Chuck (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Lehet.😊

már várom nagyon.:-D

DöflingR
Csütörtök-péntek körül szokott nem?

dragon11
Valaki tudja, hogy mikor lesz magyar felirat a mostani részhez?(S03E13)

gman906
Azért a Windows logók befigyeltek minden laptopon a mai részben. 😄

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jó kis részt csináltak így a végére, és annak ellenére, hogy Chuck megszerezte a lányt..(végre), nagyon várom a folytatást, mert kíváncsi vagyok hogyan tovább. Morgan nagyon nagy volt, ahogy rájött a dolgokra, és hogy már õ is a csapat tagja LOL, Casey nagyon kemény volt, mint mindig, és Casey is back...
Chuck meghúzta a ravaszt, azért hogy megmentse Sarah-t, de van egy érzésem, hogy jó ideig nem fogja ezt a vonalat átlépni újból
Morgan végig Sir-nek szólította Beckmann-t 😄 nagyon nagy volt, tetszett a rész nagyon
BEAST
Tenyleg jo volt, aztahuha 😮

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

OMG fasza rész volt 😊 szerncsére nem lett nagyon évadzárós, bár érezni rajta kicsit
a következõ is kurva jónak ígérkezik , kár hogy még 3 hét
BEAST
Ezentul mas szemmel nezek majd rajuk :C

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

theone91
Beteg... 😄

baaka
hát ez nagyon büntet!<#vigyor><#nevetes1>

...de amúgy normálisak 😄
nem tudom, nem néztem oda 😄
de asszem a következõ részbõl vannak jelenetek
Calver
mármint miféle spoiler?

"The trees move. Do you not see it?"

Yvonne interjú - how does it feel to know that 90% of our audience had virtual sex with you in Mass Effect 2 😄
az elejét kihagytam, de 1:50-él további spoiler veszély
Chuck-os pólók 20%-os akcióval, CSAK MA

a wiki mindig friss
A 13. rész után jön egy 2 hetes szünet. Sok külföldi oldalon más-más a lista és a dátumok, mert ezeket nem frissítik, mikor kijön egy-egy hír, hogy szünet lesz.

MerlinW
2010-Apr-05 Chuck 03x13 Chuck vs. The Other Guy
2010-Apr-12 Chuck 03x14 Season 3, Episode 13
2010-Apr-19 Chuck 03x15 Season 3, Episode 15
2010-Apr-26 Chuck 03x16 Season 3, Episode 16
2010-May-17 Chuck 03x17 Season 3, Episode 17
2010-May-24 Chuck 03x18 Chuck versus the Subway
2010-May-24 Chuck 03x19 Chuck versus the Ring: Part 2

[merlinw.org]

proway
A 13.-ik rész után lesz csak 2 hetes szün.et

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

NCIS-ben meg volt katona is
baaka
A Daybreak-ben(Idõbe zárva) is egy kemény ügynököt játszik Adam Baldwin(Casey).

De szerintem ez is áll jól neki, ha már ekkora batár állat lett.<#nevetes1>

Sir Quno Jedi
Baszki, most nézem újra a Bones-t (Dr. Csont), erre S01E15-ben megjelenik "Casey" ügynök és persze itt is ügynök szokás szerint, csak FBI-os (Agent Jamie Kenton). 😄DD Kúvajó.

"Angela: There's no ring, single or gay?
Agent Jamie Kenton: Gay? Uh, why would you say gay?
Angela: Brokeback, baby, gotta ask."

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

theone91
A kicseszett ABC pedig egy idõsávba tette a Dancing with the Stars-t a Chuck-kal, ami (számomra érthetetlen módon) a hétfõ este egyik húzóneve...

Calver
köszi 😊 nagy általánosságban még a Manc akcentust is megértem, de Shaw úgy motyog, hogy abba egyszerûen beletörik a bicskám <#whatever>

végre megint egy jó rész volt! 😊
és bassza meg, tegnap pont a második felét nem láttam

Shaw-nak milyen Lotus-a van?

