Chuck (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
tegnap (avagy ma) volt. fake is, de az a House volt <#nevetes1>

"The trees move. Do you not see it?"

bency
Nem fogom kibirni basszus...

:) Semmi okosság :P

theone91
De még van egy rész, vagy faketorrentet kaparok épp? 😄

N o N a m e
Április 18.-án folytatódik
theone91
A kommentemet képzeljük egy egy "semmiféle" nélkül... 😄😄

theone91
Nekem nem szimpi az ilyen. Azt közvetíti a nézõ felé, hogy komoly anyagi gondokkal küzd a mûsor (és így lehet, hisz rengetegszer használnak fel egy díszletet több alkalommal, semmiféle módosítások nélkül)... Már azt vártam, hogy Chuck belevigyorog és nyom egy thumbs up-ot a kamerába majd megcsillan a fogsora.

Plusz eléggé "in medias res" volt a dolog, még az erõs product placementeken edzett Chucktól is eléggé szánalmas. Én azt mondom az ilyeneket hagyjuk a reklámblokkokban. 😊

bency
Én nagyon birtam a Toyota reklámot 😄 Tök poén volt....kicsit sok volt az ajtó nyitás,de amugy buli volt 😛

attól függetlenül gyengébb volt, 5. évadra meg van még esély szerintem, az Event úgy is kasza, és a Harry’s Law sem túl acélos már
" btw ezen a részen is érezni, a régi jó írók hiányát, bár ettõl még élvezhetõ szerencsére "

Ezzel csak az a probléma hogy ezt egy " Régi jó Író " Írta. Ugyan is, az egyik régi írónk aki az elsõ 3 évadban votl vissza jött. És ezt irta õ.
4x18 Remek rész volt, ahelyett inkább hogy hibákat keesgéltek, miértnem döltök hátra és élvezitek a hátra lévõ 6 részt, hisz nagy rá az esély hogy nem lessz több. Élvezd amig lehet.

Devon eddig is nyomta (a toyota csinált is awesome tv reklámokat), de ez most tényleg hosszabb volt az eddigieknél

btw ezen a részen is érezni, a régi jó írók hiányát, bár ettõl még élvezhetõ szerencsére
Attila8805
+1😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

bency
Most igy hogy mondtátok a Toyota reklámot arra vagyok a legkiváncsibb xD

theone91
Valóban kicsit tömör volt, de szerintem az elõzõhöz képest jobb volt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végig azt hittem, hogy most lesz egy intersect-hadsereg (és Chuckot totál leselejtezik), de úgy tûnik mégsem ez lesz a évadvégig tartó, fejfájós szál.

😄 néha elfér 😛 amúgy nem volt valami nagy rész, ha 2 részre bontották volna a mait úgy izgalmasabb lett volna.

theone91
Még nem néztem végig a részt (konkrétan az elején vagyok, de fúj vazzd, milyen gusztustalan átlátható Toyota (Sienna) reklám volt benne. Ez még a Chuck-ban megszokott product placementeket is felülmúlja pofátlansában... 😄

Chuck elkezdi sorolni az extrákat, mint egy olcsó teleshopban, és még meg is mutatja az magától nyitódó tolóajtókat. Pfej, ennyire már ne legyen szarban a sorozat pénzügyileg könyörgöm... 😄

bency
Arról ne is beszéljünk,megnéztem a 2. 3. ik évadot abba a szünetbe ujra 😄

theone91
Fejen állva kibírom, az elõzõ nagy szünethez képest.

bency
Nah basszus ..... ez most nem esett jól..

jövõ héten lesz csak
Zsoltika 007
Nem ma kellett volna új résznek jönnie?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

theone91
Ja és arra is figyelj amit a narrátor mond, 02:48 környékén.

theone91
Ja, nézd meg a videót, amit ldavid linkelt...

21:40 körül (de ez már off)
MR ME
napersze...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

theone91
Egy 23 perces Family Guy rész kilenc hónapig készül... 😊

N o N a m e
Bakker! ennyi munka van vele? mi megnézünk 3 részt amíg egynek a vágása elkészül! és ez csak egy 42 perces sorozat, mennyi idõ lehetett az Inceptionnél egy ilyen munka?
16-os rész vágása - kemény
theone91
LoL... A Humi-Ari által jöttem rá arra, hogy Volkoff üvegszemû börtönvendége már játszott a Csákkban... 😄😄

N o N a m e
aha, figyeltem 😊 nagyon Lostos rész volt ez 😄
ikegami2
A Lostból Dr. Pierre Chang (François Chau)is benne van a Chuck 4x17ben.
Õ a bankban a fõnök. imdb

még 7? akkor a lista rossz volt amit néztem, köszi! 😊

még 7 lesz
az utolsó résztõl agyf/szt fogsz kapni <#idiota>

bakker nemsoká véget ér a 4. évad, még 3 rész ha jól láttam 😞

Attila8805
Hmmm hát ha már nagyon nem lesz más lehet megnézem😊

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

N o N a m e
pedig ha nekifognál, 2 hétig nem tudnád abbahagyni 😛
Attila8805
Hát annyira nem vonz.
mikor reklámkor odakapcsoltam és belesasoltam nem nagyon tetszett.

bency
Nah jól van már...meg nem mondtam volna 😄

N o N a m e
itt az ideje! 😊
Attila8805
Én egy részt nem láttam belõle😛

kb az egész sorozat errõl a számsorról szólt 😄
wiki 😄

Attila8805
Ezt a számot kellett mindig bepötyögniük?

bakker tényleg 😄

Lostot nézted?

bency
Nem értem mit kell nézni 😄

N o N a m e
LOL?
bency
Szerintem nem volt rossz rész...kicsit érdekes volt az öltöztetõ cucc...de nah

N o N a m e
van, de ne kelljen már mindent a szátokba rágni.
N o N a m e
holnap délután-este fele lesz kb.