2166
-
#1834 álommeló :D -
RAMyMamy #1833 ezeken mindig olyan jót röhögök, nagyon gyagyások :D -
ldavid #1832 lololol
-
RAMyMamy #1831
remélem, hogy nem cseszik el -
#1830 Igen. -
RAMyMamy #1829 és hány részes lesz? 13? -
ldavid #1828 inkább örülnél, hogy kaptak kvázi ajándékba egy utolsó évadot, hogy lezárhassák rendesen... -
#1827 nevetséges..
mért nem jövőer kezd ?!
lol.. -
ldavid #1826 #1796 -
#1825 mikor folytatódik ?! -
#1824 chuck :D:D:D -
Szabi1991 #1823 vmi másik filmhez kellett :D -
#1822 Csak azt nem tudom miért kellet levágatni a haját :S -
ldavid #1821 promók
többi -
Szabi1991 #1820 hol így hol úgy.. :) -
#1819 nézd meg saját magad szerintem, úgy az igazi :) -
Quantumleap #1818 Nem adtatok nemleges választ, tehát nyilván az lesz. Vagy pedig hol így fog tűnni, hol meg úgy.
Na jó, elvégre a Chuck vígjáték, és gondolom részben fricska is a terrolelhárítós- és kémsorozatoknak, tehát bizonyos dolgok törvényszerűek. Tehát aminek még jönnie kellene, hogy kiderül, hogy Chucknak van még egy testvére (féltestvér más apától vagy anyától), aki szintén kém. Hideg-meleg? -
#1817 #1816 -
Szabi1991 #1816 Majd meglátod :) -
Quantumleap #1815 Most végeztem a 3.évaddal. Nyugtassatok meg, hogy Chuck anyja nem gonosz lesz. A felbukkanó genyó muterokból és faterokból kezd már kicsit elegem lenni. (Alias, 24, Prison Break stb.) -
HUmanHunter #1814 igen. -
Quantumleap #1813 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!3x13: De most akkor mi lesz? Kiderül, hogy Shaw túlélte a két golyót és a vízbeesést, és visszajön élve és virulva? Azért ez elég gagyi. Bár ahogy látom, az évad vége után már nem szerepel, remélhetőleg ez azt jelenti, hogy ténylegesen is meghal.
De igazából tök mindegy, hogy túlélte, ez akkor sem változtat azon a tényen, hogy Chuck szimplán megbízásból nem képes lelőni valakit, ellenben ha valakit meg kell védeni, vagy magát védeni, akkor igenis megteszi.
Az éved vége jó volt, nyilván sokak vártak erre a pillanatra. -
#1812 -
#1811 nézd meg és megtudod -
Quantumleap #1810 És az mit lő le a fináléból? :) -
#1809 hát, hogy válaszoltam a spoileres kérdésedre.. -
Quantumleap #1808 Mármint mivel? -
Notram #1807 Yvonne Strahovski by Sorozatjunkie -
#1806 de ezzel most lelőttem a finálét... -
#1805 Elvei vannak! -
Quantumleap #1804 Ez bizony csalódás. Még ha a Chuck egy olyan fokon visszafogott vígjáték lenne, ami totálisan mentes a haláltól, akkor oké lenne a dolog. Dehát halnak meg benne emberek, néha ritkán drámaian is, tehát igazán belefért volna az ilyesmi. -
#1803 nem -
Quantumleap #1802 Szevasztok! Én most a 3.évad közepénél járok. Egy kérdésem lenne, csak IGENt vagy NEMet kérek rá!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lesz olyan a sorozatban, hogy Chuck megöl valakit? -
Szabi1991 #1801 na erre kíváncsi leszek.. :D
mert Chuck és Morgan tuti tudni fogja hogy ő Luke... :DDD -
ldavid #1800 junkie-ról
"Mark Hamill lesz a Chuck 5. évad egyik visszatérő rosszfiúja. A készítők szeretnk egyébként visszahozni Linda Hamilton-t is, kérdés, hogy rá fog-e érni.
Chuck-infó az is, hogy a készítők nem tartják kizártnak egy spinoff létrehozását. Chris Fedak egy Casey-Morgan félórás kalandos szitkomnak örülne." -
Szabi1991 #1799 -
#1798 fuu én már azt se tudom hol hagytam abba :s de folytatni kéne, mert jó volt :D -
#1797 nagyszerű:SS -
ldavid #1796 Október 21-én kezd az utolsó évad -
Nisba #1795 sajnos az 5. évad lesz az utolsó évad, ez már hivatalos, ezért nem hinném, hogy megnövelnék az epizódszámokat, kivéve ha nagyon jól hozna, bár kétlem, de remélem szépen búcsúzik majd a sorozat