Chuck (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem meg sokkal jobb volt, mint a múltheti
a ruhapróbánál nekem az elsõ jobban tetszett
a ruhapróbánál nekem az elsõ jobban tetszett
A "mátrix lobby-s" belépõ fájdalmas volt, ahogy a CIA-féle stylistmachine 7000...
Számomra ez most egy semleges rész volt. Se jó, se rossz...
Számomra ez most egy semleges rész volt. Se jó, se rossz...
Halamita Görögországban van, Snyecc készíti egyedül a feliratot. Holnap este valószínûleg kész lesz.
Jah ez most egy kicsit töltelék volt..
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
elég lapos lett a rész, több eksönt vártam.
Nézném csak a tökfej kutyára most jött rá hogy õ játszana és nem hagy nyugton de már lassan fárad😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Én még nem láttam😞
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Tudom tudom de vagyunk a topikba 4en,szinte mindenki megnézi azon perc a részt,utána jóval minek spoilerezni....ugyis látta mindenki szinte,te is.
:) Semmi okosság :P
én láttam de ez baszott nagy spoiler volt..
Neeem,szerintem egy amolyan Hydra van ott,rendszer,térképek...nem hiszem hogy Intersect,,
:) Semmi okosság :P
nálam is megy, de elég sok leállás van
én ezt szoktam mostanában használni, http://feliratozz.hu/, ugyanazok a fordítók kb mint hosszúpuskán csak elérhetõ az oldal és gyorsabban felkerûlnek a feliratok 😊
én ezt szoktam mostanában használni, http://feliratozz.hu/, ugyanazok a fordítók kb mint hosszúpuskán csak elérhetõ az oldal és gyorsabban felkerûlnek a feliratok 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nálam nem megy, egyik böngészõvel sem
kb 2-3 hete mûködik ismét
karbantartást ír már vagy egy hónapja
Hosszupuskán nézelõdjetek, ott megtaláljátok a fordítók twitterét is.
valahogy nem volt egy nagy szám ez most
#1569: ha az lesz, annyiból jó, hogy legalább jól néz ki 😊
#1569: ha az lesz, annyiból jó, hogy legalább jól néz ki 😊
99%
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vivien lesz az évadgenyó az apja után? Vagy vele, mert olvastam hogy Timothy Dalton viszatér...
jó rész volt, különösen az eleje tetszett
Morgan/Carina tényleg nagy volt most is, és a többi csajok is jó volt 😊
az tûnt még fel, hogy az elején Carina azzal hapsival verekedett, aki az elmegyógyos részben játszotta a "fõzakkantat".
az tûnt még fel, hogy az elején Carina azzal hapsival verekedett, aki az elmegyógyos részben játszotta a "fõzakkantat".
A csárli angyalais téma hihetetlen gyenge volt, de a rész mégis tetszett... A Morgan-Carina-s szál fõként. 😄
A tetõablakon bezuhanó, fennakadó Chuck pedig remek nosztalgia volt. 😄
A tetõablakon bezuhanó, fennakadó Chuck pedig remek nosztalgia volt. 😄
Gondolom az évad vége ugyan az lesz mint a 2. évadnál. Új fõellenség csak akkor, ha az NBC 20+X részre berendeli az 5. évadot, másképp nincs értelme.
szerintem aki nem akarja nézni, az most hagyja abba, mert szép kis happy end volt leánykérésnél..
most egy darabig nem lesz ilyen.. valahogy most elvileg felcsigázzák majd a dolgot, új "fõellenség" évad végén meg rágjuk a körmünket, hogy mi lesz köviben.
most egy darabig nem lesz ilyen.. valahogy most elvileg felcsigázzák majd a dolgot, új "fõellenség" évad végén meg rágjuk a körmünket, hogy mi lesz köviben.
leszarom a konfigod...
Bye Bye 😊