Chuck (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rengeteg sorozatot néztem már életem során és ilyen nagy logikai bakival sehol sem találkoztam. Szóval annyira nem egyszerû tévés fogás ez. (A legtöbben így látják és maga Josh is elismerte.)

theone91
Volt egy behind the scenes a Chuck elsõ évadjának dvd-jén, amiben megemlítették... 😊

az OC-ról jut eszembe: ez a jelenet meg van mindenkinek? 😊 Chuck - The OC
theone91
Tény, hogy rendkívül felületesen olvastam át, de nekem akkor is csak sziszifuszi finghámozásnak tûnik.

Egy nagyon egyszerû tévés fogáson akadtál fenn: A szappanoperába illõ giccses, szerelmi bonyodalmon. Egy olyan emberkétõl, mint Josh Schwartz (aki az Fox-os OC-t is jegyezte) ez nem meglepõ. Idegesítõ, tudom.

Én nem tartok attól, hogy szakítanának. Vitáik biztos lesznek, de (remélem 😊 ennyi. Nem kell ahhoz szakítani stb., hogy a sorozatban továbbra is szerepe legyen a kapcsolatuknak. Jól lehet alapozni az egymás féltésére is, sõt közös kém- és magánéletük bemutatása új lehetõségeket is hoz, csupán tudni kell majd jól kihasználni. Ha az írók csak a szakítással tudják a kapcsolatot bemutatni, akkor inkább ne is legyen 4. évad.
Shaw karakterének lehet utólag ilyen jelentõséget tulajdonítani, de sajnos Sarah elsõ két évadban jól felépített karakterének, elveinek és Chuck iránt viselt érzéseinek - Chuck Hannaht rövid úton útjára bocsátotta rájõve, hogy Saraht szereti még mindig. Sarah viszont makacsul hajtotta volna Shawt - akkor is erõsen ellentmond.
Haggyuk, halottakról vagy jót vagy semmit. 😄
Hála isten már azelõtt visszatért Chuckhoz, hogy megtudta Shaw feleségével kapcsolatos dolgát és attól függetlenül tette.
Amin nagyon meglepõdtem még, hogy mindezt sikerült úgy megoldaniuk, hogy Shaw sem dobta Saraht, szóval nem is azért húzott a szíve vissza Chuckhoz, mert Shaw dobta volna. Congratulations 😊 Komolyan örülök neki, hogy nem fenti félelmeim váltak valóra, mert így tuti tovább nézem és nem lesz keserû a szájízem végig.

Na ugye 😊

valóban érdekes lesz a folytatás, nehéz helyzetben vanank, mert igazából nem igen szakíthat chuck és Sarah , mert egy igen erõteljes érzelmi hullámvasut próbán mentek keresztül ebben az évadba, és Chuck kvázi ölt azért hogy megmentse Sarah-t. Szóval ah most elkedzik majd megint ezt a szakítanak összejönnek játékot az vissza lépés, és a sorozat nem léphet vissza 😊. Csak azért mondom ezt mert már most mindenki arol beszél hogy szakítanak majd, mikor mgé nem is látuk az elsõ részt amiben együt vannak 😄.

De mitn mondtam az tény hogy érdekes lesz innét az ut.
De márcsak 11 nap 😊.

De azért mostmár érted Shaw-t is egy kicsit ne, szóval azért Shaw konkrétan elárulta Sarah-t és szerintem részben fontos votl a karaktere, hogy Sarah leszokjon arol hogy gerjed a kémpasikra, nem hiszem hogy a jövõben látunk majd uj szerelmi érdeklõdést sem Chuck-nál sem Sarah-nál 😊

Zseniális. Jöhet a 14. rész 😊
Történetileg, karakterekben, szerepjátszásban simán lever a 12-13. rész sok-sok nagy mozifilmet. Tényleg kiválóan oldották meg az egészet. Csak ugye a Shaw baki miatt nagyon leesett a nézettség és sajnos ez lehet a végét is jelenti a sorozatnak.
Ugyanakkor az NBC az utolsó részek forgatókönyv (történeti) terveit látva rendelhette talán be a +6 részt, amivel megadják az íróknak a lehetõséget hogy kiköszörüljék a csorbát. Ez megtörtént a 10-13 részekkel szerintem, Most azt kell bizonyítaniuk, hogy ezt a színvoanalt fent is tudják tartani. Morgan, mint ügynök és S+C, mint ügynökpár? Nagyon sok lehetõség rejlik benne és bízom benne, hgoy kihasználják.

