2688
-
nowan #1248 Semmilyen kötelezettséggel nem jár a ruhaválasztás. Az undo viszont nem törli a teljes fát. -
ricsa008 #1247 ez nagyon el lett baszva a demó gyöbyörüen ment ez meg .... meg a rohadt hotfix se jó mer kulcsot kér utánna -
xido #1246 Én olyat keresgettem..bár konfigban még nem néztem..időjárást lehet vajon állítani,hogy csak tiszta idő legyen,esőt nem kérek?:)
Nem akadás miatt,csak éjjel játszáskor tök sötét szobában zavar a villámlásos vihar:)) -
#1245 Pedig lehet állitani. -
ricsa008 #1244 nem tudok irányítást állítani a controls ba nincs semmi
mi a gond? -
Sunrider924 #1243 Szerintem jol mondod mert nekem ugyanigy tomritett ki a jatek install kozben is, mindig irta hogy melyik datapak es kitomoritett a temp-be -
xido #1242 Jó kérdés,mivel a korábban ide belinkelt hotfix is csak 13 mega..szerintem ez kicsomagolja önmagát annyivá azzal,hogy átír fájlokat,míg az automata tömörítetlenül szedi le a játék közben..de most lehet butaságot mondtam ezzel.. -
ricsa008 #1241 most akkor 200 mega a hotfix vagy 13 mint a pcgurus? -
Sunrider924 #1240 Kerdes: amikor megadja az engedelyt a Baron hogy belephess Valley of Bloodba akkor halabol a veghezvitt tetteidert ad uj gunyat es felajanlja a 3 lehetoseget amibol valasztani lehet, paladin armort(full stamina/hp +armor), leather armort(hp/mana +regen) es varazslogunyat(mana/magic power), na itt nem ertettem pontosan hogy akkor egyuttal elkotelezem magam(a karakterem) az adott iranyba? Nem masert de elfelejtettem menteni elotte, ha meg nem jol valasztottam akkor kezdhetem elolrol? Esetleg a skill-fan az undo az ervenyes barmikor vgay csak az adott szintlepes elkoltheto pontjaira? Ha valaki probaltal mar, erdekelne -
#1239 nemnem...arról van szó hogy 30%-os gyorsulást mutat a játék ha 4 helyett 6 magos procit raksz alá...hmm..nekem van kettő magom aztán csá...
Man19: nem folytatjuk, már így is épp eleget romboltuk a topikot.. -
csuripi #1238 az jobbra van, bocs. Délután megnézem.
Köszönöm sirdond. -
csuripi #1237 a kocsma mögött? -
sirdond #1236 menj ki a barlangból és menj tovább balra, ott lesz egy másik bányabejárat és ott fogod megtalálni -
csuripi #1235 Üdv!
A támadás után, amikor Diegóval áthajózunk egy másik partra, a bányában azt mondja a bányász, hogy a régi barlangjában van valami főzetnek a receptje, amivel eltudja olvasztani a követ. De az istennek nem találom a régi barlangját.
Segítséget előre is köszönöm. -
xido #1234 esetleg google a barátod?:)
hotfix? -
rftjackson #1233 Üdv!
220 megás hotfixet hogy tudom leszedni? mert nekem nem szedte le automatikusan. -
#1232 Én már küldtem egy e-mailt a skill-fa miatt... -
Szeszmester #1231 Hívd fel a terméktámogatást, biztos segítenek. -
#1230 Von Gothic 4 bis Medal of Honor: 17 Spiele, die bereits von sechs CPU-Kernen profitieren
30%-ot gyorsul ha 4 magos cpu van alatta.
Ezek szerint a 6 magos is szereti??Nagyon megkopott a németem,ás nem is értem most ez micsoda.Mert semmi eredmény sincs vagy csak később lesz? :( -
#1229 A patchet feltetted ? -
rftjackson #1228 Hali!
Nekem is ugyan ez a problémám. És biztos vagyok benne hogy ez a magyar verzió sajátja. Ezért akadtam meg a játékban ugyanis az eső egy nagy fehér valami. VGA driver a legfrisebb valamint próbálgattam régebbiekkel is de nem oldott meg. gépemen minden stimmel mivel minden más játék tökéletesen fut.
cseng: mien karid van? nekem gtx 460oc talán ezt nem szereti?
