2166
-
#1474 dehogy fog az évad végéig beépülni. -
#1473 említette -
#1472 aha-aha :) rémlik valami :) -
#1471 Chuck anyja már rég elmondta, hogy nem véletlen nem fingatta ki a "szerelmét", hanem azért mert nem ő az igazi célpont, sokkal nagyobb dologra vadászik és ez a Hydra (arra már én sem emléxem, hogy konkrétan említette-e volna a rendszer nevét anno). -
#1470 tudták eddig is, és az egész szervezetet akarják felszámolni -
#1469 csak most tudták meg hogy van hidra is, vagy nekem valami kimaradt? :O -
#1468 Kit, Vollkoff-ot?! Elmondták ezerszer, hogy nem rá vadásznak, hanem a Hydrára. -
#1467 Miért nem lövik le simán és meg van oldva?! -
#1466 Egyetértek,abszolut nem tetszik Sarah ezzel a feket hajjal meg ebben a stilusban... -
#1465 nekem viszont ez a Sarah beépül dolog annyira nem fekszik, remélem azért sokáig nem húzzák, bár félő h az évad már erről fog szólni -
#1464 Mikor lábon lőtte Morgan asszem akkor,de Chuck is volt már gipszelt lábbal. -
ldavid #1463 no way, esetleg 1-2 részre, de úgy rémlik, volt már egyszer egy sérülés miatt -
Gruffersten #1462 Jó rész volt, de mivel imádom a Chuckot, objektíven meg nem tudom megítélni, így nekem az összes rész jó.4. évad végén szvsz újra nézem az egész évadot, nagyon tetszik, bár az első kettőt nem übereli.Azokat valszeg semelyk sem fogja.
Viszont, hogy ne csak fárasszalak titeket, spoilerben lesz a lényeg.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintetek meg merik e tenni azt az írók, hogy Caseyt tólószékre ítélik? -
#1461 gern geschehen! -
#1460 Bitte Danke -
#1459 itt! :) -
#1458 És Hun lehet megtalálni? -
#1457 Karóra börtönben FTW!
Ismét egy hatalmas rész volt. Az régen hú de utáltam a will-thay/won't-thay-t, most különösen üdítő számomra, mivel a korai évadokat idézi.
Az elején a pólós részen sírtam... :D:D -
#1456 Jó, csak idétlenül mű. -
#1455 @halamita: Chuck - Mint látható, @Snyecc hamarosan átküldi a részét, nekem még 100 sor vissza van. Holnap napközben véglegesítem, és feltöltöm. -
HUmanHunter #1454 nemjó az. -
ldavid #1453 dude. dude. dude! dude! :D
ez a hajszín remélem, lesz még néhány részben, mer' jó -
#1452 Csak azért mondom mert eddig mindig Csütörtökre jött a felirat. -
Gruffersten #1451 halamita holnapra ígérte... -
#1450 nem lesz igazad, ma éjjel, de holnap biztosan lesz felirat. -
#1449 Hunnén...fogadok majd Csütörtökre.....de ne legyen igazam.. -
#1448 Felirat van ? -
HUmanHunter #1447 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sarah elmegy Volkoffnak melózni, ami idő alatt kiszabadít egy csávót a börtönból akit Alexij kinyír hogy kiszedje a "szemét" és kómába ejti Caseyt úgy, hogy kirúgja kb a 10. emeletről -
#1446 Spoilerben irja le valaki hogy mi fog történni Chuck meg Sarah között,sikerül megkérni vagy ilyesmi :D Nem birok várni :D -
tomi555 #1445 Jaja, erdekes resz volt. -
Gruffersten #1444 Látta már valaki a tegnapi részt? -
#1443 De a HL most startolt, így húzónak még nem nevezhető. -
#1442 Chuck (NBC, 20.00) – 5,96M – 3.4/5 (2.1, #9)
Nem rossz, főleg az évad első feléhez képest. Az újonc Cape-et (amiből nekem két rész bőven elég volt), legalább elveri. Az NBC-n Harry's Law után a második legjobb hétfőn. Csak könyörgöm, ne essen... -
#1441 ja onnan értem:) -
Gruffersten #1440 4. évadban nem találtam viccesnek, nagyon erőltették.:( -
#1439 Miért mi bajod Lesterrel? Én nagyon birom :D -
Gruffersten #1438 Na igen, most nem volt Lester borzasztó.Hál istennek nem erőltették. -
paly90 #1437 szerintem csak onnantól amikor másodszor visszamentek -
#1436 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem értem a mostani részt.. ez egy csapda volt hogy Sarah beépülhessen Volkoff embereihez Beckman terveként??????????
kösz -