2688
  • wedge31
    A warez verzió is ilyen ? vagy csak a magyar verzával szivunk megint.
  • wedge31
    Ja bocs, nem tettem fel sehová.
  • gfreak
    ja, nem is craftolok a mező közepén..megölné a feelinget :DDD csak furcsa hogy ennyire elszakadtak a 'régi jó dolgoktól'..gondolom fel akarták gyorsítani egy kicsit a játékot azoknak akik kitorzultak attól hogy vissza kellett császkálni egy helyre ahol van workbench vagy kovácsfelszerelés..megértem, de ha gyorsabbá tették a játékmenetet, akkor remélem ez a tartalmon is meg fog látszódni ahogy haladok a sztoriban ;)

úgy tűnik a hozzászólásaim végén lesz egy ilyen 'spoiler-rovat', ami Man19-nek szól (aki változatlanul teli szájjal szétspammeli a topikot, rohadjak szét)

Man19:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    tudok én is ordenáré módon személyeskedni ha ez kell, pusztán nem akartam lealacsonyodni a szintedre (helyesbítek: zuhanni)..szóval meg kéne emésztened, hogy ide bárkinek van joga írni aki regisztrált..ha nem tetszik, tök sajnáljuk, indíts egy topikot hogy 'akik megvették az összes gothic játékot' ahol te leszel a házigazda és kedvedre kibaszkodhatsz mindenkit...itt viszont ugyanúgy egy mezei fórumozó vagy, szóval ne hőbörögjél itt nekem jogokról..

aztán hova szarjunk ha megvetted az összes gothicot? ha ez annyira számít neked, akkor képzeld, ezt leszámítva az első kettő megvan bundle-ként, a hármat meg a risent pedig megvettem..ezt meg lehet hogy megveszem, nem mintha bármi közöd is lenne hozzá hogy mire költöm a keresetemet...

végezetül felnyitván a szemeidet borsóagyú melldöngető cimborám, egy-komám, hogy nem azért 'oltalak' mert engem és a hegynyi önérzetemet borzalmasan sérti a fröcsögésed a warez ellen - mert te megveszel mindent gondolom amint kijön, letölteni soha az életben nem töltöttél le csak free- és shareware cuccokat meg demókat - pusztán rohadtul felesleges és izzadságszagú a mutatványod, és nem kell több felvonás már belőle..

ha ezek után késztetést érzel még egy 'jól megérdemelt riposzthoz', kérlek ezt privátba tedd meg..ott tudom olvasás nélkül törölni, és nem ide ugatsz
  • balee4
    Igen demónál kiírta..., érdekes tényleg.
  • strebacom
    Ment neked privát, de válasz nem jött....
  • wedge31
    Találkozott már más is ezzel ? ugy emlékszem a demónál kiirta a skilleket ha rávitem az egeret.

• McFrost
    Tegnap jelent meg, így valószínű több mint 24 óra.....
  • ratgab
    Szaggatás, akadás vagy minek mondjam az eredeti tulajoknál van, vagy ez csak a virágbolti verzió átka?
  • DeDy
    Üdv.
    Pár összefoglaló infóra lenne szükségem a játékkal kapcsolatban.
    1, Úgy hallottam a magyar demó baromi bugos volt. A teljes is az?
    2, Próbálta valaki már valaki a magyart? Vélemény a fordításról?
    3,Mennyire bugos a játék? ( Azt már én is tudom a gépigénye az nevetségesen magas - angol demo-t próbáltam, vicc )
    4, Mennyi a játék végigjátszási ideje? Alap főküldik, illetve a melléküldikkel.
  • sirdond
    azt kell mondjam,hogy a stealth skillnek a haszna majdnem egyenlő a nullával :(

az emberek nem törődnek vele,ha ellopjuk a cuccaikat, nincs pickpocket, de még sneak bónusz se jár a támadás mellé
    egyedül arra jó,hogy kevésbé hívd fel magadra a figyelmet, és egy kis bónuszt ad ranged attackhoz :(