Most pedig ideje lesz már egy másik Sarahval foglalkoznom 😄

Ui.: Morgan ahogy kibotladozik a szobából a folyosóra, hogy "Küldetés? Küldetés?" megszakadtam 😄

Gyorsan daráld le a hátra lévõ 2 részt örületesek, azt utána nyiltabban lehet társalogni. Kicsit féltem a 11. rész miat hogy mein reakciókat vátl ki belõled a vége, de látom, látod a nagyob képet magad elött 😊 A 12 hát igen amig nem látam a 13 adig az volt a kedvencem, elöte meg a 10. rész nah az sem gyenge.

Majd ha a végére értél végre lehet kicsit beszélgetni a hátra lévõ 6 részrõl, én is olvasgatom külföldi forumokat, és tök jo hogy már most pánikolnak az emberek 😄

Na 3x11 végére értem. Sárcok nincs itt gond, feleslegesen aggódtam. Sarahn véggi látszik, hogy C. kell neki, nem akarja hogy gyilkossá váljon és olyannak akarja mialyennek megismerte. A kis beszélgetéseikbõl is nyilvánvalóan kiderül. Shaw csak egy próbálkozás részérõl, mint ami Hannah volt Chucknak. És a csavar, hogy a Red Test-en miért isment át. Nem gondoltam volna. Nagyon eszes! 😊
Persze most azt hiszi C. a gyilkolt és elveszett az a fiú akit megismert, emiatt távolodik majd el tõle a 12. részben, aztán a 13-ban letisztul minden ahogy sejtem. Arra leszek kiváncsi, hogy Sarahnak elmondja-e majd, hogy másnak köszönhetõ a Red Test végeredményét. A helyzet valóban nem szamár a lóhelyett.
Kösz a biztatást 😄

Ez igaz. Sajnos éppen ez a legnagyobb baj az egésszel, mert ennek ellenére eldobja C-t és Shawnal áll össze. Utánaolvasgattam kicsit és mint megtudtam, nem csak maguk a rajongók látják úgy mint én, hanem maguk az írók is tulajdonképpen elismerték, hogy óriási hiba volt Shaw karakterét és Saraht összehozni... és ha ez még nem elég magának Shaw karakterének behozását is bánják. Meglepõ milyen sok profi hosszú, bõ lére eresztett kritikusi vagy akár felhasználó elemzést lehet angol nyelven találni a témáról. Pedig csak egy sorozat.
Rengetegen mondják, hogy életük legrosszabb sorozatbeli történetével találkoztak a Chuck 3x07-3x12 részek által.

Nem az a problémám, szerintem próbáld az egészet elolvasni és értelmezni 😄

proway
Chuckot nagyon is meg lehet érteni mért töltötte fel az intersect-et, ezelõtt valljuk be nem sok értelme volt az életének, és tényleg csinálhat olyat ami igazán számít, csak ott van Sarah, részemrõl ez a rosz helyen és idõben dolog, mert belé is szeretett de pont akkor akarta megváltoztatni az életét. Sarah meg nem 1 részben látszik h küzd az érzelmeivel, a szívére vagy az eszére hallgasson. Szal az h 1 rész után mintha mi sem történt volna dolog az nem igaz.

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

theone91
Nem értem. Neked az a problémád, hogy a kém is ember és vannak érzései amelyeknek nem biztos hogy parancsolni tud egy olyan piti szervezet, mint a CIA... 😄

Az a feltöltés elég Mátrixos volt és furán is adta ki magát, de végül elég jól megoldották hogy az ügye-fogyott kém Chuck is megmaradjon. Más okból nem zavart a dolog. Ha belegondolsz C. a régi életére vágyott, de mikor ott tartott hogy feltöltse-e az adatbázist vagy tönkretegye tulajdonképpen azt kellett eldöntenie, hogy Sarahval marad-e vagy nagy valószínûséggel többet nem látja, mert beszüntetik a C. "projektet".
Másrészrõl az új cucc képességeket, gyakorlati tudást adott a szimpla adatok mellé, amit magam is el tudnék viselni ha ilyen egyszerûen menne 😊

egyetértek valamilyen szinten veled, hogy logikátlanság volt, és valamilyen szinten az is volt, én is nagyon fanyalogtam, hogy mi a f...ért kellett ezt, de már ezen túl vagyok, és én is csak ajánlani tudom, hogy a 13. részig mindenképp nézd végig. Nagyon remélem a +6 résztõl, hogy visszahozza a régi Chuck feelinget, mert a 3. évad nagy része nagyon nem olyan volt.

