Chuck (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
:) Semmi okosság :P
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
(\__/) ( X.x) ( } . { )
am jó rész volt, rég nevettem már ennyit Chuck részen
:) Semmi okosság :P
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
There are 10 types of people in the world: those who understand binary and those who don\'t.

Na, csak megérte minden fordulóban szavazni... 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Esélyes pedig hogy Ellie -vel is el akarják játszani azt, mint anyucival (mármint, hogy kém legyen). Ez már csak ilyen "spy family"...
Bazinga!
...de a végén a ferde monitorok nagyon röhejesek voltak
A disznó amilyen szürreális, annyira vicces is volt, most nekem is fájdalmas lesz a szünet... 😄
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /