2166
-
Callisto #874 Most vagyok a 3x08 után és valamit áruljatok el nekem, mert ezt most nem értem és annyira hazvágta a sorozatról alkotott véleményem, hogy azt leírni is nehéz. Nagyon jó sorozatnak tartottam eddig, de most olyan óriási logikai baki van már a sorozatban és annyira összekavart szart csináltak belőle, amit nem mindennap láthatunk.
Röviden: az egész rohadt húza-vona Sarah részéről azért volt Chuckkal kapcsolatbna, hogy kémek nem szeretnek bele senkibe, nem tartanak fent kapcsolatot stb., mert veszélyezteti a küldetést és hasonlók. Ja, de azért Shawnal kapcsolatban Ő kezdeményezi a továbblépést, míg akibe meg állítólag szerelmes (már ez is kérdéses - lehet még beleírják, hogy nagyon jó kém Sarah és csak végigkamuzta a 2 első évadot :D) azzal meg két évad alatt sem jut dülőre. Ne röhögtessenek már, ennyire hülyére ne vegyenek! Ha nem oldják meg a dolgot kettőjük közt véglegesen 1-2 részen belül, akkor kasza a sorozat. Ez így már nagyon nyögvenyelős... Ezt egy régi és máig kedvenc sorozatomban (Ed) milliószor jobban megoldották és végigvitték több évadon keresztül úgy, hogy nem volt már unalmas. -
#873 Valamit csak jelent! Talán így nagyobb az esély az új évadra. Remélem! :) -
#872 Awesome! De ki tudja mit kezd vele az NBC. -
ldavid #871 király :) -
#870 Hát a SAVE ONE SHOW(SOS)-t megnyertük!! :) :D -
#869 Kösz a linket:D Nem is gondoltam még rá, hogy rákeressek:D -
#868 Nemár...áá:\ -
#867 nem. -
paly90 #866 Hát sajnos nem...3 hét szünet:S -
#865 Holnap végre új rész.. -
#864 Hatalmas: Ezt a blooper reel-t még nem is láttam... Pedig az első évadét többször is megnéztem. :D -
#863 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem valószínű. Routh-nak máshova van szerződése... -
paly90 #862 Én magyar felirattal szoktam nézni, de ezt már annyira vártam h megnéztem angollal.kb 90%át értettem is:)NAgyon nagy rész volt,viszont kíváncs i vagyok h mihez kezdenek a köv 6 részben,mert ez elég évadzárós lett. -
#861 de hát ez gyakorlatilag a 3. évad évadzárója volt, most jön 3.5-dik évad legalábbis valami ilyesmiről volt szó régebben
nagyon jó rész volt btw, Morgan hihetetlen milyet alakított
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Make me." -
Cat 02 #860 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mibe, hogy feltámad Shaw ? :D -
#859 Jó rész volt bár ez elejét valamiért elpocsékoltnak véltem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Morgan nagyokat alakított most... Mikor Sarah kioldozza, majd bemegy a szobába: "Great! Now I hate this song!" :D -
ldavid #858 ja tényleg, de úgy értettem, hogy biztos csak valami kisebb összeggel szálnak be, különben nem csak egy matrica lenne -
#857 Pedig előző rész végén írták, hogy az MS szponzorálta a berendezéseket. Gondolom a gépeket. -
HUmanHunter #856 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!3 és fél évad kellett mire Chuck meghúzza sarah t aztazeget :D
fasza rész volt, shaw nem fog hiányozni -
ldavid #855 már volt korábban is, de nem hiszem, hogy a sóher MS agyonpénzelné őket -
#854 Lehet.:)
már várom nagyon.:-D -
#853 Csütörtök-péntek körül szokott nem? -
#852 Valaki tudja, hogy mikor lesz magyar felirat a mostani részhez?(S03E13) -
#851 Azért a Windows logók befigyeltek minden laptopon a mai részben. :D -
Nisba #850 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jó kis részt csináltak így a végére, és annak ellenére, hogy Chuck megszerezte a lányt..(végre), nagyon várom a folytatást, mert kíváncsi vagyok hogyan tovább. Morgan nagyon nagy volt, ahogy rájött a dolgokra, és hogy már ő is a csapat tagja LOL, Casey nagyon kemény volt, mint mindig, és Casey is back...
Chuck meghúzta a ravaszt, azért hogy megmentse Sarah-t, de van egy érzésem, hogy jó ideig nem fogja ezt a vonalat átlépni újból
Morgan végig Sir-nek szólította Beckmann-t :D nagyon nagy volt, tetszett a rész nagyon -
#849 Tenyleg jo volt, aztahuha :O -
ldavid #848 OMG fasza rész volt :) szerncsére nem lett nagyon évadzárós, bár érezni rajta kicsit
a következő is kurva jónak ígérkezik , kár hogy még 3 hét -
#847 Ezentul mas szemmel nezek majd rajuk :C -
#846 Beteg... :D -
#845 hát ez nagyon büntet! -
ldavid #844 ...de amúgy normálisak :D
-
ldavid #843 nem tudom, nem néztem oda :D
de asszem a következő részből vannak jelenetek -
#842 mármint miféle spoiler?
[apro][retteg, nehogy lelője a videó a köv. részt] -
ldavid #841 Yvonne interjú - how does it feel to know that 90% of our audience had virtual sex with you in Mass Effect 2 :D
az elejét kihagytam, de 1:50-él további spoiler veszély -
sanyi49 #840 Chuck-os pólók 20%-os akcióval, CSAK MA -
ldavid #839 save Chuck (videó)
itt lehet szavazni -
ldavid #838 a wiki mindig friss -
sanyi49 #837 A 13. rész után jön egy 2 hetes szünet. Sok külföldi oldalon más-más a lista és a dátumok, mert ezeket nem frissítik, mikor kijön egy-egy hír, hogy szünet lesz. -
#836 2010-Apr-05 Chuck 03x13 Chuck vs. The Other Guy
2010-Apr-12 Chuck 03x14 Season 3, Episode 13
2010-Apr-19 Chuck 03x15 Season 3, Episode 15
2010-Apr-26 Chuck 03x16 Season 3, Episode 16
2010-May-17 Chuck 03x17 Season 3, Episode 17
2010-May-24 Chuck 03x18 Chuck versus the Subway
2010-May-24 Chuck 03x19 Chuck versus the Ring: Part 2 -
#835 A 13.-ik rész után lesz csak 2 hetes szün.et