Chuck (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos egy (szükséges) mûvelet miatt csak a jan. 06-i helyzetet tudták visszahozni = vagy 6 cikk eltûnt. Az oldal mûködik, gyertek, hamarosan jönnek az új cikkek! Chuck-Hungary
Rétestészta, de szórakoztató még így is.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
max sebesség, voilà. lehet 1-2 újracsatlakozás kell, viszont nem 60KB/sec.
"The trees move. Do you not see it?"
Bizonyíték: 4. rész promo: http://www.indavideo.hu/video/Chuck_3x04_-_Chuck_Vs_Operation_Awesome_Promo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Amitõl tartottam az viszont bekövetkezett Josh Schwartz le se tagadhatja a Narancsvidéket, mert abban volt szokás ez szeretlek aztán legyünk csak barátok stb vonalat éveken keresztül, remélem itt azért nem fogják anyira eröltetni ezt a " Legyünk csak Barátok " dolgot, persze
Brandon Routh és Kristin Kreuk feltünése nem éppen azt sejteti hogy hamar tul lesznek ez, nyilván jön a szokásos keverés amit az össze ilyen tinis dologban utálok, a Chuckot csak azért menti meg mert lényegesebben komolyabb a köré épitett történet. Azért remélem nem az évad végéig kell megint várni arra hogy beismerjék hogy szeretik egymást.
Az évad amugy eddig téleg jo panasz nem lehet rá, nah persze engem kilora megvetek szóval már most bizom legalább egy 4 évadban. Eddig két kedvecn jelenetem az elsõ rész végén a Box vagy inkább a Rocky utalás , a második részben meg a Chuck Vs Sarah edzés annak nagyon jo hangulata volt ,olyan kissé fájdalmas is marha jo volt.
Egyenlõre kikell birni a jövõhétig, és aztán utána meg majd jön lassan a téli olimpia sajna 😞
"Is it just me, or there's been a lot of helicopters lately?" <#vigyor3>#vigyor3>
határozottan kellemes évadkezdés volt (sõt, egyenesen kurvajó), második rész már csöppet gyengébb lett mondjuk... de azért az Angry Neighbor ütött <#vigyor1>#vigyor1>
harmadik részt meg majd meglátjuk úgy egy-másfél órán belül <#hehe>#hehe>
Chuck-Hungary: "Na, néhány órán belül helyreáll a rend az oldal körül!(Remélhetõleg 1-2 órán belül) Szíves türelmedet kérjük!" By: Chuck-Hungary admin, Holnapra - nem garantálom, de - nagy valószínûséggel helyreáll! A szolgáltató olyan módosítást hajtott végre aminek idõ kell, hogy minden visszaálljon a régi kerékvágásba! Ez általában néhány óra!
Ám Sarah + bikini :o
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
3×02: Kissé vontatott, töltelékepizód érzetét keltette nálam. Persze, idegesítõ a "Chuck-Sarah dráma", de érthetõ: Ha a készítõk elvarrnák ezt a szálat akkor a történet egyik éltetõ elemét nyírnák ki. Plusz pont Vinnie Jones miatt! Ja és Morgan-nek összejött összejött Carina. High-five, buddy! 😄
3×01-hez még (nem spoiler): Szerintem az Emmett-es, kocsiban éneklõs jelenet ehhez a reklámhoz köthetõ. Az Arrested Development készítõi sem hagyták ki, hogy egy ilyen (kocsiban-rátátogós) jelenetet írjanak neki. 😄
most jöhet 2 óra masszív Chuck nézés 😊)
Én reggel belenéztem a 3. évadba - sõt vagy 3/4-ed orán át néztem is míg készülõdtem a suliba - de ez a sarah, Chuck ügy.... - még angol tudás nélkül is - egyre csak bonyolódik!
Az év legfontosabb napján a szolgáltató bemondta az unalmast! Gondolhatod, hogy én mennyivel idegesebb vagyok - kb. mint az összes látogató együttvéve... -
Kár, hogy idõ hiányában csak este tudom megnézni.
Amit ki akartam fejteni amellet hogy elnéznék még belõle még pár évadot, a másik dolog viszont ez a Chuck és Sarah dolog.
Ugy értem öszintén ki az aki nem szurkol Chuck nak hogy végre megkapja Saraht vagy végre ne csak ÁLca miat legyen kapcsolatuk ugye? Általában nem mozgatnak ezek a romantikus dolgok de it télleg jol tálalják, és már én sajnáltam Chuckot mikor teszem azt Bryce mindig a legrosszabkor tünik fel meg ilyenek, azt itt volt ez az Angol ügynök , ugy értem nem érzitek hogy kicsit ezt már rendezni kéne végre és összehozni õket? Ez az egy dolog az ami kicsit idegesítõ szakitanak azt ujra járnak stb.
Aztán végre mikor 2. évad végén végre Sarah Chucknak is elmondaná azt amit a nézök és Casey bocs ha roszul irom meg mindenki más tud, erre megint bekavarnak nekik.
Szóval remélem azért ezt már a 3. évadban végre rendezik és nem azzal hogy most megint nem járhatnak és szenvedés lesz állandoan köztük meg uj pasik meg nõk, ez az egy dolog ami kicsit frusztrál.
Mivel én ép most daráltam le gyakorlatilag 1-órája végeztem vele, nagyon örülök hogy már lassan itt a 3 évad ugy értem hogy talán napokon belül lesz is majd hozzá magyar felirat, mert elég nehéz lenne honapokat várni a folytatásra.
Bocs ha hoszu let de kikellet beszélnem magamból , és aszem rendszeres látogatoja leszek a topicnak mert télleg rég élveztem enyire sorozatot
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