így már a ranged combat sem az igazi
  • Man19
    Sorry, most olvastam amit írtál, tudtam eddig is, hogy röhögtél, és ha a te szóráradban ez nem oltás, akkor ***** vagy, egyébként meg magasról teszek rá, hogy mit gondolsz rólam... Azt hiszed én nem röhögök rajtad??? :D Nem tudom ki beszélt rólad, hogy warezos hozzászólást írtál volna, én a többiek megjegyzéseire írtam nem a tiedre, de olvasd vissza az előző 500 hozzászólást, mert én már elég régóta olvasom a fórumot, és megtalálod kinek a hozzászólásaira céloztam, de ha nem tudsz olvasni, akkor majd összegyűjtőm neked és bemásolom a hozzászólásokat... A warezosakat is, meg azokét is, akik ugyanúgy szoltak, hogy mellőzni kéne... Egyébként mint mondtam az ÖSSZES megvan eredtibe, tehát inkább nekem van jogom ide írni, mint a warezeseknek... Valaki még el van tájolodva: A SPAM, A LEVÉLSZEMÉT, A HOAX, A SZERVER TELÍTETTSÉG egyáltalán NEM WAREZ, én állítólag ezt termelem (és állítólag ez ellen harcolok), de hát ő tudja mit beszél...
  • Man19
    Persze, TOTÁLISAN EGYETÉRTEK, én nem az ellen vagyok, hogy aki letöltötte a játékot, ne kérjen segítséget, de azt már légyszives ne ide, hogy: "melyik törés működik?", "honnan lehet letölteni?" "hol van hozzá crack?", "miért nem működik a tört?" Én nem a warez ellen vagyok, hanem csak a Gothicot védem, akár Jowood, akár PB csinálta, mert nekem az ÖSSZES megvan eredetibe!
  • Szeszmester
    A craft rendszer szerintem csak megengedőbb lett.
    Ha igazi szerepjátékos vagy, ne craftolj a mező közepén.
    Most is oda lehet állni az üllőhöz vagy alkímiai asztalhoz, craftolj ott.

Nem te vagy az első, akinek ez nem tetszik, pedig szerintem tényleg semmi baj nincs ezzel.
  • Zoliz
    Warez vagy nem warez, ugyanaz a játék és úgyanúgy játszunk minkét változattal, pláne ebben a játékban ahol nincs is multi, itt semmilyen hátrányban nincs aki nem tudja kifizetni az original árát.
  • Gubberx
    Ha már máshoz nemért :D
  • Dante73
    Vazze, ahhoz képest, hogy a spam és warez ellen harcolsz, elég szépem termeled a felesleges hozzászólásokat...
  • gfreak
    mármint irl vagy a játékban??? xD

régiekben én is kihúztam egy csomószor, főleg az elején, amikor a rozsdás kardnak is úgy örült az ember mintha egy +12es lángpallosba szaladt volna bele egy bokor tövében

Man19:
    nem bírsz leállni csesszki..képzeld, láttam hogy eddig is irogattál, 'finoman' próbáltalak elterelni a 'haragvó igazságosztó' üzemmódból az 'élményeket megosztó játékos' üzemmódba, de vajmi kevés sikerrel :DDD

és igen, sirdond arra utalt hogy fejezzük be, azaz te is meg én is az offolást..

• Man19
    Sorry, a második sor: © sirdond-nak.
    Egyébként férre olvastam, azt hittem azt ítad, hogy én fejezzem be, de mondom, nem csak én kifogásoltam már ezt...

• sirdond
    :) én is, nehogy már állandóan venni kelljen :)

amúgy quest kérdés:
    hog rock hol a fenében van? (ahonnan a falábat kell elhozni) azt mondja a watchowertől keletre, de bejártam mindent és nem találom. a bánya felé, vagy a favágóknál, vagy merre keressem?
  • Man19
    Hát láccik, hogy egy "friss husi" vagy a fórumban, ha ilyeneket kérdezel tőlem... XD Olvasd vissza a hozzászólásaim és választ kapsz rá... :D
    Te azt hiszed, csak én kifogásolom a warezelőket, olvasd már vissza, nem csak én akarom innen elküldeni őket ember...
  • Probatbicol
    Hát nem tudom, én szoktam íjászkodni, de rohadtul össze szoktam szedni a vesszőket, akkor is ha fából kell kihúzni. :) Még szép: majd' egy ezres darabja .
  • tenthrodil
    V-syncet ki lehet valahogy kapcsolni fájlokban turkálással? Nevetséges, hogy nincs ilyen beállítás.

