Chuck (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
na én eddig néztem, túl gagyi ez már nekem...

a világ egyik legszebb (színész)nõje😊

dragon11
Örök hála theone!<#worship><#worship>

bency
<#szeret><#wow1>

:) Semmi okosság :P

theone91

És

dragon11
jah meg ami a a végén volt, a gyûrûs rész alatt illetve szülés alatt.😄😄

már nem kell spoiler, mert kinn van a 14.rész is.=)

köszi 😄

dragon11
a 13.rész elején lévõ zenét meg tudjátok mondani?😄 miko átnézik Sarahék volkoff irodáját..😊 természetesen 4.évadról van szó😊

köszönöm

N o N a m e
“Wind of Change” by Scorpions

valaki megtudná mondani h mi annak a zenének a címe ami akkor szólt amikor Berlinben voltak Beckmanék meg a végén amikor bazookázott?
ismerem de nem ugrik be a címe😄

a rész meg kegyetlen jó volt😊

bency
Nah igen....csorgott a nyálam ennél a jelenetnél 😄DD

N o N a m e
bency
<#eljen>

esélyes 😊
N o N a m e
szvsz legjobb jelenet a 4. évadban 😊
bency
Na ezaz ,annyira jóóóóóó 😄DDDD

woman 😄
N o N a m e
Sarahnak azaz 😮OOOO ütött 😄
bency
Kacaj Beckman nagyon 😄DD A legjobb fázis amugy az volt amikor álnak a függöny mögött és Chuck le asszonyozza Saraht és csak néz utána 😄DD szakadtam ott 😄

bency
Volt rá példa hogy ti hamarabb linkeltétek mint megtaláltam az oldalon 😛

N o N a m e
igen, szokásos helyen, de ne írjuk már be minden héten, hogy hol a felirat, van-e felirat stb, tudjátok hol kell keresni, ha ott nincs, akkor valószínûleg még nincs felirat.
bency
Tud valaki feliratot az uj részhez?😊

jó volt igen 😊 bár Beckman elég röhejes volt abban a jelenetben
theone91
Nagyon-nagyon jó rész volt! 😊

Pro és kontra:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
+Beckman terepen
+Beckman szõkén, "fiatalon" (aka. törpe Sarah)
+Újabb Sarah eye-candy (hastánc)
+Visszarángatták Roan Montgomery-t (és örülök, hogy nem nyírták ki, végig bennem volt)
+Korai évados hangulat az epizód során
+127 Hours paródia (Casey-vel a falban)
+Újra megemlítik Budapest-et
-Bugyuta Csikló-hadsereg
-Beckman bazooka-val
-Az amerikai gazdaság csõdbejuttatásának terve is elég vicces volt 😄

3LVW
Asszem félreértettetek. Nagyon szeretem a sorozatot, és tetszik is (habár nem úgy mint az 1-2 évad), csak zavar az ilyen szintû igénytelenség. ETTÕL FÜGGETLENÜL le fogom szedni a következõt, és utána is valószínûleg. Talán még feliratot is gyártok hozzá.

There are 10 types of people in the world: those who understand binary and those who don\'t.

és ez most kit érdekel de komolyan?
nem mind1,hogy mi hol van a térképen?nem ez szerint fogsz tájékozódni vagy tévedek?😄
lol...

PSN ID:misi2mezei

bency
Egyetértek,persze nem jó ha van ilyen benne,de engem sem izgat egyáltalán,máshol is vannak ilyen bakik,szóval....amellet pedig elég komoly a Chuck és nincs benne olyan sok baki hogy szar legyen tõle valami....

theone91
Húha, egy-két pár másodperces snitten vagy fennakadva? Azért nem tetszik a sorozat, mert a készítõk térképismeretei szegényesek, és csomó baklövést találnak be?

Akkor én szerintem már a következõ részt le se szedd... A Chuck az orbitális baromságok sorozata, ha eddig nem szoktál hozzá, én tényleg azt mondom, hogy ne erõltesd. Ez egy feelgood sorozat, leszarom, hogy vannak benne igénytelenségek, ember.

Finghámozás amit mûvelsz, ha igényesen kidolgozott forgatókönyvre és magas szinten ûzött háttérkutatásokra vágysz, ajánlom az AMC sorozatait (komolyan beszélek)...

