Chuck (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bency

:) Semmi okosság :P

Valaki Sarah fejébõl gifet pls 😄DD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

bency
Az hihetetlen,a Chuck Hungary n nagyon jó a flash 😄DD

theone91
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amin hatalmasat nyeríttetem az eheti részen a Sarah intersect-mimikája, meg ahogy Chuck azt hiszi, hogy "cool" fejet vág flesselés közben... 😄😄

ja, inkább oroszos volt.

theone91
Hatalmas rész volt
honi genyákkal... Inkább volt balkáni az akcentus, mint magyar... 😄
.

<#idiota>
theone91
Def_sz vagyok. Kiment a fejembõl az hogy leszedtem a részt de még nem néztem meg és én az elõzõ hetire gondoltam...<#idiota>

theone91
Na, majd lecsekkolom otthon... Hihetetlen. Pedig az ilyeneket egybõl kiszúrom. 😄

19-25 között
theone91
Hány percnél van ez? Ennyire elsiklott felette a figyelmem. :o

hungarian scientists, hungarian wedding? - nem nehéz pedig 😄
theone91
Hol? Én nem vettem észre. :o

jó volt ez most, a fater jó karakter 😊

és már a harmadik rész ebben az évadban magyar utalással
Hehe, a kártyás rész meg az Avataros poén ütött 😄

bency
Érdekes rész volt,nagyon birom mikor meglepi Chuck Saraht valami dumával és akkor olyan meglepõdött képet vág Sarah 😊) Viszont az Ellie szál nagyon nem tetszik.....igazából sose birtam Ellie t...

theone91
Remek rész volt. Bár ha nem lett volna ennyi szünet, akkor csak azt mondanám "cool" volt. A végérõl hiányzott valami F-yeah feeling...

theone91
Windows Live Blueprints... <#wilting>

theone91
Az hogy, kinek mi a jó az igencsak szubjektív és relatív. Ne ezen vitatkozzunk (meg úgy amúgy se 😄)...

proway
Már ugyan mért ne mondhatnék rá csúnyát? attól nem lesz igaza h mindenkinek elmondja a saját véleményét. úgy reagáltál mintha egy véleményen lennék vele, pedig nagyon nem 😄

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Malakai
Tuttle-ként imádtam leginkább, de ez a mostani...
...megbánó gonosz verziója...
...is jó volt. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Timothy Dalton zseniális
am jó rész volt, rég nevettem már ennyit Chuck részen

bency
Igy van.....szerintem nem lett rosszabb a sorozat.sõt nekem jobban tetszik mint régen.

theone91
Már ugyan miért? Neki is meglehet a véleménye, csak az az unalmas már, hogy 3-4 részenként visszajön és benyögi, és be fogja nyögni ezt. Hagyja a faszba és kész. Ne kínozza a szerencsétlen magát.

proway
Erre majdnem mondtam valami csúnyát haver

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

theone91
Jaja. Akkor viszlát...

3LVW
Ez valami szánalmas amivé vált a sorozat...

There are 10 types of people in the world: those who understand binary and those who don\'t.

theone91
Van neki annyi esze, hogy ne, plusz ez a collegehumor. 😄

N o N a m e
nana.. azért nehogy elkezdjen énekelni! 😊)
Sarah Walker karaktere szimpatikusabb 😊
proway
mert máshol nem ez a templom neve hanem a Church of the Angels

proway
kajak ott lesz az esküvõ vagy hogy készült a kép?

bency
<#taps><#taps><#taps>

cheers 😊

theone91
"Chuck won Hulu's Best in Show!! Way to go Nerd Herders!"

Na, csak megérte minden fordulóban szavazni... 😄

Sir Quno Jedi
Õ durvább/más lesz, mert õ inkább az apjára ütött és eleve eüs is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

precision
SPOILER!!!

Esélyes pedig hogy Ellie -vel is el akarják játszani azt, mint anyucival (mármint, hogy kém legyen). Ez már csak ilyen "spy family"...

Bazinga!

oh, sry 😊

theone91
Csak a harmadiktól szponzor a Subway.

4 évad alatt nem szeretted meg a subway reklámokat? 😊

N o N a m e
Felirat itt-ott.
theone91
A Subway reklám akasztotta ki nálam a röhej-meter-t. De ezt már teljesen megszokhattuk... 😄

tényleg jó volt most 😊
...de a végén a ferde monitorok nagyon röhejesek voltak
theone91
Legjobb rész az évadban. Forradalmi volt Chuck-szinten. A rendezés, az atmoszféra, a poénok...

A disznó amilyen szürreális, annyira vicces is volt, most nekem is fájdalmas lesz a szünet... 😄

theone91
Lesz izgalom na. 😄

kopa1
Ne ne és ne! Szerintem ha meglépik, hogy Ellie Agent X és 'véletlenül' megkapja az Intersectet, akkor azzal megássa a sorozat a saját sírját. Egyszerûen az aggódó családanya nem lehet egy kém...

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

proway
mármint h 2 hét múlva lesz új rész

proway
máshol csak 2 hét szünetet mondanak