Egyébként ami számomra szintén legalább ilyen problémás volt, mikor Chuck feltöltötte az új adatbázist, és az a bizonyos jelenet a Várban Sarah és közötte a feltöltés után közvetlenül, mikor S. mondja neki, hogy ha most elmegy akkor semmi sem lesz igaz, erre C. "yes, it' a great thing"
Ez is hibádzik, hiszen elõtte 2 évig csak azért szenvedett, hogy kiszedje a fejébõl az intersect-et, erre hirtelen így megváltozott a véleménye...
Ok. Mindenki azt mondja, hogy a 13. rész nagyon jó, zseniális. Szóval megnézem addig, meggyõztetek és köszönöm 😊
Engem az zavarna nagyon, ha a sorozatban a dolgok úgy alakulnának, miszerint Sarah Chuckkal azért jön össze, mert Shaw-val már nem jöhet...
De ha a feleséges bonyodalmak elõtt már nyilvánvalóan látszik, hogy Sarah Chukkal akar lenni valójában és Shaw csak egy kiugrás, feledtetés akart lenni akkor minden ok lesz 😊
Tudom-tudom hülyeségen lovagolok, csak nekem az ilyen ellenszenves dolog és egy sorozatot továbbnézni úgy, hogy a happység nem is olyan tiszta elég problémás lenne. Mint említettem filmnél semmi kifogásom ellene vagy akkor sem ha Sarah mással jön össze utána, csak tényleg ne a ló helyett szamár legyen 😉
Szóval meggyõztetek, ma délután ledarálom a maradékot.

Callisto. Ugy látszik te pontosan eldöntötted bármi történik is az marhaság. Nem mondom hogy nem voltak hibák az évadban még maguk az írok is elísmerték. 7 és a 8. epizod valóban gyengék voltak. De a 12-13 bõven kárpotol mindenért 😊.

Csak 2 dolgo amit nem árt ha tudsz, ezekel nem lövök nagy poént le 😊

1. Sarah és Shaw sosem votlak igazi pár, és nem is feküdtek le egymással 😊. Randizgatak, ugyan bár erõs tulzás elvégre a 12. rész lenne az elsõ randijuk, erre az írok egyértelmü utálást adnak a párbeszédbõl. Szóval Sarah nem megy át ribibe, mégha joga is let volan lefeküdni Shawal nem tette meg 😊

2. ez nem a ló és a szamár esete tárvolról sem 😊 Sõt Sõt .

Nézd végíg azt mondom könyeb helyzetben vagy mert lefutot a 13 rész, és neked nem kell heteket várnod egy cirka délután alat ledarálod , nekünk heteket kellet várni, de véleményem szerint megérte, mocskosul 😊

Shaw részérõl biztos, de nehogy már itt hagyd abba
legalább a következõ kettõt még nézd meg, azokban alig foglalkoznak a kapcsolatukkal (10-esben még Shaw sincs)
Na elvileg megtaláltam az infót. Sajnos a felesége megölése miatt lesz vége Sarah és Sahw kapcsolatának, szóval cancel. Mégpedig azért, mert ez az egész innentõl kezdve a tipikus ló és szamár esete. Ha Shaw felesége nem Sarah kezétõl hal meg, akkor Shaw-val maradna Sarah, de mivel Shaw bosszút akar állni emiatt, hát vissza a szamárhoz. Innentõl kezdve pedig minden köetkezõ részben Sarah és Chuck párosára ránézve csak álszentséget látnék Sarah részérõl. Ami nem lenne baj egy mozifilmnél, drámában stb., de nem egy olyan sorozatban, mely éppen kettejük kapcsolatának beteljesölésén vonaglik évek óta. Elszarták zerintem nem kicsit.

Egyetlen esetben nem gáz ha Sarah ölte meg Shaw feleségét: ha a kapcsolatuk véget azelõtt, hogy ezt kiderülne.. Más esetben igen nagy gáz, egyértelmû hogy az írók ezzel akarták gyorsban menteni a még menthetõt.

Az igaz, hogy Chuck elbánt Sarahval mikor nem ment el vele, de Sarahban az érzelmek nem nem igazán tûntek el és mikor a táskalopásos részben Chcuk elmondja neki miért döntött így minden szépen helyrerázódott és akkor egyik pillanatról a másikra meg ez van. Az a nevetséges, hogy valakit szeret hosszú részeken keresztül, de az elvei miatt nem akar továbblépni, majd seperc alatt továbblép másfelé és hiretelen nincsenek elvei. Na mind1, nem ragozom ez nagy baromság volt a készítõktõl.

