szíves türelmedet kérjük!

a server halt be szerintem

passatgt
szerdán 1. részhez

hali nem tudjátok mikor lesz felirat? mcgrape egyébként nekem se jön be a chuck-hungary nem tudom miért 😞
Mai :p

Ám Sarah + bikini :o

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Szerintem a 2. rész teljesértékübb volt mint az elsõ!

theone91
Magához képest jól teljesített a premier. De mivel ezek nyitó részek voltak, így ez nem jelent semmi konkrétat. Talán a holnapi és a jövõ heti rész után.

theone91
Sikerült egy kicsit hamarabb idõt szakítanom a két premier részre. Az elsõ nagyot durrant a második inkább csak pukkant (de azért hangos volt :])

3×01: Már a cold opening is fordulatos volt, naná hogy ez jellemezte ez egész epizódot. Szegény Emmett, hirtelen, humorkodásból átcsapva (ezért váratlanul) puffantották fejbe (talán az én perverzióm, de én bírtam a kis szarrágót, fõleg Tony Hale alakítása miatt).

3×02: Kissé vontatott, töltelékepizód érzetét keltette nálam. Persze, idegesítõ a "Chuck-Sarah dráma", de érthetõ: Ha a készítõk elvarrnák ezt a szálat akkor a történet egyik éltetõ elemét nyírnák ki. Plusz pont Vinnie Jones miatt! Ja és Morgan-nek összejött összejött Carina. High-five, buddy! 😄

3×01-hez még (nem spoiler): Szerintem az Emmett-es, kocsiban éneklõs jelenet ehhez a reklámhoz köthetõ. Az Arrested Development készítõi sem hagyták ki, hogy egy ilyen (kocsiban-rátátogós) jelenetet írjanak neki. 😄

Hát... nagyrészt reggel stream-en néztem angolul, most amit nem láttam azt webfordítással lefordíttattam a feliratot és úgy megnéztem a nem látott jeleneteket... az s2e1 ütõsebb volt! Ez a rész nekem nagyon összevisszaság volt! Na, majd felirattal...

jah,most akkor vagy utálják egymást,vagy kézenfogva mennek akkor bevetésre...mert íyg,hogy jajjj egyszer puszi,10 perc múlva már rideg meló,az úgy 1 idõ után szar...

nagyon jól kezdõdik a 3. évad, de ezt a Sarah-Chuck drámát már én se nagyon bírom idegileg
ééééésssss lejöööööötttttt 😄DDDD
most jöhet 2 óra masszív Chuck nézés 😊)

Hello!
Én reggel belenéztem a 3. évadba - sõt vagy 3/4-ed orán át néztem is míg készülõdtem a suliba - de ez a sarah, Chuck ügy.... - még angol tudás nélkül is - egyre csak bonyolódik!

Az év legfontosabb napján a szolgáltató bemondta az unalmast! Gondolhatod, hogy én mennyivel idegesebb vagyok - kb. mint az összes látogató együttvéve... -

theone91
Chuck! Chuck! Chuck!... Szinte futottam hazáig, hogy elkezdjem szedni. 😄

Kár, hogy idõ hiányában csak este tudom megnézni.

Jah és egy kérdés ez a Chuck-Hungary nekem nem jön be nem tudjátok miért?

HY. Én épp most daráltam a Chuck-ot, bele futottam véletlen a cool-tv-ben az elsõ két részbe, és végül is aztán el kezdtem darálni, és teljesen oda lettem érte, ez egy marha jo sorozat, sõt az én esetemben egy apszolute meglepetés sorozat.

Amit ki akartam fejteni amellet hogy elnéznék még belõle még pár évadot, a másik dolog viszont ez a Chuck és Sarah dolog.
Ugy értem öszintén ki az aki nem szurkol Chuck nak hogy végre megkapja Saraht vagy végre ne csak ÁLca miat legyen kapcsolatuk ugye? Általában nem mozgatnak ezek a romantikus dolgok de it télleg jol tálalják, és már én sajnáltam Chuckot mikor teszem azt Bryce mindig a legrosszabkor tünik fel meg ilyenek, azt itt volt ez az Angol ügynök , ugy értem nem érzitek hogy kicsit ezt már rendezni kéne végre és összehozni õket? Ez az egy dolog az ami kicsit idegesítõ szakitanak azt ujra járnak stb.

Aztán végre mikor 2. évad végén végre Sarah Chucknak is elmondaná azt amit a nézök és Casey bocs ha roszul irom meg mindenki más tud, erre megint bekavarnak nekik.

Szóval remélem azért ezt már a 3. évadban végre rendezik és nem azzal hogy most megint nem járhatnak és szenvedés lesz állandoan köztük meg uj pasik meg nõk, ez az egy dolog ami kicsit frusztrál.

Mivel én ép most daráltam le gyakorlatilag 1-órája végeztem vele, nagyon örülök hogy már lassan itt a 3 évad ugy értem hogy talán napokon belül lesz is majd hozzá magyar felirat, mert elég nehéz lenne honapokat várni a folytatásra.

Bocs ha hoszu let de kikellet beszélnem magamból , és aszem rendszeres látogatoja leszek a topicnak mert télleg rég élveztem enyire sorozatot

Calver
S03E01 kint, már 720p-ben is... már csak ki kéne találni h nézzük v. aludjunk <#nyes>

Chuck élõben a Chuck-Hungary Tv-n!

Én Kristen Bell-re szavaztam 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;