2688
-
#1128 tudod az hogy olt valaki még nem azt jelenti hogy ideges, én spec. kiröhögtelek
különben nem tudom hogy miylen warezos hozzaszálósát láttál pl. tőlem hogy 'át kéne húznom' a wareztopikba..az hogy megveszem avgy nem az ÉN döntésem egyedül, viszont a játékkal kapcsolatos (nem warezzal összefüggő) észrevételeim, véleményeim ugyanúgy jöhetnek ide is szerintem, bár ha a fórumszabályzatban látsz egy olyan pontot hogy ide csak az írhat aki be tudja mutatni a megvásárolt játékról a számlát, akkor majd megkövetlek és elhúzok a wareztopikba..
az idegesíthet max. 'jogosan' (bár nem tudom hogy egyáltalán minek idegeskedsz ilyenek miatt) amikor cracket/magyar fájlokat/letöltő linkeket stb. kunyerálnak..
nyomatékosítgatni meg akkor kell, miután a már belinkelt wareztopik után is ide jönnek kéregetni/nyavalyogni..
de azért remélem jót tett neked hogy egy kicsit úgy érezhetted szolgáltattál egy kis igazságot, rendet és fegyelmet biztosítottál, aki meg beszól érte úgyis mind csak köcsög, és nagyon szép délutánod lesz...szívből kívánom..
(ha az irónia és a szarkazmus is wareztéma, akkor most elbasztam) -
hapi #1127 Van olyan akinek eredetiben van meg és szaggatott először de a hotfix segített? -
#1126 Én baromira filózok, hogy megvegyem-e. Ha jött volna CE verzió, akkor gondolkodás nélkül kiadtam volna rá a pénzt látatlanban. De így, hogy sima verzió van csak, ráadásul nincsenek is a játékosok túl jó véleménnyel a játékról...
Így nehezebb a döntés. -
#1125 Miért te ki vagy hogy eldöntöd hogy ki hová írhat? -
Man19 #1124 Egyébként tisztában voltam vele, hogy előttem linkelték be a warezosok topikját... Én csak még jobban nyomatékosítani akartam a hozzászólásommal, hogy húzzanak oda... -
#1123 meg a hülyéknek, lehúzósoknak és hazugoknak is
:-) -
Man19 #1122 Igen el is olvastam az összeset, igen kéne (nektek), csak nem itt, mert nem az a topik címe, hogy "gothic4 warez", el vagytok tájolódva, ha ennyire "megtisztelitek" a játékot, akkor alakítsatok egy külön warez topikot neki, senki sem akadályoz meg, egyébként senki nem idegeskedik itt, viszont oltogatni te oltogatsz, ebből látszik is, hogy te vagy az ideges... -
Nos #1121 még ha szidtad volna sem így kéne reagálnia, kéne egy topic a dühöngőknek is, nem csak a warezosoknak -
Man19 #1120 Igen, aláírom, hülyézni, meg hazugolni nem kéne, de van benne valami, amit mondd, mert a grafikával szerintem sincsen panasz (én is végigtoltam Gothic 1,2,3,Risen, meg is vannak eredetiben. De a gumiarcot, és az arcmimikát nem a grafikai csúnyaság témába sorolnám, hanem a karaktermodellezés részéhez... -
#1119 a wareztopik a hozzászólásod előtt öt perccel keletkezett..úgyhogy fejelgetheted a falat nagy bőszen nyugodtan..meg vissza is olvashatsz sokat, hiszen már tegnap fellőttük hogy egy kéne majd mert jött scene release is, csak hogy ne szabaduljon el a pokol (az másik kérdés hogy kinek volt ideje rá vagy kinek nem..nekem spec. nem volt, meg gondozni sem tudnám...)
további jó idegeskedést :D -
Man19 #1118 Szerintem jó lenne, ha a warezosok áthúznának egy másik topikba, mert idegesítők... -
#1117 Warez Fórum; ITT -
strebacom #1116 -
Itsuki #1115 ne magyarázzál inkább,szidtam a játékot? nem... akkor meg... -
mike01010101 #1114 Meg csak az elejen vagyok, most kene egy ijjat szereznem a szarvasvadászathoz. De a demoban az ij nagyon jó volt.
Keves idom van most, a heten be akarom fejezni a masseffect dlc forditast-t, hogy a hetvegen mar mindenki tolhassa:) -
#1113 Mire gyursz ? / ij, kard ,mágia / -
mike01010101 #1112 Lehet, hogy en lattam rosszabbnak, mint kellett volna, ezen nem akarok vitatkozni. Ettol fuggetlenul jatszok vele en is:)
-
#1111 Ha eredeti felajánlja inditásnál, ha warez akkor passz. -
#1110 hát érdekes egy game, ami a gépigényt illeti!
1920x1080 ban tolom mediumon, árnyékok minimum, viewdistance 40%
19-25 fps, éppenhogycsak játszható, de ha full lowra teszem se lessz jobb....azt a peccset honnan lehet beszerezni? -
#1109 azt speciel én sem :)
mondjuk eléggé eltúloztad a grafika ostorozását az tény..ez messze nem 2008 azért...a mimika tényleg el lett baltázva, de más kivetnivalót nemigen találtam (a pár apróbb bugot leszámítva, ami úgy tűnik megmarad mindörökké a srácoknál sajnos...) -
#1108 Ez a Zoliz gyerek kicsit furán viselkedik, már tegnap is volt egy megnyilvánulása, amin felhúztam a szemöldökömet ("konzumhülyék"), most meg ez a lehülyézés, lehazugozás.
