Chuck (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem kellemes rész volt a mostani, jó kis fotelban elnyúlós. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nájsz õ is de Yvonne jobb😄😛
En kb 2 hete kezdtem el nezni a sorozatot,mar a 3ik evadot toltom....egyszeruen kurva jo a sorozat,nagyon birom,a sztorit is,a poenokat is...Yvonne meg...hat no comment 😛
:) Semmi okosság :P
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
sarah feje a végén..😄😄
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Nem hiányzott túlzottan Jeff meg Lester de a legviccesebb jelenetek miattuk valósultak meg. A csajbunyót sem éreztem túl giccsesnek (de azért még az volt).
"Is there a room for two in your womb?" .D😄D:SA😄😄
Technikai rész: Kicsit szomorú, hogy a felvételek ilyen zajosak, a színésznek sokszor kiesnek a fókuszból, még ha nem is mozognak. No meg úgy tûnik már nem csak a díszleteket, színhelyeket használják fel újra, szinte nulla módosítás mellett, hanem már a bombákat is.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Yvonne fanoknak lesz mit kikockázni
(Summer is az lesz btw)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

tuti,hogy még legalább 6-7 rész fog jonni hozzá.
PSN ID:misi2mezei
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az téli olimpia jogai az NBC-nél voltak, és akkor okosan felhasználta ezt a Chuck promózására a csatorna. Emlékszünk ugye milyen promóráradat volt akkor, most meg a marketing lényegében csak a webkettõn zajlott, nem a tévében (pl. social networkingre és a netes mikrosorozatkora mentek rá, és itt pont).
a The Event meg utána volt
ezek ellen megy:

kiváncsi leszek,hogy Big Mike és a tobbiek,hogy fognak visszatérniXD
PSN ID:misi2mezei