2688
  • KaszaN
    Hát ilyen nincs. Csak poénból megpróbáltam, feltettem, aktiváltam megin és most meg működik. Ekkora egy fos védelmirendszert....bekéne ezeket perelni....
    Am leszedtem a hotfixet de telepítésénél nincs magyar.
  • KaszaN
    Utána néztem. Úgylehet megoldani, hogy felmegyek oldalra és megszüntetem az aktiválást. Nos ezt nem engedte. De volt még ott egy program ami segít megszüntetni az aktiválást, az meg nem indul el. Komolyan ez már hihetetlen. És még a cdprojekt.hu-ra sem tudok regisztrálni, ez már a pofátlanság csúcsa.
  • tomparis
    A Gothic nem Gothic, ha nem brutál gép kell neki megjelenéskor, függetlenül a fejlesztőtől. Nekem sincs gond, GTX480 E8600@4,5G (így már majdnem kihajtja a VGA-t ebben a játékban), SSD
  • cherubim06
    Erre a mondatra azért kérnék némi magyarázatot
    "Nvidia cseszik megcsinalni radeon agp-s vga-khoz a dx10 tamogatast"
    Lehet, hogy lemaradtam valamiről, de:

Nvidia támogatja az Ati-t?
    Arcania-hoz DX10?
    AGP + DX10?

• Nos
    Nagyon szépen köszönöm ezt a részletes választ. Ha hazaérek ezeknek mindenképp utánanézek.
  • Sunrider924
    En a te helyedbe megneznek elobb par dolgot, Radeon kartyaknal nagyon fontos hogy Netframework minnel frissebb legyen, ha jol tudom a 4.01es a jelenlegi legfrisebb, jo neha egy defrag es aztan driver reinstall, nem art ellenorizni a vsync-et, ugyanakkor en pl nem telepitettem a physix-et,es dx9 alol nyomom, mert nyamvadt Nvidia cseszik megcsinalni radeon agp-s vga-khoz a dx10 tamogatast. Ez mind dontoen befolyasolhatja hogy nekem nem prezentalja egyik grafikai anomaliat se
  • balee4
    Egyelőre úgy, hogy megveszed a játékot.
  • Nos
    A rángatás miatt szerintem egyébként játszhatatlan, én legalábbis nem tudnám élvzni. De hogy legközelebb nem veszek ATI kártyát az tuti. Ha valamelyik játékban lehet rendszerspecifikus hiba, akkor az a radeon 4850esemmel tuti előjön. hA NINCS, akkor máshol sincs.
  • wedge31
    Nekem is stabil nem vagy egyedül...
  • szapor
    Hali, nekem Reloaded verzió van de nekem nem magyar, hogy lehet magyar feliratot szerezni? :)
  • gfreak
    csak még az előző hsz-edre akartam nyomni a választ, csal el*tam
  • gfreak
    nem értettelek félre...ugyanúgy rángat meg csuklik mint az előttem szólóknak (téged leszámítva) xD
  • Sunrider924
    Akkor felreertheto voltam, nekem egyaltalan nem rangat se nem csuklik
  • gfreak
    nekem is highon indult alapból, e7300 @ 3.2, 4 giga ram meg egy 9800GT, aztan visszalöktem mediumra, és ugynaúgy rángat meg csuklik ez a szerencsétlen :D