El kell rendeznem egy régi dolgot
Have to settle an old score

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

egy kicsit emelkedett a héten, de azért jobban is teljesíthetett volna, mivel csak ismétlések ellen ment tegnap, valahogy fel kéne mászni 6 milla felé....meglátjuk

jó rész volt ám, lehetett sejteni a dolgokat, és kíváncsian várom, hogy mit hoznak ki belõle
theone91
Stagnál a nézettség basszus. Szerintem már nem lesz jobb. De én egy örök pesszimista vagyok... :|

BEAST
Nagyon helyes, nem hianyzik ide :d

theone91
Megfog. Napokban hírezték, hogy Szupermennek más sorozatba szól szerzõdése, álladó szerepre...

kopa1
Tényelg jó rész volt!
De Sarah is elégszép, Chuckot azért lökte el, mert megölt egy embert,de Shawal meg leáll aki bárkit megölne hidegvérrel mert õ a szuperkém Bryce v2.0 (ha shaw meg nemhal meg az évad végén és továbbra is kavarja a híg f@#$ akkor felõlem kasza...)

A következõ meg elég eseménydús epizód lesz, csak sajna a kéthét szünet...

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

BEAST
😄DD

theone91
Jó rész volt. Tartalmas (mintha két rész néztem volna, de azért nem volt túlzsúfolt), szezonfinálé-szagú köszönhetõen a 12-13-részes berendelési bizonytalanságnak.

Shaw hivatalosan is egy pöcs. 😄 Morgan legalább eszméleténél maradt az 50 ezer voltos taserpisztolytól, Shaw meg egy maroksokkolótól kórházba került... 😄SA😄😄

theone91
Ja hülye vagyok, baromságot mondtam. 😄

theone91
Totál kiment a fejembõl tegnap pedig annyit dumáltunk róla... 😄

Hazamegyek, bepótlom... 😊

Calver
na ez a mai sem volt egy egyszerû epizód <#eljen>
"You guys are like the most amazing stalkers I've ever seen... I will tell my grandchildren about you." <#vigyor1>

viszont ha valaki értette mit mondott Shaw a legvégén, az súgja már meg nekem

Valóban, ez volt a legjobb, és ez a kedvenc epizódom.

theone91
A lehetõ legjobb jelenettel/résszel példálóztál. Ha klasszikus Chuck-ról van szó nekem egybõl a 2×01 ugrik be, és hogy Converse-nél fogva lógatják ki egy épületbõl... 😄

BEAST
Jobban tetszett amikor meg csak jatszotta a kemet es nem lett tenyleg az. 😊

theone91
Szerencsétlen Chuck = Több nevetés. SzuperChuck = Több akció.

Mintha nem tudnának középutat találni az írók. De ha kizárásos alapon kéne megközelíteni, akkor inkább a szerencsétlen Chuck.

De: Nekem nagyon tetszett az a Chuck amit az évad elején láthattunk. Vagyis a fizikai szuperképességeit csak szerencsétlenül, rendkívül viccesen tálalta. Most meg belecsússzantak a kakisbilibe.

Már-már túl sok az akció és kevés a poén.

theone91
Ja és az a furcsa, hogy a recesszió miatt ugye az elõállítási költség is alacsonyabb lett, erre avval rukkolt elõ Schwartz és Fedak, hogy több Buy More kevesebb eksön. Én valahogy ennek a reciprokát tapasztalom, de lehet, hogy a hiba az én készülékemben van.

theone91
Ha leforgatták az évadot, akkor nekik már van idejük, két hetes szünet idevagyoda. Nem csak akkor írnak, amikor épp a tévebe' megy a Csákk... 😄

Amúgy teljesen igazad van.

BEAST
Ugy ertettem, hogy folytatjak majd meg egy evaddal, akkor lenne idejuk azt jobban atgondolni. 😊

már 2 hete leforgatták az évad utolsó részét, szóval változtatni nem nagyon tudnak, de valahogy nekem is hiányzik az igazi Chuck fíling, ami az elõzõ évadokat jellemezte
az az igazság, hogy promózni kéne de nagyon az NBC-nek, hiszen elég komoly vetélytársai vannak, eleve akkor meg a House a FOX-on, és az sem tett jót a nézettségnek, hogy most indult a Dancing With The Stars az ABC-n, reménykedjünk, hátha a szünetben kicsit ráhúznak a marketingre
BEAST
Ha szunet utan folytatjak, akkor meg jot is tehet neki. Lesz idejuk kitalalni hova tovabb, nekem legalabbis nem jott be ez a sok kemkedes keves buy more felallas.

végülis, akár még növelni is lehetne pár jó résszel, amiket sokan kihagytak
dragon11
Így is komoly gondokkal küzd a nézettsége.