Annyit elárultok azért, hogy a felesége megölése okozza a kapcsolatuk végét vagy nem? Ne pazaroljak már több idõt rá, ha igen. Köszönöm!

a 9-es a legjobb rész, nézd tovább. aztán meg bírd ki valahogy a 13-asig, valszeg tetszeni fog 😉
precision
Részben azért egyetértek, mert nekem sem tetszik már annyira mint régen. De ennyire katasztrofálisnak nem látom a helyzetet, hogy cancelen gondolkodjak 😊

Bazinga!

precision
Ok 😊
De azt vedd már figyelembe, hogy Chuck azért eléggé elbánt vele. Jajj így szeretlek, így beléd vagyok esve, járjunk, te vagy az istennõ, stb. Aztán mikor felajánlja, hogy éljenek közös életet, amire Chuck is vágyott már mióta, azt mondja, hogy sorry 😊 Azért ez nem elhanyagolható dolog.
Hát akkor szerintem ne is nézd tovább 😊 Szerintem nem gáz, jól lett megoldva ez a dolog.

Bazinga!

Sareah jellemváltozása pedig sokáig tartott és látható, érzékelhetõ logikus volt az évadokon végigvezetve. De ez teljesen logikátlan, nem megmagyarázható. Most idézhetnék angol hszeket máshonnan ezrével ezzel kapcsolatban és nagyon nagy egyetértés van az emberek közt ezen a téren. Nagyon jó sorozat volt a Chuck (egyik legjobb) egészen idáig. Most viszon az egyik legrosszabbá lett. Ha Nielse csoportos lennék miattam is esnének a pontszámok, mert hgoy élõben már nem nézném az tuti.

Én az ilyenekben nem hiszek, teljesen életszerûtlen Sarah viselkedése. Egy CIA ügynök, aki megrögzötten ragaszkodik az elveihez egy pillanat alatt megváltoztatja azt? Meg olyant is hallok, hogy Shaw feleségét Sarah ölte meg.
Na ha ez igaz lesz azonnal cancel a sorozat, mert ez egy olyan hihetetlenül olcsó megoldása lenne a Shaw és Sarah viszony eldobásának, amilyent hogy a szavaiddal éljek szappanoperában látni csak. (Még ott is ritkán.)

precision
Ez a logikai baki akkor lenne helytálló, ha robotokról beszélnénk akik mindig követik a beléjük programozott parancsokat. Emberekrõl van szó akiknek változó az érzésük, gondolkodásmódjuk.

Szerintem az elég nagy jel volt Sarah jellemváltozására, amikor el akart utazni Chuck -kal és mindent itt hagyni. Az elutasítás elég mélyen érintette. Ha nagyon durvára akarjuk venni a dolgot, Shaw -al csak testi kapcsolatot keresett, persze látszólag bele volt zúgva, de nem úgy mint Chuckba.

De persze értelek én. Nekem sem tetszik v. tetszett ami volt. De nem azért, mert jajj nincs együtt Chuck -al, hanem mert másról se szólt a sorozat, csak a szappanoperába illõ szerelmi háromszöges cuccról. Hiányzott a Chuck-feeling.

Bazinga!

Hogy miért nem lehet itt szerkeszteni, így csak floodnak tûnhet. Na szóval még annyit, hogy kedvelni és szerelmesnek lenni két különbözõ dolog. Másrészt a sorozatban mondja is, hogy Chuckot azért szereti, mert nem szuperhero és igazából nem a superherokra vágyik. Ennek hangot is ad többször a sorozatban látva, hogy Chuck egyre jobban szuperhero lesz és Õ ezt nem akarja, mert elveszik belõle az, amiért szereti. Ezért mondom, hgoy itt biza óriási zûztavar és logikai bakik vannak már. Rengeteg külföldi rajongói fórumon is hasonlóan látják sokan.
Egy szó, mint száz. A készítõk is rájöhettek, hgoy óriási hibát követtek el Shawn behozásával és Shara logikai bakijával (mely azért is olyan nagy baki, mert az egész sorozat alapját jelentette a hozzáállása a kémek közti viszonyokhoz) és gyorsan kapkodva próbálták kiköszörülni a csorbát az akkor még utolsó résznek gondolt 13-kal. Remélni merem csak, hgoy nem csinálnak még több szarkavarást utána meg zavart...

