2166
6459295265_74a44e9107_b.jpg
  • N o N a m e
    Morgan nagyon kemény :D
  • theone91

A csaj hatalmas az G4-os Attack of The Show című geekshowban.
  • ldavid
    ő is lesz 4x01-ben
  • dragon11
    Grat. Örülök, hogy tetszik a sorozat.. i is nagyon várjuk a folytatást.
  • N o N a m e
    Végeztem! Visszaolvastam a topikot az elejétől, láttam hogy a nemtudomhányhetes szünetben szépen kibeszéltétek Sarah - Chuck dolgot, szóval azt most mellőzném.

Shaw végre halott (Mu-ha-ha)! Remélem a Buy More is ráomlott!

Egész nap Chuckot néztem kisebb-nagyobb megszakításokkal. Összességében jó évad volt így most olyan 9/10-et adnék a 3. évadra, mivel az évad eleje (5-9 rész kb.) szar volt, de a 13-19 rész mindent kárpótolt. Tetszett. Jók a karakterek, jók a színészek már várom a folytatást! Ezt az anyás dolgot nem kellene szerintem se csinálni. Kíváncsi vagyok mivel rukkolnak még elő a 4. évadban!
    Várom a szeptembert!

szerk.:
    Jajj, még azon akadtam ki, hogy itt a fináléban izzadtan figyelem az eseményeket, és egyszer csak bevágják Big Mike-ot a szendvicsével, meg azt a két hülyét, Jeffstert. Számomra egyáltalán nem voltak humorosak, inkább idegesítőek! Már az egész elejétől!
  • N o N a m e
    Aztaaa mekkora állat volt :O
  • Calver
    "...and you're ruining Pretty in Pink for me!"
  • ldavid
    az fasza rész! :)
  • N o N a m e
    pontosan :D

De én már ott tartok hogy a vonaton játszadoznak :D
  • ldavid
    Chuck gatyában ül a padlón, guitar hero gitárral... Sarah do you love me? vagy ilyesmi, aztán Sarah mond vagy 4 yest :D
  • N o N a m e
    hepi van! :D nagy! :)) :-*
  • theone91
    Konkretizálnád a jelentet?
  • N o N a m e
    3x13, 16. perc:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    bőgök... :(( :DDD
  • baaka
    Várd ki a végét!És majd utána ítélkezz róla!:D
  • Zsoltika 007
    Nézd tovább! :)
  • N o N a m e
    Ma (2-3 óra múlva kb) kezdik a 4. évad forgatását! :))

Én most lassan 1 héttel az első rész óta a 3x10-nél járok, ma szeretném befejezni a 3. évadot :)

Sarah nénit valahogy én most a 3. évadban nem kedvelem annyira, Chuck 2 "éven" keresztül tudatára adta hogy szereti, és ő is szerette Chuckot, de szakmai kapcsolaton kívül nem csináltak semmit. Erre most jött kcsg Shaw és vele pár hét-hónap alatt a szakmai kapcsolaton túlmentek. Ezt Chuck is megérdemelte volna korábban! Az 1-2 évad alatt végig azért szurkoltam hogy az epizódok végén látunk egy szép csókot, ami szívből jön, erre mindig csak gázosan, csendben szóltak pár szót a szökőkútnál, és elváltak.

Remélem még változni fog a helyzet! Ha erre válaszol valaki, spoiler nélkül légyszi mert szeretnél élvezni még azt a 10 részt ami hátravan az évadból.

Most akkor kezdődjön a 3x10 :)
  • Zsoltika 007
    Az még messze van. :(
  • baaka
    jessssz!
  • ldavid
    szeptember 20-án indul a 4. évad szokott időben
  • N o N a m e
    Aha! :D csak akkor még nem tudtam a nevét xD
  • dragon11
    Sarah Lancastert nem?
  • theone91
    Én is most olvastam. Fail.
  • ldavid
    Dolph Lundgren vendégszereplő lesz a 4x01-ben
  • BEAST #1051
  • N o N a m e
    Heheheheeee :D ez kurva jó :)) Most néztem meg a 3. részt :)) +fav :)
    Yvonne-t dugnám. nagyon.
  • dragon11
    :)
  • proway
    örülünk neki! :)
  • passatgt
    fapfapfap
  • ldavid
    helyes :)
    "Alex (Mekenna Melvin) visszatérő vendégszereplő lesz a Chuck 4. évadjában."
  • theone91
    Nehéz kitalálni miért linkelem ide... :D

Linkben, ha na nem menne.
  • Oziris666
    Amugy nem ezt tervezték utsó résznek mert eleve 12rész volt berendelve csak az évadból!Ugyh amikor Chuck összejött Sarával és Happyend az lett volna a lezárás...
  • dragon11
    ty
  • baaka
    ja.
  • dragon11
    Ősszel kezdődik a 4.évad?
  • proway
    Még túl korai bármilyen következtetést is levonni, mivel nem láttunk egyetlen részt sem a 4 évadból. Prison Break-el összehasonlítani hát nem tom... :S Várjuk ki az őszt! :)
  • precision
    nekem is nagyon bejött a finálé, leszámítva az utolsó képkockákat...
    látszik, hogy a kaszára készültek, itt be akarták fejezni a sorozatot, tökéletes lezárás volt, ahogyan ott vacsoráznak az asztalnál mint egy normális család/baráti társaság
    erre berakják ezt a hülyeséget... sztem a prison breakben is az volt a színvonalesés csúcsa amikor megjelent a halottnak hitt anyuci és kiderült róla, hogy valami nagyágyú
    na mind1, azért kíváncsi vagyok... szeretem a Chuck -ot, de lehet, hogy jobb lett volna ha itt vége van, tökéletes sorozatfinálé lett volna ez a rész az utolsó jelenet nélkül
  • ldavid
    Jeffster! - Blaze of Glory (a teljes klip)
  • Cat 02 #1037
    Úgy, hogy ott van mellette a supersejtregeneráló valamit, amivel Shawt is felélesztették, sokkal több golyóból :D
  • HUmanHunter
    szerintem a Mum? a legfőbb!
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy le kellett korrektül zérniuk, de hagytak bő nyállal kapcoslódási pontokat, hogy lehessen folytatni és berendelés után kicsit még hozzátettek (gondolom az is előre le volt forgatva).

Ilyen pontok pl. Chuck apjának a governor-ja, amit direkt jó közelről mutatnak, hogy "betörik" és leáll. De hogy utána mi történik vele, vagy a faterral, azt ugye már nem tudjuk meg (még)... :DDD