Chuck (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na hát az e rész ütött😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
OMG Shaw él és feltöltötte az Intersectet!

Uramisten milyen jó rész volt!!Nagyon várom már a dupla évadzárot,de sajnos ezutan sokáig nem lesz..😞
A rész vége nagyon durva volt.Meglepõdtem kicsit.

paszki kihagytad a TÉK et!

proway
nem mind1! 😄 csak azthittem h én tudom rosszul! de akkor nem tudtam rosszul

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

értsd jól, következõ évadban 😄
én is úgy olvastam, hogy õsszel indul majd a 4. évad, aztán ha jól teljesít, jöhet az újabb +6 rész
proway
Nem idén õsztõl?

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

úgy néz ki mehet tovább jövõre 13 résszel (aztán megint +6 jó lenne 😊)
proway
Nem vagyok benne biztos h jót tenne-e a sorozatnak az h ha megtudná.

aham
proway
Melyik dolgot? h Chuck kém?

theone91
Jó rész volt, viszont a cold opening alatt megijedtem, hogy ez az intenzív WTF végig jellemezni fogja az epizódot. Évadvégi bonyodalom is körvonalazódik és valahogy nem igazán tetszik...

nekem annyira nem tetszett, elõzõk jobbak voltak

elvileg hamarosan ki fog derülni, lesz-e folytatás
Nagyon jó rész volt.Egyre jobb ez a sorozat😊
Mikorra várható döntés a 4. évadról?

macselek
Hát pedig eléggé úgy néz ki, hogy fog.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
remélem Ellie végre megtudja valahogy a dolgot még az évadzáró elõtt,
és azt is, hogy Shaw már nem fog szerepelni, nem hiányzik
proway
Leesett h mint lehetõséget meg mint poénként írta le de chuck-hungary-n is többen írták!

dehogy, nézd már meg mire válaszolt
csak mint lehetõség írta
proway
Ez a 3 terhesség tuti a Chuckban? 100%?

a.carkey
Dennis Quaid és Kathleen Turner kettõse a Két és fél kémben? 😊
Vagy:
Sarah terhes lesz, esetleg Chuck nõvére is, jön a baba mindkettõnek, Morgan becsajozik, mondjuk összejön Beckman lányával, a két idióta összejön két dögös csajjal, Casey átveszi Beckman helyét, stb.

Simán lehet mókás történeteket kitalálni és még mûködhet is.

A medve nem játék.

Jó rész volt ez is,a Casey-Morgan pároson megint sírtam😄😄

proway
Nem kell félteni Fedak-ékat... csak Chuck és Sarah maradjon együtt az a lényeg sztem mindenkinek.

a mostani epizód vége alapján, visszahozzák a Ringet, lehet, hogy õket továbbviszik a következõ évadba
Chuck & Sarah meg majd összevesznek/kibékülnek párszor és rendben vagyunk, nem kéne már túlbonyolítani szerintem
baaka
Ajánlom, hogy legyen különben valaki nagyon megüti a bokáját.<#nevetes1><#nevetes1>

Bár mondjuk most azt nem tudom, hogyha így összejött Chuck meg Sarah és minden oké köztük és dúl a szerelem meg minden ami kell akkor merre tudnák tovább vinni a történetet.

fasza rész volt, kicsit olyan 2. évad hangulatú, jöhet még ilyen

"you could be like, uh, Octopussy or something like that." 😄D

jövõ héten eldõlhet, lesz-e 4. évad
proway
Igen igen... a mostaniban is ahogy veszekedtek a kanapéban lévõ fegyók miatt 😄

Nem votl rosz valoban nem votl rossz. igazából az utóbi 2 epizód jobban tetszik mint bármeik az elsõ 13 rész-bõl, szimplán mert hiányoztak ezek a Chuck Sarah klaszikus jelnetek, amik most egy kicsit jobban is müködnek. Továbra is fentartom nem szabad szét szedni õket.

Rák fért két Light-os epizód, tekinte a következõ rész promóját ami igéretes epizódnak tünik 😊
Szerentcsére a problémák már em a nem szeretlek, nem lehtünk együt, hanem inkáb, a jaj menyire agódom érted :9

És olyan édesen mondja
Sarah : " I need him to be ok "
ez szimplán ccsak imádni való 😊. Ahogy mondtam imádom ezt az uj Sarah-t 😊

proway
Ez a rész se volt semmi, habár az elõzõt nem übereli sztem.

Sir Quno Jedi
A Hart to Hart-ban is egy házaspár nyomozott mindvégig, itt is megoldhatják, nem véletlen adtak ki egy Chuck Hart To Hart introt a régi sorozat tiszteletére (jutyúbon is fent van szvsz.).

Csak mai töketlen idõkben megy a huzavona, hogy sosem jönnek össze a hõsök (lásd. Bones, pedig az k. jó). Bezzeg régen simán jól megvoltak, köszönték, éjjel keffentettek, nappal megmentették a világot. Egészséges szexuális családi élet a titka mindennek... 😄DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

proway
"Chuck és Sarah nem lehet csak barát vagy társ, ez már kimerült az elmult 3 évben." És az is h egymás nélkül nagyon nem tudnak meglenni. Szükségük van egymásra és csakis egymásra h minden klappoljon.

