2166
-
Reg5 #1714 Egy sorozatot akkor kéne ideális esetben lezárni ha az írók kifogynak az ötletekből. A Chucknál sajnos ezt látom. Évadonként, sőt félévadonként kicsinálnak egy übergonosz szuperügynökséget. Ez sokadszorra azért már elveszti a varázsát. -
#1713 Sose legyen vége:D -
#1712 Miért reméled?
Másnak még tetszhet, te meg akkor hagyod abba amikor akarod, következőt nem nézed, ennyi. -
Reg5 #1711 Egyre inkább nem várom a 4x24-et. Sőt, sajnos egyre inkább nem akaródzik nézni a sorozatot :( Pedig az első 2 évad nagyon nagy királyság volt. Ha lesz is 5. évad remélem az utolsó lesz, nem kéne már ezt nagyon elhúzni. -
#1710 Én a hír jelenlétéről írtam, nem arról, hogy lesz-e 5-ik szezon, kasza hír bármikor lehet évközben, berendelés is, ha jók a számok, egyébként meg upfrontskor, ahogy írtam. -
simon7108 #1709 nem mondtam semmit.
nem láttam az apró betűs részt:D -
simon7108 #1708 de azért azt is vedd figyelembe,hogy még nem volt hír,hogy elkaszálják.
az ilyeneket télen szokták bejelenteni.
én még reménykedem. -
#1707 Nincs és valószinüleg nem is lesz az upfronts előtt, nincs annyi néző.
(május harmadik hete, NBC esetén idén ha minden igaz 16-án lesznek bejelentések) -
simon7108 #1706 nagyon nagy rész volt:D
jut eszembe van már valami hír az 5. évadról?lesz? -
#1705 -
#1704 -
Cat 02 #1703 Valaki Sarah fejéből gifet pls :DDD -
#1702 Az hihetetlen,a Chuck Hungary n nagyon jó a flash :DDD -
#1701 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amin hatalmasat nyeríttetem az eheti részen a Sarah intersect-mimikája, meg ahogy Chuck azt hiszi, hogy "cool" fejet vág flesselés közben... :D:D -
HUmanHunter #1700 ja, inkább oroszos volt. -
#1699 Hatalmas rész volt SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.honi genyákkal... Inkább volt balkáni az akcentus, mint magyar... :D -
ldavid #1698 -
#1697 Def_sz vagyok. Kiment a fejemből az hogy leszedtem a részt de még nem néztem meg és én az előző hetire gondoltam... -
#1696 Na, majd lecsekkolom otthon... Hihetetlen. Pedig az ilyeneket egyből kiszúrom. :D -
ldavid #1695 19-25 között -
#1694 Hány percnél van ez? Ennyire elsiklott felette a figyelmem. :o -
ldavid #1693 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hungarian scientists, hungarian wedding? - nem nehéz pedig :D -
#1692 Hol? Én nem vettem észre. :o -
ldavid #1691 jó volt ez most, a fater jó karakter :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és már a harmadik rész ebben az évadban magyar utalással -
Reg5 #1690 Hehe, a kártyás rész meg az Avataros poén ütött :D -
#1689 Érdekes rész volt,nagyon birom mikor meglepi Chuck Saraht valami dumával és akkor olyan meglepődött képet vág Sarah :)) Viszont az Ellie szál nagyon nem tetszik.....igazából sose birtam Ellie t... -
#1688 Remek rész volt. Bár ha nem lett volna ennyi szünet, akkor csak azt mondanám "cool" volt. A végéről hiányzott valami F-yeah feeling...
-
#1687 Windows Live Blueprints... -
#1686 Az hogy, kinek mi a jó az igencsak szubjektív és relatív. Ne ezen vitatkozzunk (meg úgy amúgy se :D)... -
#1685 Már ugyan mért ne mondhatnék rá csúnyát? attól nem lesz igaza h mindenkinek elmondja a saját véleményét. úgy reagáltál mintha egy véleményen lennék vele, pedig nagyon nem :D -
#1684 Tuttle-ként imádtam leginkább, de ez a mostani... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...is jó volt. :)...megbánó gonosz verziója... -
paly90 #1683 Timothy Dalton zseniális
am jó rész volt, rég nevettem már ennyit Chuck részen -
#1682 Igy van.....szerintem nem lett rosszabb a sorozat.sőt nekem jobban tetszik mint régen. -
#1681 Már ugyan miért? Neki is meglehet a véleménye, csak az az unalmas már, hogy 3-4 részenként visszajön és benyögi, és be fogja nyögni ezt. Hagyja a faszba és kész. Ne kínozza a szerencsétlen magát. -
#1680 Erre majdnem mondtam valami csúnyát haver -
#1679 Jaja. Akkor viszlát... -
#1678 Ez valami szánalmas amivé vált a sorozat... -
#1677 Van neki annyi esze, hogy ne, plusz ez a collegehumor. :D -
#1676 nana.. azért nehogy elkezdjen énekelni! :))
Sarah Walker karaktere szimpatikusabb :) -
paly90 #1675 Yvonne:D