Chuck (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már nem kell spoiler, mert kinn van a 14.rész is.=)
köszi 😄
köszönöm
ismerem de nem ugrik be a címe😄
a rész meg kegyetlen jó volt😊

:) Semmi okosság :P
Pro és kontra:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
+Beckman szõkén, "fiatalon" (aka. törpe Sarah)
+Újabb Sarah eye-candy (hastánc)
+Visszarángatták Roan Montgomery-t (és örülök, hogy nem nyírták ki, végig bennem volt)
+Korai évados hangulat az epizód során
+127 Hours paródia (Casey-vel a falban)
+Újra megemlítik Budapest-et
-Bugyuta Csikló-hadsereg
-Beckman bazooka-val
-Az amerikai gazdaság csõdbejuttatásának terve is elég vicces volt 😄
There are 10 types of people in the world: those who understand binary and those who don\'t.
nem mind1,hogy mi hol van a térképen?nem ez szerint fogsz tájékozódni vagy tévedek?😄
lol...
PSN ID:misi2mezei
Akkor én szerintem már a következõ részt le se szedd... A Chuck az orbitális baromságok sorozata, ha eddig nem szoktál hozzá, én tényleg azt mondom, hogy ne erõltesd. Ez egy feelgood sorozat, leszarom, hogy vannak benne igénytelenségek, ember.
Finghámozás amit mûvelsz, ha igényesen kidolgozott forgatókönyvre és magas szinten ûzött háttérkutatásokra vágysz, ajánlom az AMC sorozatait (komolyan beszélek)...
A következõ kép S04E01-ben volt. Ez már róluk állít ki bizonyítványt, nem a "magyar öntudatomat" sérti. Ez már igénytelenség.
Egyáltalán honnan szerezték a képet?!
There are 10 types of people in the world: those who understand binary and those who don\'t.
Hadd érje már meglepetés azokat a tengerentúli turistákat akik ellátogatnak Budapestre emellett hardcore-Chuck fanok és fotografikus a memóriájuk (tudom, szûk réteg 😄), hogy Volkofflandre érkeznek... 😄
ki tudja hányszor volt már benne olyan,hogy beraktak 1 képet 1 épuletrõl,hogy ez mag az az ország de kozben meg kitudja honnan van a kép...
semmiben nem kulombozik ez az eset a tobbitõl.ha nem magyar lennél hanem mondjuk olasz vagy spanyol vagy mit tudom én,hogy milyen akkor észre sem vetted volna😄
PSN ID:misi2mezei
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
"The trees move. Do you not see it?"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nem ismerõs?
+Az "újszülött" baba. Aki látott már igazi újszülöttet, az csak röhög.
Nesze neked Kreml!
http://www.tvline.com/2011/01/hot-video-chuck-yvonne-strahovski/
Yvonne: “So, I have this black wig and this, um, very fitted black, leathery cat suit with thigh-high black leather boots and, yeah, it’s a whole, new, different side of Sarah Walker that we’re gonna see. I loved being a brunette, I mean, I’m naturally blonde so I, I was only a brunette once, I think, when I was 16 I dyed my hair brown, um, I really like it. I’ve always wanted to dye my hair black (laughs) so this was a good opportunity to play with that.”
Amúgy tényleg nem állt neki rosszul, de túl mû volt. Viszont valóban jobb a szõke szerintem. 😊