Nos ha valamit tanulhattak ebõl az évadból a jészítõk az az hogy ha tul sokáig tartják távól õket egymástól az árt a sorozatnak. Több nyilatkozatból kiderült hogy azért rájöttek arra hogy éppenséggel segít a sorozatnak ha együtt vannak, pl a 14. rész rendezõje is ezt nyilatkozta nem rég.

Ha 3 évet képesek voltak eladni ezel a huzavonával, összejönnek/nem jönnek dologgal. akor miért ne lennének képesek 1-2 évadot eladni legaláb azza hogy együt vannak.

Szerintem már kimeríteték a lehetõségeket abban hogy távól tartoták õket amedig csak lhetett, tul sok erõt fektettek Chuck és Sarah kapcsolatába, és Chuck és Sarah nem lehet csak barát vagy társ, ez már kimerült az elmult 3 évben.

6 rész meg kevés annak hogy együtt vanank, minimum egy teljes évad kell ennek legalább.

Szóval ha van egy kis eszük nem szakítják szét õket, azok a tervek elképzelések hogy az egyiket pl elrabolják és a másik meg megprobálja megmenteni, sokal hatékonyabbak lenének, mintsem , hogy ujra szakítsanak, ez már unalmas lenne, nem?

Egyenlõre csak egy rész ment le most látuk csak az elsõ részt amiben együtt voltak a 14. rész ugye? Valóban sokakban megvan a félelem a szakítás miatt, de akár honét nézük kiderült hogy joban mükszik a sori ha együtt vannak, fõleg most hogy egyenrangu kémek mind ketten, az õ történetük csak most kezdõdik ebben sokal töb lehetõség van mitn az örökös szétmenek összejönnek, és azért õk nem tini gimis gyereke, hanem felnõtek idej lenne ugy kezelni õket.

Persze problémák lesznek és el is várom õket csak valamivel lájtosabbakat egy picivel 😊 De majd komoylab képet kapunk talán a kövi rész után.
Ráadásulé ahogy Fedak mondja több mindenrõl is szolhat a sorozat nem csak chuck-ról meg Sarah-ról, kicsit hátérbe lehet õket már helyezni szerintem, ahogy õ mondta, még mindig a szíve a show-nak az õ kapcsoaltuk, de márcsak egy része a sorozatnak. nem kel minden részenk róluk szolnia 😊. Majd meglátlyuk mi lessz, egyenlõre élvezük azt hogy végre együt vanank, ettõl csak jobb let a sorozat.

Egyszerüen nem tudom abba hagyni, és ujra és ujra és ujra nézem a 14. részt 😄

én ebben nem lennék annyira biztos, de jó lenne
BEAST
ketlem 😊

Maximum olyan ertelemben, hogy az egyikkel tortenik valami es par reszen keresztul a masik azon dolgozik majd hogyan menthetne meg. 😄 De szerintem a szerelmi szalat mar igy hagyjak.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

proway
Szerintetek majd megmerik tenni azt a készítõk h megint szétválasszák Chuck-ot és Sarah-t ?

theone91
Enyhe javulas, de igy sem a tuti. Habar ha az NBC kedvel egy sorozatot (es valoszinuleg igy van a Chuck-kal), akkor csak a legeslegszuksegesebb esetben fordit hatat annak. Jo eselyt adnak a teves kritilusok,
ujsagirok a negyedik evad berendelese amugy.

P.S.: az ABC megdogolhet a Dancing with Stars-sal, ami tokeletesen elszippantotta a nezoket a Chuck elol. 😄

ez csak hasonló.
a font ugyanaz a plakáton, mint a sorozatban (Carbon 14)
gman906
szocreál épületek nyüzsögnek tõlük, de itt egy példa

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

mutass egyet
de nem hinném, hogy véletlen lenne a piros és fekete háttérszín, és az ugyanolyan font
gman906
vagy a régi stílusú matrica feliratokat.

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

úgy látszik a Sziget is szereti a Chuckot 😊 2010-es plakát
jó kérdés, egy jó ideje 5,4 - 5,8 körül van a nézettség (remélhetõleg ez is elég lesz)
BEAST
Az jo vagy rossz? Nem szoktam a nezettseggel foglalkozni.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

theone91
Ja. most nézem, hogy a Comment-en is hatmilliós nézettségrõl beszélnek.

proway
Vhol 5.98-at írtak.

theone91
5,78 milliós nézettséget hozott a legutóbbi rész. Sajnálom, hogy nem növekedett... :\

BEAST
COOKIES!

rohadt jó rész volt, ilyen kell még több

ezeket a pofákat meg nagyon bírom 😄
jól ment neki, hogy jól áll e hát... 😄

theone91
Áhhh! Elfelejtettem kitenni a spoiler taget! :[