Gothic 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Racism is a weapon of mass destruction!
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Next PC upgrade: 2022
(Bevallom töredelmesen a Dragon Age-tõl eltérítettek más játékok, így még nem játszottam végig, majd az Ultimate Edition meglétekor egyben végigjátszom.)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Kevés bug!Szép grafika.
Monoton küldetések.Rövid ha sietsz kb 16 órás ha tépelõdsz lesz kb 25.
Next PC upgrade: 2022
Sorry mindenkitõl, ezt nem bírtam kihagyni...<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Bár mondjuk az fura, hogy nem ragadozó, és mégis bekapja-kiköpi, akkor meg minek kapta be, de mind1, lényegtelen, ez már nagyon mellékes dolog, így jó, ahogy van! <#love12>#love12>
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
kagylót, heringet, mindenféle hajótörött dolgokat lehetett összeszedni a parton
még a város is Harbor City volt
na meg a mocsarak a repkedõ dögökkel
Inkább csak bemásolom nehogy úgy járjak mint az elõbb 😄
Feshyr
http://i404.photobucket.com/albums/pp122/THOQASS/feshyrkarte.jpg
Argaan
http://i404.photobucket.com/albums/pp122/THOQASS/karteuntergrund.jpg
Feshyr és Argaan

Man19: a hangulati jelentéssel szerintem várjuk meg a teljes játékot 😊 (csak ne lenne az a trendi homokos fejû fõhõs)
Én spec oriási bioware fanboy vagyok többek között mert van más kedvencem is és nem szégyellem.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ha nem a gothic sorozathoz hasonlitod nincs itt semmi butitás ez csak egy sima egyszerü akció-rpg ennyi nem több nem kevesebb.
Ha nem vársz töle gothicos ficsöröket jó lesz, ha vársz és nem szereted az ilyen egyszerübb cuccokat csak szenvedni fogsz.
Jah és bocs ha untatlak majd megrobálom feldobni a hozzászólásaimat vicces anektodákal meg szmájlikal...<#nyes>#nyes>
Wedge31: A fanboyozást fejezd már be kérlek mert kicsit uncsi. Igen, mindenki tudja már rég óta, hogy ez nem lehet ua. mint amit a PB csinált de az nem egyenlõ azzal, hogy ennyire lebutítják. Vagy szerinted csak a PB-s srácok tudják azt bele programozni a játékba, hogy lehessen aludni meg üllõnél kovácsolni? Azt meg szerintem csak a vak meg a hülye nem látja, hogy azért egyszerûsítették le ennyire mert meg akartak nyerni egy csomó új vásárlót(pl:12 éves amcsi fps huszárok és easy boyok).
Nem azt mondom, hogy nem fogom kipróbálni de nincsenek túlzott elvárásaim.
A gothic 3 meg azért messze nem csak bal klikk volt, de ajánlom figyelmetekbe az 1.74 community patchet alternative balance meg AI on aztán lehet fogat csikorgatni. Sõt ráteszed a quest packot meg a a cm-t és olyan nyalánkságokkal bõvül a játék, hogy pl ha valamilyen lázadó páncélt viselsz az összes zsoldos, ork meg hashishin azonnal neked ugrik(nyilván visszafelé is igaz).
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Az igazi gothic fanok már két éve tudják hogy ez nem az a sorozat lesz amit ezen a néven megszokhatak és az igazi folytatást a pb csinálja más néven.
Türelmesnek és megértönek kell lenni velük mert a játék cime sokakat befog vinni az erdöbe ha nincsenek képbe a frencsájzal kapcsolatba.
én megvárom már a sima warez kiadást,az az 1-2 nap...