Szerintem kicsit vegyél vissza, öreg... -
Csokis #1107 ArcaniA – Az IGN és a német oldalak is tesztelték a játékot -
mike01010101 #1106 Szerintem amit en irtam abbol is kiderult, hogy a grafika az jatek legerosebb resze, de en azzal sem vagyok maradektalanul elegedett. Nezd meg az arcok mimikajat, szajmozgasast beszed kozben, gumiarcok. De hogy ezert miert lennek "hülye vagy vagy inkább lehúzós és hazug", ez nem ertem. -
#1105 Én is amondó vagyok hogy a graf messze a legerösebb része a játéknak, és ezzel nem azt mondom hogy nincs ennél jobb.. -
ratgab #1104 Hehe, mire megírtam a válasz eltűnt a linkelt kép... XD -
#1103 ok már megvan azért kösz -
ratgab #1102 Villám tekercs és akkor kijön a csigaházból, utánna ütöd, majd visszabújik megint, újabb villám, újabb csapkodás, végül megdögöl! -
mike01010101 #1101 Te beteg vagy, kisgyerek? En csak leirtam a velemenyem. Irtam mar par forumban par bejegyzest, de ilyen valaszt meg nem kaptam. Miért nem tiltják ki az ilyeneket? -
ratgab #1100 Nálam is üt minden eddigi gothic grafot az Arcania (mostantól így hívom, mivel tényleg kevés köze van a gothicokhoz) grafikája! Csak nézzétek meg a főszereplő hátán a fegyverek, páncélok, pajzsok részletességét, én ilyen kidolgozottat még nem láttam! -
foxxi #1098 Ki van ide írva hogy warez topic? :) Amugy ja. -
ricsa008 #1097 a reloaded crack működik a P2P változattal? -
Zoliz #1096 Te teljesen el vagy tévedve. Aki ide irkál az szerintem mint végigjátszotta a Gothic 1-et 2x-3x, ahogy én is és ilyen szép grafikát még nem láttam. A Gothic 3-nak és Risennek is OK volt, de a Gothic 4 grafja minden eddigin túltesz, már az első pálya barlangja is olyan minőségű volt amit eddig játékban még nem láttam. Szóval szerintem egy hülye vagy vagy inkább lehúzós és hazug. -
mike01010101 #1095 En nagy gothic fan vagyok, mindegyik resz megvan, ezt is megvettem, nem azt mondom hogy csalodas, mert egy gothic cim nem lehet csalodas, de azert eleg gaz ez a jatek. Ugy tunik hogy a fejlesztok megrekedtek ugy 2003-2004 kornyeken. Volt egy ket jatek az elmult 5-6 evben ami megmutatta, hogy mi lenne az irany.
Ez egy picit butitott gothic 1 2008-as grafikai szinvonalon. Ha igy kezeled akar egesz jo is lehet, de ez nem egy 2010 ev vegi top rpg, pedig a zaszlo állt nekik. -
#1094 na hát csak kipróbáltam én is...ha ez a teljesítményoptimalizáló patch nem kamu és van értelme, akkor sanszos a vétel..bár elég felemás érzéseim vannak..olyan 'gothic light' érzésem van..van autófókusz különben? csak mert elég idegesítő hogy ha arrébbgurulok a támadás elől, akkor egyből az ellen felé forduljon a karakter..ha már konzolos rpg irányba vitték a vonalat, ez talán beleférhetne...a fejlődés is fura lett, de ezzel még könnyen megbarátkoztam...
a sztori így kezdetben...hááát...emlékszem mikor régen szerepjátszottunk, a mesélő szemköztröhögött minket ha valakinek ilyen háttértörténete volt xDDD ettől függetlenül az mondjuk érdekel hogy mi történt 'velünk' (mármint a 'nameless hero'-val aki ugye most Rhobar)..
a crafting meg annyira leegyszerűsödött hogy az már-már röhejes..inventoryból, a megfelelő recept beszerzése után, tűz és minden egyéb kellék nélkül legyártok egy adag sültet? vagy egy fiolából meg gyógynövényekből egy mező közepén állva rottyantok pár gyógyfőzetet..
-
foxxi #1093 Jajjj... csak ne abban bízz hogy "sokan letöltik", mint inkább hogy sokan megveszik -
#1092 Na hát ahogy olvasgatom várni kell pár patchet mire érdemes egyáltalán lekezdeni játszani vele. -
#1091 Inditásnál automatikusan felajánlja a patchet / 226 MB /
Persze ez csak az eredeti verzára vonatkozik...
Két óra után hozza azt amit vártam egy egyszerü akció-rpg szinvonalát, nekem tetszik, egyenlöre ijal megyek a legnehezebb fokozaton és elégé bejövös a cucc.
Gothic fanok kerüljék a játékot vagy csak akkor vágjanak bele ha eltudnak vonatkoztatni a cimtöl mert ez nem az a gothic amihez hozászoktak.
A forditáshoz külön grat akit érint. -
Zoliz #1090 Mi bajod van? Nem tetszik a game? Akkor ne töltsd le/ne vedd meg!!! -
#1089 MULTi3 Porphet verzió kell majd nekünk! -
Zoliz #1088 Nekem mostmár jól fut a Crysis Warhead, ez is talán eldöcög majd rajta. Valaki írta, hogy ez a Gothic már nem az a Gothic, pedig amikor elindult Rhobar király a barlangban csontvázakat csapkodni a lángkardjával és felcsendült a Király Visszatérnél is jobb zene, akkor azt mondtam jó remek ez a game, és remélem talán nem kell vele 70 órákat játszani, mint az előző részével. Bízom benne, hogy sokan letöltik a játékot mert megéri.