Chuck (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg nem minden esetben jelent stabil teljes évadot, az ha be lett rendelve egy plusz fél évad. Rengeteg sorozattal fordult elõ, hogy az utlosó jópár rész ment fel Hulu-ra vagy saját On-Demand portálra, jelent meg csak DVD-n vagy a csatlós-tv-k ismétlései közé berakják, unseen-epizódoknak. De ez már tényleg nem fegyegeti a Chuck ezen évadát. Az már biztos! 😊
egyébként honnan tudják,hogy hányan néznek 1 adott sorozatot?ezt sosem értettem....
PSN ID:misi2mezei
[/apro]Megjegyzem: Ha valahol mégis úgy tûntették fel akkor az csak azért mert az adott House epizód ismétlés volt (rerun, vagy repeat).[/apro]
Az országos adók összes mûsora meggyalázza a Chuck-ot nézettségben. Ez van sajna, le kell nyelni...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[merlinw.org]
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
:) Semmi okosság :P
akarok még sok évadot
-700.000 nézõ, vlmi más lehet a háttérben. (vlmi összeesküvéselmélet 😄)
a hétfõi napot a Chuck tartja életben ez múlt héten kiderült.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
A nézettséghez: Csak nekem ismerõsek az adatok?... Hmmm.
Hiányozni fog a sorozat. :|
viszont kár a nézettségért.. remélem a következõ részbe nagy javulás lesz 😊

Sarah aranyos volt amikor egyedül feküdt az ágyon 😊
a laptopos dologra én is kíváncsi leszek, már majdnem azt hittem, hogy elhúzzák a következõ rész végéig cliffhangernek
mivel csak hnap jön ki a rész😄😄
baki:
már kíváncsi vagyok mi lesz.
<#buck>#buck>