Chuck (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
A fordítás hogy áll ?

theone91
Talán ennek a résznek volt a legjobb zárása mostanság! 😊
Szerintem kellemes rész volt a mostani, jó kis fotelban elnyúlós. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Big Mike már megint hatástalanított egy szupergonoszt... 😄

talán a sorozat leglaposabb része a tegnapi, az utolsó jelenet a legjobb benne, a többi elég felejthetõ
DöflingR
Szuper lehet neked..

MR ME
én mind2t dugnám

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

DöflingR
ízlések és pofonok..

aha
nájsz õ is de Yvonne jobb😄😛

bency
Az Chuck novere ugye?😛

:) Semmi okosság :P

dragon11
Azért Sarah Lancaster sem rossz..😛

bency
Sziasztok!

En kb 2 hete kezdtem el nezni a sorozatot,mar a 3ik evadot toltom....egyszeruen kurva jo a sorozat,nagyon birom,a sztorit is,a poenokat is...Yvonne meg...hat no comment 😛

:) Semmi okosság :P

proway
Végre úgy tûnik h visszatér a poén a sorozatba a 3 évad komorabb hangulata után. Nagyon jó hír. Sztem meg a 2 rész nagyon jó volt!

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Rowlend

GET OVER HERE!

hát nekem annyira nem tetszett ez a rész..jó volt de az elõzõ sokkal jobb lett
sarah feje a végén..😄😄

van magyar felirat hosszun

Itt láthatod a jelentõsebb feliratkészítõk twitterét.

dragon11
Felirat mikorra várható?

proway
a nézettség 6 millió alá esett... :S

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

a bombákat nagykerben veszik a rosszarcok, ezért egyformák 😊
theone91
Durván kiemelkedõ volt a rész! Bravó!

Nem hiányzott túlzottan Jeff meg Lester de a legviccesebb jelenetek miattuk valósultak meg. A csajbunyót sem éreztem túl giccsesnek (de azért még az volt).

"Is there a room for two in your womb?" .D😄D:SA😄😄

Technikai rész: Kicsit szomorú, hogy a felvételek ilyen zajosak, a színésznek sokszor kiesnek a fókuszból, még ha nem is mozognak. No meg úgy tûnik már nem csak a díszleteket, színhelyeket használják fel újra, szinte nulla módosítás mellett, hanem már a bombákat is.

proway
nagyon ráerõsítettek ezzel a résszel! nagyon tetszett! állat volt 😄 poénok is 😄 verekedés is sztem jó volt! végén Sarah arca az ágyban xD

MR ME
<#finom>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

4x02 rohadtjó lett!!
Yvonne fanoknak lesz mit kikockázni
Calver
mert megérdemlitek <#gonosz1>

"The trees move. Do you not see it?"

theone91
Awkward. Look at me, now look at your man, now at me.

aham, de nem csak nõk, õ is az lesz
(Summer is az lesz btw)
theone91
Ahány részben feltûnik "Greta" (aki Chuck-ékat fogadta az új BuyMore-ban) annyi színésznõ játsza majd el, vagyis ez valami ügynökrõl ügynökre átruházandó beépülõ-karakter lehet... 😄

theone91
Zsoltika 007
Egyik sorozatot se néztem. Ezért nem tudtam.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

DöflingR
mondjuk úgy könnyû, hogy hozzánk járnak kávézni...😄

DöflingR
Legalább minket jó helyre tettek 😄

N o N a m e
lol
jó ez a térkép <#idiota>
nem volt bolond 😛
MR ME
fireflyból a bolond csaj

Terminator sorozatban a robotcsaj.

Zsoltika 007
Azki?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

MR ME
<#eljen>

"Summer Glau a Chuck-ban fog vendégszerepelni" vááá 😊
theone91
Ezt elég merész kijelneteni egyetlen nézettségi adat alapján. De reménykedjünk.

szerintem megnyugodhatsz.
tuti,hogy még legalább 6-7 rész fog jonni hozzá.

PSN ID:misi2mezei

amíg csak 13 rész van berendelve egy évadból addig ne is várjunk többet 😞

proway
Lehet csak neked nem jelent.

A Chucknak szerintem az se tesz túl jót, hogy évadonként megdöntenek egy "óriási" gonosz szervezetet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Fulcrum jó volt, sõt megkockáztatom a sorozat akkoriban (tehát úgy ahogy 1 és 2. évadban) élte fénykorát. Aztán jött a Ring ami sokkal nagyobb és gonoszabb volt erre fél évad alatt majdnem kicsinálják...
Kéne egy normális átívelõ kémsztori.

theone91
Hát azért sokan voltak az elõzõ évad elején akik akkor kapcsolódtak a sorozat nézésébe, de õk hamar ki is szálltak.

Az téli olimpia jogai az NBC-nél voltak, és akkor okosan felhasználta ezt a Chuck promózására a csatorna. Emlékszünk ugye milyen promóráradat volt akkor, most meg a marketing lényegében csak a webkettõn zajlott, nem a tévében (pl. social networkingre és a netes mikrosorozatkora mentek rá, és itt pont).

theone91
Lényegében nem jelent túl nagy különbséget.

nem rakta be, csak maradt a megszokott helyén - igaz lehetne jobb helyen is, de szerintem aki eddig nem nézte, valószínûleg nem most fogja elkezdeni

a The Event meg utána volt
ezek ellen megy:
proway
máshol 6-6.1 milliót lehet olvasni. most melyik az igaz?

ja😄
kiváncsi leszek,hogy Big Mike és a tobbiek,hogy fognak visszatérniXD

PSN ID:misi2mezei