2166
-
#1514 Szerintem van olyan jó mint az elején,egy jelenetet se unok belőle :S Az előző rész meg hihetetlenül tetszett :S -
#1513 Már sajnos közel sem hozza a régi epizódok szintjét... Jó-jó Sarah jó csaj, de ez a folytonos nyüglődés, hogy Chuck nem bízik benne, nem mond el mindent stb elég unalmas. Az anyjával ugyanaz. Az legutóbbi rész (S4E13) meg végképp kiverte a biztosítékot:
Nesze neked Kreml! -
ldavid #1512 úgy készült, hogy ez lesz, aztán jött a rendelés még 11 részre, szóval nem -
#1511 Ez volt az évadzáró? -
mcgrape #1510 Yvonne, természetes Szőke, volt vele interju még a 12. rész elött, és megemliti hogy természetes szöke
http://www.tvline.com/2011/01/hot-video-chuck-yvonne-strahovski/
Yvonne: “So, I have this black wig and this, um, very fitted black, leathery cat suit with thigh-high black leather boots and, yeah, it’s a whole, new, different side of Sarah Walker that we’re gonna see. I loved being a brunette, I mean, I’m naturally blonde so I, I was only a brunette once, I think, when I was 16 I dyed my hair brown, um, I really like it. I’ve always wanted to dye my hair black (laughs) so this was a good opportunity to play with that.”
-
ldavid #1509 jó, az is lehet :) -
#1508 Szerintem szőke. Rengeteg szőke ismerősömnek sötét a szemöldöke...
Amúgy tényleg nem állt neki rosszul, de túl mű volt. Viszont valóban jobb a szőke szerintem. :) -
#1507 Nekem nem tetszett annyira feketén...igy szőkén az igazi,igy gyönyörü! :P -
ldavid #1506 vagy sajnos (a szemöldökéből megítélve, az eredeti színe is hasonló lehet) -
#1505 Jah és végre nem fekete haju Sarah.... -
#1504 Vége volt a legjobb :) Végre egy rész amiben nincs dráma :D Alig várom a következőt :D -
#1503 már van felirat :) -
#1502 Még mindig nincs felirat:S -
#1501 Csak ezért nem linkeltem mert most kifejezetten szarok és a megszokottnál is giccsesebbek voltak. :D -
Szabi1991 #1500 :D -
#1499 Aktuális zene. :)
-
#1498 De nem értek minden szót,és ugy szeretem ha mindent értek:P -
HUmanHunter #1497 felirat nélkül is meg lehet nézni :P -
#1496 LEGYEN MÁR FELIRAT rohadt élet :DDD Ahogy olvasom hogy mennyire jó rész nagyon akarom látni már :D -
#1495 Megjött a kedve. :D -
#1494 Nagyon-nagyon feelgood a utolsó harmada az epizódnak, már-már finálészagú volt (nem csoda, 13, résznél), de most jönnek maja a fájdalmas csavarok, az hétszentség. :D
A Chuck tervének kimenetelére még én sem számítottam, top 5 sorozatmomentbe lazán benne van... :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Jeffsteres kórháza éneklés felettébb bugyuta volt, az utolsó pár, eljegyzős pillanat pedig valamiért lehangoló és darkos volt. Vagy csak én érzem így? Eléggé leszállította a hangulatot a végére pedig pont ennek nem kéne... :\ -
ldavid #1493 +kis bulvár: Sarah Lancaster (Ellie) már igazából is terhes -
ldavid #1492 tényleg jó rész volt, a push it-en behaltam :D
viszont az a "pók" az elején elég béna volt
#1487: az ilyenek nem hibák -
#1491 Végre... VÉGRE!... Chuck normálisat (értsd nem kungfusat) flessel... Libabőr. :D -
#1490 holnap este-délután. -
#1489 Felirat mikorra várható? Már nagyon kiváncsi vagyok :) -
Szabi1991 #1488 jó rész volt, talán az eddigi legjobb, bár elképzelésem sincs hogy miről fog szólni ezután a sorozat.. :) -
vass17 #1487 Soha nem értettem az ilyen hibákat... utánanézhetnének kicsit, mielőtt bevágnak egy ilyen képet:D -
Szabi1991 #1486 wháááá, ez az új részbe van ? :OO -
#1485 -
#1484 köszi.:) -
ldavid #1483 miután Volkoff széttatposta mondta, hogy átmásolta az adatokat egy biztosabb helyre -
#1482 hát gondolom egy hydra van, a többi meg csak egyoldalú telefon :D -
Szabi1991 #1481 nade akkor nem csak egy hydra van, bell se tudott senkit felhívni amikor megcsinálta a telefon prototípusát.. :D -
#1480 inkább egy csevegőprogram :D -
Szabi1991 #1479 "Ezen keresztül kommunikálok az embereimmel.
Egyikük sem ismeri a másikat.
Egyikük sem tudja, milyen
szerepet játszik a játékomban.
A Hidra segítségével viszont én mindent látok."
pont mint egy telefonkönyv :D -
#1478 telefonkönyv -
Szabi1991 #1477 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a hydra nem valaki, hanem az a 3d-s lebegő telefonkönyv :D -
Gruffersten #1476 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A szem nem csak a kulcs volt? -
#1475 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és ebbe a részbe ölték meg a hydrát, nem?:D