Chuck (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy nagyon egyszerû tévés fogáson akadtál fenn: A szappanoperába illõ giccses, szerelmi bonyodalmon. Egy olyan emberkétõl, mint Josh Schwartz (aki az Fox-os OC-t is jegyezte) ez nem meglepõ. Idegesítõ, tudom.
Shaw karakterének lehet utólag ilyen jelentõséget tulajdonítani, de sajnos Sarah elsõ két évadban jól felépített karakterének, elveinek és Chuck iránt viselt érzéseinek - Chuck Hannaht rövid úton útjára bocsátotta rájõve, hogy Saraht szereti még mindig. Sarah viszont makacsul hajtotta volna Shawt - akkor is erõsen ellentmond.
Haggyuk, halottakról vagy jót vagy semmit. 😄
Hála isten már azelõtt visszatért Chuckhoz, hogy megtudta Shaw feleségével kapcsolatos dolgát és attól függetlenül tette.
Amin nagyon meglepõdtem még, hogy mindezt sikerült úgy megoldaniuk, hogy Shaw sem dobta Saraht, szóval nem is azért húzott a szíve vissza Chuckhoz, mert Shaw dobta volna. Congratulations 😊 Komolyan örülök neki, hogy nem fenti félelmeim váltak valóra, mert így tuti tovább nézem és nem lesz keserû a szájízem végig.
valóban érdekes lesz a folytatás, nehéz helyzetben vanank, mert igazából nem igen szakíthat chuck és Sarah , mert egy igen erõteljes érzelmi hullámvasut próbán mentek keresztül ebben az évadba, és Chuck kvázi ölt azért hogy megmentse Sarah-t. Szóval ah most elkedzik majd megint ezt a szakítanak összejönnek játékot az vissza lépés, és a sorozat nem léphet vissza 😊. Csak azért mondom ezt mert már most mindenki arol beszél hogy szakítanak majd, mikor mgé nem is látuk az elsõ részt amiben együt vannak 😄.
De mitn mondtam az tény hogy érdekes lesz innét az ut.
De márcsak 11 nap 😊.
De azért mostmár érted Shaw-t is egy kicsit ne, szóval azért Shaw konkrétan elárulta Sarah-t és szerintem részben fontos votl a karaktere, hogy Sarah leszokjon arol hogy gerjed a kémpasikra, nem hiszem hogy a jövõben látunk majd uj szerelmi érdeklõdést sem Chuck-nál sem Sarah-nál 😊
Történetileg, karakterekben, szerepjátszásban simán lever a 12-13. rész sok-sok nagy mozifilmet. Tényleg kiválóan oldották meg az egészet. Csak ugye a Shaw baki miatt nagyon leesett a nézettség és sajnos ez lehet a végét is jelenti a sorozatnak.
Ugyanakkor az NBC az utolsó részek forgatókönyv (történeti) terveit látva rendelhette talán be a +6 részt, amivel megadják az íróknak a lehetõséget hogy kiköszörüljék a csorbát. Ez megtörtént a 10-13 részekkel szerintem, Most azt kell bizonyítaniuk, hogy ezt a színvoanalt fent is tudják tartani. Morgan, mint ügynök és S+C, mint ügynökpár? Nagyon sok lehetõség rejlik benne és bízom benne, hgoy kihasználják.
Most pedig ideje lesz már egy másik Sarahval foglalkoznom 😄
Ui.: Morgan ahogy kibotladozik a szobából a folyosóra, hogy "Küldetés? Küldetés?" megszakadtam 😄
Majd ha a végére értél végre lehet kicsit beszélgetni a hátra lévõ 6 részrõl, én is olvasgatom külföldi forumokat, és tök jo hogy már most pánikolnak az emberek 😄
Persze most azt hiszi C. a gyilkolt és elveszett az a fiú akit megismert, emiatt távolodik majd el tõle a 12. részben, aztán a 13-ban letisztul minden ahogy sejtem. Arra leszek kiváncsi, hogy Sarahnak elmondja-e majd, hogy másnak köszönhetõ a Red Test végeredményét. A helyzet valóban nem szamár a lóhelyett.
Kösz a biztatást 😄
Rengetegen mondják, hogy életük legrosszabb sorozatbeli történetével találkoztak a Chuck 3x07-3x12 részek által.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Másrészrõl az új cucc képességeket, gyakorlati tudást adott a szimpla adatok mellé, amit magam is el tudnék viselni ha ilyen egyszerûen menne 😊
Egyébként ami számomra szintén legalább ilyen problémás volt, mikor Chuck feltöltötte az új adatbázist, és az a bizonyos jelenet a Várban Sarah és közötte a feltöltés után közvetlenül, mikor S. mondja neki, hogy ha most elmegy akkor semmi sem lesz igaz, erre C. "yes, it' a great thing"
Ez is hibádzik, hiszen elõtte 2 évig csak azért szenvedett, hogy kiszedje a fejébõl az intersect-et, erre hirtelen így megváltozott a véleménye...
Engem az zavarna nagyon, ha a sorozatban a dolgok úgy alakulnának, miszerint Sarah Chuckkal azért jön össze, mert Shaw-val már nem jöhet...
De ha a feleséges bonyodalmak elõtt már nyilvánvalóan látszik, hogy Sarah Chukkal akar lenni valójában és Shaw csak egy kiugrás, feledtetés akart lenni akkor minden ok lesz 😊
Tudom-tudom hülyeségen lovagolok, csak nekem az ilyen ellenszenves dolog és egy sorozatot továbbnézni úgy, hogy a happység nem is olyan tiszta elég problémás lenne. Mint említettem filmnél semmi kifogásom ellene vagy akkor sem ha Sarah mással jön össze utána, csak tényleg ne a ló helyett szamár legyen 😉
Szóval meggyõztetek, ma délután ledarálom a maradékot.
