2166
-
ldavid #1754 5. évad 13 részre berendelve, hátha ki lesz bővítve megint :)
remélem lesz valami jó lezárás a végén -
#1753 Jajj tényleg,nah már mind1 :D -
#1752 megvan,
Kesha - Blow -
#1751 Spoiler bzmeg!!!!!
nem hiszem el...:@
egyébként mi a szám címe ami 2:50től megy mikor jeffsterék belépnek buy moreba?:D:D:) -
#1750 Énis azt mondom dögöljön meg a ribanca....bántani merte Saraht xD Amúgyse birom az elejétől fogva.... -
#1749 Nyírják ki... Volkoffból meg legyen megint Tuttle. -
ldavid #1748 én remélem, "megjavul" mert nekem bejön :D -
#1747 Rühellem énis a ribancát....Mr.Volkoffot sokkal jobban birtam. -
Cat 02 #1746 Bazze, megölhették már volna ezt a Viviant ... -
#1745 Jaja, még hivatalos megerősítés nincs, de elég biztos források írkálják, hogy lesz 5. évad. -
mcgrape #1744 Ugy nézki lessz itt még egy évad. :) -
#1743 *jelenet megy -
#1742 A breaking bad poenert tenyleg kudos. Mondjuk megneznem,hogy savas, plafonatszakados jelenetet orszagos adon ebben a savban... :D -
ldavid #1741 omg miért nem volt ilyen az egész évad? ez baromi jó volt
Braking Bad-ért plusz pont
#1740: az ne legyen már, annyira unalmas már az a téma :/ -
#1740 Az utolsó mondatod teljesen belelátom a sorozatba. Sajnos... -
#1739 Kíváncsi leszek mennyire varnak el minden szálat, az tuti, hogy hagynak valamit lógva... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sarah nem hal meg, ez tuti és nem is ez lesz az évadvégi cliffhanger, azt most eljátszották. :)
Évad nemezise szálon marad cliffhanger? Tehát valamelyik Volkoff lesz szabadlábon és kavar be valamit? Van egy olyan érzésem, hogy nem. Viviant szerintem elkapják.
Régmúlt, családi rejtély szálon? Apuci rejtélyei már kezd kicsit sok lenni, de szerintem elképzelhető, hogy itt lesz valami pl Agent X bácsi kapcsán, pl visszaüt az, hogy az Intersect csapat tud róla.
Magánéleti szálon lesz cliffhanger? Nagyon remélem, hogy nem, de van egy olyan rossz előérzetem, hogy ez lesz; Teszemazt, hogy Sarah túléli, de amnéziával ébred majd. -
#1738 Pont írni akartam, hogy epizódszinten is itt volt ez a jelenség most. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó rész volt, mellbevágó befejezéssel...Várós a finálé. Remélem Chuck győz az évadvégi cliffhangerrel szemben, mert nem betonbiztos a következő évad, és szívás lenne nyitva hagyni a sorozatot.
Morgan Vader-indulós motiválódala vitt mindent... :D -
#1737 Köv heti rész címe... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Chuck Versus the Cliffhanger -
#1736 Na EZ jó rész volt! A vége meg... Szóval alig várom a jövő hetet! -
#1735 csak úgy
-
#1734 valami ilyesmi :D -
#1733 Hogy is volt? Renéaux? :D:D -
#1732 Reno is ütött! :)) -
simon7108 #1731 Las Vecas:D
marha nagy rész volt.egyik ha talán nem a legjobb! -
paly90 #1730 én is gondolkodtam rajta h az egész sorozat egyik legjobb részét írjam de nem mertem:D
el se tudom képzelni mi lesz az utolsó 2 részben:D -
#1729 És végre volt megint valódi, nem CGI-robbanás is. :) -
Szabi1991 #1728 -Yeah!
-Woo-hoo!
-Whoo!
--Welcome to Las Vecas, boys!
- Captain, what's, uh, what's-what's going on?
- This is not Las Vegas.
-- Las Vecas, buddy.
sztem az egész sorozat legjobb része volt, fordulatos, változatos, utálom amikor egy filmben szinte tudod mi következik, itt elképzelésem se volt, és a vége is nagyot ütött (amikor megláttuk ki van a képen) :) -
#1727 Szerintem is jó rész volt,imádom amikor Caseynek bejön valaki a fegyvermániája miatt xD a Toyota reklám nem vészes... -
paly90 #1726 csak szerintem volt az évad egyik legjobb része?:D
a toyota reklám ismét fantasztikus volt, de az öreg néni mindent vitt:D:D
na jó azér a Ladenes kép se volt utolsó:D:D -
#1725 Erre már nagyon kiváncsi vagyok mi olyan szürreális... -
#1724 Osama célkeresztes képe Casey-nél, pont másnapra, hogy Obama bejelenti a lehentelését... Fedak-ék tudtak valamit. :D
WTF volt egy kicsit ez a rész. Szürreális. Még a sorozattól megszokott szinten is. :D
Volt megint egy ízléstelen Toyota reklám. :| -
ldavid #1723 milyen rész volt már :D +a vége érdekes lett -
paly90 #1722 4. évad vége jó lesz egy sorozatsárásnak de lehet belőle folytatni egy 5. évaddal.ezt mondták a készítők -
Quantumleap #1721 Ja, hogy pellengéren áll, és lehet, hogy kasza lesz lezárás nélkül?
(Nem tudom, én még csak a második évad végén járok.) -
Szabi1991 #1720 Bízzunk benne :) -
Quantumleap #1719 A sorozatnak lesz ötödik évadja? -
Reg5 #1718 Sehol nem állítottam, hogy a véleményem egyetemes. Abbahagyni nem akarom, mert ezen évad végére még kíváncsi vagyok, utána meg pedig kitudja.
Noname: Logómat nem törlöm, mert mint mondtam az eső 2 évad nagyon király volt. -
#1717 -
#1716 A te véleményed nem abszolút, mások számára a sozoat még lehet érdekes, szórakoztató a mai napig.
Továbbra is akármikor abbahagyhatod, nem értem miért fáj, ha másnak közben van lehetősé nézni tovább. -
#1715 töröljed a logódat azonnal