2166
-
#1194 Végre úgy tűnik h visszatér a poén a sorozatba a 3 évad komorabb hangulata után. Nagyon jó hír. Sztem meg a 2 rész nagyon jó volt! -
-
paly90 #1192 hát nekem annyira nem tetszett ez a rész..jó volt de az előző sokkal jobb lett
sarah feje a végén..:D:D -
paly90 #1191 van magyar felirat hosszun -
Reg5 #1190 Itt láthatod a jelentősebb feliratkészítők twitterét. -
#1189 Felirat mikorra várható? -
#1188 a nézettség 6 millió alá esett... :S -
ldavid #1187 a bombákat nagykerben veszik a rosszarcok, ezért egyformák :) -
#1186 Durván kiemelkedő volt a rész! Bravó!
Nem hiányzott túlzottan Jeff meg Lester de a legviccesebb jelenetek miattuk valósultak meg. A csajbunyót sem éreztem túl giccsesnek (de azért még az volt).
"Is there a room for two in your womb?" .D:DD:SA:D:D
Technikai rész: Kicsit szomorú, hogy a felvételek ilyen zajosak, a színésznek sokszor kiesnek a fókuszból, még ha nem is mozognak. No meg úgy tűnik már nem csak a díszleteket, színhelyeket használják fel újra, szinte nulla módosítás mellett, hanem már a bombákat is. -
#1185 nagyon ráerősítettek ezzel a résszel! nagyon tetszett! állat volt :D poénok is :D verekedés is sztem jó volt! végén Sarah arca az ágyban xD -
#1184 -
#1183 -
ldavid #1182 4x02 rohadtjó lett!!
Yvonne fanoknak lesz mit kikockázni -
#1181 mert megérdemlitek
-
#1180 Awkward. Look at me, now look at your man, now at me. -
ldavid #1179 aham, de nem csak nők, ő is az lesz
(Summer is az lesz btw) -
#1178 Ahány részben feltűnik "Greta" (aki Chuck-ékat fogadta az új BuyMore-ban) annyi színésznő játsza majd el, vagyis ez valami ügynökről ügynökre átruházandó beépülő-karakter lehet... :D -
#1177 Rákészítés. -
#1176 Egyik sorozatot se néztem. Ezért nem tudtam. -
HUmanHunter #1175 -
#1174 mondjuk úgy könnyű, hogy hozzánk járnak kávézni...:D -
#1173 Legalább minket jó helyre tettek :D -
#1172 lol -
ldavid #1171 jó ez a térkép
-
ldavid #1170 nem volt bolond :P -
#1169 fireflyból a bolond csaj -
Reg5 #1168 Terminator sorozatban a robotcsaj. -
#1167 Azki? -
#1166 -
ldavid #1165 "Summer Glau a Chuck-ban fog vendégszerepelni" vááá :) -
#1164 Ezt elég merész kijelneteni egyetlen nézettségi adat alapján. De reménykedjünk. -
simon7108 #1163 szerintem megnyugodhatsz.
tuti,hogy még legalább 6-7 rész fog jonni hozzá. -
HUmanHunter #1162 amíg csak 13 rész van berendelve egy évadból addig ne is várjunk többet :( -
#1161 Lehet csak neked nem jelent. -
Reg5 #1160 A Chucknak szerintem az se tesz túl jót, hogy évadonként megdöntenek egy "óriási" gonosz szervezetet. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kéne egy normális átívelő kémsztori.A Fulcrum jó volt, sőt megkockáztatom a sorozat akkoriban (tehát úgy ahogy 1 és 2. évadban) élte fénykorát. Aztán jött a Ring ami sokkal nagyobb és gonoszabb volt erre fél évad alatt majdnem kicsinálják... -
#1159 Hát azért sokan voltak az előző évad elején akik akkor kapcsolódtak a sorozat nézésébe, de ők hamar ki is szálltak.
Az téli olimpia jogai az NBC-nél voltak, és akkor okosan felhasználta ezt a Chuck promózására a csatorna. Emlékszünk ugye milyen promóráradat volt akkor, most meg a marketing lényegében csak a webkettőn zajlott, nem a tévében (pl. social networkingre és a netes mikrosorozatkora mentek rá, és itt pont). -
#1158 Lényegében nem jelent túl nagy különbséget. -
ldavid #1157 nem rakta be, csak maradt a megszokott helyén - igaz lehetne jobb helyen is, de szerintem aki eddig nem nézte, valószínűleg nem most fogja elkezdeni
a The Event meg utána volt
ezek ellen megy:
-
#1156 máshol 6-6.1 milliót lehet olvasni. most melyik az igaz? -
simon7108 #1155 ja:D
kiváncsi leszek,hogy Big Mike és a tobbiek,hogy fognak visszatérniXD