2166
-
#1354 Hát nem tudom. A The OC minden bizonnyal alacsonyabb költségvetéssel operált, mégis hasonló nézettség mellett kaszálták el, 16 részes, félcsonka évaddal, igaz az utolsó évada még a Chuck-énál is rosszabbul teljesített.
Amúgy meg nem minden esetben jelent stabil teljes évadot, az ha be lett rendelve egy plusz fél évad. Rengeteg sorozattal fordult elő, hogy az utlosó jópár rész ment fel Hulu-ra vagy saját On-Demand portálra, jelent meg csak DVD-n vagy a csatlós-tv-k ismétlései közé berakják, unseen-epizódoknak. De ez már tényleg nem fegyegeti a Chuck ezen évadát. Az már biztos! :) -
#1353 Nézettségmérés. Van magyar is, de usaföldön komplexebb a dolog. -
Szabi1991 #1352 elméletileg van egy pl. 1000es tesztcsoport és abból szorozgatnak :D -
simon7108 #1351 hát ha az évadra berendelték a 13 rész mellé a +11 részt akkor szerintem nem megy nekik olyan rosszul mert ha nem tetszene nekik a nézettség akkor már a 13. résszel befejezték volna.
egyébként honnan tudják,hogy hányan néznek 1 adott sorozatot?ezt sosem értettem.... -
#1350 Te frankón úgy gondolod, hogy a Chuck lepipálja a 10-11 millkós átlagnézettségű House-t?
[/apro]Megjegyzem: Ha valahol mégis úgy tűntették fel akkor az csak azért mert az adott House epizód ismétlés volt (rerun, vagy repeat).[/apro]
Az országos adók összes műsora meggyalázza a Chuck-ot nézettségben. Ez van sajna, le kell nyelni... -
Reg5 #1349 Azért volt már jobb is. -
#1348 Woah, 4x09 a sorozat legjobb epizódja lett:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hatalmas szőke hermafrodita :))) -
#1347 Hát jól forditotta le,szerintem épp olyan vicces :P -
Szabi1991 #1346 #1328 :D -
#1345 Szerintem magyarul is nagyon király,de angolul hogy van?:P -
Szabi1991 #1344 na ezért nézem én angol felirattal inkább.. úgy legalább vicces egy kicsit :DDD -
#1343 Nagy szőke hermafrodita =)) Elég érdekes volt azért... -
#1342 Foxon belül értem -
#1341 remélem h nem, az már baromság lenne szvsz -
simon7108 #1340 hát ja ugy én is de nem hiszem,hogy anélkul is megtanulná:D -
#1339 Lényeges,de én anélkül is birnám,ha anélkül is megtanulná használni a dolgokat :P -
simon7108 #1338 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vajon Chuck vissza kapja az intersectet?remélem,hogy igen mert azért elég lényeges elem a sorozatnak. -
simon7108 #1337 megnéztem a részt és már kíváncsi vagyok mi lesz:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak nem az intersect van a gépen?:D -
#1336 "a hétfői napot a Chuck tartja életben ez múlt héten kiderült"
Ezt csatornaszinten érted? -
paly90 #1335 :(
akarok még sok évadot -
#1334 Ne legyél pesszimista, miért ne javulhatna? Nem normális dolog ez a
-700.000 néző, vlmi más lehet a háttérben. (vlmi összeesküvéselmélet :D)
a hétfői napot a Chuck tartja életben ez múlt héten kiderült. -
#1333 Igen. Meg az évad után... Nem hiszem, hogy a javulna a nézettéség. -
#1332 Decemberre mondod h hiányozni fog? -
#1331 A részhez: Ici-pici Inception plagizálás is volt. :D
A nézettséghez: Csak nekem ismerősek az adatok?... Hmmm.
Hiányozni fog a sorozat. :| -
Szabi1991 #1330 azt azóta se értem, bár gondolom csak annyi hogy járt már ott :D -
ldavid #1329 jaja :D meg a pincérnő is poén volt, hogy egyből vitte Casey-net a szokásost :D
-
Szabi1991 #1328 egyszer belefér.. nameg "the giant blonde she-male" :DDD
viszont kár a nézettségért.. remélem a következő részbe nagy javulás lesz :)
-
ldavid #1327 az még jó is, utána majdnem 2 hónapot kell majd
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem a verekedős jelenetre nem sok szükség volt, valahogy nem illik a sorozatba.
Sarah aranyos volt amikor egyedül feküdt az ágyon :)
a laptopos dologra én is kíváncsi leszek, már majdnem azt hittem, hogy elhúzzák a következő rész végéig cliffhangernek -
Szabi1991 #1326 pffúúú, már megint lehet egy hetet várni.. :S
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!remélem a rész végén nem az interszektet töltik fel maguknak :D -
paly90 #1325 amerikaban hetfő este,magyar idő szerint kedd hajnal:D
-
#1324 Nem Hétfőn jelenik meg mindig az uj rész? :\ -
Szabi1991 #1323 -
paly90 #1322 hmmm durva lenne h lenne ma:D:D
mivel csak hnap jön ki a rész:D:D -
#1321 Én sose nézek bele semmilyen előzetesbe vagy ilyesmibe,igy izgalmasabb :DD Csak legyen már feliraaaaaaaaaaat... -
#1320 Épp csak belekukantottam egy sneekpeekbe, durvás lesz a rész. :) -
simon7108 #1319 legyen már kovetkező rész:D -
#1318 Most néztem meg,nem hiszem el mi lett a vége....ugy várom a következő részt mint még semmit :DDDD -
Szabi1991 #1317 Chuck asztala játék :DD -
#1316 WHOA! MAMMAH!! D:D:SA:D:D: -
ldavid #1315 Summer. Glau. Pont. állat volt :))
baki:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jeffrey nyakkendője a vágás után közvetlenül rövidebb volt, mint a következő jelenetben