De bizony egy óriási logikai baki:
"az egész rohadt húza-vona Sarah részérõl azért volt Chuckkal kapcsolatbna, hogy kémek nem szeretnek bele senkibe, nem tartanak fent kapcsolatot stb., mert veszélyezteti a küldetést és hasonlók. Ja, de azért Shawnal kapcsolatban Õ kezdeményezi a továbblépést..."

precision
Egyszerû. Chuck -ot azért kedveli mert nem kém, hanem mert "aranyos", Shawt meg azért mert superhero típus. Ilyenek a nõk. Ez nem logikai baki, ez a nõi természet.

Amúgy meg nem akarok spoilerkedni, de nézd tovább, és nem fogsz csalódni szerintem.

Bazinga!

Elõzõhöz: nem véletlen, hogy éppen Shawn mnegjelenésekor kezdett zuhanni a nézettségi rátája a sorozatnak erõsen.

Most vagyok a 3x08 után és valamit áruljatok el nekem, mert ezt most nem értem és annyira hazvágta a sorozatról alkotott véleményem, hogy azt leírni is nehéz. Nagyon jó sorozatnak tartottam eddig, de most olyan óriási logikai baki van már a sorozatban és annyira összekavart szart csináltak belõle, amit nem mindennap láthatunk.
Röviden: az egész rohadt húza-vona Sarah részérõl azért volt Chuckkal kapcsolatbna, hogy kémek nem szeretnek bele senkibe, nem tartanak fent kapcsolatot stb., mert veszélyezteti a küldetést és hasonlók. Ja, de azért Shawnal kapcsolatban Õ kezdeményezi a továbblépést, míg akibe meg állítólag szerelmes (már ez is kérdéses - lehet még beleírják, hogy nagyon jó kém Sarah és csak végigkamuzta a 2 elsõ évadot 😄) azzal meg két évad alatt sem jut dülõre. Ne röhögtessenek már, ennyire hülyére ne vegyenek! Ha nem oldják meg a dolgot kettõjük közt véglegesen 1-2 részen belül, akkor kasza a sorozat. Ez így már nagyon nyögvenyelõs... Ezt egy régi és máig kedvenc sorozatomban (Ed) milliószor jobban megoldották és végigvitték több évadon keresztül úgy, hogy nem volt már unalmas.

proway
Valamit csak jelent! Talán így nagyobb az esély az új évadra. Remélem! 😊

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

theone91
Awesome! De ki tudja mit kezd vele az NBC.

király 😊
proway
Hát a SAVE ONE SHOW(SOS)-t megnyertük!! 😊 😄

DöflingR
Kösz a linket😄 Nem is gondoltam még rá, hogy rákeressek😄

dragon11
Nemár...áá:\

Calver
nem.

"The trees move. Do you not see it?"

Hát sajnos nem...3 hét szünet:S

dragon11
Holnap végre új rész..

theone91
Hatalmas: Ezt a blooper reel-t még nem is láttam... Pedig az elsõ évadét többször is megnéztem. 😄

theone91
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem valószínû. Routh-nak máshova van szerzõdése...

Én magyar felirattal szoktam nézni, de ezt már annyira vártam h megnéztem angollal.kb 90%át értettem is😊NAgyon nagy rész volt,viszont kíváncs i vagyok h mihez kezdenek a köv 6 részben,mert ez elég évadzárós lett.

Calver
de hát ez gyakorlatilag a 3. évad évadzárója volt, most jön 3.5-dik évad <#vigyor0> legalábbis valami ilyesmirõl volt szó régebben

nagyon jó rész volt btw, Morgan hihetetlen milyet alakított <#hehe>
"Make me."

"The trees move. Do you not see it?"

Mibe, hogy feltámad Shaw ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

theone91
Jó rész volt bár ez elejét valamiért elpocsékoltnak véltem.

Morgan nagyokat alakított most... Mikor Sarah kioldozza, majd bemegy a szobába: "Great! Now I hate this song!" 😄

ja tényleg, de úgy értettem, hogy biztos csak valami kisebb összeggel szálnak be, különben nem csak egy matrica lenne
gman906
Pedig elõzõ rész végén írták, hogy az MS szponzorálta a berendezéseket. Gondolom a gépeket.

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

3 és fél évad kellett mire Chuck meghúzza sarah t aztazeget 😄
fasza rész volt, shaw nem fog hiányozni

már volt korábban is, de nem hiszem, hogy a sóher MS agyonpénzelné õket