2166
-
#1594 Nem árultam el semmi olyat ami húúú mekkora ,de nézd meg sürgősen :D -
#1593 Én még nem láttam:( -
#1592 Tudom tudom de vagyunk a topikba 4en,szinte mindenki megnézi azon perc a részt,utána jóval minek spoilerezni....ugyis látta mindenki szinte,te is. -
HUmanHunter #1591 én láttam de ez baszott nagy spoiler volt.. -
#1590 Neeem,szerintem egy amolyan Hydra van ott,rendszer,térképek...nem hiszem hogy Intersect,, -
#1589 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mmint Viviennek volkoff művek intersectét "adták be" ?:O -
#1588 Nekem jó
Tetszett a rész,elég hosszu szálat kezdtek el benne... -
#1587 naon késik nem jó:S -
#1586 köszi -
paly90 #1585 van felirat
itt
én ezt az oldalt szoktam használni -
#1584 nálam is megy, de elég sok leállás van
én ezt szoktam mostanában használni, http://feliratozz.hu/, ugyanazok a fordítók kb mint hosszúpuskán csak elérhető az oldal és gyorsabban felkerűlnek a feliratok :) -
ldavid #1583 nálam nem megy, egyik böngészővel sem -
paly90 #1582 kb 2-3 hete működik ismét -
ldavid #1581 karbantartást ír már vagy egy hónapja -
Reg5 #1580 Itt -
ldavid #1579 az elérhető valahol? .com-ról nem megy
amúgy elég halamita twitterjét nézegetni, ő szokta felrakni -
Reg5 #1578 Hosszupuskán nézelődjetek, ott megtaláljátok a fordítók twitterét is. -
#1577 oksa, de ha vlki tudja linkelje egyből:D -
#1576 Szerintem késő este lesz,multhéten is 11 12kor lett felirat... -
#1575 még mindig nincs felirat? -
#1574 legyen már legyen már....remélem lesz ma :P -
#1573 felirat van?:S
mmint magyar:D -
ldavid #1572 valahogy nem volt egy nagy szám ez most
#1569: ha az lesz, annyiból jó, hogy legalább jól néz ki :) -
HUmanHunter #1571 99% -
#1570 Ahha, én is csak néztem, főleg, hogy mostanában inkább az indie-rock megy. :) -
#1569 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vivien lesz az évadgenyó az apja után? Vagy vele, mert olvastam hogy Timothy Dalton viszatér... -
#1568 wow, Pendulum van az új részben? :DD Király! :D -
#1567 Még meg sem néztem a részt, már linkelem. Annyira beleillett a kontextusba a Pendulum. :)
-
#1566 Mióta Feri a pilóta. -
#1565 Tegnap éjszaka lett felirat ember,12 körül,az neked olyan rég? -
#1564 úgy hogy mióta van már.. -
#1563 Hogy hogy még nincs felirat?! :S -
ldavid #1562 jó rész volt, különösen az eleje tetszett
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Morgan/Carina tényleg nagy volt most is, és a többi csajok is jó volt :)
az tűnt még fel, hogy az elején Carina azzal hapsival verekedett, aki az elmegyógyos részben játszotta a "főzakkantat". -
#1561 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A csárli angyalais téma hihetetlen gyenge volt, de a rész mégis tetszett... A Morgan-Carina-s szál főként. :D
A tetőablakon bezuhanó, fennakadó Chuck pedig remek nosztalgia volt. :D -
#1560 Chuck badge -
Reg5 #1559 Gondolom az évad vége ugyan az lesz mint a 2. évadnál. Új főellenség csak akkor, ha az NBC 20+X részre berendeli az 5. évadot, másképp nincs értelme. -
#1558 szerintem aki nem akarja nézni, az most hagyja abba, mert szép kis happy end volt leánykérésnél..
most egy darabig nem lesz ilyen.. valahogy most elvileg felcsigázzák majd a dolgot, új "főellenség" évad végén meg rágjuk a körmünket, hogy mi lesz köviben. -
#1557 Nekem jobban tetszik mint valaha,Isten Áldjon... -
#1556 nem kötelező nézni! -
mcgrape #1555 Bye Bye :)