Csak 2 dolgo amit nem árt ha tudsz, ezekel nem lövök nagy poént le 😊
1. Sarah és Shaw sosem votlak igazi pár, és nem is feküdtek le egymással 😊. Randizgatak, ugyan bár erõs tulzás elvégre a 12. rész lenne az elsõ randijuk, erre az írok egyértelmü utálást adnak a párbeszédbõl. Szóval Sarah nem megy át ribibe, mégha joga is let volan lefeküdni Shawal nem tette meg 😊
2. ez nem a ló és a szamár esete tárvolról sem 😊 Sõt Sõt .
Nézd végíg azt mondom könyeb helyzetben vagy mert lefutot a 13 rész, és neked nem kell heteket várnod egy cirka délután alat ledarálod , nekünk heteket kellet várni, de véleményem szerint megérte, mocskosul 😊
legalább a következõ kettõt még nézd meg, azokban alig foglalkoznak a kapcsolatukkal (10-esben még Shaw sincs)
Az igaz, hogy Chuck elbánt Sarahval mikor nem ment el vele, de Sarahban az érzelmek nem nem igazán tûntek el és mikor a táskalopásos részben Chcuk elmondja neki miért döntött így minden szépen helyrerázódott és akkor egyik pillanatról a másikra meg ez van. Az a nevetséges, hogy valakit szeret hosszú részeken keresztül, de az elvei miatt nem akar továbblépni, majd seperc alatt továbblép másfelé és hiretelen nincsenek elvei. Na mind1, nem ragozom ez nagy baromság volt a készítõktõl.
Annyit elárultok azért, hogy a felesége megölése okozza a kapcsolatuk végét vagy nem? Ne pazaroljak már több idõt rá, ha igen. Köszönöm!
Bazinga!
De azt vedd már figyelembe, hogy Chuck azért eléggé elbánt vele. Jajj így szeretlek, így beléd vagyok esve, járjunk, te vagy az istennõ, stb. Aztán mikor felajánlja, hogy éljenek közös életet, amire Chuck is vágyott már mióta, azt mondja, hogy sorry 😊 Azért ez nem elhanyagolható dolog.
Hát akkor szerintem ne is nézd tovább 😊 Szerintem nem gáz, jól lett megoldva ez a dolog.
Bazinga!
Na ha ez igaz lesz azonnal cancel a sorozat, mert ez egy olyan hihetetlenül olcsó megoldása lenne a Shaw és Sarah viszony eldobásának, amilyent hogy a szavaiddal éljek szappanoperában látni csak. (Még ott is ritkán.)
Szerintem az elég nagy jel volt Sarah jellemváltozására, amikor el akart utazni Chuck -kal és mindent itt hagyni. Az elutasítás elég mélyen érintette. Ha nagyon durvára akarjuk venni a dolgot, Shaw -al csak testi kapcsolatot keresett, persze látszólag bele volt zúgva, de nem úgy mint Chuckba.
De persze értelek én. Nekem sem tetszik v. tetszett ami volt. De nem azért, mert jajj nincs együtt Chuck -al, hanem mert másról se szólt a sorozat, csak a szappanoperába illõ szerelmi háromszöges cuccról. Hiányzott a Chuck-feeling.
Bazinga!
Egy szó, mint száz. A készítõk is rájöhettek, hgoy óriási hibát követtek el Shawn behozásával és Shara logikai bakijával (mely azért is olyan nagy baki, mert az egész sorozat alapját jelentette a hozzáállása a kémek közti viszonyokhoz) és gyorsan kapkodva próbálták kiköszörülni a csorbát az akkor még utolsó résznek gondolt 13-kal. Remélni merem csak, hgoy nem csinálnak még több szarkavarást utána meg zavart...
"az egész rohadt húza-vona Sarah részérõl azért volt Chuckkal kapcsolatbna, hogy kémek nem szeretnek bele senkibe, nem tartanak fent kapcsolatot stb., mert veszélyezteti a küldetést és hasonlók. Ja, de azért Shawnal kapcsolatban Õ kezdeményezi a továbblépést..."
Amúgy meg nem akarok spoilerkedni, de nézd tovább, és nem fogsz csalódni szerintem.
Bazinga!
Röviden: az egész rohadt húza-vona Sarah részérõl azért volt Chuckkal kapcsolatbna, hogy kémek nem szeretnek bele senkibe, nem tartanak fent kapcsolatot stb., mert veszélyezteti a küldetést és hasonlók. Ja, de azért Shawnal kapcsolatban Õ kezdeményezi a továbblépést, míg akibe meg állítólag szerelmes (már ez is kérdéses - lehet még beleírják, hogy nagyon jó kém Sarah és csak végigkamuzta a 2 elsõ évadot 😄) azzal meg két évad alatt sem jut dülõre. Ne röhögtessenek már, ennyire hülyére ne vegyenek! Ha nem oldják meg a dolgot kettõjük közt véglegesen 1-2 részen belül, akkor kasza a sorozat. Ez így már nagyon nyögvenyelõs... Ezt egy régi és máig kedvenc sorozatomban (Ed) milliószor jobban megoldották és végigvitték több évadon keresztül úgy, hogy nem volt már unalmas.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
nagyon jó rész volt btw, Morgan hihetetlen milyet alakított <#hehe>#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"The trees move. Do you not see it?"
Mibe, hogy feltámad Shaw ? 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
fasza rész volt, shaw nem fog hiányozni