Gothic 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én örülnék, ha a német, lengyel, orosz, francia, stb. fejlesztõk maradnának a "bátrabb" kiadóknál, így talán marad valami hangulat is a játékokban.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Amilyen a demó olyan lesz a teljes is, akinek tetszik a demó darálda világa annak a teljes is be fog jönni a gothic fanok pedig vessék tekintetüket a Risen 2 irányába (ami legjobb esetben is csak jövõ év végén jöhet, de inkább késõbb).
Persze nyilván vannak olyan játékok, melyek nem láthattak volna napvilágot nélkülük, de én már inkább úgy látom, hogy az értelmesebb frencsájzaikat úgyis felvásárolná más, viszont a játékok minõségére jobb hatással lenne helyettük más. Egy szó, mint száz: nekem nem hiányoznának.
Amúgy melyik bug miatt akadtál el?
A G2 angol verziója viszont maga volt a mámor.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A Gamespoton a demó topikját pedig magam is olvastam, és visszafogottnak találtam a lelkesedést (értsd: a pozitívan szólók pontozzák 10-es skálán 6-7 körülire a demót), miközben saccra legalább kétharmaduk panaszkodik amiatt, hogy túl könnyû... Ezzel együtt ez szerintem a tömegek számára inkább vonzóvá teszi, csak õk hallani se fognak ott a játékról.
Én csak szóltam, hogy ne bízd el magad, messze nem egyértelmû ez a diadalmenet, sõt én egészen mást várok. Majd meglátjuk, késõbb okosabbak leszünk mindketten.
Én sem azt mondtam ,hogy egy millió darabot adnak el belõle, de az biztos, hogy többet mint az eddigiekbõl.
Másrészt nem azt mondtam, hogy az ottani PC-s piac nem mérhetõ a némethez, hanem azt, hogy az amerikai piacra való betöréshez nem kellett volna elkövetni újfent egy játszhatatlanul szaggató portot Xbox 360-ra,a mit általában a német RPG-nél sikeresen összehoznak.
Maradjunk annyiban, hogy én nem fogok meglepõdni, ha észak-amerikában megint nem jön össze az áttörés, te viszont igen. Ez a stílus mindig inkább Európában volt sikeresebb, és szerintem most sem fog ez drasztikusan változni, legfeljebb elsõ héten 15 ezer helyett 21 ezret adnak majd el belõle.
A történettel semmi bajom, valahogy el kellett kezdeni, és a parasztfiúból lesz hõs semmivel sem rosszabb mint a bánya fegyencbõl lett. Talán csak kicsit idealizáltabb és kevésbé komor. Amúgy láttam videót Thorniara városáról és az biza elég darkos és komor.
Thorniara
Természetesen azt irsz amit akarsz az engedélyem nélkül is.
Igen, katarzist várok, egy egyedi történetet, nem egy szappanoperát.
Persze vannak emberek akiknek ez jön be. A paraszt fiú és a paraszt lány szerelme, de igazán neked ez tetszett wedge31? Lelked rajta ha igen, de ha nekem nem tetszett enged meg hogy ezt leírjam. Jó? Köszi!
Még szerencse, hogy a teljes játékban nem ez történet lesz.
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A diablóhoz meg semmi köze a játéknak söt ugy általába ahhoz a müfajhoz.
Ráadásul még azt sem mondanám, hogy a butításoktól jobban felhasználóbarát lett volna a játék. Persze a harc egyszerûbb, könnyedebb lett, és aligha fognak amiatt panaszkodni újra, hogy túl nehéz. De mondom, a Gothic szériának a piaca eddig Németország és Kelet-Európa volt.
Arra pedig végképp nem számítanék, hogy patchben hoznának be gyakorlatilag új AI-t (NPC-k reakciói).
Hozzáteszem, Diablónak ugyan nem mondanám a játékot, de több RPG-elemet a demóban ebben sem találtam, szerepet játszani ugyanis egyáltalán nem lehetett benne.
Az irányítás az a gond.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Azt vettem észre külföldi fórumokon, hogy akik eddig nem szerették a gothicokat(fõleg az amcsikra gondolok) azok most teljesen meg vannak õrülve tõle, a régi fanok meg egyenlõre jogosan háborognak. A jowood megnyerte a tengerentúlt de elvesztette a régi fanok nagy részét(azért így is elég sokan meg veszik tõlük is). Az amcsi piac jóval nagyobb mint a német és az angol akár együtt, szóval üzleti szempontból lehet jó lépés volt a sok változtatás. Kis piac a magyar, az itteni fanyalgás el se jut a fülükig, fõleg úgy, hogy a nagy "fanboyok" felének a régi gothicok is verbatim lemezen vannak meg még mindig és max akkor vesznek gamet ha már olcsóbb mint 2 mozijegy...
Ha egy patchel visszahozzák a régi fícsörök(alvás, normális crafting, npc reakciók) egy érszét én már boldog leszek.
ArcaniA - Demó Teszt
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A kettõ kicsit másképp közelíti meg az rpg fogalmát, de a maga nevében jó játékok (Arcania esetében még csak ugye találgatni lehet, a demo-val csak a felszínt karcolgattuk véleményem szerint, de nekem az a felszín is már tetszett).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
A G4 szép karakterarcokat és egyéb apróságokat ad, de én nem esetk hasra azon, hogy milen szép az árnyék vagy a fáklya szebb...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Az Arcani Gothic 4 és az Risen nevû játékok között mi a különbség? Már volt mind2bõl demo. Melyik a jobb, mert a G4rõl itt ebben a topikban nem sok jó vélemény volt, a Risen harcrendszerét meg dicsérte itt valaki azért kérdeztem, hogy mik a vélemények, melyikkel érdemesebb játszani.
MOST JOBB???

Húha ez azért súlyos. 😊
Ajánlott rendszerkövetelmény:
* Processzor: Intel Core I7 @ 3 GHz vagy AMD Phenom II X4 @ 3 GHz
* Memória: 4 GB RAM
* Videokártya: GeForce GTX 295 vagy hasonló ATI
* DirectX®: DirectX 9.0c vagy nagyobb
* HDD: 9 GB szabad hely a merevlemezen
* Hangkártya: DirectX 8.1 kompatibilis hangkártya