2166
-
Szabi1991 #1314 pffú de messze van még a következő rész :DD -
simon7108 #1313 héten végre új rész:D
már kíváncsi vagyok mi lesz. -
#1312 Már hiányzik...:D
-
paly90 #1311 aha:( -
#1310 Akkor most kimarad egy Chuck? -
#1309 lehet -
Szabi1991 #1308 -
HUmanHunter #1307 jah -
Szabi1991 #1306 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Orion zöld laptopja, most így jobb ? :DD -
HUmanHunter #1305 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az laptop nem zöld doboz! -
#1304 Énis erre tippelek:) -
Szabi1991 #1303 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor miért adott Sarahnak egy pengét? miért adta a lányának a Mustangot(mert nem hinném hogy a halott apja rakta oda a levelet) amibe ott egy zöld doboz, amilyet felrobbantottak mert Volkoff ezt akarta.. szerintem csak az álcáját védte továbbra is.. -
#1302 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de azért az mekkora, hogy a saját anyja egy gci vele, és hazudott mindvégig.. -
Nisba #1301 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem vette ki az intersectet, de valami gubanc lesz vele, legalábbis a következő rész promója alapján -
#1300 Uhh azanyja...mekkora rész volt,nagyon tetszett a vége de nagyon...
SPOILER
Amikor kiderült hogy a csávó Volkoff nagyon nagyot néztem :P -
Reg5 #1299 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem kivette. Másként mi értelme lenne ha a másik oldalon áll? -
simon7108 #1298 most nézem,hogy jovohéten nem is lesz uj rész:(
most akkor várhatunk majd 2 hetet amire megtudjuk,hogy mi fog torténni.... -
simon7108 #1297 nagyon nagy rész volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak nem tortént semmi az interszektel mer az a lényege az egész sorozatnak.szoval ha ki is vette belőle azzal az izével tuti valahogy visszajon majd bele:D -
#1296 Note: Helyszíneket is milliószor látni újra-meg-újra más-más névvel. -
#1295 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem csak újradolgozzák a kellékeket, lustaság vagy kölcséghiány miatt. Hát ha egy moddolt PSP-t használnak kellékként, ez nem meglepő. Minden bizonnyal egy lementett Intersect van az ülés alatt. -
#1294 köszi -
#1293 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az egy laptop. Volt már ilyen a 2. évadban. -
Szabi1991 #1292 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a raktárban is mutattak egyet a nagy bumm előtt -
#1291 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ami a kocsi ülése alatt volt. Azután látható, miután Ellie felolvasta az apja levelét. -
ldavid #1290 csináltam egy feliratot, ha valaki nem bírná ki a "hivatalosig"
innen tölthető -
HUmanHunter #1289 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mien zöld doboz? lehet meg kéne néznem mégegyszer :D -
#1288 Hightech elsősegélycsomag. -
Szabi1991 #1287 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nade akkor mi az a zöld doboz ? :D -
#1286 Jaja énis :D Dolgozhatna kicsit gyorsabban a forditó...mondjuk legalább van forditó,de nah....:) -
simon7108 #1285 remélem holnap lesz már felirat mert már nagyon kíváncsi vagyok rá. -
HUmanHunter #1284 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem nem szedte ki az intersectet hanem blokkolta vagy hozzáadott még valamit de majd következő részben kiderül -
#1283 Aztarrohadtkib_szottfonnyatteget. Hihetetlenül jó rész volt. :O
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már épp mondani akartam, hogy Timothy Daltont visszatérőnek tegyék már a sorozatba, de ez akkor volt mikor még nem tudtam, hogy Ő Volkoff. Kár, hogy Tuttle nincs is. "This remind me a great episode of Alias. God, I love that show" :D
Mindegy úgy tűnik mindenképp visszatérő lesz. :D
Azért kicsit szánalmas, hogy anyuci egy PSP-vel húzta ki Chuck fejéből a zinterszektet, ahogy ez a rossz vagyok de mégsem-töltény sokadszorodik elövése... :) -
Szabi1991 #1282 én angol felirattal nézem, beszéd alapján nem "hallom ki" mindegyik szót, de ha néha bele lehet olvasni úgy már értem végig :D -
#1281 Ez durva azért...kár hogy nincs még felirat a fenébe... -
Szabi1991 #1280 jaj, elég furán sikerült kép :DD -
#1279 Csak nekem tűnik úgy (főleg HD-ban), hogy Linda Hamilton arcát utómunkával "elmossák"? Engem rohadtul idegesít. -
Szabi1991 #1278 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem lenne rossz, de nem illene ebbe a sorozatba :)
az egyik ien zőld izét a házba berobbantották, meg mintha "leszívták" volna csákból a interszektet ? lehet hogy ez tölti majd "újra" ? :O
-
ldavid #1277 fail -
ldavid #1276 [spolier]Knight Rider-t vársz mi? :D[/spolier] -
Szabi1991 #1275 pfúú de jó volt ez a rész is :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mustang meg áááhhh :O
amúgy az a zöld izé csak nekem nem ismerős ami az ülés alatt van ?
az is interszekt lenne ? :D