Chuck (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Olyan igazi Chuck-os de mégse. Kicsit uncsi, hogy Chuck túlontól komoly mostanában. De hát ez van, valószínüleg nem lesz megint csetlõbotló, habár már egy jóideje nem az... 😊
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
azthittem arra írtad,hogy átírhatják még,hogy ne legyen annyi részes mégsem.
bocs eltévedtem.
PSN ID:misi2mezei
4x05 meg frankó kis rész! 😊
most még jó kor jött a dolog, nem úgy, mint a 3. évadban, ahol az elsõ 13 leforgatása után tudták meg, és újra kellett forgatni pár jelenetet
inkább örülj😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
a végén az a mosoly mekkora volt már<#idiota>#idiota>
ma délután volt egy bejegyzés miszerint már kész van a felirat csak bent hagyta a munkahelyén ezért lett csak most kész és feltoltve.
jo a Twitter ha gyakran látogatod akkor mindig frissul.
Tvitterre nem érdemes hagyatkozni mert ezt írták 7 perccel ezelõtt és a hosszupuskán pedig fent van a felirat😊
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
legjobb idézet:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem érzem spoilernek,szóval nem úgy írom be😊

:) Semmi okosság :P
Remélem nem megy ötmillió alá. És végig marad a nézettség. Így lenne esély egy teljes és egy következõ évadra is, akár.