• csuripi
    Köszönöm.
  • Sunrider924
    Hm multi answering :D
    1. Phenom2-es proci, 4giga ramm, HD Radeon 4650 256bit. De masok is panaszkodtak akiknek a nevjegyeben jo konfigok voltak ezert irtam hogy nem ertem, bar lehet csak mazlim van.
    2. A Titan questben tenyleg jol mutatott, de pl a Crysisban is, lehet egyszeruen csak nem gondoltak erre, hamar physix is lehet(ne) benne akkor elvileg ez is
    3. A tortenetben egy adott kuldi utan adja Diego a lockpicket amit eleg sajatsagos modon alkalmaz a jatek engem pont nem szorakoztat, ez van igy jartam.
    4. Crafting- szerintem ennel viccesebbet nem hiszem hogy lehet, vagy irjam hogy nagyobb hulyeseget? mi ertelme van megvenni akarmilyen receptet a vendortol ha 2 szornyel/ladaval arreb tokingyen ugyanazt megszervalom....
  • gfreak
    a crafting különboző dolgok gyártását takarja (kaják, potik, stb) a zártörést meg majd Diegotól tanulhatod meg
  • csuripi
    köszi.
    A lockpick az a skillek közt tanúlható? csak mert nem látom sehol.
    Vagy lehet találni tolvaj kulcsot?
    A crafting mit takar pontossan?
  • wedge31
    Egyszerü minijáték, bal egérgombal kell jó idöben megállitani a forgó zárakat.
  • gfreak
    1.: megtalálod a kulcsot
    2.: lockpick
    3.: küldetéshez tartozik, és majd később ki tudod nyitni
  • csuripi
    A zárt ládákat, hogyan lehet kinyitni?
  • xido
    így is forgolódok néha,mikor a susnyásban ütök valamit:)))
  • wedge31
    Ha kikapcsolod a lomb eltünését akkor meg te tünsz el a zöldségben...
  • xido
    Nekem tudod mi a legnagyobb szívfájdalmam így 2010-ben az ilyen nagy bejárható területű játékok esetén?..a növényzet interakciója velem:)..Ne eltűnjön,mikor átmegyek rajta,hanem lássam elhajlani a füvet,a bokrokat,amerre megyek:)..Érdekes,hogy a Titan Quest-ben meg tudták csinálni..azóta talán a Witcherben látni véltem..de sehol máshol:))
  • lalakov
    Köszi. :)
  • gfreak
    gondolom nem egy ketmagos procival nyomod meg egy 9800GT-vel xD
  • Sunrider924
    Nem ertem ezeket a grafikai problemakat, en siman felraktam, bealitotta magat automatikusan very highra, es megy, semmi fps problema vagy szaggatas, semmi grafikus bug. A grafika pazar, aki mast allit az hazudik, Blood Valleyben az erdoben a fak kozott a hajnali napsugarak az valami hihetetlen, ilyen meg nem volt semmilyen rpg-ben, karaktermodellezes az mas tal teszta, de a grafika mindenmasban szuper, van it tminden, HDR meg feny diffuzio a fak leveli kozott, vagy tereptargyakon, dinamikus feny arnyek rendszer meg hasonlok. Egyetlen egy bug feleseget tapasztaltam eddig, mikozben kaptatok valahonnan valamerre mintha helyenkent pont az orrom elott lathatatlan fal lenne mert emberem megall es csak oldalra hajlando mozogni, ilyenkor hatramegyek es elore/nekiugrok ezutan minden ok jodarabig
  • xido
    Ezek a teleportok csak Kőbánya alsó és felső között működnek?..Már a negyediket találtam meg,azt reméltem,hogy nem csak 2 kilométeres körzetben működnek,hanem választhatok majd úticélt...
  • Sunrider924
    Nme igy volt, a Gothic 3 fejlesztesi ideje tulsagosan hosszura nyult de a PB fiuk nem voltak meg kesz amikorara a kiadonak elege lett es szabalyosan egymas torkanak ugrottak, Jowoodnak kelett a felkesz G3, a PB meg nem akarta adni, mert meg csak felkesz, vegul a kiado nyert es igy valtak szet, haragban es nem puszipajtasokkent, PB a markanev nelkul kezdte ujra, ezert is indult teljesen mas iranyba, mas a tortenet es a nev is mas lett,Risen, viszont mindenki belatta utolag hogy a PB fiuknak volt igaza, mert nagyot almodtak ok csak nem annyi ido kelett volna a megvalositashoz amennyit a kiado akart engedni.
  • gfreak
    'konzolos iq bajnokoknak'??? szóval akinek konzolja van mind hülye, aki meg pc-n jatszik mind zseni...aha..értem már..érdekes, én most készülök venni egy konzolt a gépem mellé és egy kicsit sem érzem magam ettől hülyébbnek..ha ezt a lenézős/fikázós szösszenetet nem veszem figyelembe, abszolút egyetértek különben...

de hát ínséges idők járnak az rpg fanokra jelenleg, szóval még ez a butított rpg is jobb mint a semmi..szegény ember vízzel főz xD
  • Szaby59
    Ment pm.
  • cseng
    magyar
  • Szaby59
    Cseng neked magyar/angol verziód van?
  • enlightened
    Sziasztok, arra lennék kíváncsi hogy ez a hotfix mennyit segít? Úgy értem hogy télleg jelentősen csökkenti a szaggatást? és feltolja az fps-t? Mert nincs atomerőművem és ha mondjuk ezzel a hotfix-szel low konfigon elmenne beruháznék a game-re, de amugy nem nagyon.

Köszi a válaszokat.
  • cseng
    nekem egy ATI Mobility Radeon HD 4670 1GB -os vidi karim van, lehet hogy nem kedveli a laptopos kártyákat, de nekem a hotfix se oldotta meg az eső fehér képernyős gondot, és így szó szerint játszhatlan
  • hapi
    Így már világos, hogy a régi gothic fejlesztők és a kiadó útja miért vált szét.
    A kiadó egy végtelenül leegyszerűsített konzolos IQ bajnokoknak is könnyen végigjátszható akció/rpg gothicot akart, a fejlesztők meg nem akarták ledegradálni a felépített Gothic világot, inkább leléptek, és újra kezdték ugyan azt Risen címmel.
  • Sunrider924
    Hehe koszi, hat akkor kar, ez a hangulati elem is elszallt, ugye a klasszikus gothikokban mindig el kelett kotelezni magad valamelyik oldalon. Amugy csodalatos muzsikaja van a jateknak, olvadoztam a gonyorusegtol, ilyen Ennio Morricone stilusu western amire egybol asszocialtam amikor meghalottam, csak nem ertem miert ilyen hulyen van allitva hogy minden mast le kell huzzak 50% ala es a zenet meg 100% hogy ugy ahogy hallgatni tudjam.
  • Szaby59
    Az eső valószínüleg azért ronda, mert a szöveget tartalmazó fájl rosszul lett újratömörítve.
  • wedge31
    Akkor kb 20 kép kellene mert csak akkor irja ki, ha az egeret fölé viszed.

Én megoldotam, letöltötem a magyar demót és onnan leirtam a skillfát mivel ott tökéletesen müködik.
  • derboy
    valaki rakna egy képet skill fáról amiben látszodik minden.
    mert 7-es szinten vagyok de nem tudok rakni skillre mert nem látom a feliratot.várom a javítást a magyar verzióhoz de nem kaptam még választ.