Chuck (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bency
Vége volt a legjobb 😊 Végre egy rész amiben nincs dráma 😄 Alig várom a következõt 😄

:) Semmi okosság :P

ToCsEk
már van felirat 😊

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

bency
Még mindig nincs felirat:S

theone91
Csak ezért nem linkeltem mert most kifejezetten szarok és a megszokottnál is giccsesebbek voltak. 😄

😄

theone91
Aktuális zene. 😊

bency
De nem értek minden szót,és ugy szeretem ha mindent értek😛

felirat nélkül is meg lehet nézni 😛

bency
LEGYEN MÁR FELIRAT rohadt élet 😄DD Ahogy olvasom hogy mennyire jó rész nagyon akarom látni már 😄

theone91
Megjött a kedve. 😄

theone91
Nagyon-nagyon feelgood a utolsó harmada az epizódnak, már-már finálészagú volt (nem csoda, 13, résznél), de most jönnek maja a fájdalmas csavarok, az hétszentség. 😄

A Chuck tervének kimenetelére még én sem számítottam, top 5 sorozatmomentbe lazán benne van... 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Jeffsteres kórháza éneklés felettébb bugyuta volt, az utolsó pár, eljegyzõs pillanat pedig valamiért lehangoló és darkos volt. Vagy csak én érzem így? Eléggé leszállította a hangulatot a végére pedig pont ennek nem kéne... :\

+kis bulvár: Sarah Lancaster (Ellie) már igazából is terhes <#smile>
tényleg jó rész volt, a push it-en behaltam 😄
viszont az a "pók" az elején elég béna volt

#1487: az ilyenek nem hibák
theone91
Végre... VÉGRE!... Chuck normálisat (értsd nem kungfusat) flessel... Libabõr. 😄

N o N a m e
holnap este-délután.
bency
Felirat mikorra várható? Már nagyon kiváncsi vagyok 😊

jó rész volt, talán az eddigi legjobb, bár elképzelésem sincs hogy mirõl fog szólni ezután a sorozat.. 😊

Soha nem értettem az ilyen hibákat... utánanézhetnének kicsit, mielõtt bevágnak egy ilyen képet😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

wháááá, ez az új részbe van ? 😮O

N o N a m e
dragon11
köszi.😊

miután Volkoff széttatposta mondta, hogy átmásolta az adatokat egy biztosabb helyre
MR ME
hát gondolom egy hydra van, a többi meg csak egyoldalú telefon 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nade akkor nem csak egy hydra van, bell se tudott senkit felhívni amikor megcsinálta a telefon prototípusát.. 😄

MR ME
inkább egy csevegõprogram 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

"Ezen keresztül kommunikálok az embereimmel.
Egyikük sem ismeri a másikat.
Egyikük sem tudja, milyen
szerepet játszik a játékomban.
A Hidra segítségével viszont én mindent látok."

pont mint egy telefonkönyv 😄

MR ME
telefonkönyv <#idiota>

a hydra nem valaki, hanem az a 3d-s lebegõ telefonkönyv 😄

A szem nem csak a kulcs volt?

dragon11
és ebbe a részbe ölték meg a hydrát, nem?😄

proway
dehogy fog az évad végéig beépülni.

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

0ppika
említette

http://epica.nl

N o N a m e
aha-aha 😊 rémlik valami 😊
Sir Quno Jedi
Chuck anyja már rég elmondta, hogy nem véletlen nem fingatta ki a "szerelmét", hanem azért mert nem õ az igazi célpont, sokkal nagyobb dologra vadászik és ez a Hydra (arra már én sem emléxem, hogy konkrétan említette-e volna a rendszer nevét anno).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MR ME
tudták eddig is, és az egész szervezetet akarják felszámolni

N o N a m e
csak most tudták meg hogy van hidra is, vagy nekem valami kimaradt? 😮
Sir Quno Jedi
Kit, Vollkoff-ot?! Elmondták ezerszer, hogy nem rá vadásznak, hanem a Hydrára.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

N o N a m e
Miért nem lövik le simán és meg van oldva?!
bency
Egyetértek,abszolut nem tetszik Sarah ezzel a feket hajjal meg ebben a stilusban...

MR ME
nekem viszont ez a Sarah beépül dolog annyira nem fekszik, remélem azért sokáig nem húzzák, bár félõ h az évad már errõl fog szólni

bency
Mikor lábon lõtte Morgan asszem akkor,de Chuck is volt már gipszelt lábbal.

no way, esetleg 1-2 részre, de úgy rémlik, volt már egyszer egy sérülés miatt
Jó rész volt, de mivel imádom a Chuckot, objektíven meg nem tudom megítélni, így nekem az összes rész jó.4. évad végén szvsz újra nézem az egész évadot, nagyon tetszik, bár az elsõ kettõt nem übereli.Azokat valszeg semelyk sem fogja.
Viszont, hogy ne csak fárasszalak titeket, spoilerben lesz a lényeg.
Szerintetek meg merik e tenni azt az írók, hogy Caseyt tólószékre ítélik?

N o N a m e
gern geschehen!
Attila8805
Bitte Danke

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

N o N a m e
Attila8805
És Hun lehet megtalálni?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

theone91
Karóra börtönben FTW!

Ismét egy hatalmas rész volt. Az régen hú de utáltam a will-thay/won't-thay-t, most különösen üdítõ számomra, mivel a korai évadokat idézi.

Az elején a pólós részen sírtam... 😄😄

theone91
Jó, csak idétlenül mû.

N o N a m e
@halamita: Chuck - Mint látható, @Snyecc hamarosan átküldi a részét, nekem még 100 sor vissza van. Holnap napközben véglegesítem, és feltöltöm.