• Pluskast
    Mondjuk ami a készítők lustaságát mutatja - jobb szó nem jut eszembe - hogy csináltakb 4 arcot és azt adták rá minden mellékszereplőre. Kicsit hülyén néz ki, hogy az após jelöltem ugyan úgy néz ki mint pl az a "mage" aki a városban van csak neki más a ruhája meg sapka van a fején. De említhetném azt a manust akinek a gyógynövény készítő helyét 8erre sem tudok jobb szót) elfoglalták a goblinok és minket kér meg hogy nyírjuk őket. Az is ugyan az a fószer csak éppen egy 1955-ös amerikai moziban vetített robin hood hacukában van. Erre azért oda figyelhettek volna.
  • ratgab
    Az már az animáció része szerintem! Nem vagy hülye, sem lehúzós! Neked nem tetszik! Én se az arcokat meg a szájmozgást emeltem ki, csak a fegyverek, páncélok, miegymás részletességét!
  • gfreak
    a játékról is van valami véleményed? egyáltalán ismered? vagy legalább hallottál már róla?
  • gfreak
    mondjuk ez azért valahol jogos..belelövöldözöd egy fába akkor ne legyen az hogy kirántod csak és újra felhasználhatod..meg az is elég vicces amikor rohangálsz a sztyeppént és mint egy kerge moharegér keresgéled a nyílvesszőket...
  • sirdond
    nem is gothic 4 off topic a címe, szóval jó lenne,ha befejeznétek, mert szerintem senki sem kíváncsi rá...
  • Man19
    Miért te meg ki vagy, hogy megtiltsad nekem, hogy kinyilvánítsam a véleményem??? :D Olvasni tudni kell, a fórum neve ez: "GOTHIC4", és nem az, hogy "GOTHIC4 WAREZ"... Nem én mondom meg, hogy hova írjanak, csak segítek a név értelmezésében, hogy rossz helyre írnak...
  • sirdond
    egy valami nagyon zavar,hogy a kilőtt nyilakat sajnos nem lehet összeszedni,hiába találod meg
  • sirdond
    én is gothic szinten kezdtem és szerintem így egész élvezhető
  • Sunrider924
    Hehe koszi akkor lehet ujra kezdem, vagy menet kozbe is valtoztathato a nehezsegi fokozat esetleg?
  • Sunrider924
    Az meg hagyjan de ami az idegesito volt amikor 20+ szintel kesobb is ugyanugy kivegezett egy szem vaddiszno is, na akkor fort az agyam es kidobtam a picsaba a jatekot elso felindulasbol... (a fekve blokkolas akkor meg nem volt a jatekban az is kesobb erkezett)
  • McFrost
    Én egyből Gothic fokozaton kezdtem és már a patkányok is kifingatnak ha csak megyek előre. Ha taktikázom akkor nem. A parton a 2 goblin szintén. Hiába van pajzsom simán átütik. Elugrálás nélkül, halál. De jobb így, legalább nem kell futkározni, mint az állat :D
  • gfreak
    jajj tényleg, a killercocák...első g3 kalandom volt hogy felszabadítottam az első lehetséges helyet, félkézzel kirámoltam az orkokat a városból, aztán kimentem az erdőbe és három malac megölt..két osztag ork harcos vérétől maszatosan három vaddisznó kivégzett..annyira megdöbbentem nem volt időm berágni a röhögéstől :DDD
  • gfreak
    nemigen, amikor kijött akkor nem volt vasam hozzá, aztán amikor megvettem akkor meg már community patch-et azonnal felraktam :)
  • Sunrider924
    G3 alapjatekban(1.7 community patch elott) akarmelyik vadallat stunlockolni tudott amig meg nem olt, de ez a jatek meg annal is viccesebb eddig, minnel jobban serulsz a jatek annal durvabban (teljes kepernyo felulet bepirosodva villog)jelzi hogy vigyazzaman mert megfekszel...
  • Sunrider924
    Mint irtam, olyan javaslato(ka)t kaptam hogy minimum hard fokozaton fogjak neki, mert maskepp idegesitoen/rohejesen konnyu. Betoltam ugyanazt a szakaszt ami a demoban is volt hard fokozaton es igen, rohejesen konnyu, szarvas megall hogy konyebb legyen leloni, 3 goblin kozott breakdance es meg se utnek stb

Gfreak +1 neked :)
  • Nos
    emlékszel még a G3 community patch nélküli rendszerére?
  • gfreak
    nem hiszem :D

különben a harc az tényleg pofátlanul egyszerű lett az előzőkhöz képest..mondjuk már várom az első igazán gigászi bestiát ami a kardomat kívánja a szívébe, aztán meglátom ;)

a játék elején amikor még otthon vagyunk és Diego elküld minket a banyához az odavazető úton van egy barlang, ott pihen az ork szolgálónak a bunkója..22-es a 9-es machetevel szemben, bár lassú kicsit mert kétkezes..mindenesetre nekem bejött...
    vagy lehet jobb fegyvert is zsákmányolni még a szigeten???
  • alma2
    ugye aki azt irta, hogy nagyon konnyu nem a prolouge alapjan irta, amikor serthetetlenek vagyunk ? :)

---
    man19 te meg pihenjel.