2166
-
Szabi1991 #1394 az :/ -
#1393 francoskrumpli -
HUmanHunter #1392 január közepén -
#1391 Smikor jön az új rész mostani állás szerint?! -
Szabi1991 #1390 jó is volt a rész
minigánok a plafonból :DDD -
#1389 -
#1388 Ez nagyon nagy:D -
ldavid #1387 tessék :D
-
#1386 Jöjjön ide,látogasson meg :D -
#1385 Üzensz neki valamit estleg? :D -
Úgy hiányzik már....főleg Yvonne :D -
#1383 Ami amúgy az évad legjobb eredménye. -
#1382 Egy jó ideig nem lesz Csákk, de egy jó hír. A legutóbbi epizód 6,17 millió nézót érdekelt. :) -
simon7108 #1381 mekkora rész volt:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tudtam,hogy visszakapja az intersectet:)kár,hogy csak januárban folytatodik:( -
#1380 Jéj. Hatalmas rész volt... :D Morgan a végén... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!I know kung fu. Again. :D -
tomi555 #1379 nem arra írtam, mondtad hogy tudtad mi lesz a vége de nem is azért hanem mert tetszett ez a jelenet:) na hát ez nem biztos hogy érthető lett de nem akarok spoilerezni:) -
ldavid #1378 nem vagyok nagy terminatoros, a TSCC-ben volt az tuti :) -
tomi555 #1377 Really?! :D -
ldavid #1376 akkor az gondolom volt a Terminatorban is :)
jó kis rész volt egyébként, de az elején már annyira tudtam, hogy mi lesz a vége... -
xido #1375 Nem tudják kihagyni a kikacsintásokat...haláli figurák az írók:)
Mai szösszenet Linda Hamilton mondata:Jöjjön velem,ha élni akar..:)))))) -
simon7108 #1374 holnap végre új rész:P
kíváncsi vagyok mi lesz.csak ne úgy legyen vége a résznek,hogy nem lesz rendesen vége mert akkor megőrulok ha úgy mennek szunetre.... -
ldavid #1373 ja, hogy azokra gondoltál, akkor igen, bár nekem inkább a másik világban tűnt fel a sok hirdetés
ez a videó meg tényleg komoly reklám :D
de ne offoljuk itt -
Szabi1991 #1372 a Fringe minden részben találni 1 Ford reklámtáblát vagy pár másodpercig mutatják hogy Ford vagy Taurus :D
bár van 1-2 jelenet amit már ők se mertek leadni annyira egyértelműen reklám az egész :DD
-
ldavid #1371 *autóit (a kocsijai szar xD) -
ldavid #1370 azért az annyira nem reklám szerintem, hogy csak egy márka kocsijait használják (bár nyilván szponzoroktól kapják)
az már inkább reklám, amit mostanában Awesome művel, Toyota így meg úgy, de hát ugye kell a pénz... (Subway-es ügy is ilyesmi volt)
simon7108: az amerikai adókon ez annyira nem vészes, mert egyből bedobják az arcodba (nem írják ki előre, hogy reklám jön te barom, most kapcsolj el), és az első pár másodpercét úgy is látni fogod, továbbá jóval rövidebb reklámblokkok vannak, mint nálunk, így talán jobban jár a néző ha nem is megy sehova, ha nem akar lemaradni semmiről -
#1369 Nem. A műsorok nézettsége az ami számottevő a reklámozni vágyó cégeknek. Pont. Ha elkapcsolnak, elkapcsolnak, ha nem, nem... -
simon7108 #1368 ja de ebből így azt veszem ki,hogy lényegében nem azért kaszálnak el 1 sorozatot mert kevesen nézik hanem azért mert a reklámokat nézik kevesen a sorozatok kozott.
mert mivan akkor ha 5 millio nézőből 3 millio átkapcsol reklámkor máshová?:D -
#1367 abból van a pénz... -
Szabi1991 #1366 naja, csak kell vmi amit nézhetünk 2 reklám között :)
de rengeteg sorozat amúgy is egy reklám, pl. Fringe és a Knight Rider végig egy bazinagy Ford reklám :D -
simon7108 #1365 szóval nem is az érdekli a csatornákat,hogy a sorozatot hanem az érdekli őket ha a reklámot nézik? -
#1364 Egyértelmű: Minnél többen néznek egy műsort, annál többre becsülik azok számát is akik a reklám ideje alatt sem kapcsolnak el. Ezt nem lehet pöccre megadni. -
simon7108 #1363 már tudom,hogy-hogy mérik a nézettséget.
de ebből én azt nem vettem ki,hogy hogyan keres a nézettségen a csatorna?
a reklámokkal?
és mi van akkor ha reklámkor elkapcsolnak a csatornárol?:D -
Szabi1991 #1362 naja, de megveszi a kínai tv [najó, ők pont hogy nemhinném :DD], meg x másik csatorna.. -
#1361 Attól még az amcsi nézettségek alapján döntenek, mert logikusan baromira nem érdekli őket külföldi statisztika. Azzal hogy 1 milliárd kínai néz egy sorozatot, egy fillért se keres az amerikai vállalat. -
Szabi1991 #1360 naja, de az igazi sorozat se amcsiba volt a hűdenézet.. -
#1359 Az mindegy, hogy ha egy műsor szar, de nézik, akkor az életben tartják. Ez amúgy is szubjektív. -
#1358 Mert az szar is volt...
-
ldavid #1357 az is a baromi gyenge nézettség miatt volt -
Szabi1991 #1356 Knight Rider-t is akkor nyírták ki amikor végre beindult a történet.. :/ -
ldavid #1355 azzal ne hasonlítsd, az Foxon ment, ott nyilván jóval szarabb egy Chuck szintű nézettség (+ a fox alapból hülye)
NBC-nél azért annyira nem szar ez a nézettség hétfő este, talán pont a határon lehet, a Heroes a határ alá ment, ki is nyírták