Chuck (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:) Semmi okosság :P
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
A Chuck tervének kimenetelére még én sem számítottam, top 5 sorozatmomentbe lazán benne van... 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
viszont az a "pók" az elején elég béna volt
#1487: az ilyenek nem hibák
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Egyikük sem ismeri a másikat.
Egyikük sem tudja, milyen
szerepet játszik a játékomban.
A Hidra segítségével viszont én mindent látok."
pont mint egy telefonkönyv 😄
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Viszont, hogy ne csak fárasszalak titeket, spoilerben lesz a lényeg.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ismét egy hatalmas rész volt. Az régen hú de utáltam a will-thay/won't-thay-t, most különösen üdítõ számomra, mivel a korai évadokat idézi.
Az elején a pólós részen sírtam... 😄😄