2166
6459295265_74a44e9107_b.jpg
  • passatgt
    na én eddig néztem, túl gagyi ez már nekem...
  • paly90
    a világ egyik legszebb (színész)nője:)
  • dragon11
    Örök hála theone!
  • bency
  • theone91

És
  • dragon11
    jah meg ami a a végén volt, a gyűrűs rész alatt illetve szülés alatt.:D:D

már nem kell spoiler, mert kinn van a 14.rész is.=)

köszi :D
  • dragon11
    a 13.rész elején lévő zenét meg tudjátok mondani?:D miko átnézik Sarahék volkoff irodáját..:) természetesen 4.évadról van szó:)

köszönöm
  • N o N a m e
  • mcgrape
    “Wind of Change” by Scorpions
  • paly90
    valaki megtudná mondani h mi annak a zenének a címe ami akkor szólt amikor Berlinben voltak Beckmanék meg a végén amikor bazookázott?
    ismerem de nem ugrik be a címe:D

a rész meg kegyetlen jó volt:)
  • bency
    Nah igen....csorgott a nyálam ennél a jelenetnél :DDD
  • N o N a m e
  • bency
  • ldavid
    esélyes :)
  • N o N a m e
    szvsz legjobb jelenet a 4. évadban :)
  • bency
    Na ezaz ,annyira jóóóóóó :DDDDD
  • ldavid
    woman :D
  • N o N a m e
    Sarahnak azaz :OOOOO ütött :D
  • bency
    Kacaj Beckman nagyon :DDD A legjobb fázis amugy az volt amikor álnak a függöny mögött és Chuck le asszonyozza Saraht és csak néz utána :DDD szakadtam ott :D
  • bency
    Volt rá példa hogy ti hamarabb linkeltétek mint megtaláltam az oldalon :P
  • N o N a m e
    igen, szokásos helyen, de ne írjuk már be minden héten, hogy hol a felirat, van-e felirat stb, tudjátok hol kell keresni, ha ott nincs, akkor valószínűleg még nincs felirat.
  • bency
    Tud valaki feliratot az uj részhez?:)
  • ldavid
    jó volt igen :) bár Beckman elég röhejes volt abban a jelenetben
  • theone91
    Nagyon-nagyon jó rész volt! :)

Pro és kontra:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    +Beckman terepen
    +Beckman szőkén, "fiatalon" (aka. törpe Sarah)
    +Újabb Sarah eye-candy (hastánc)
    +Visszarángatták Roan Montgomery-t (és örülök, hogy nem nyírták ki, végig bennem volt)
    +Korai évados hangulat az epizód során
    +127 Hours paródia (Casey-vel a falban)
    +Újra megemlítik Budapest-et
    -Bugyuta Csikló-hadsereg
    -Beckman bazooka-val
    -Az amerikai gazdaság csődbejuttatásának terve is elég vicces volt :D
  • 3LVW
    Asszem félreértettetek. Nagyon szeretem a sorozatot, és tetszik is (habár nem úgy mint az 1-2 évad), csak zavar az ilyen szintű igénytelenség. ETTŐL FÜGGETLENÜL le fogom szedni a következőt, és utána is valószínűleg. Talán még feliratot is gyártok hozzá.
  • simon7108
    és ez most kit érdekel de komolyan?
    nem mind1,hogy mi hol van a térképen?nem ez szerint fogsz tájékozódni vagy tévedek?:D
    lol...
  • bency
    Egyetértek,persze nem jó ha van ilyen benne,de engem sem izgat egyáltalán,máshol is vannak ilyen bakik,szóval....amellet pedig elég komoly a Chuck és nincs benne olyan sok baki hogy szar legyen tőle valami....
  • theone91
    Húha, egy-két pár másodperces snitten vagy fennakadva? Azért nem tetszik a sorozat, mert a készítők térképismeretei szegényesek, és csomó baklövést találnak be?

Akkor én szerintem már a következő részt le se szedd... A Chuck az orbitális baromságok sorozata, ha eddig nem szoktál hozzá, én tényleg azt mondom, hogy ne erőltesd. Ez egy feelgood sorozat, leszarom, hogy vannak benne igénytelenségek, ember.

Finghámozás amit művelsz, ha igényesen kidolgozott forgatókönyvre és magas szinten űzött háttérkutatásokra vágysz, ajánlom az AMC sorozatait (komolyan beszélek)...
  • 3LVW
    De magyar vagyok...
    A következő kép S04E01-ben volt. Ez már róluk állít ki bizonyítványt, nem a "magyar öntudatomat" sérti. Ez már igénytelenség.

Egyáltalán honnan szerezték a képet?!
  • theone91
    Szerintem még Burbank sem Burbank... De ki nem szarja le? Most őszintén.

Hadd érje már meglepetés azokat a tengerentúli turistákat akik ellátogatnak Budapestre emellett hardcore-Chuck fanok és fotografikus a memóriájuk (tudom, szűk réteg :D), hogy Volkofflandre érkeznek... :D
  • simon7108
    és most mi van vele?:D
    ki tudja hányszor volt már benne olyan,hogy beraktak 1 képet 1 épuletről,hogy ez mag az az ország de kozben meg kitudja honnan van a kép...
    semmiben nem kulombozik ez az eset a tobbitől.ha nem magyar lennél hanem mondjuk olasz vagy spanyol vagy mit tudom én,hogy milyen akkor észre sem vetted volna:D
  • Reg5
    Ideje is volt. A 3. évad 2. felétől állandóan a kapcsolatukon problémáznak, hol Chucknak hol Sarahnak volt valami baja.
  • bency
  • proway
    Milyen szerelmi drámáról beszéltek? nemhiszem h lemaradtam volna bármiről is, és tudtommal a legutóbbi rész végén happy volt minden...
  • Calver
    köszönj szépen a tv nézők legjobb haverjának.
  • bency
    Hogyne esne le ember :D De ennyitől még nem lesz szar a rész :D
  • MR ME
    ez a vörös téren van nem?
  • 3LVW
    Neked TÉNYLEG nem esett le?!

Nem ismerős?
  • Reg5
    A Buy More-t vissza kéne adni Big Mikenak a többiek meg akciózzanak. Chuckék meg rendezzék a viszonyukat, elég unalmas már sokadszorra szerelmi drámát nézni.
  • 3LVW
    +A pók az elején, komolyan mintha a transformerst nézném...
    +Az "újszülött" baba. Aki látott már igazi újszülöttet, az csak röhög.