Chuck (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
Plusz eléggé "in medias res" volt a dolog, még az erõs product placementeken edzett Chucktól is eléggé szánalmas. Én azt mondom az ilyeneket hagyjuk a reklámblokkokban. 😊
:) Semmi okosság :P
Ezzel csak az a probléma hogy ezt egy " Régi jó Író " Írta. Ugyan is, az egyik régi írónk aki az elsõ 3 évadban votl vissza jött. És ezt irta õ.
4x18 Remek rész volt, ahelyett inkább hogy hibákat keesgéltek, miértnem döltök hátra és élvezitek a hátra lévõ 6 részt, hisz nagy rá az esély hogy nem lessz több. Élvezd amig lehet.
btw ezen a részen is érezni, a régi jó írók hiányát, bár ettõl még élvezhetõ szerencsére
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Chuck elkezdi sorolni az extrákat, mint egy olcsó teleshopban, és még meg is mutatja az magától nyitódó tolóajtókat. Pfej, ennyire már ne legyen szarban a sorozat pénzügyileg könyörgöm... 😄
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Õ a bankban a fõnök. imdb
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
mikor reklámkor odakapcsoltam és belesasoltam nem nagyon tetszett.
:) Semmi okosság :P