Chuck (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A teljes cikk erre....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A medve nem játék.
Remélem Shaw is eltûnik hamarosan.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
ávadzáró hírek:
Buymorons-ék jók voltak John Crazy-vel együtt 😄
nemtom de valahogy engem kezd Sarah kezd idegesíteni...hát majd meglássuk mit hoztak ki ebbõl az érzelmi drámából
én kb 10 perc múlva ugrok neki, addigra lesz lent 720p <#vigyor3>#vigyor3>
"The trees move. Do you not see it?"
az elején még Casey meg a Buymore jó volt, de az elõzõek sokkal jobbak voltak szerintem
meglátjuk, mit hoznak ki belõle a végére
Josh Schwartz twitter képe 😄
2010-Mar-29 Chuck 03x12 Chuck Versus The American Hero
2010-Apr-05 Chuck 03x13 Season 3, Episode 13
2010-Apr-12 Chuck 03x14 Season 3, Episode 13
2010-Apr-19 Chuck 03x15 Season 3, Episode 15
2010-Apr-26 Chuck 03x16 Season 3, Episode 16
2010-May-17 Chuck 03x17 Season 3, Episode 17
2010-May-24 Chuck 03x18 Season 3, Episode 18
2010-May-24 Chuck 03x19 Season 3, Episode 19
[merlinw.org]
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Ja, és ugye emlékszünk a hatalmas évad elõtti promóáradatra. Ugyan azt a marketinget kéne visszarángatni.
másrészt azért én nagyon bízom benne, hogy ez a csökkenés, csak ideiglenes volt, de ha a kövi rész is kb. ennyi lesz, akkor vége, asszem..
én még a Heroesról is lemondanék egy 4. évadért
Kivancsi vagyok mi jon meg ezek utan. :c
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Besírtam mikor Chuck szétkenõdött az üvegen. Meg a csávó a kártyával... 😄 "I swallow the keycard if I have to!"... 😄
Észrevettem egy bakit!
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