Chuck (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A rész vége nagyon durva volt.Meglepõdtem kicsit.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
elvileg hamarosan ki fog derülni, lesz-e folytatás
Mikorra várható döntés a 4. évadról?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és azt is, hogy Shaw már nem fog szerepelni, nem hiányzik
csak mint lehetõség írta
Vagy:
Sarah terhes lesz, esetleg Chuck nõvére is, jön a baba mindkettõnek, Morgan becsajozik, mondjuk összejön Beckman lányával, a két idióta összejön két dögös csajjal, Casey átveszi Beckman helyét, stb.
Simán lehet mókás történeteket kitalálni és még mûködhet is.
A medve nem játék.
Chuck & Sarah meg majd összevesznek/kibékülnek párszor és rendben vagyunk, nem kéne már túlbonyolítani szerintem
Bár mondjuk most azt nem tudom, hogyha így összejött Chuck meg Sarah és minden oké köztük és dúl a szerelem meg minden ami kell akkor merre tudnák tovább vinni a történetet.
"you could be like, uh, Octopussy or something like that." 😄D
jövõ héten eldõlhet, lesz-e 4. évad
Rák fért két Light-os epizód, tekinte a következõ rész promóját ami igéretes epizódnak tünik 😊
Szerentcsére a problémák már em a nem szeretlek, nem lehtünk együt, hanem inkáb, a jaj menyire agódom érted :9
És olyan édesen mondja
Sarah : " I need him to be ok "
ez szimplán ccsak imádni való 😊. Ahogy mondtam imádom ezt az uj Sarah-t 😊
Csak mai töketlen idõkben megy a huzavona, hogy sosem jönnek össze a hõsök (lásd. Bones, pedig az k. jó). Bezzeg régen simán jól megvoltak, köszönték, éjjel keffentettek, nappal megmentették a világot. Egészséges szexuális családi élet a titka mindennek... 😄DDD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha 3 évet képesek voltak eladni ezel a huzavonával, összejönnek/nem jönnek dologgal. akor miért ne lennének képesek 1-2 évadot eladni legaláb azza hogy együt vannak.
Szerintem már kimeríteték a lehetõségeket abban hogy távól tartoták õket amedig csak lhetett, tul sok erõt fektettek Chuck és Sarah kapcsolatába, és Chuck és Sarah nem lehet csak barát vagy társ, ez már kimerült az elmult 3 évben.
6 rész meg kevés annak hogy együtt vanank, minimum egy teljes évad kell ennek legalább.
Szóval ha van egy kis eszük nem szakítják szét õket, azok a tervek elképzelések hogy az egyiket pl elrabolják és a másik meg megprobálja megmenteni, sokal hatékonyabbak lenének, mintsem , hogy ujra szakítsanak, ez már unalmas lenne, nem?
Egyenlõre csak egy rész ment le most látuk csak az elsõ részt amiben együtt voltak a 14. rész ugye? Valóban sokakban megvan a félelem a szakítás miatt, de akár honét nézük kiderült hogy joban mükszik a sori ha együtt vannak, fõleg most hogy egyenrangu kémek mind ketten, az õ történetük csak most kezdõdik ebben sokal töb lehetõség van mitn az örökös szétmenek összejönnek, és azért õk nem tini gimis gyereke, hanem felnõtek idej lenne ugy kezelni õket.
Persze problémák lesznek és el is várom õket csak valamivel lájtosabbakat egy picivel 😊 De majd komoylab képet kapunk talán a kövi rész után.
Ráadásulé ahogy Fedak mondja több mindenrõl is szolhat a sorozat nem csak chuck-ról meg Sarah-ról, kicsit hátérbe lehet õket már helyezni szerintem, ahogy õ mondta, még mindig a szíve a show-nak az õ kapcsoaltuk, de márcsak egy része a sorozatnak. nem kel minden részenk róluk szolnia 😊. Majd meglátlyuk mi lessz, egyenlõre élvezük azt hogy végre együt vanank, ettõl csak jobb let a sorozat.
Egyszerüen nem tudom abba hagyni, és ujra és ujra és ujra nézem a 14. részt 😄
Maximum olyan ertelemben, hogy az egyikkel tortenik valami es par reszen keresztul a masik azon dolgozik majd hogyan menthetne meg. 😄 De szerintem a szerelmi szalat mar igy hagyjak.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ujsagirok a negyedik evad berendelese amugy.
P.S.: az ABC megdogolhet a Dancing with Stars-sal, ami tokeletesen elszippantotta a nezoket a Chuck elol. 😄
a font ugyanaz a plakáton, mint a sorozatban (Carbon 14)
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
de nem hinném, hogy véletlen lenne a piros és fekete háttérszín, és az ugyanolyan font
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ezeket a pofákat meg nagyon bírom 😄