2166
-
simon7108 #1794 marha nagy rész volt:D
legjobb évadzáró ami idén volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a végén már megijedtem amikor mutatták a temetést a táblán:D na meg ahogy befejezték XD.azért remélem Chuck sem marad majd intersect nélkül
én még valahogy mindig reménykedem,hogy az 5. évad nem csak 13 részes lesz bár pénteken nem sok esélye van:(
így iktassák ki a sorozatokat...aztán meg arra hivatkoznak,hogy alacsony volt a nézettség.... -
paly90 #1793 fantasztikus:D
én is így gondoltam:D:D -
#1792 persze! majd körbeadják xD -
paly90 #1791 hát ez valami nagyon durván jó évadzáró volt:D
a végén egyenesen szakadtam:D
egy kérdés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a szemcsiből amiből Morgan feltöltötte az Intersectet, abból Chuck is feltudja magának tölteni, vagy csak egyszer használatos a szemüveg?:D -
#1790 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Guys... I know kung fu! -
#1789 Szerintem jó Zach haja,de eddig nem is figyeltem olyan részletesen :P -
#1788 Szerintem jól áll neki a szőke és barna közti átmenet... :)
Zach haja az ami kiakaszt... Joshua-é pedig tiszta season 1... :D:D -
#1787 Szerintem is jobb szőkén,de igy se sirnék mellete :))) -
ldavid #1786 tök jó képek
Yvonne fura barna hajjal -
Szabi1991 #1785 -
#1784 Imádni való, hogy a CIA a Live Messenger-en oszt meg titkos CIA-aktákat, aztán Bing-et használ térkép gyanánt. :DDD -
#1783 Ami Morgant illeti egy interjúból leszűrve... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...nem fogják évad elején kipaterolni az intersectet, hanem várhatóan hasonló szerepkört fog betölteni a csapatban mint Chuck az első évadban."Stay in the car!"
Vagyis segít, de folyton bajbakerül. -
#1782 Egyetértek,kurva jó rész volt szerintem is.Nagyon tetszett az egész. -
#1781 Rohadt jó rész volt. Szerintem a legjobb szezonfinálé eddig...
Pont úgy csinálták meg, hogy úgy maradt nyitva, hogy sorozatzárónak is értelmes lett volna. Csak-csak elérték, hogy nagyon várjam a következő évadot. :D
[spoiler]Bár a végén a Morgan-es, Intersectes téma nálam bukó volt. Csak kellett egy végepoén Morgantól (ahogy az előző évad végén a detonátor-ejtős hülyeség). Bár kiváncsi vagyok mennyire lesz (ha lesz) jelentősége a következő évadban. Szerintem amiatt sem kell aggódni, hogy Chuck Intersect nélkül maradna. Pénzzel mindent lehet... :D[spoiler] -
#1780 1000 hála :D -
ldavid #1779 linkelve is legyen sry -
ldavid #1778 összedobtam egy feliratok azoknak, akik nem tudnak várni.
az időzítés sajna nem a legjobb, arra már nem volt időm. http://goo.gl/Hidsl
baromi jó rész volt amúgy :D -
#1777 Pewhehe... :D -
#1776 de... kb 2 hétig -
#1775 Ja igen, és egyvalami amiben nem voltam biztos, hogy megcsinálják még az évadzáróban... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...az eskövő, de örülök neki, hogy megtörtént. Kevés sorozatban merik az írók összehozni a fő karaktereket és nem szétugrasztani őket később. Itt szerintem nagyon jól kezelik, persze vannak mézesmázos jelenetek, de az egyébként is könnyed sorozathoz teljesen jól illenek. :)
Tehát örülök neki, hogy az a pesszimista érzésem nem jött be, miszerint egy hülye amnéziával szétrobbantják a párt. :) -
#1774 Na, este tudom megnézni csak, de már nagyon kíváncsi vagyok... :)
A 5. évad már péntekenként lesz, nem? -
Szabi1991 #1773 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sztem az új évad címe Morgan lesz, nem Chuck :DD -
#1772 Ez nagyon jó volt és tényleg... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...game changer, ahogy divatos mondani."Russians, so many Russians."
Kicsit furi volt, hogy egy kis zsarolással már megoldotta Chuck a jövőjük problémáját, de a sorozat világában elfér. :)
Szeptembertől 13 rész megszokott helyen, de Beckman írányítás nélkül, kíváncsi leszek, hogy pontosan hogyan képzelték el a változásokat. Na meg Morgan szuperkémmel, ami tök jó vicces, de nehezen tudom elképzelni. :)
Chuck viszont intersect nélkül, csak tervezgetéssel is működő karakter lehet mostmár, tehát arról az oldalról nem gond.
Remélem ütős 13 rész lesz, ha már azzal vége, találkozunk szeptemberben! -
#1771 Privátba annyit irj meg hogy meghal vagy nem,muszály tudnom xD -
Szabi1991 #1770 wháááááá, na kb. csak erre nem számítottam -
simon7108 #1769 mondjuk azt hozzá lehet tenni,hogy elvileg nincs esélye a túlélésre mert ahogy mondták nincs rá ellenszer.
de csak nem ölik meg...
sőt szerintem tuti nem írják ki.ha kiírnák akkor már nem is lenne értelme az 5. évadnak mert szerintem sokkal kevesebben néznék. -
simon7108 #1768 remélem nem hal meg:(
már mondjuk amióta tervezték ezt az egész esküvőt már tudtam,hogy valami úgyis történni fog ami meghiúsítja. -
#1767 Csak nem arra érti. Főbb szereplő halálára épített cliffhangerek gagyik, úgyis tudja az ember, hogy megússza (az esetek 99%-ban). :) -
#1766 Ha nem lenne nem is nézném tovább... -
ldavid #1765 kizárt, hogy kiírják -
Szabi1991 #1764 remélem Yvonne Strahovski lesz még az 5. évadban... -
#1763 FB: "Only a few more hours until the biggest cliffhanger EVER!"
Nem tetszik ez nékem. :\ -
#1762 Ezért írtam, hogy hosszabbítás valószinűtlen, ugyanazt olvastam (TVLine interjú), 10M lehetetlen, de egyébként se új évadról van szó, hanem full évadról (+8-11 rész), a 13 rész kapcsán volt a válaszban. -
#1761 lehet, hogy mégsem az 5. az utolsó chuck-évad? a programigazgató szerint, ha 10M nézőt fog hozni pénteken, akkor folytatódik
Ezt irta a junkies winnie twitteren. Ergo mindebkepp bukta. Kerdes hogy jo vagy rossz hir? -
#1760 :) -
#1759 Chuck uccsó szezonban hétfő helyett pénteken fog menni, persze mindegy, hogy halálnap, hisz eleve utolsó szezon.
A 13 rész kibővítése viszont teljesen valószinűtlen. -
ldavid #1758 péntekenként lesz az 5. évad, kíváncsi leszek, így milyen lesz a nézettség :S -
#1757 köszi.:) -
#1756 Igen. -
#1755 jövőhéten remélem jön az új rész!
kíváncsi leszek rá, ugye az lesz az évadzáró rész?