Chuck (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Chuck meghúzta a ravaszt, azért hogy megmentse Sarah-t, de van egy érzésem, hogy jó ideig nem fogja ezt a vonalat átlépni újból
Morgan végig Sir-nek szólította Beckmann-t 😄 nagyon nagy volt, tetszett a rész nagyon
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
a következõ is kurva jónak ígérkezik , kár hogy még 3 hét
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

de asszem a következõ részbõl vannak jelenetek
az elejét kihagytam, de 1:50-él további spoiler veszély
2010-Apr-12 Chuck 03x14 Season 3, Episode 13
2010-Apr-19 Chuck 03x15 Season 3, Episode 15
2010-Apr-26 Chuck 03x16 Season 3, Episode 16
2010-May-17 Chuck 03x17 Season 3, Episode 17
2010-May-24 Chuck 03x18 Chuck versus the Subway
2010-May-24 Chuck 03x19 Chuck versus the Ring: Part 2
[merlinw.org]
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
De szerintem ez is áll jól neki, ha már ekkora batár állat lett.<#nevetes1>#nevetes1>
"Angela: There's no ring, single or gay?
Agent Jamie Kenton: Gay? Uh, why would you say gay?
Angela: Brokeback, baby, gotta ask."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"The trees move. Do you not see it?"
és bassza meg, tegnap pont a második felét nem láttam
Shaw-nak milyen Lotus-a van?
El kell rendeznem egy régi dolgot
Have to settle an old score
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
jó rész volt ám, lehetett sejteni a dolgokat, és kíváncsian várom, hogy mit hoznak ki belõle
De Sarah is elégszép, Chuckot azért lökte el, mert megölt egy embert,de Shawal meg leáll aki bárkit megölne hidegvérrel mert õ a szuperkém Bryce v2.0 (ha shaw meg nemhal meg az évad végén és továbbra is kavarja a híg f@#$ akkor felõlem kasza...)
A következõ meg elég eseménydús epizód lesz, csak sajna a kéthét szünet...
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
"You guys are like the most amazing stalkers I've ever seen... I will tell my grandchildren about you." <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
Mintha nem tudnának középutat találni az írók. De ha kizárásos alapon kéne megközelíteni, akkor inkább a szerencsétlen Chuck.
De: Nekem nagyon tetszett az a Chuck amit az évad elején láthattunk. Vagyis a fizikai szuperképességeit csak szerencsétlenül, rendkívül viccesen tálalta. Most meg belecsússzantak a kakisbilibe.
Amúgy teljesen igazad van.