2166
6459295265_74a44e9107_b.jpg
  • proway
    mert máshol nem ez a templom neve hanem a Church of the Angels
  • proway
    kajak ott lesz az esküvő vagy hogy készült a kép?
  • bency
  • Szabi1991
  • N o N a m e
    http://www.chuckandsarahwedding.com/
  • HUmanHunter
    cheers :)
  • theone91
    "Chuck won Hulu's Best in Show!! Way to go Nerd Herders!"

Na, csak megérte minden fordulóban szavazni... :D
  • Sir Quno Jedi
    Ő durvább/más lesz, mert ő inkább az apjára ütött és eleve eüs is.
  • precision
    SPOILER!!!

Esélyes pedig hogy Ellie -vel is el akarják játszani azt, mint anyucival (mármint, hogy kém legyen). Ez már csak ilyen "spy family"...
  • HUmanHunter
    oh, sry :)
  • theone91
    Csak a harmadiktól szponzor a Subway.
  • HUmanHunter
    4 évad alatt nem szeretted meg a subway reklámokat? :)
  • N o N a m e
    Felirat itt-ott.
  • theone91
    A Subway reklám akasztotta ki nálam a röhej-meter-t. De ezt már teljesen megszokhattuk... :D
  • ldavid
    tényleg jó volt most :)
    ...de a végén a ferde monitorok nagyon röhejesek voltak
  • theone91
    Legjobb rész az évadban. Forradalmi volt Chuck-szinten. A rendezés, az atmoszféra, a poénok...

A disznó amilyen szürreális, annyira vicces is volt, most nekem is fájdalmas lesz a szünet... :D
  • theone91
    Lesz izgalom na. :D
  • kopa1
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ne ne és ne! Szerintem ha meglépik, hogy Ellie Agent X és 'véletlenül' megkapja az Intersectet, akkor azzal megássa a sorozat a saját sírját. Egyszerűen az aggódó családanya nem lehet egy kém...
  • proway
    mármint h 2 hét múlva lesz új rész
  • proway
    máshol csak 2 hét szünetet mondanak
  • Calver
    tegnap (avagy ma) volt. fake is, de az a House volt
  • bency
    Nem fogom kibirni basszus...
  • theone91
    De még van egy rész, vagy faketorrentet kaparok épp? :D
  • N o N a m e
    Április 18.-án folytatódik
  • theone91
    A kommentemet képzeljük egy egy "semmiféle" nélkül... :D:D
  • theone91
    Nekem nem szimpi az ilyen. Azt közvetíti a néző felé, hogy komoly anyagi gondokkal küzd a műsor (és így lehet, hisz rengetegszer használnak fel egy díszletet több alkalommal, semmiféle módosítások nélkül)... Már azt vártam, hogy Chuck belevigyorog és nyom egy thumbs up-ot a kamerába majd megcsillan a fogsora.

Plusz eléggé "in medias res" volt a dolog, még az erős product placementeken edzett Chucktól is eléggé szánalmas. Én azt mondom az ilyeneket hagyjuk a reklámblokkokban. :)
  • bency
    Én nagyon birtam a Toyota reklámot :D Tök poén volt....kicsit sok volt az ajtó nyitás,de amugy buli volt :P
  • ldavid
    attól függetlenül gyengébb volt, 5. évadra meg van még esély szerintem, az Event úgy is kasza, és a Harry’s Law sem túl acélos már
  • mcgrape
    " btw ezen a részen is érezni, a régi jó írók hiányát, bár ettől még élvezhető szerencsére "

Ezzel csak az a probléma hogy ezt egy " Régi jó Író " Írta. Ugyan is, az egyik régi írónk aki az első 3 évadban votl vissza jött. És ezt irta ő.
    4x18 Remek rész volt, ahelyett inkább hogy hibákat keesgéltek, miértnem döltök hátra és élvezitek a hátra lévő 6 részt, hisz nagy rá az esély hogy nem lessz több. Élvezd amig lehet.
  • ldavid
    Devon eddig is nyomta (a toyota csinált is awesome tv reklámokat), de ez most tényleg hosszabb volt az eddigieknél

btw ezen a részen is érezni, a régi jó írók hiányát, bár ettől még élvezhető szerencsére
  • Attila8805
    +1:D
  • bency
    Most igy hogy mondtátok a Toyota reklámot arra vagyok a legkiváncsibb xD
  • theone91
    Valóban kicsit tömör volt, de szerintem az előzőhöz képest jobb volt.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Végig azt hittem, hogy most lesz egy intersect-hadsereg (és Chuckot totál leselejtezik), de úgy tűnik mégsem ez lesz a évadvégig tartó, fejfájós szál.
  • HUmanHunter
    :D néha elfér :P amúgy nem volt valami nagy rész, ha 2 részre bontották volna a mait úgy izgalmasabb lett volna.
  • theone91
    Még nem néztem végig a részt (konkrétan az elején vagyok, de fúj vazzd, milyen gusztustalan átlátható Toyota (Sienna) reklám volt benne. Ez még a Chuck-ban megszokott product placementeket is felülmúlja pofátlansában... :D

Chuck elkezdi sorolni az extrákat, mint egy olcsó teleshopban, és még meg is mutatja az magától nyitódó tolóajtókat. Pfej, ennyire már ne legyen szarban a sorozat pénzügyileg könyörgöm... :D
  • bency
    Arról ne is beszéljünk,megnéztem a 2. 3. ik évadot abba a szünetbe ujra :D
  • theone91
    Fejen állva kibírom, az előző nagy szünethez képest.
  • bency
    Nah basszus ..... ez most nem esett jól..
  • ldavid
    jövő héten lesz csak
  • Zsoltika 007
    Nem ma kellett volna új résznek jönnie?