Chuck (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N o N a m e
lol
rooney8
én még be se fejeztem a 3-at 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

baaka
Ja!lehet az lesz.

addig újra kell nézni az elõzõ évadokat, én is kezdem hamarosan 😊
baaka
Fanatikusok számára ez az idõ nagyon sok!😊

rooney8
sajnos nincs az olyan messze :S minnyár suli :S

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

theone91
A fenét van. Pikk-pakk itt lesz.

baaka
De messze van még!😞

N o N a m e
aha. várjuk 😊
MerlinW
2010-Sep-20 Chuck 04x01 Chuck Versus the Anniversary

[merlinw.org]

MerlinW
Baromi unalmas szám😊 Bõven elég annyi amennyit a sorozatban használnak belõle😊

[merlinw.org]

N o N a m e
<#eljen>
theone91
N o N a m e
majd.. talán 😊
rooney8
pedig jóaz 😄 adhatnál neki egy esélyt 😊

N o N a m e
nem is érdekel 😊 😛
rooney8
nem tudod mibõl maradtál ki 😊 nézz meg gyorsan minden terminátorral kapcsolatos dolgot 😄

N o N a m e
nem láttam a Terminátor filmeket és a sorozatot sem.
mármint a hiba az elsõ 13 részben volt

Te nem láttad a Terminator filmeket? <#wilting>
Õ volt Sarah Connor.
Igértes évadnak tünik, bár viszonylag kevés info hangozz le , legalábbis amit Twitteren lehetett olvasni, majd nézem a youtube-ot hátha lesz vid is az eseményrõl.
Várom a 4. évadot de azért ovatosan, tekintve hogy alkották a 3 évadot, de azért igéretes ha maga Josh Schwartz azt monda tanultak a hibákból 😊 Chuck és Sarah fronton értem persze, meg õ is, mert azt leszámítva jó volt az évad, és itt nem az ucso 6 részrõl beszélek hanem az elsõ 13 ról 😊

N o N a m e
én pl nem tudom ki a nõ... meg amúgy se nagy spoiler új szereplõ feltünése, a cselekménybõl ne legyen spoiler az a fontos.
nem volt rá idõm 😄
akkor miért nem raktad spoiler tagba? 😄

spoiler lehet!
"Mama Bartowski will be played by... Sarah freakin' Connor (a.k.a. Linda Hamilton)"
N o N a m e
jah, meg az avatarja is 😊

közben rájöttem, hogy azért várom a Chuck folytatását annyira, mert amit eddig néztem, mindegyiknek vége lett. Lost, 24, FlashForward, PB még tavaly... stb. 😊
(tudom, szõke vagyok xD)
tök jó ez a kép
theone91
Vazzeg, én miért nem hallottam erról a poszter-versenyrõl? Benevezhettem volna a sajátom... 😞(

N o N a m e
Morgan nagyon kemény 😄
theone91
<#eljen>

A csaj hatalmas az G4-os Attack of The Show címû geekshowban.

õ is lesz 4x01-ben
dragon11
Grat. Örülök, hogy tetszik a sorozat.. i is nagyon várjuk a folytatást.

N o N a m e
Végeztem! Visszaolvastam a topikot az elejétõl, láttam hogy a nemtudomhányhetes szünetben szépen kibeszéltétek Sarah - Chuck dolgot, szóval azt most mellõzném.

Shaw végre halott (Mu-ha-ha)! Remélem a Buy More is ráomlott!

Egész nap Chuckot néztem kisebb-nagyobb megszakításokkal. Összességében jó évad volt így most olyan 9/10-et adnék a 3. évadra, mivel az évad eleje (5-9 rész kb.) szar volt, de a 13-19 rész mindent kárpótolt. Tetszett. Jók a karakterek, jók a színészek már várom a folytatást! Ezt az anyás dolgot nem kellene szerintem se csinálni. Kíváncsi vagyok mivel rukkolnak még elõ a 4. évadban!
Várom a szeptembert!

szerk.:
Jajj, még azon akadtam ki, hogy itt a fináléban izzadtan figyelem az eseményeket, és egyszer csak bevágják Big Mike-ot a szendvicsével, meg azt a két hülyét, Jeffstert. Számomra egyáltalán nem voltak humorosak, inkább idegesítõek! Már az egész elejétõl!
N o N a m e
Aztaaa mekkora állat volt 😮
Calver
"...and you're ruining Pretty in Pink for me!" <#hehe>

"The trees move. Do you not see it?"

az fasza rész! 😊
N o N a m e
pontosan 😄

De én már ott tartok hogy a vonaton játszadoznak 😄
Chuck gatyában ül a padlón, guitar hero gitárral... Sarah do you love me? vagy ilyesmi, aztán Sarah mond vagy 4 yest 😄
N o N a m e
hepi van! 😄 nagy! 😊) :-*
theone91
Konkretizálnád a jelentet?

N o N a m e
3x13, 16. perc:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bõgök... 😞( 😄DD
baaka
Várd ki a végét!És majd utána ítélkezz róla!😄

Zsoltika 007
Nézd tovább! 😊

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

N o N a m e
Ma (2-3 óra múlva kb) kezdik a 4. évad forgatását! 😊)

Én most lassan 1 héttel az elsõ rész óta a 3x10-nél járok, ma szeretném befejezni a 3. évadot 😊

Sarah nénit valahogy én most a 3. évadban nem kedvelem annyira, Chuck 2 "éven" keresztül tudatára adta hogy szereti, és õ is szerette Chuckot, de szakmai kapcsolaton kívül nem csináltak semmit. Erre most jött kcsg Shaw és vele pár hét-hónap alatt a szakmai kapcsolaton túlmentek. Ezt Chuck is megérdemelte volna korábban! Az 1-2 évad alatt végig azért szurkoltam hogy az epizódok végén látunk egy szép csókot, ami szívbõl jön, erre mindig csak gázosan, csendben szóltak pár szót a szökõkútnál, és elváltak.

Remélem még változni fog a helyzet! Ha erre válaszol valaki, spoiler nélkül légyszi mert szeretnél élvezni még azt a 10 részt ami hátravan az évadból.

Most akkor kezdõdjön a 3x10 😊
Zsoltika 007
Az még messze van. 😞

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

baaka
jessssz!

szeptember 20-án indul a 4. évad szokott idõben
N o N a m e
Aha! 😄 csak akkor még nem tudtam a nevét xD