Esetleg valaki tud megoldást? -
Man19 #1227 Oké, akkor folytassuk cimbora... ;)
Akkor meséld el, mert ugyebár ebből indult ki az egész hercehurca, én nem szabtam meg senkinek, hogy hova írjon, csak a többiek véleményét közvetítettem, mert előttem is mondták már páran, hogy nem warez topik, tehát mi bajod volt ezzel, hogy megemlítettem ugyanazt, amit már előttem páran? Őket miért nem kezdted el oltogatni, engem miért? Pedig senkit nem küldtem el a picsába, tehát nem utaltam olyasmire, hogy én te, meg te, rohadj meg, csak mondtam, hogy szerintem más topikba menjenek, és mások is ugyanezt mondták már el előttem, akkor mégis mi volt a gond? (mert szerintem férreértettél engem) És nem mondtam, hogy nem töltöttem le még semmit, csak rájöttem, hogy az igazán jó játékokra érdemes pénzt áldozni(megtisztelem vele a gyártókat). Nem is játszok mással, csak azzal az egy-kettővel, amit megveszek, jól megvagyok velük, mivel így is alig van időm játszani, van éppen elég más dolgom az életbe. -
sirdond #1226 valakinek sikerült már csatlakoznia valamilyen guildba?
ha igen hol? -
#1225 Valamivel tovább jutottam. Oldalon visszavonnám a másik gépen való aktiválást (vagy mi) és azt írta ki "Kimerítetted a több számítógépen megengedett aktiválási keretedet."
Viszont csak kétszer vam telepítve...ekkora egy fos rendszert én a wrath of the angel óta nemláttam. -
xido #1224 Varászlást csak húzd rá gombokra lent,majd nyomjad..receptet tanuld,amint lesz cuccod,kraftolhatsz..mindent el tudsz majd adni ami felesleges,rögtön az első városban 3 embernél is... -
#1223 Na most tartok ott, hogy nemtudom aktiválni. Aztmondták 3 gépen lehet aktiválni a játékot. Apám már feltette a másik gépre de most az enyimre nemtudom aktiválni amikor ott kiírkálja sikerült ez meg az x lesz a "activation process complete, unlocking your application" Majd csak annyit lehet, hogy activate manualy ahol valami unlock kódot kér meg a serialt. Most akkor mivan? -
#1222 Majd ha próbálsz skillpontot ellosztani fogod szidni a kedves magyar kiadókat.
Futási problémáim nekem sincsenek a warez verza valszeg nincs felpatchelve, valamiben szivhatnak ök is... -
#1221 Sikerült rávenni, hogy patchelje, kemény fél órája patcheli, és még van hátra. Pedig csak 226mega a hotfix. -
#1220 Először kéne varázsolnom. De hogyan? Nem jöttem rá mit kéne berakni a gyors gombok közé.:(
A megtalált recepteket csak később fogom tudni használni?
Bármennyi cuccot magammal vihetek?
El lehet majd adni a felesleges fegyvereket vagy legalább eldobni őket? -
mike01010101 #1219 Nekem leszedte automatikusan ezt 220 mb-os hotfixet es most mar nincs az a durva esőhiba (hogy nem vettek eszre tesztelesnel????) es talan picit jobban is fut.
-
sirdond #1218 megtaláltam az első kard "receptet"
obsidiant talált már valaki? -
#1217 Gyakorlatilag full lineáris a sztori, különösebb választási lehetőségek nélkül. -
#1216 Ház az ez a sztorinak a kerettörténete, akkor elég gagyi :(
Dragon age, jade empire, witcher szintű sztori vezetést várnék ettől a gémtől is. -
sirdond #1215 van hotfix, de nem mindenkinél működött -
sirdond #1214 aha kösz, pont most járok ott :) -
xido #1213 Hát amennyi nekem lejött az angolból,úgy néz ki hogy valami hatalmas erőt adó rúnákat kell megtalálni..sokat...eredeti:) -
xido #1212 Á az vicc és undorító..legalább felfelé kapaszkodna vagy valami:) -
xido #1211 Azt hiszem a bányában volt ládában és automatikusan felkerült a buksira -
#1210 Vissza olvastam de nem találtam semmi hasznosat csak, hogy bugos meg ilyenek meg, hogy elvileg leszedett valami patchet, de nem tudom, nekem nem szedett le semmit. -
#1209 igaz persze...csak akkor ne gurulnék fél mérföldet arrébb egy gombnyomásra xD
na meg ez a repülőugrás..befosok xD ezt miért nem dobták ki a kukába? xD