3LVW
De magyar vagyok...
A következõ kép S04E01-ben volt. Ez már róluk állít ki bizonyítványt, nem a "magyar öntudatomat" sérti. Ez már igénytelenség.

Egyáltalán honnan szerezték a képet?!

There are 10 types of people in the world: those who understand binary and those who don\'t.

theone91
Szerintem még Burbank sem Burbank... De ki nem szarja le? Most õszintén.

Hadd érje már meglepetés azokat a tengerentúli turistákat akik ellátogatnak Budapestre emellett hardcore-Chuck fanok és fotografikus a memóriájuk (tudom, szûk réteg 😄), hogy Volkofflandre érkeznek... 😄

és most mi van vele?😄
ki tudja hányszor volt már benne olyan,hogy beraktak 1 képet 1 épuletrõl,hogy ez mag az az ország de kozben meg kitudja honnan van a kép...
semmiben nem kulombozik ez az eset a tobbitõl.ha nem magyar lennél hanem mondjuk olasz vagy spanyol vagy mit tudom én,hogy milyen akkor észre sem vetted volna😄

PSN ID:misi2mezei

Ideje is volt. A 3. évad 2. felétõl állandóan a kapcsolatukon problémáznak, hol Chucknak hol Sarahnak volt valami baja.

bency
<#eljen>

proway
Milyen szerelmi drámáról beszéltek? nemhiszem h lemaradtam volna bármirõl is, és tudtommal a legutóbbi rész végén happy volt minden...

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Calver
köszönj szépen a tv nézõk legjobb haverjának. <#wave>

"The trees move. Do you not see it?"

bency
Hogyne esne le ember 😄 De ennyitõl még nem lesz szar a rész 😄

MR ME
ez a vörös téren van nem? <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

3LVW
Neked TÉNYLEG nem esett le?!

Nem ismerõs?

A Buy More-t vissza kéne adni Big Mikenak a többiek meg akciózzanak. Chuckék meg rendezzék a viszonyukat, elég unalmas már sokadszorra szerelmi drámát nézni.

3LVW
+A pók az elején, komolyan mintha a transformerst nézném... <#conf>
+Az "újszülött" baba. Aki látott már igazi újszülöttet, az csak röhög.

bency
Szerintem van olyan jó mint az elején,egy jelenetet se unok belõle :S Az elõzõ rész meg hihetetlenül tetszett :S

3LVW
Már sajnos közel sem hozza a régi epizódok szintjét... Jó-jó Sarah jó csaj, de ez a folytonos nyüglõdés, hogy Chuck nem bízik benne, nem mond el mindent stb elég unalmas. Az anyjával ugyanaz. Az legutóbbi rész (S4E13) meg végképp kiverte a biztosítékot:

Nesze neked Kreml!

úgy készült, hogy ez lesz, aztán jött a rendelés még 11 részre, szóval nem
Rowlend
Ez volt az évadzáró?

GET OVER HERE!

Yvonne, természetes Szõke, volt vele interju még a 12. rész elött, és megemliti hogy természetes szöke
http://www.tvline.com/2011/01/hot-video-chuck-yvonne-strahovski/

Yvonne: “So, I have this black wig and this, um, very fitted black, leathery cat suit with thigh-high black leather boots and, yeah, it’s a whole, new, different side of Sarah Walker that we’re gonna see. I loved being a brunette, I mean, I’m naturally blonde so I, I was only a brunette once, I think, when I was 16 I dyed my hair brown, um, I really like it. I’ve always wanted to dye my hair black (laughs) so this was a good opportunity to play with that.”

jó, az is lehet 😊
theone91
Szerintem szõke. Rengeteg szõke ismerõsömnek sötét a szemöldöke...

Amúgy tényleg nem állt neki rosszul, de túl mû volt. Viszont valóban jobb a szõke szerintem. 😊

bency
Nekem nem tetszett annyira feketén...igy szõkén az igazi,igy gyönyörü! 😛

vagy sajnos <#vigyor3> (a szemöldökébõl megítélve, az eredeti színe is hasonló lehet)
bency
Jah és végre nem fekete haju Sarah....