Chuck (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ezért szeretjük! 😄
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
marha nagy volt a rész😄
Morgan meg még mindig barom<#idiota>#idiota>
Morgan meg még mindig barom<#idiota>#idiota>
PSN ID:misi2mezei
A 90210 nem vetélytárs. Viszont az NBC meg kapja be, hogy belerakta Chuckot a mélyvízbe, hogy már csak azért is vérezzen el...
hát mert mellette megy a 90210, the event, oc, how i met your mother, meg ilyen táncos fasság is, esélye nincs ebben az idõpontban
csak hát nyomi nbc-tõl mit lehet várni
csak hát nyomi nbc-tõl mit lehet várni
Szerintem is egy kicsit gyengén és összecsapottan nyitott az évad.
Chuck (NBC, 20.00) – 5,79M – 3.4/5 (2.0, #11)
Ez nem valami jó az elõzõ évadnyitóhoz képest.
Chuck (NBC, 20.00) – 5,79M – 3.4/5 (2.0, #11)
Ez nem valami jó az elõzõ évadnyitóhoz képest.
nem volt rossz, de volt már jobb évadnyitó is - Morgan tényleg állat 😄
kár, hogy én utálom Hamiltont, most néznem kell egy darabig
kár, hogy én utálom Hamiltont, most néznem kell egy darabig
remélem holnapra kész lesz a felirat hozzá mert már nem birom sokáig😄
huuh,nagyon jó rész volt😊
Morgan egy állat😄
Morgan egy állat😄
huh, marha feelinges az elsõ rész, csak nyithattak volna duplaepizóddal 😄
Hát ez csak ilyen gyors banner készítés volt, aztán gondoltam, ha tegnap volt a premier, akkor legyen egy season megjeölés. De szívesen csinálok újat minden évadhoz, meg hogyha lesznek új, jó minõségû képek, akkor majd ezt is lehet cserélni.
nem rossz, de a season 4 szerintem felesleges, anélkül nem kellene évad után cserélni
Összehoztam egy gyors bannert, hogy legyen, amig lesznek jó 4.évados promo képek. Berakatom.
üdv
üdv
Amúgy nem tudom, hogy jó ötlet-e a Chucknak a hétfõi nap. House, HIMYM és a Dancing with the Stars (fõleg az utóbbi) elkenik a placcon.
Rohadtul el vagy tévedve. Az SGU kábeles sorozat, a kétmillió az nagyon-nagyon jó eredmény kábelen, országos adón ritkafos...
Lehet, csak a geek vonalat meg kéne erõsíteni.
de attól még a 4. évadnak lehet nagy a nézettsége.
Úgy érti az évad elsõ fele jó nézettséget produkált, de a 2. fele kb mindent alulmúlt. És a 4. évadot az elsõ pár rész után rendelték meg.
A Heroes 4. évadot leelõzte de az a 3. évadtól nagyon a szakadékban volt ilyen téren.
A Heroes 4. évadot leelõzte de az a 3. évadtól nagyon a szakadékban volt ilyen téren.
te mirõl beszélsz?a 4. évadot gond nélkul jelentették be éppen a siker végett.
még itt olvastam az SG-n az egyik hírben,hogy a 3. évad nézettsége megelõzte a Heroes 4. évadját amikor ment mind 2 egymás után.
szóval szerintem simán jönni fog az 5. évad is.
az SGU-nak alig volt 2 millio a nézettsége mégis lesz 2. évad.
igaz más az adó de akkor is.
még itt olvastam az SG-n az egyik hírben,hogy a 3. évad nézettsége megelõzte a Heroes 4. évadját amikor ment mind 2 egymás után.
szóval szerintem simán jönni fog az 5. évad is.
az SGU-nak alig volt 2 millio a nézettsége mégis lesz 2. évad.
igaz más az adó de akkor is.
Az eddig ismertetett vendégszereplõk közül Mr. Dolff az aki cinkes, és erõltettett húzás. Meg Nicole Richie, de õt már láthattuk...
Mellesleg a sok-sok vendégszínész általában egy sorozat halálát jelenti, nagyon nem lepõdnék meg, ha nem rendelnék be a következõ évadot (lásd elõzõ évad szélsõséges nézettségi adatai, kevesebb mint hárommilliós nézettség az utolsó pár résznél), így megpróbálom kiélvezni a sorozatot és kibírni Lundgren-t egy részre.
Mellesleg a sok-sok vendégszínész általában egy sorozat halálát jelenti, nagyon nem lepõdnék meg, ha nem rendelnék be a következõ évadot (lásd elõzõ évad szélsõséges nézettségi adatai, kevesebb mint hárommilliós nézettség az utolsó pár résznél), így megpróbálom kiélvezni a sorozatot és kibírni Lundgren-t egy részre.
Ez odabax! Linda Hamilton, meg Dolpgh Lundgren, Scott Bakula, lassan ez teli lesz a kedvenc "színész"einkkel.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Még több... 😊
Igen, megint spoileres. Miért nem tudták ezeket az klippeket a nyári csend alatt kipórciózni? 😄
Igen, megint spoileres. Miért nem tudták ezeket az klippeket a nyári csend alatt kipórciózni? 😄
most fejeztem be a 3. évadot és nagyon komoly volt a vége.
komolyan meglepõdtem rajta.még jó,hogy csak nemrég kezdtem el nézni és csak most fejeztem be mert ha kedden nem jonne az új rész nem tudom mit csináltam volna😄
biztosan nem bírtam volna ki a nyarat.
csak legyen hozzá felirat is majd minél hamarabb.
komolyan meglepõdtem rajta.még jó,hogy csak nemrég kezdtem el nézni és csak most fejeztem be mert ha kedden nem jonne az új rész nem tudom mit csináltam volna😄
biztosan nem bírtam volna ki a nyarat.
csak legyen hozzá felirat is majd minél hamarabb.
Nélkülük azért necces lenne a sorozat.
NE aggódj, a 2. vagy a 3. részn vissza tér, majd Jeff, Lester, és Big Mike is 😊
Nagyondurván jó sneekpeek-et dobott ki az NBC. (és eddig nem régiózáras)
Aki spoilerallergiás az határolódjon el... 😄
Aki spoilerallergiás az határolódjon el... 😄
2010-Sep-20 Chuck 04x01 Chuck Versus the Anniversary
2010-Sep-27 Chuck 04x02 Chuck Versus the Suitcase
2010-Oct-04 Chuck 04x03 Chuck Versus the Cubic Z
2010-Oct-11 Chuck 04x04 Chuck Versus the Coup D'Etat
2010-Oct-18 Chuck 04x05 Chuck Versus the Couch Lock
2010-Nov-01 Chuck 04x06 Chuck Versus the Aisle of Terror
2010-Nov-08 Chuck 04x07 Chuck Versus the First Fight
2010-Sep-27 Chuck 04x02 Chuck Versus the Suitcase
2010-Oct-04 Chuck 04x03 Chuck Versus the Cubic Z
2010-Oct-11 Chuck 04x04 Chuck Versus the Coup D'Etat
2010-Oct-18 Chuck 04x05 Chuck Versus the Couch Lock
2010-Nov-01 Chuck 04x06 Chuck Versus the Aisle of Terror
2010-Nov-08 Chuck 04x07 Chuck Versus the First Fight
[merlinw.org]
még 1 hét
akkor már
😊
😊
Lester jobban nyomta 😄
Az Egy rém rendes családban nem õ játszotta Bud kuzinját?